Hallelujah



Denna låt ger gåshud!

Gossip Girl

Gossip Girl

Åh, vad jag älskade Gossip Girl i tisdags! Har läst den första boken, så man kände igen sig, även fast man glömt av lite. Känner att jag redan helt fast i serien, även fast det bara gått ett avsnitt. Det är precis sådana här serier som jag älskar!
Direkt efter att ha sett första avsnittet så ringde Lollo mig, hon är för skön den tjejen! Vi båda var verkligen helt saliga. Det är inte bara Lollo av mina vänner som älskar det även Sandra, Clare och Fanny är det. Fanny kunde inte hålla sig till nästa vecka så hon laddade ner andra och tredje avsnittet, så nu har jag också dem! Jag kan knappt bärga mig tills jag lägger mig i sängen ikväll och kollar på dem!

Innan dess så ska jag göra matte och spanska, ska ta tag i det redan nu så att man får det överstökat.

Förvirrad

Jag är helt förvirrad nu. Nyss så skrev min förra pojkvän till mig "Hej snygging". Grejen är den att vi knappt pratar med varandra längre, därför gjorde det de hela så förvirrande. Först trodde jag att han skojade eller att någon kompis skrev, men så var inte fallet. Vårt samtal blev inte så långt, men vi sa att vi skulle höras och börja ta upp kontakten igen, eller något liknande. Jag vet inte, men på något sätt nu så känns det som om vi faktiskt kommer att göra det, i alla fall mer är vad vi gjort de senaste månaderna sedan vi gjorde slut.
Den senaste tiden så har jag saknat honom väldigt mycket, men jag vet inte hur jag känner nu.
Känner mig jätteförvirrad...

Tisdaaag

Även fast det var en lång skoldag (8-16.30) så tycker jag ändå att den gick bra. Visst, man är seg i slutet eller rättare sagt väldigt seg i slutet av dagen, men om man drar lite torra skämt som vi gjorde så funkade det.
 Fanny och jag kom på en massa knäppa saker som vanligt och Elin bara kollade på oss och undrade vad vi höll på med, haha.
 "Öh öh öh öööööh, öh öh öh öööööh" började Fanny med och sedan var vi i vårt esse. Det är nämligen introt i låten "Alla som inte dansar är våldtäktsmän".
Hm...vad var det mer för störda saker vi kom på? Jo, vi började köra veven som vi i mellan åt kör och då kom Fanny på "We weave it with the wrist" när jag var i full gång med vevandet, haha. På religionen så skrattade Elin och jag åt en författare som hette "Johannes Slök". Då sa Fanny "Åh, Johannes Lök" och började skratta. Elin svarade då tillbaka "Men ååh, det var ju precis det vi skrattade åt!"

Ja, såhär kan en dag med oss se ut, tyvärr övergav Sandra oss för att hon gick hem, men vi röjde runt för henne också.

Förresten, i dag så hade vi ett prat i engelskan om hur vi låg till, vad vi var bra på och vad vi behövde förbättra. Jag kan säga er att det gick toppen! Ligger på ett starkt, starkt VG, men om jag bara jobbar mer med mitt ordförråd och verbhantering så jag kan nå MVG. Gissa om jag ska ge järnet i vår?! På ett bokprat som vi hade innan jul fick jag MVG- på och då hade jag knappt övat, jag hade väl lite hum om vad jag skulle säga, men inte så mycket mer. Sedan så på en läsförståelse hade jag MVG och hörförståelse VG +.
Det roliga är att högstadiet så var vår engelska lärare väldigt hård. Visst, jag gick ut med VG, men det var gånger då jag inte fick mer än G+ på vissa texter jag skrivit. Förstår ni då att jag blev glad när jag hörde det här i dag? Enda sedan vi började med engelska som var i årskurs fyra så har jag haft ganska lätt för engelska och älskat det. Så jag tyckte det var tråkigt i högstadiet då det ibland inte gick som jag ville.
 Nu när jag kommit till gymnasiet så känns det obeskrivligt bra att det går så bra som det går i engelskan!

Nej, nog pratat nu är det strax dags för Gossip Girl, som jag väntat på detta tillfälle!

För mycket känslor på en och samma gång

Alldeles nyss brast jag bara ut i tårar, utan att riktigt veta varför. Det är inget jobbigt jag känner att jag bär på just nu så jag vet inte riktigt vad som hände. Den tuffaste skoldagen denna vecka är över, så jag vet inte riktigt varför det hände. Mycket var nog att jag lyssnade på låten "Hallelujah" och samtidigt läste jag en nära väns blogg och fick ett fantastiskt besked. Det är mycket känslor som uppstår när jag lyssnar på Hallelujah och sedan när jag läste det positiva beskedet så blev det nog för mycket känslor på en och samma gång...


Det här har jag i pluggväg denna vecka

Här är en översikt på vad jag har i pluggväg denna vecka

Tisdag:
Samhällskunskapsprov
Läxförhör på ordklasser i svenskan

Onsdag:
Geografi
Naturkunskap

Torsdag:
Engelska novell inlämnad

Fredag:
Matte
Läsa ett kapitell i en spansk bok

Någon som har lust att byta?

Mamma ger kloka ord

Jaha ja, då var det måndag igen, veckans värsta dag för många tror jag. I dag står det som vanligt träning på schemat, men jag skippar faktiskt min träning i dag. Ska självklart iväg och träna miniminiorerna, men skippar cheerdansen. Hade först tänkt att gå en halv timma tidigare, men efter att pratat lite med mamma så kände jag att jag faktiskt struntar i den. Har en hel del att plugga denna veckan och jag känner att det inte riktigt kommer att gå ihop sig annars och jag vill inte stressa järnet. Mamma sa att hon tyckte att jag skulle tänka på mig själv och stanna hemma om jag kände att det behövdes. Jag är glad att jag har en mamma som ger mig så kloka ord! 


Inte vara alla andra till lags hela tiden...

Skulle ju egentligen till Linda nu i kväll, men det blev inte så. Pappa skulle kört mig ner till stan så att jag slapp att vänta på bussen hem till henne i 25 minuter, hon bor nämligen utanför stan. Planen var att jag skulle ta bussen som gick hem till henne kl. 17.40, men så blev det inte eftersom pappa var försenad hem vilket gjorde att jag missade bussen. Det jag gjorde då var att ringa till Linda som inte blev så jätteglad på mig, ehe... Vi var väl både ganska irriterade på varandra ett tag när vi pratade måste jag väl erkänna, haha. I alla fall så löste vi det och delade upp vad var och en skulle göra.

Nu på senaste tiden har det mer varit Linda som tagit tag i att vi måste planera och inte jag. Ni som följer bloggen har säkert läst att jag knappt varit taggad någon gång. Den största orsaken till det är att jag knappt har någon energi, ork eller framför allt tid kvar. Jag har ju liksom inte bara miniminiorerna, utan även min dansgrupp. Nu menar jag inte att Linda har all tid i världen för det har hon absolut inte.

Att träna hinna träna två grupper, träna själv, försöka prestera väldigt bra i skolan, hinna med att umgås med vänner och familj samt att försöka att tänka på sig själv är inte lätt. Det sistnämnda är väl det som jag lägger minst tid på, utan jag vill jämt försöka att hinna allt och vara alla till lags, men sedan kommer det till en gräns då man känner att det inte håller. Det som hände nu i kväll var ett exempel, det brast på något sätt.

Som ni märkt så är jag hemma väldigt mycket på helgerna och det är just för att jag inte orkar ta mig för något annat. Jag är oftast helt slut efter veckan som varit och vill bara vara hemma och försöka vila upp mig. Sedan så har man ju alltid något som man måste plugga på och efter som tiden är knaper på veckorna så måste man ta till helgen, vilket man egentligen inte vill. Något som påverkar en mer än vad man tror är faktiskt vädret. Dåligt väder, som det oftast är i den här staden, gör inte att man direkt får någon motivation heller.

Nu känner jag att det kommit till en gräns då jag måste tänka mer på mig själv och inte vara andra till lags hela tiden...

Röd och vit

I torsdags kom våra tjusiga skoltröjor! De är röda hoodtröjor med vårt fina emblem tryckt i vitt och självklart står namnet på skolan. Invigde den lite i torsdags kväll, men nu gör jag det på "riktigt". Glider runt i den, röd-vit randiga tights och mina eviga följeslagare, alltså mina vita duntofflor med röda hjärtan på. Älskar att gå omkring myskläder!
Dock så ska jag byta ut tightsen mot jeans när jag åker till Linda.
Eftersom jag jämt går runt i myskläder här hemma så kanske ni tror att jag gör det i skolan också, men det är fel. I skolan så är det "vanliga" kläder som gäller, men så fort jag kommer hem åker mjukisbyxorna på!

Lördag & Söndag

Jag brukar göra så att jag tar lördagen ledig och söndagen tillägnar jag åt att plugga. Denna helg kör jag så att jag pluggar lite i dag och i morgon. Det brukar bli annars att jag sitter hela söndagarna och gör nästan ingenting annat, så nu tänkte jag att om jag pluggar en del i dag (som jag redan börjar med) så behöver jag inte råplugga i morgon. Vid 12-tiden i morgon så ska mamma, Lotta och jag hem till morfars tjej Eva på smink/skönhets grej, det ska bli riktigt roligt! Så i morgon kommer dagen inte bara bestå av pluggande utan andra roliga saker också.

Vid klockan 18 i dag ska jag hem till Linda, vi ska fortsätta att planera inför miniminiorernas program. Det är mer planerande än vad man tror! Har egentligen inte alls någon tid till allt planerande eftersom jag har så pass mycket i skolan + andra saker som man vill hinna med när man inte behöver tillägna kvällarna och dagarna till att plugga. Planera inför miniminiorernas program måste ju göras eftersom det är DM om mindre än en månad och det är få träningar kvar, men jag kan ju inte påstå att jag känner mig taggad inför allt planerande. Planderade i tisdags också, usch... Det är verkligen mer jobb än vad man tror att träna en cheerleadinggrupp, framför allt om den ska tävla.
I alla fall så hade jag mycket hellre sett fram emot att bara vara hemma och fortsätta att mysa och sedan fortsätta att plugga lite till. Istället nu så måste jag ut i det blöta äckliga vädret och sedan åka buss och grejer.
Ja, som ni märker är jag inte taggad för fem öre, men det ska i alla fall bli kul att träffa Linda :)

Tillägnat till Sofia

Sofia & Emma
Sofia och jag i Frankrike

I dag är det en speciell dag, nämligen min nära väns Sofias födelsedag och inte vilken födelsedag som helst, utan 20-års dag! Så detta inlägg vill jag tillägna till henne.

Sommaren 2005, det var då jag träffade henne första gången. Jag minns att jag tyckte om henne redan första gången jag träffade henne. Jag träffade henne när hon var uppe i Strömstad tillsammans med Saltsjöbadens församling.

Sommaren 2006 så var det dags konfirmerade jag mig med Saltsjöbadens församling, men tyvärr var inte Sofia ledare då, utan just de veckorna befann hon sig i England. Detta tyckte jag var väldigt synd eftersom jag sett fram emot att lära känna henner mer.
 
Söndagen den 22 juli 2007 så var det dags för sommarens läger att dra igång och det var första gången för mig som ledare. När jag väl kommit ut till Saltsjöbaden för att träffa de andra ledarna, vet ni vem jag möter då?
Jo, jag möter Sofia! Jag hade ingen som helst aning att hon skulle vara ledare, men blev glatt överraskad.
Under lägrets tid så blev vi väldigt nära vänner och är självklart det än i dag. Under de veckorna vi tillbringade tillsammans så insåg vi att vi hade otroligt många intressen gemensamt, vilket verkligen var ett plus!
Jag minns ett speciellt tillfälle väldigt väl och det var när vi hade varit inne i Strömstad och shoppat. På bussen tillbaka till Källviken så frågar några av killarna vart hon köpt sin klänning och jag mitt linne. Det Sofia och jag gör då är att kolla på varandra och sedan brister vi ut i ett asgarv exakt samtidigt.
Killarna bara kollar på oss frågande och vi fortsätter att skratta.
Detta var verkligen ett tillfälle då jag kände att det var något speciellt mellan oss.

När man är tillsammans med Sofia känner man sig alltid trygg. Hon är verkligen en tjej som vill alla väl och det lyckas om ypperligt med! Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har henne som vän och att hon alltid finns där, vad det än gäller.

Sofia
, tack för att du är den du är. Jag är lyckligt lottad som har dig som vän. Vill att du ska veta att jag finns här för dig i ur och skur. Jag önskar dig en helt underbar 20-års dag för det är du mer än värd!
Du är verkligen en ängel sänd från ovan...

Egentligen borde...

Borde egentligen sova nu, men Anders och jag har haft sådant intressant samtal på msn i ca 3,5 timmar så jag har inte kunnat slita mig, men nu ska jag sova. Godnatt!


Plan B

Min mamma och jag kom på en plan B, så vi kör på den idén istället! :)


Irriterande

Åh, vad irriterad jag blir! Håller på att fixa en liten present till en nära vän som fyller 20 i helgen. Tror ni inte att när jag väl är klar med saken så blir det fel? Blir riktigt irriterad, hade ju tänkt att skicka iväg det idag, men eftersom det krånglar vet jag inte riktigt hur det blir =/ I värsta fall får hon den efter att hon fyllt, men det är ju inte så kul...

Lång dag

Det har varit en förbaskat lång dag i dag och jag är helt slut, kom hem klockan 20.30. Hann nämligen inte hem mellan mötet med Royal Cheer & Dance och skolan så Linda och jag gick upp till mormor en sväng och käkade, mysigt. Nu ska jag mysa lite med min familj, har hört att det vankas te och bullar i vardagsrummet, efter det ska jag hoppa i säng!

Fram flyttat

Klockan är 16.18 och det är fortfarande ljust ute, härligt. Vi går mot ljusare tider nu!

I morgon skulle vi egentligen ha ett prov i samhällskunskap, men vår lärare sa idag att om man ville fick man göra det nästa vecka. Jag brukar välja att få avklarat prov och så så fort som möjligt, men denna gång känner jag natt jag väntar en vecka. Förra veckan skulle det stora geografi arbetet in och en rad andra läxor. Så jag har varken haft tid eller ord, framför allt ork till att börja plugga till detta provet i tid. Därför kände jag att då tar jag denna chansen och gör det nästan vecka och har kunnat plugga ordentligt. Istället för att rå plugga idag. Löjlig som jag är så frågade jag om det blev något minus om man gjorde det nästa vecka, men det blev det inte och då blev jag mer bestämd över att jag ska göra provet då ;)

I kväll är det träning som gäller, har inte riktigt ork, men jag vet att när jag väl kommer dit så blir det kul.


A drop in the ocean



Innan jag går och lägger mig tänkte jag bjuda på en låt. Den är väldigt bra :)

Lyckligt lottad

Den senaste tiden har jag tänkt flera gånger hur lyckligt lottad jag verkligen är. Jag har en underbar familj som älskar mig och helt fantastiska vänner som jag vet alltid finns där för mig. Jag mår bra och är frisk. Har tak över huvudet och kan äta mig mätt varje dag. Det går bra för mig i skolan och har inget att klaga på där.
Jag har allt vad jag behöver och mycket där till...

Tänk så många barn/ungdomar som det finns runt om i världen som knappt har tak över huvudet eller ens kan dricka rent vatten. Eller de som inte har föräldrar som inte bryr sig om dem alls, eller de som faktiskt inte har några föräldrar. När man tänker på vilka omständigheter vissa barn och ungdomar lever i, i dagens samhälle får en verkligen att inse att man är otroligt lyckligt lottad...

Call

Nu ska jag ringa älskade Clare och skvallra en massa om allt och alla!


Hold on

Hold on

Hold on
Just a little while longer
Hold on
Just a little while longer
Hold on
Just a little while longer
Everything is going to be alright...

Fullt hus

Nu är det fullt hus här hemma kan jag tala om. Thilda, Lotta och Calle är här och för bara några minuter sedan så kom morfar och Eva.

Usch, jag försöker komma på alla möjliga ursäkter till att inte komma igång och plugga till provet, har inte lust alls. I och för sig är det inte så överdrivet svårt så det är rätt chill, men man behöver ju ändå plugga. Nu ska jag verkligen ta tag i det så att man slipper sitta hela kvällen, gjorde ju de förra söndagen och det orkar jag inte!

Kanelbullar

När jag gick upp idag möttes jag av doften ifrån nybakta kanelbullar, mums...
Det som gäller idag är att jag ska plugga till samhällskunskapsprovet och sedan ska jag nog hänga med mamma, Lotta och lilla Thilda när de ska ut och gå. Ska även ta och ringa lite vänner ikväll.

Inte köpa något mer svart på ett tag

Sådär, nu är jag klar inför middagen. Inviger min nya ljus turkosa tröja och till den har jag svart kjol + svarta strumpbyxor. Har till och med målat naglarna kvällen till är, blev ett ljus rosa med prälemoskimmer, ganska diskret.

Var med mamma igår och kikade efter en tröja till henne. då blev det att jag också fick en. Den turkosa som jag fick är långärmad, ribbad och med små knappar fram. Den är riktigt skön! Mamma köpte en likadan fast i marinblå. Först var jag inne på en vit, men sedan blev det denna. Kände att det är roligare med någon färgglad. Har bestämt mig för att inte köpa något svart nu, kanske någon enstaka grej, men inte mer. Visst svart är otroligt snygg, men det blir lätt att man fastnar i träsket och bara använder det. Innan hade jag nästan inget svart, men nu det två senaste åren har det blivit mer och mer. Det jag tänkt nu i alla fall är att sikta på fräscha vår och sommar kläder!


In action

Playman minidisco
Bild: Tagen av Playman-styrelsen.
Elin till vänster, Fanny till höger och mig skymtar man i mitten

När jag väl är inne på dans, så tänkte jag bjuda på en bild sedan mini discot i torsdags.
Här ovan så ser ni Elin, Fanny och mig in action.

Thriller

Dans i Strömstad
Bild: Danskvällen i Strömstad

Nyss så gick Thriller - Michael Jackson på radion och den låter väcker vissa minnen. I Strömstad i somras så hade vi en danskväll med konfirmanderna och ledarna. Den kvällen invigde Sofia, My, Lovisa och jag med att dansa till den låten. Till låten så hade vi en dans som vi hade övat in, tyvärr minns jag inte hela dansen, men jag kommer ihåg att den var riktigt bra. Får ta och fråga de andra tjejerna ifall de kommer ihåg den. Vi hade i alla fall otroligt roligt när vi övade in dansen och självklart när när vi väl framförde den.
Åh, vad jag längtar tillbaka!

Let the sunshine!

Sunshine
Bild: Tagen i Strömstad i somras

Åh, vad underbart det är när skolen skiner, det var alldeles för längesedan den sken sis! Man märker så himla tydligt att man får mer energi och blir på bättre humör när solen skiner. Tyvärr blåser det väldigt mycket, men annars så skulle jag nog faktiskt tagit mig en promenad i dag.
Istället för en promenad har jag röjt lite i mitt rum. Tyvärr har jag varken hittat berlocken eller mina Havaianas, men min iPod-laddare hittade jag i alla fall, alltid något. Har röjt lite i garderoben också, så nu är det mycket bättre ordning där. Än så länge har det alltså varit en fixar dag. I kväll ska vi hem på middag tillen av våra grannar, det ska bli trevligt. 

Pappa och jag

För en stund sedan så åt pappa och jag en otroligt god middag, lax blev det. Den andra hälften av familjen är inte hemma nu ikväll, så det är bara pappa och jag, mysigt :) Nu ska jag kila in till vardagsrummet, man vågar ju inte lämna pappa med godis skålen allt för länge ;) haha Ha en mysig kväll!

Guitar Hero skills

Johan köpte Guitar Hero 3 i dag och han blev imponerad av sin syster vill jag lova, även fast mina Guitar Hero skills nästan är obefintliga! Men man tackar väl bara och tar emot, eller hur? haha Det är andra gången jag spelar Guitar Hero, men måste säga att det är riktigt kul. Första gången jag testade det var i början av september, då jag var tillsammans med min dåvarnade pojkvän, Paul. Han är grymt duktigt på Guitar Hero! Han frågade om jag ville testa. Först var jag tveksam, men sedan så sa jag ja. Det gick inte så bra i början, höhö, men sedan så blev det lite bättre. Han syster gav mig några tröstande ord och sa att det var svårt i början och att det var samma för henne, då kändes det bättre. Men vi fick många goda skratt i alla fall, haha.

Scatman





Bland annat den här gamla godningen diggade vi loss till. Känner ni igen den?

Mini Disco = Förgyller en tråkig torsdag

På förmiddagen i dag så bjöds det på skön musik och dans i Playman och Nostalgiklubbens föreningslokal. Självklart var inte Fanny, Elin och jag sena att haka på! Sandra den lilla spinken var tvungen att göra annat så hon joinade inte oss. Vi tre som var kvar dansade (och vevade) järnet med de som är med i styrelsen i de två föreningarna och hade riktigt kul!
Kändes som om man varit på ett Friskis pass efteråt, men självklart roligare än ett sådant pass. Detta såkallade "mini disco" förgyllde torsdagen!


Facebook, hjälper till när man behöver

Yaaay, nu har det fixat sig med min Facebook. Har nämligen vart lite strul med den. Som ni vet så ska man ju välja vilken skola man går i och den gymnasieskola jag går på har inte haft ett network innan, men nu så finns det. Så tidigare så har jag bara slumpvis tagit en skola och nu stod det härom dagen att jag var tvungen att bli godkänd av skolan för att annars skulle min Facebook läggas ner. Paniiiiik, var min första tanke då eftersom jag är sån Facebook nerd. När jag nu skulle byta till min rätta skolan så gick det inte att byta till den för att jag hade ändrat för ofta. Så i måndags slängde jag iväg ett mail till Facebook om det och vad tror ni att jag fick för mail idag? Jo, de på Facebook hade fixat till Bäckängsgymnasiet nu och det enda som behövs är att en vän på skolan ska bekräfta detta inom 60 dagar. Så jag väntar bara på det, sedan är allt löst. Trodde aldrig att de skulle svara på mailet eller att de skulle fixas, men nu vet jag att Facebook verkligen månar om sina medlemmar och att de hjälper än till. Blev positivt överraskad! Så nu är min Facebook räddad och jag känner en enorm lättnad. Har gått och tänkt på detta enda sedan i måndags och har inte kunnat släppa det. Jag är en sån som har svårt att släppa grejer. Det spelar ingen roll vad det är för sak, men jag har ändå svårt att släppa det. Som den här lilla Facebook grejen, hur konstigt låter inte det att man inte kan släppa det? Haha, jaja nu är allt frid och fröjd i alla fall :)

Saknar allting

Har hamnat i en svacka där jag saknar allting. Jag saknar sommaren som var obeskrivligt mycket. Den var verkligen helt underbar på alla sätt och vis, en sommar jag alltid kommer att minnas. För att försöka bota saknaden så är väl inte det bästa att kolla igenom en massa bilder. Men vad ska man annars göra när mycket känns trist och grått? Titta tillbaka på bilder och återuppleva minnena får en att må lite bättre, även fast det ändå gör ont i hjärtat
Saknar min förra pojkvän något så otroligt mycket. Trodde jag kommit över honom helt, men där hade jag tyvärr fel... Jag saknar även Frankrike resan och allt som den innebar.
Sist men inte minst saknar jag många av mina vänner. Saknaden efter vissa av dem är så stor så att det gör ont. Skulle bara vilja strunta i allt och hoppa på nästa tåg till dem, för att snart orkar jag nästan inte mer.
Som tur är så har jag helt underbara vänner här hemma också som förgyller min vardag. Fick ett jättegulligt sms av Linda i dag och det förgyllde min kväll <3

Sluta sent

Gick i skolan till halv fem idag, segt som bara den. Ska göra det hela denna terminen, men tyvärr kommer vi inte ha sådan lyx att börja tio över elva som vi gjorde i dag. Efter skolan så hämtade mig älskade mamma mig och vi tog en snabb runda på stan. Fick med mig en vit body hem, så nu har jag både en vit och en svart. Blir nog att jag inviger den imorgon, vem vet? Nu ska jag sätta igång med pluggandet och sedan så ska jag prata med Clare i telefon. Usch, hela kvällen har ju nästan gått när man slutar så sent...

I mina drömmar

Drömde en fantastisk dröm i natt, tyvärr märkte jag när jag vaknade att den var för bra för att vara sann...
Jag önskar ofta att det kunde bli vi två igen, men den verkar som om närmast jag kan komma dig är i mina drömmar...

Kämpat hårt

Jag är verkligen helt slut nu och skulle nog kunna somna när som helst. Första dansträningen på året idag och det var verkligen underbart! Älskar att gå i från en träning då man verkligen känner att man kämpat och är helt slut i hela kroppen. Efter att man tagit sig en dusch sedan så somnar man snabbt och gott. Det är precis det jag tänkt att göra nu. Börjar inte skolan förens klockan 11.10 i morgon, yaaaay!

PS. Fanny var och testade cheerdansen i dag och jag säger bara en sak, hon var sjukt duktig! Hennes spagat hopp skulle jag inte tacka nej till! DS.

Tänker inte röra en enda sak som förknippas med skolan mer idag

Nu är det verkligen slut pluggat för idag, tänker inte röra en enda sak som förknippas med skolan mer idag. Har precis gjort en del matte, men jag orkade inte göra allt. Allt pluggande har verkligen tagit musten ur mig, usch. I och för sig är det skönt att jag fått gjort mycket. Den tid som är kvar av den här söndagen innan jag går och lägger mig ska jag dricka lite glögg och kolla på TV, puss!

Längre tid än vad man tror

Hade ju tänkt att hinna kolla på DH idag, men vissa saker tar längre tid än vad man tror tyvärr. Känner att jag tar hellre och får gjort en hel del saker idag än att behöva stressa jättemycket med de sakerna i veckan. Då kan jag förhoppningsvis hinna kolla på DH någon dag i veckan.

Känner av att man pluggat

Usch, nu börjar jag bli riktigt seg känner jag. Större delen av dagen så har jag suttit med geografi arbetet. Självklart så har jag tagit några pauser, annars skulle jag inte klarat mig. Har faktiskt fått gjort väldigt mycket och nu har jag inte så mycket kvar. Har diskussionen och några små delar kvar, sedan är jag klar. Känns riktigt skönt att ligga bra till. Hade tänkt att hinna med att göra matte idag också, får se hur mycket jag orkar och hinner. Ska försöka att få gjort lite i alla fall.

Skrev nyss upp en veckoplanering, vilka läxor vi har och så. Då insåg jag att på torsdag har vi sanslöst mycket saker. Geografiarbetet ska vara klart, engelska glosor + svara på frågor till texten och sedan historia redovisning. Jag är nämligen med i den sista gruppen på historian, så jag tror inte att min grupp hinner redovisa på tisdag och därför blir det på torsdag. Både positivt och negativt.
Måste lägga upp en bra strategi när jag ska göra läxorna denna veckan, så att jag inte har alla saker att göra på en dag.

Snart kommer Johan och pappa hem från Johans hockeymatch och då blir det söndagsmys med kladdkaka och te!

Peanut butter

I går så åt vi kycklingspett med jordnötsås och till det ris. Det var otroligt gott. Så nu har vi jordnötsmör hemma som vi hade i såsen och det är verkligen farligt gott. Sitter just för tillfället och käkar en sked med jordnötsmör, smaskens.

Pluggplaner

Har just käkat lite frukost. Grovamackor med chevre och lite ringlad honung över går inte av för hackor!
Det som jag ska göra nu är att ta mig en dusch och sedan är det plugg som gäller. Usch, jag är inte taggad...
Det som ska göras är geografi och matte. Geografi arbetet ska vara inlämnat på torsdag, men jag har satt en deadline för mig själv och det är att jag ska vara klar på tisdag. Jag vill nämligen inte sitta sista dagen och göra något, det mår man verkligen inte bra av.

Min plan för idag är att jag ska vara klar med pluggandet till kl. 19, helst tidigare. Efter det sedan så ska jag kolla på DH. Har än så länge har jag bara kollat på de första fyra avsnitten, så jag har 19 stycken kvar. Hoppas att jag håller denna plan...

Längtan till våren

Förresten, åh vad jag längtar tills man kan gå klädd som jag gör på bilden i det förra inlägget. Jag kan garantera att jag inte är ensam om detta. Längtan till våren är enorm!

Looking for a new handbag

Skolavslutningsoutfit
Denna bild har visats några gånger här på bloggen, men det är den enda bilden på min älskade Mulberry väska.

Hela hösten har jag varit sugen på en ny väska och är det fortfarande. Har letat och letat, men inte hittat någon som fallit mig i smaken. Jag har ju min älskling, Mulberry väskan, men jag vill ha en annan. Egentligen så har jag alldeles för många väskor, men måste variera sig, eller hur? Jag har funderat på en Longchamp ett bra tag och är fortfarande sugen på en. Ska vänta till våren och om jag inte har hittat någon väska då, så funderar jag på att faktiskt slå till på en Longchamp. Det svåra är ju bara vilken färg och modell man ska välja. Jag har funderat på den klassiska modellen, men ej vilken storlek. Den väskan som jag spanat in där ifrån är svart och brun. Om jag köper den svart bruna så matchar den min Mulberry plånbok och det är ju inte fel.


Ångest, ångest, ångest!

Jag brukar oftast ha otroligt bra koll på var jag har mina saker, men nu är det två saker som jag har panik över att jag inte hittar. Det första är mina underbara flip flop från Havaianas. Jag vet att jag hade med mig dem hem från Strömstad i somras. Senaste gången jag vet att jag skulle använda dem var en vecka efter att jag kommit hem från Strömstad och skulle till Stockholm. Jag hade nämligen fått världens skoskav och kunde knappt ta på mig några skor, så jag tog med mig dem upp. När jag väl skulle använda dem så hittade jag dem inte och lånade istället Tessans flip flops. Måste komma ihåg att ta med dem nästa gång jag åker upp! I alla fall, sedan dess så har jag inte sett röken av dem. De finns inte där vi har alla våra andra skor, så jag undrar vart de tagit vägen. Har verkligen ångest, usch.

En annan sak som jag inte vet vart den är, det är en av mina Tomas Sabo berlocker. Det är ett väldigt fint kors som jag fick i konfirmationspresent, därför gör det hela saken ännu värre. Jag brukar ha stenkoll på mina berlocker, har alltid dem i de små påsarna man får med. När jag på julafton skulle ha den berlocken så hittade jag den inte. Har letat, men utan något resultat. Ångest, ångest, ångest...

Jag som har svårt för att släppa saker kan verkligen inte släppa att jag inte vet vart dessa saker befinner sig. Jag måste ta tag och leta efter dem någon dag, nästan redan imorgon...

Mina kära kusiner

Nu är Tilda och de här. Hon har på sig en av Ralph Lauren klänningarna hon fick av oss, den rosa. Hon är supersöt i den. Nu ska jag spela Buzz med Arvid, puss!

Julen städas ut

Ligger och knaprar i mig en polkagriskäpp, vi håller nämligen på att slänga ut granen. Städa ut julen gjorde mamma redan för några dagar sedan. Det enda som är kvar är min minigran, men den ska bort nu med.

Hittills i dag så har jag inte gjort så mycket. Har upptäckt att på den bärbara datorn som vi fått av skolan finns den Photoshop. Jag har velat ha Photoshop en längre tid, men saken är den att nu när jag väl har det fattar jag inte ett smack. Jag vill kunna göra en massa fina kollage, men eftersom jag inte vet hur man gör så är ju det lite kört, haha.

Nu snart så kommer Lotta, Tilda, Calle och Arvid. De ska komma hit på middag, det ska bli mysigt. Jag ska gosa en massa med Tilda, hon är urgullig! På mindre än en vecka har jag träffat henne snart tre gånger, det är inte dåligt. Förra gången hon var här fick hon en massa söta kläder. Bland annat två klänningar från mitt favoritmärke, Ralph Lauren. Har bilder på klänningarna, så de kan jag visa imorgon.

Fredagsmys

Åh, vi ska om bara några få minuter äta en super god middag, mums! Min mage kurrar, haha. Efter det blir det mys i vardagsrummet med godis och kanske någon film om det inte går något annat kul på TV.

Schema

Det blev som jag trodde, att jag inte pallrade mig upp tidigare i morses för att cykla. Inte heller cyklade jag efter skolan. Jaja, världen går inte under för det. Istället när jag kom hem fixade jag lite i mitt rum och efter det så sov jag några timmar, det var skönt. Det är verkligen helt underbart att ha slutat kl. 11.05 varannan fredag denna termin, men nu blir det ändring på det.

Sitter och kollar på det nya det schemat nu. Vi fick ett förslag på ett schema för denna terminen innan och det var verkligen hemskt! Vi gick sent på dagarna nästan varje dag, usch. Nu ser det i alla fall bättre ut.
Måndagarna har inte ändrat sig utan vi slutar klockan 14.05. Tisdagar slutar vi kl. 16.30, vilket känns väldigt surt. Dagen ser ut som den gjorde innan förutom att vi lagt till Religion som sista lektion. På onsdagar har vi lagt till idrott som sista lektion och slutar kl. 14.50 istället för 13.25. På torsdagar går vi till kl. 14.30, alltså en timme tidigare än denna termin, otroligt skönt! Fredagarna har förlängts med en timma, alltså går vi till 15.30.
Det nya schemat ska nog funka tror jag. Visst det är sämre än det vi hade denna termin, men bättre en det schemat vi egentligen skulle haft!


Vi närmare eftertanke

Vid närmare eftertanke då tvivlar jag på att jag orkar pallra mig upp i morgon. Vem vet jag kanske är kanon pigg och jätteladdad, det vet man aldrig även fast jag har svårt att tro det. I alla fall så slutar jag skolan kl. 11.05, vilket är en underbar känsla! Då kanske jag sätter mig på motionscykeln och trampar igång, Jaja, allt återstår att se i morgon. Nu måste jag kila in till badrummet innan jag har tandkräm över hela mig.

Dröm sött

Som jag skrev igår så har jag haft lite små konstiga drömmar den senaste tiden. Förutom drömmen om Gucci sjalen, som i och för sig var en väldigt bra dröm så har jag drömt några andra lite konstiga. Jag var inne på att jag skulle berätta om dem också, men medan jag skrev så insåg jag att det var för konstiga. De drömmarna har i alla fall handlat om väldigt många som jag känner. Nu ska jag strax göra i ordning mig för natten. Vem vet vad nattens drömmar kommer att bestå av?

Dröm sött!

Inspirera varandra

Som ni säkert märkte i det föregående inlägget, så var mitt humör inte det bästa på morgonen. Resten av dagen blev i alla fall bättre. Röjde runt i skolan med Sandra, Elin och Fanny, skrattade och flummade runt en hel del, haha.
Fick tag i Linda i matsalen, så efter skolan bad det av hem till mig och fixade miniminiorernas program. Det tog tid, hon åkte inte hem förens vid 20-tiden, men roligt hade vi. Pratade med söta Clare en stund efter att jag följt Linda till bussen.

Jag måste bara säga att jag är så jävla(ursäkta svordomen) imponerad av Sandra! Vet ni vad tjejen går upp och gör klockan 05.45? Jo, hon går upp och springer innan hon ska gå till skolan idag! Jag blev själv otroligt taggad på att också göra något liknande, men tyvärr känner jag mig själv för väl så att jag kommer aldrig orka pallra mig upp då. Jag är så otroligt trött på mornarna. Fick mig en idé att jag kanske skulle ta och cykla 5 km på vår motionscykel i morgon innan jag går till skolan. Det låter inte helt fel. Undra bara om jag väl gör så att det skrider till verket... 
Har inte tränat sedan den 3 december eller något, så jag känner att jag måste ta tag i det. Har ätit lite för mycket godis det senaste. Senast jag stoppade i munnen var en plopp, usch får bara ångest jag tänker på det! Som tur är drar dansen igång på måndag, då blir det hårdträning fram till DM!
Tänk att man kan inspirera varandra så mycket!

Inte på humör idag

Sitter nu på geografilektionen och försöker att få gjort en del på arbete, det går väl sådär. Är inte alls på humör idag och jag vill bara hem och lägga mig i soffan. När jag kom till skolan idag så kom jag på att jag glömt både min mobil och mitt busskort. I och för sig så kan jag gå hem på 15 minuter, så det är ju lugnt. Det värsta är väl att jag glömt mobilen, skulle nämligen ringa Linda när jag slutat. Vi hade tänkt att planera det sista till miniminiorernas program, men jag vet inte hur det blir nu. Måste säga att jag inte är så taggad för det,
I dag känner jag bara för att kolla på min Desperate Housewives box.

Dreams

Nu på det senaste så har jag börjat att drömma hej vilt om nätterna, det blir den ena kansiga drömmen efter den andra.
En natt drömde jag om att mamma hade varit i Paris och hälsat på Lollos syster Elisabeth som har flyttat dit. Hem kom mamma sedan med en Gucci sjal till mig.
Helt knepigt eftersom mamma inte ens träffat Elisabeth. Det där med Gucci sjalen var ju inte helt fel, men jag vart väldigt besviken när jag vaknade upp och insåg att jag inte hade någon sådan sjal, haha. Antagligen så drömde jag väl om det eftersom min nära vän Clare har en grymt snygg Gucci sjal och jag vill ha en likadan.

Mer om de andra drömmarna efter teatern eller imorgon, för nu ska jag fika snabbt med mami och papi innan jag åker ner till stan för att se teatern.


Done!

Skönt, alla läxor för denna veckan är avklarade! I engelskan hade vi några verbövningar och de var jag tydligen redan klar med. Ändå så gjorde jag det sista som kallades "The real test" ytterligare en gång. Hade skrivit det kladdigt så jag tänkte att jag skulle skriva om det för jag trodde att jag inte riktigt var klar. När jag bara har två stycken meningar kvar upptäcker jag att jag redan är klar med alla, smart dra. Aja, lite extra övning är ju aldrig fel.
Det som jag bara behöver göra resten av denna vecka är geografin som ska vara inlämnad nästa vecka.

Ett helt inlägg som läxor, det är minsann illa. Detta måste det bli ändring på, skolan får inte ta över mitt liv, haha. Även fast den ibland gör det...


9 januari

Jag slängde ihop ett inlägg igår och när jag skulle posta det så krånglade det självklart och allt försvann.

De senaste dagarna har jag träffat min lilla kusin Tilda två gånger, hon är för söt hon! Älskar gosa en massa med henne, minns när jag bar runt och myste med Leo när han var mini. Nu har ju han gått och blivit ett och ett halvt år, men han är fortfarande lika mysig! Han är så sjukt rolig ibland. Åh, vad jag saknar den lille pysen, Tessan och Henke också för den delen!  I går när jag gick hem från bussen så kände jag att jag måste höra av mig till dem och fråga hur de mår och har det.

Gick min tredje dag i skolan idag och det var väl inte det roligaste, men det funkar. Utan Elin, Fanny och Sandra vet jag inte hur jag skulle klara mig, haha. Vi har börjat komma ikapp med allt snack som man missat på lovet, men vårt nyårslöfte (också mitt enda) var att vi skulle prata mindre på lektionerna. Inte för att någon har sagt till oss, utan mer för vår egen skull, haha. Under en dag med de tjejerna så får man många goda skratt!
Den här veckan är det ganska så lugnt med läxor. Vi hade spanska tills i dag, engelska tills i morgon och matte tills på fredag. Det är inte så stora läxor så det är chill. Har redan gjort spanskan och matte, så jag ska bara ta tag i engelskan nu. Fast den har jag nästan gjort allt på. Känns skönt att ligga bra till redan första veckan, det är så himla skönt när man är klar med något flera dagar innan det ska in.

I kväll så ska vi på teater, Trettondagsafton, hoppas på att den är bra. Elin sa att den var ganska så bra så jag litar på henne.

Höja till max

En av de bästa sakerna med att vara själv hemma är att man kan göra precis vad man vill utan att någon bryr sig. Om man hör en bra låt så kan man höja till max och dansa loss som bara den i vardagsrummet utan att någon ber än att sänka eller att någon ser frågande ut och undrar vad man håller på med. Självklart så tog jag tillfället i akt och höjde när jag hörde en bra låt. Jag såg säkert inte klok ut när jag dansade omkring, men det var ju ingen som hade ont av det. Vem vet det kanske var någon som promenerade förbi och såg mig när jag var mitt uppe i mina dans moves. Om det nu fanns någon stackare som gjorde det tror jag att de fick sig en rejäl show! haha


Vad utvisar kvällen?

Kycklingsalladen som jag gjorde blev sjukt god, om jag får säga det själv, haha. Även fast jag åt en rejäl portion så är jag sugen på mer. För att toppa detta skulle det inte sitta fel med lite Desperate Housewives avsnitt, har än så länge bara kollat på de första fyra, så jag har en hel del kvar. Antingen så kollar man på DH eller börjar med geografiarbetet som jag tänkt börja med idag, men det har inte blivit av. Det sist nämna låter inge vidare måste jag ju säga. Kanske skulle man skriva lite på arbetet och sedan belöna sig med några avsnitt av DH? Det låter lite bättre.

Det är nästan två veckor kvar tills arbete ska vara klart så det är ju inte världens panik, men när skolan drar igång så har man ju inte samma tid som man haft på lovet. För då ska man göra både det ena och det andra, sedan så har man ju inte bara det arbetet utan det kommer säkert en massa läxor också. Då är det ju riktigt skönt om man kommit en bra bit på vägen med arbetet så att man slipper sitta där sista två dagarna och ha panik. Har fått den paniken allt för ofta nu den senaste terminen. Det jobbiga med det hela är att ta sig i kragen och börja. När man väl gjort det så är det ju rätt lugnt. Jaja, kvällen utvisar vad som händer!

Sjukt skön

Pratade nyss med Anders i telefon och han är så sjukt skön den grabben!  Nu ska jag ta och fixa lite käk, puss!

Mocha del 2

Mochan blev faktiskt riktigt god, så nu dricker jag den och mumsar på en bit nougat! Smaskens!

Mocha


Boston - Augustana, en riktigt bra låt!

Nu är jag nyduschad och för att toppa denna härliga känsla så ska jag försöka mig på att göra en mocha. Jag är riktigt sugen på det, har varit det enda sedan igår. Har druckit mocha på ett flertal ställen, men det stället som är bäst är Starbucks. Café Bellman i Stockholm har otroligt god mocha också, det var där jag drack det för första gången. Andra ställen som jag druckit det på har det smakat alldeles för mycket kaffe, usch. Jag är inte så förtjust i kaffe, men mocha går bra. Testade på islatte i somras och det var inte gott! Återkommer senare och berättar om hur mochan blev.

14 timmar sömn

I går kväll gick jag och lade mig klockan tolv, vet ni när jag vaknar nu i dag då? Jo, klockan två! Det är helt galet, börjar ju undra hur mycket sömn jag egentligen behöver, haha. 14 timmar är nog lite väl mycket... Fick faktiskt lite panik när jag vaknade och insåg att jag sovit så länge, då har ju hela förmiddagen gått åt till...ingenting. Måste väl erkänna att det är väldigt att skönt att sova länge, men i måttliga mängder kanske? haha I morgon ska jag inte sova så länge, det är en sak som är säker, haha.

Nu ska jag hoppa ur min morgonrock och ta en välbehövlig dusch, sedan får vi se vad jag hittar på. Varken mamma, pappa eller Johan är hemma nu för att Johan har hockeycup, så jag har huset helt för mig själv, skönt!

Göteborg eller Stockholm?

I dag har jag tillbringat hela dagen i Göteborg vilket har varit kul, men jag måste säga att jag gillar Stockholm mer. En av anledningarna är väl att jag inte hittar så bra i Göteborg, i Stockholm hittar jag i alla fall ganska bra, haha. Jag överträffade faktiskt mig själv lite idag när jag hittade till butiker som tjejgänget och jag besökte i våras, haha. Var och kollade i en hel del olika butiker, men det enda som jag fick med mig hem en var en rengöring till ansiktet från Lush, hoppas på att den är bra. Glömde förresten att berätta igår att jag fyndade en kjol på MQ. Det är en svart kort ballongkjol med vita små prickar och en rosett fram. Lite mer "fest kjol", men jag kommer att använda till vardags också. Till kjolen hade jag tänkt att ha min cashmeretröja från Paris nu i vinter eller till min body med rygguringning i vår och sommar. Åh, vad jag längtar efter vår och sommaren, men ändå så längtar jag riktigt mycket tills vi åker till Sälen! Det är rätt mysigt med lite snö och kyla trots allt, men om det regnar då vill jag inte vara med längre!

Blommig snö?

Det har varit full rulle hela dagen idag måste jag säga. I morses bar det av på rea med min bästa shoppingpartner, nämligen min mamma. Vid halv åtta kom jag hem igen och det jag hade med mig i påsen var en blommig Tommy Hilfiger klänning. Har en annan blommig klänning ifrån Tommy Hilfiger som jag fick i födelsedagspresent, den har jag trivs jättebra i och tror att jag kommer göra det i denna också! Jag hittade en hel del saker som jag var inne på att köpa, men sedan så använda jag tänket "är detta något jag vill använda i sommar?". Då sorterades det mest bort, förutom klänningen. Har läst på flera ställen att blommigt kommer att slå stort i vår och sommar, så det passade utmärkt med att jag köpte en blommig klänning.

När jag varit hemma och sovit i två timmar så mötte jag gulliga Fanny i stan och vi tog en fika, alltid lika kul att träffa henne. Vi brukar ju ses varje dag i skolan, så det känns lite små konstigt att inte träffa henne, Elin och Sandra varje dag, men snart blir det som vanligt igen.

Håller på att mysa för fullt här hemma nu vi har tänt en massa ljus och en brasa. Efter att pappa, mamma och jag hade handlat så gick jag och pappa hem istället för att ta bilen. Det var riktigt skönt med en liten promenad.
Som ni säkert inte missat så har det kommit snö, det är inte så mycket, men det räcker till! Tycker att det är riktigt mysigt. Det är väldigt kallt ute och vinden riktigt biter i kinderna, nästan som det brukar vara i fjällen. Åh, vad jag längtar tills familjen åker till Sälen vecka 7!

I morgon bär det av till Göteborg, det ska bli trevligt. Tyvärr så måste jag gå upp tidigt, jag är verkligen ingen morgonmänniska!

Planer inför resten av veckan

Har nu lite bestämda planer inför resten av veckan. I morgon så ska jag fika med Fanny och på fredag ska jag till Göteborg. Cheerdans A dansarna ska åka ner till Göteborg för att de ska vara med på en uppvisning och då ska jag haka på, ska dock inte dansa. Linda och jag ska nämligen träffa den andra tränare som vi tränar miniminiorerna med och planera inför våren. Efter det så kommer jag nog att gå runt en sväng på stan och mysa lite.

Ska nog faktiskt ta att göra ordning mig för natten nu, ska ju trots allt gå upp tidigt imorgon. Jag hade väl inte tänkt att somna nu, men jag ska läsa en stund tror jag. Känner att jag vänt på dygnet helt, någon som känner igen sig? haha Igår så låg jag vaken i nästan två timmar för att jag inte kunde somna, somnade säkert vid halv tre. Sträckte mig efter min ipod i hopp om att den skulle ha batteri kvar. Tyvärr var det som jag trodde, den var stendöd. Så det blev inget lyssnande för mig, men efter många om och men så somnade jag.

Rea dags

Imorgon klockan 6(!)  startar Jolina-rean och jag kommer minsann att vara där! Har än så länge inte köpt något på rean, så jag hoppas att jag hittar något imorgon, men det vet man aldrig.


You can't hurry love - Phil Collins



Förresten, här kommer låten! Glöm nu absolut inte att lyssna på texten!

Letandet efter Mr. Right

För ett tag sedan så lyssnade jag på låten "You can't hurry love" med Phil Collins och den fick mig att tänka till lite extra. Texten i låten är verkligen otroligt bra, samt budskapet. Budskapet är att man inte kan skynda på kärlek utan man måste vänta tills den kommer till en själv. Hur många finns det inte där ute som letar efter att finna den rätta kärleken? Väldigt många tror jag...

Jag kan inte neka till att jag också ibland går och önskar att jag hade en pojkvän, men jag ställer då frågorna till mig själv. Är det så himla viktigt med pojkvän? Klarar inte jag mig bra utan det? Är det inte bäst att lägga letandet åt sidan och låta kärleken komma till en själv?
I somras så hade jag inga direkta planer på att skaffa mig en pojkvän, utan jag lade det där på is. Vet ni vad som då hände i slutet av sommaren? Jo, jag blev faktiskt tillsammans med en kille, tyvärr är vi inte tillsammans längre. Detta var inget jag hade planerat alls, utan kärleken kom till mig, jag sprang inte runt och letade en massa. Det är det jag tror att man måste göra. Om man springer runt och letar en massa tror jag att det omedvetet på något sätt blir påtvingade känslor. Jag kanske har fel, men det är en terori som jag fått.

För ett tag sen så tänkte jag att jag kanske skulle ge upp drömmen om hur min "perfekta pojkvän" skulle se ut eller vara, men sen kom jag på mig själv. Varför ska jag göra det? Jag vet hur jag skulle vilja att min pojkvän är och ser ut någon gång i framtiden, varför då ge vika för något som egentligen inte är det man vill ha? Med detta menar jag inte att man ska strunta i de killarna som man tror inte riktigt uppfyller ens krav, för att det vet man inte förens man lärt känna personen!
Det jag försöker komma fram till är att inte slänga bort drömmarna om den "perfekta pojkvännen" bara för att man är desperat och vill ha en pojkvän. Det är väl ändå bättre att vänta på Mr. Right och låta det ta en tid, istället för att snabbt få en pojkvän som man egentligen inte riktigt vill ha?

Just nu har jag lagt mitt "pojkvän-sökande" på is, istället så satsar jag på killkompisar. Alltså jag ska ju inte satsa på att göra någon av dem till min pojkvän, absolut inte, utan det jag menar är att jag just nu håller mig till bara killkompisar. Jag har helt underbara killkompisar som jag kan umgås med, de är verkligen guld värda! Killkompisar är verkligen en av de bästa sakerna här i världen. Enda sedan dagis har jag jämt varit tjejen med killkompisar och så kommer det att förbli!

Nostalgitrip

I förmiddags så kollade jag på filmen "Kalle Blomqvist - Mästerdetektiven lever farlig". Åh, vad jag älskade filmerna med Kalle Blomqvist när jag var liten! Det var verkligen en nostalgitrip att se på filmen igen. Kunde flera repliker och låten i slutet sjöng jag med på, haha. Mamma frågade: Kan du den här? Jag svarade stolt att det kunde jag, haha. Under filmens gång så stickade jag lite, har faktiskt kommit en bra bit på min halsduk, en halv meter ungefär.

Jag skulle vilja ta tag i mitt geografiarbete idag för att det skulle kännas otroligt skönt att ha kommit en bra bit på det nu när skolan drar igång på måndag igen. Tyvärr tror jag inte att jag kommer dra igång med det idag, men jag önskar att det vore så. Skulle kännas så otroligt skönt att nästan vara klar med det när skolan börjar.

Oj, vilket roligt inlägg det här blev då, eller inte...

Inte idag heller

Jag håller på att knåpa ihop en resumé av året, men det går sådär. Det finns hur mycket som helst att skriva om, men det går ändå trögt på något sätt. Tyvärr så kommer inte resumén idag, men inom en snar framtid det lovar jag...

Är det nyårsafton så är det

Fanny och jag
Fanny och jag

Här är en bild på Fanny och mig sedan igår. Tycker att våra partyhattar är riktigt snygga, haha. Är det nyårsafton så är det! ;) På denna bild ser ni även min nya hårfärg, påminner faktiskt lite om Fannys.

Välkommen...

Igår kom ett nytt litet mirakel till världen, nämligen min nyblivna kusin Tilda. Så nu har vi ett nytt tillskott i släkten. Välkommen till världen lilla vän!


Ett nytt år med nya möjligheter!

Kvällen igår var riktigt rolig! Först så var jag på en middag med några tjejer, vi var åtta stycken. Den enda som jag kände riktigt bra var Fanny, men kände även hennes kompis Maja lite halvt. Vi hade i alla fall väldigt roligt! Kul att träffa lite nya människor. Vid 23-tiden tog vi bussen ner till stan och gick till Vattentornet, där stötte jag på några old, old friends vilket var väldigt roligt!

Jaha ja, då var det ett nytt år, 2008. Känns kul att man har ett helt nytt år framför sig, ett nytt oskrivet kapitell helt enkelt som man kan göra vad man vill med. Ett nytt år med nya möjligheter! Jag tänker göra 2008 till ett riktigt bra år, ska försöka i alla fall! 2007, var ett helt underbart år och jag hoppas på att 2008 blir minst lika bra!

Senare ikväll kommer en resumé av 2007, be there!