Alltid samma känsla

Idag har jag klippt mig, blev grymt nöjd. Det är inte så konstigt eftersom Kalle är kanon, finns nog ingen bättre. Imorgon är modevisningen och än har jag inte blivit nervös, men det kommer säkert. Tänk om jag kommer att snubbla? Då kommer jag dö av både skratt och av att jag kommer att skämmas så mycket, men får hoppas att jag inte trillar. På lördag blir det det årliga pepparkaksbaken hos min faster och det är mys :)

Alltid samma känsla...

.

Idag har det inte hänt så jättemycket. Vi var på skolbio idag "Good night, good luck" jag sov emellan åt. Den var så tråkig så att det gick inte att hålla ögonen öppna, Frida och Hanna håller med mig (jag vet det för att de sov stundtals också).

Jag vet inte alls vad jag ska skriva, känns liksom som om jag bara skriver för skrivandets skull. Borde kanske återkomma när jag har något att skriva. Känns som om varje inlägg är låter typ såhär: "Idag har jag tränat och det gick bra. Imorgon har jag läxa som jag måste fortsätta öva på nu, puss". Just för tillfället är jag väldigt uttråkad, jag har saker att göra. Har musik läxförhör imorgon, palla med Barocken, Wienklassicismen och Vivaldi, jag bryr mig inte ett dugg om det om jag ska vara ärlig.

Jag vill verkligen till Spanien nu, nu, NU! "Bara" ungefär 27 dagar kvar...

MVG

Te och rostade mackor är toppen, fast mackorna tog nyss slut så då högg jag in på fullkornspepparkakan med ost på.

Spanskan gick kanon, fick MVG på den och det är verkligen inte fy skam.

Nu blir det lite blogg checkning, puss


.

Igår så fyllde vår skolan 50 år, vilket innebar att vi var tvugna att vara i skolan en lördag. Jag var där från kl. 9.30-13.30. När jag vart i skolan bar det av en kort stund till Svea-utförsäljningen. Köpte mig ett par grå velour mjukisbyxor. Efter det skulle mamma köpa ett linne så då gjorde vi det, när vi var klara med det var jag tvungen att åka ner till Stuk i stan och prova jeans till modevisningen som är på fredag. Sen så äntligen efter allt detta åkte jag hem, hade grymt ont i huvudet, men det gick över som tur var.
Min lillebror och jag var hemma själva på kvällen för att mamma och pappa var på en middag i Göteborg. Så det blev lite film kollning och sådär, kom inte i säng förens klockan 1. Vilket ledde till att jag vaknade klockan 11. Så jag har bara varit vaken i 4 och en halv timma. Under dessa timmar har vi köpt en webkamera och lite andra grejer.  Jag och mamma skulle kanske gått och sett "Djävulen bär Prada" idag, men jag har en spanska text som jag ska kunna utantill och läsa upp för klassen imorgon och lite andra läxor så vi tar det en annan dag. Blir nog kanske att vi hyr en film istället. 

Nu blir det spanska plugg, puss


...

Jag pallar inte mer, när man mår såhär vill man bara gå och dö i en vecka...

Vad gjorde man vid den här tiden i somras?

Sommar

Ser inte detta grymt skönt ut? Allt skulle vara så himla mycket lättare om det var sommar. Sommaren 2006 är det bästa sommaren ever, man träffade mycket nytt folk och allt var bara underbart helt enkelt.
Nu sitter man här och klockan är 16.20 och det är mörkt.

Vad gjorde man vid den här tiden i somras?
Jo, antingen låg man kvar på stranden eller precis kommit upp, var me vännerna, fikade eller något annat. Vi den här tiden var det många timmar kvar till solen gick ner. Att det började bli mörkt och att man var trött av mörkret kom inte på tal. Att lägga sig klockan 22.30 det kom inte på tal. De grejer som man hade beslutsångest då var ungefär vilken bikini man skulle ta på sig, om man skulle åka och bada, lägga sig och sola eller lägga sig i soffan på altanen och läsa.

Vad gör man nu vid den här tiden nu?
Jo, man kom hem från skolan för en stund sen, har precis käkat eller ska strax göra. Övar snabbt på morgondagens läxa och sedan bär det av till träningen. Det man har beslutsånget nu för är gymnasievalet och andra jobbiga saker.

Fine, det är jättemysigt på hösten också, men skulle ni inte hellre ha ångest för vad man skulle ha på sig på kvällens restaurang besök än om man verkligen kan alla engelska glosor tills imorgon?

Hur ska detta gå?

Har fått en inflamation i mitt långfinger, så den är ihop tejpade med ringfingret. Folks reaktioner va: "Vad har du nu gjort Emma?" "Är det tredje gången gillt som gäller nästa år eller?" Ja, så lät det ungefär. Nu får jag inte bygga(cheerleading)  på en vecka och vi har uppvisning den 6:e. Hur ska detta gå? Jag ska i alla fall träna idag ändå fast ska inte bygga. Var så smart så att jag råkade skicka iväg ett sms till Johan istället för Anna. Förlåt Johan.

Imorgon är det utvecklingssamtal och spanska läxförhör som gäller...

Engelskan klar

Jag är äntligen klar med engelskan! Åh, det känns verkligen skönt, men nu är det bara att sätta igång med spanskan och matten. Åh, lyckliga mig som inte får en lugn stund...

Träning

Har varit och tränat idag från kl 10-12. Kanon skönt att träna på morgonen, men mindre skönt att jag knappt kan böja mitt långfinger på höger hand. Förra året vid Lucia ungefär så fick jag en kraftigt stukning på detta finger och ringfingret. Ledbanden blev ordentligt skadade och jag hoppas inte på att det är något liknande. Fingret är svullet och går som sagt inte att börja så bra, men men det fixar sig. Nu ska jag plugga.

Ni får mig att må bra

Kom hem från Bra-kompis träff för en liten stund sen. Åh, vad man mår bra efter de träffarna. Underbara personer och man får ALLTID sig ett gott skratt. Jag har så himla mycket känslor inom mig nu så jag vet inte hur jag ska förklara det, men Amandy förstår nog vad jag menar. Jag kanske drar till med hennes uttryck, men vad det är behåller vi nog för oss själva, haha. Vi såg på ett bildspel med bilder från resan till Auschwitz, man fick verkligen flashback och mindes att som om det var igår. Den resan dit och konfirmationen är de bästa resorna och det roligaste jag gjort. Det är två väldigt speciella resor som verkligen sätter spår.

Det där var lite sådär  "djupt prat", men här kommer lite roligt för att bryta av det.
Det bjöds på fika när föräldrarna kom till träffen och när Amanda, Tobias och jag skulle hämta fika (fralla och te/saft/kaffe), hade Tobias vart jättegullig och hällt upp te åt mig (läs: jag lade huvudet på sne och bad honom och gullig som han är så gör han ju självklart det) och så hade Amandy ställt sin kopp bredvid min och där i låg det två sockerbitar. Jag trodde inte att koppen var hennes utan en sockerskål så jag stack ner handen i hennes kopp och tog en sockerbit. Amandy förstod inte riktigt först varför jag va nere i hennes kopp och grävde, men fick sig både en förklaring och ett gott skratt. Jag skrattade åt det ett bra tag efteråt och sitter här och skrattar medans jag skriver. Ni förstår kanske inte det roliga, men det var grymt kul.

Nästa gång vi träffar den underbara gruppen så är det knyt kalas som gäller och jag (och min stora trut) har anmält mig till att fixa dans kring granen. Äsch, det går nog fin fint.

Nu ska jag försöka få så mycket skrivet som möjligt på engelska-projektet. Med lite go musik och checka-in-blogg-pauser ska detta nog gå fint.


Hanna väntar och väntar ;D

Om ungefär 35 minuter så ska vi ha idrott, käckt värre. Redskap har vi och det är rätt så festligt. I alla fall när handstående nerrullning är på MVG-nivå på mattan. Kan inte förstå att MVG-nivå det är ju max VG. Sedan idag så är det Bra-kompis möte och det är alltid trevligt. Hanna sitter här bredvid mig och försöker läsa, men nej, det får hon inte. Hon får vänta tills jag skrivit klart. Så det är väl lika bra att jag gör det, skriver nog mer när jag kommer hem. Puss hej!

Utedag

Idag har vi haft utedag med arbetslaget, det var rätt kul. Sedan så har jag nyss pratat i säkert över 1 timme med underbara Anton :D Så nu ska jag ta mig något att äta och sedan försöka att skirva en del på engelska projektet. Efter detta blir det träning.

Värsta dagen på länge

Detta har varit den värsta dagen på på länge.
Varför detta då undrar väl säkert ni? Jo då ska jag förklara detta.

När jag vaknade var jag hur trött som helst eftersom jag gick och la mig kl. halv 1. Så det enda för att jag inte skulle gå runt som en zombie i skolan var att ta en dusch, som hjälpte lite. Efter det kom Hanna och vi tog bussen till skolan.
Första lektionen var TSA och sedan HK, men HK:n var inställd vilket som var ganska skönt. Sedan så under dagen skulle vi ha matte och jag hittade inte på miniräknare. Min linjal är nämligen borta så jag tänkte: "åh, nej inte nu igen!". Efter det kom jag på att min lärare lånat den och fick tillbaka den efter matten då det var NO. Då hittade jag inte min NO-bok och rev ut allt som låg i skåpet "Det finns något jävla hål i mitt skåp som alla grejer hamnar i" sa jag väldigt irriterat och kände att jag blev mer och mer irriterad. Jaja, tänkte jag det är lika bra att gå till lektionen, jag har säkert fått med mig den hem. Detta trodde jag enda tills jag kom in i NO-salen. Där låg min bok och det var jag väldigt glad över.
Jaha, men varför kunde denna dagen vara så jobbig då? undrar säkert ni, men fortsättning följer. 
Det är så att vi har hållt på med ett engelska projekt om Sydafrika och vår lärare i engelska ha sagt att vi har god tid på oss och helst inte ska jobba hemma, men nu visar det nog sig så att detta ska vara klart på fredag. Hon har inte sagt det till hela klassen utan bara två så egentligen så "vet vi övriga inte om detta". Så klassen kommer inte förvånas om hon kommer och säger imorgon att det ska vara klart på fredag, men då ska nog hon få veta ett och annat om hon säger det. För jag kommer verkligen inte hinna klart. Igår så läste min lillebror också ett olämpligt sms, som inte ens jag läst. Jag behöver nog inte ens säga varför jag var irriterad på honom hela dagen.

Nu ikväll så har jag tränat och det var riktigt skönt, så himla underbart att komma hemifrån 2 timmar och bara fokusera sig på cheerleadingen. Red, black and gold, that's right, säger jag bara.

Nu ska jag kolla på fotbollsgalan, göra mig en kopp te och en smörgås. Jag har säkert skrivit en massa stavfel, men det pallar jag inte att kolla nu. Puss hej och hoppas att er dag vart bättre än min!

Äntligen klar

Nu kan jag äntligen pusta, nu är jag klar med båda hemkunskapsarbetena tills imorgon. Har suttit med dem havla dagen, men nu är de äntligen klara. Vart försvann den tiden då jag alltid gjorde allt i så god tid? Det har jag ingen aning om, men jag måste påbörja den tiden igen, det är en sak som är säkert.

Älskade Lissie ringde mig idag och vi pratade i över 1 timma, det var verkligen jättekul att prata med henne, vi är på liksom på samma nivå och förstår varandra. Den tjejen är guldvärd :D

Det är bäst att jag går och lägga mig innan jag somnar framför datorn. Puss och godnatt

Härligt med plugg (eller inte)

På schemat idag står det plugga det låter väl sådär lagom lockande, men vad ska man annars hitta på när man är tvungen till det och ute regnar det. Well well, det blir nog bra med den saken, ska försöka göra klart så mycket som möjligt idag. Det som ska göras är:
En hemkunskapsgrej om boende, som de så käckt kallar "Bologi"
Hälsoprofilen (också en HK uppgift)
South Africa (ett engelska projekt)
Göra klart sidorna i grammatikhäftet (engelska)
Matte

Om någon känner sig uttråkad och vill ha något att göra en lördag, så säg till. Ni får gärna hjälpa till med dessa grejer ;) Nej, det är väl lika bra att sägga igång, puss hej!


Gymnasiebesök

Det var ett tagsen jag bloggade nu, men jag har varken orkat eller hunnit.

Idag har vi besökt två olika gymnasieskolor, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Det var riktigt kul, men man kände sig verkligen liten (inte för att jag är kort utan mer åldersmässigt). När man stod där och väntade utanför aulan på första skolan vi var på så kollade folk på en precis som om de tänkte: vafan gör dessa småglin här? Men det är väl precis så som vi gör på vår skola när alla sexor kommer och besöker den. Så man får väl smaka på sin egen medecin på något sätt. Dagen var i alla fall fullspäckad med en massa information och snygga killar, chao!


Elfsborg

Jag säger bara en sak, SM GULD!

...

Jag tror att jag aldrig riktigt släppt taget om dig...

Bowling

Har inte bloggat på några dagar, men ni får stå ut ändå.

Igår så discobowlade pappa, mamma, min lillebror Johan, Jesper, Stickan och jag. Det blev ingen strike för min del, men det gick hyffsat ändå. Hahaha, det gick verkligen inte bra för Johan i början och han skyllde på klotet. Det brukar låta så när det inte går bra för folk ;D

Idag ska vi åka ochbyat min mp3 för andra gången. Sedan ikväll ska vi kolla på när Johan spelar hockeymatch. Kan nog bli käckt ;)

Puss hej!

Onsdag

Det skulle blivit att jag kollade på OC idag, men vi har gäster här hemma och de kollade på TV. Så jag får Sabine spelat in :)

Idag fikade jag med världens bästa Anna. Henne skulle jag inte klara mig utan. Det var kanon mysig och vi pratade på som sjutton.

Tränat har också hunnits med idag. Det känns så himla skönt att man ha bestämda dagar då man tränar. Måndag, onsdag, fredag och lördag är det för min del. Man hör ju folk säga att de inte hinner eller orkar att ta tag i det hela. Sånt behöver jag inte tänka på och det är ruggigt skönt. Träningen var kanon och fick vara bas lite idag. Susanna, Alleeen och jag var en riktigt bra toss-grupp. Har lite skavsår på händerna, men det är sånt man får tåla ;)

Imorgon bär det av till Göteborg klockan 8.00. Ska prova ut kläder inför
www.modevisningen.blogg.se.

Snö

I natt så har det kommit en massa snö, jag vill inte ha snö! Den ska ju komma i början av december in nu... Ja, ja det är väl bara att gilla läget...

Idag så ska jag ner till stan och fika med Anna :) Sedan så pyser vi till träningen som börjar kl.19. Innan dess så ska jag nog fortsätta att läsa min bok och ikväll börjar OC!