Söndagens planer

Sofia och Diana, tusen tack för tipsen om bloggdesignen!
Tog bort den vita delen nu och det ser mycket bättre ut. Eller vad tycker ni?

Ska ta tag i mitt pluggande nu och sedan vid kl.15 så ska vi hem till mormor på kalas. Hon fyller nämligen 63 imorgon, så det vankas kalas idag. Köpte mig en grå tunika på Gina Tricot igår  som jag nog ska inviga idag, tänkte ha latex/lacktightsen till. Tänkte faktiskt ta moppen ner till mormor. Jag har ju inte kört så mycket och måste ta att passa på nu innan det är dags att ställa in den.
Nej, plugga var det ja!

Resumén fortsätter

Hann tyvärr inte skriva något mer igår, så det får bli att jag skriver om fredagen nu.
 
Fredag:
Slutade klockan 11.05 och efter det bar det av till min gamla skola. Var där för inte alls längesedan, men då var inte min gamla mentor Saki där, så då bestämde vi i veckan att jag skulle kika förbi en sväng. Blev att jag var där i en och en halv timma. Pratade om allt mellan himmel och peppade mig en massa om att jag inte skulle gräva ner mig i det med Paul. Mötte även Salamaah när jag skulle gå där ifrån och vi pratade lite snabbt. Hon peppade mig också en massa och sa att jag var värd något bättre. Det betyder väldigt mycket att folk bryr sig. Ni kanske tycker det är konstigt att man pratar om sitt kärleksliv med sina mentorer, men vi hade en väldigt bra relation så de känns nästan lite mer som vänner.
På eftermiddagen sedan så var mamma, pappa och jag i stan en sväng. Det var nämligen marknad så vi var där och kikade lite. Fick spader på min lillebror Johan. Vi andra i familjen gick fräscht klädda och sedan så kommer han i mjukisbyxor och såg lite sådär halvskabbig ut. Då fick jag spader, haha.


Resumé

Här kommer en resumé på de senaste dagarna

Torsdag:
Hela klassen var på Bokmässan i Göteborg och det var riktigt roligt. Man var ganska så slut när man kom hem, men ändå inte lika trött som jag trodde att jag skulle vara. Kanske var det massagestolarna förtjänst eller vad säger du Sandra? haha. På tåget hem så hade Elin L, Sandra och jag väldigt roligt. Vi flummade på som bara den och jag tycker verkligen synd om killen, som förövrigt var riktigt fräsch, som satt vid oss, men man såg att han log ibland så att det gick nog ingen större nöd på honom. Vi bjöd ju trots allt han på muffins, haha.

I påsarna med mig hem hade jag med mig:
Östermalmsmorden, Lars bill Lundholm
Nobels testamente, Liza Marklund
Inte han! Sheila O'Flanagan
Stjärnfabriken, Naylor och Hare
ett läppbalsam från Dr. Hauschka
ett läppglans från Face
ett läppglans från Dior som min mamma fick
ett nummer av Damernas Värld
samt 4 böcker till min pappa.

Nu hinner jag inte skriva om fredag för att Eleonore, mammas yngsta kusin från Stockholm, kommer om bara en lite stund, men senare idag så skriver jag igen! Förresten så tog vi skolfoto i tisdags, hoppas på att det blev bra. Hade på mig min Tommy Hilfiger klänning och mina Lord Richards jeans, puss!

Ditt nummer

Jag kan fortfarande ditt nummer som rinnande vatten, skulle kunna slå det med förbundna ögon. Att slå ditt nummer blev en vana för mig, en vana som jag älskade. 
Denna vana ville jag uppleva nu igen. Först så slog jag nummret och det hann inte ens gå fram några signaler innan jag fegade ur. Det kändes inte lika självklart som det gjort alla andra gånger jag slått nummret. De andra gångerna har det kännts så rätt, men det var annorlunda nu. Det var inte så att det kändes fel, verkligen inte för att det enda jag vill är att höra din röst. Jag kände mer att "om du hade velat prata med mig så hade du kanske ringt och då kanske det blir fel om jag ringer". Jag tog sedan mod att slå ditt nummer igen. Vi skulle ju trots allt fortsätta att vara bra vänner. Det gick fram några signaler, men jag fick inget svar. Kanske var det bäst? För att det var nog en av de första gångerna som jag varit nervös inför att du ska svara...

Idéer efterlyses

Blev också sugen på att ändra bloggdesignen när jag såg att Sofia gjort det. Hennes blogg är lovely! Man känner sig hemma varje gång man läser hennes blogg, man får en otroligt stark myskänsla. Den minskades inte heller nu när hon gjort en sån otroligt fin banner.
Nå, vad tycker ni om den nya bakrunden? Den kanske är lite skrikig? Var den bruna med blommor kanske bättre eller har ni några andra bra idéer? Jag är öppen för förslag och vill göra bloggen hemtrevlig och att den symboliserar mig. Hm...det är lite svårt det där när man vill att allt ska klaffa.


Jag kallar det för en "grop"...

De meningar som ni kan finna i inlägget nedan är plockade ur låten "All my life". Kände att de stämmer ganska bra in på mig.
"I will never find another lover sweeter than you"  var en av meningarna. Det kommer säkert vara så att jag hittar en lover som är lika sweet som personen jag menar, men det kommer inte vara på samma sätt. Saken är väl mer den att jag inte har viljan till det eftersom det bara finns ett "you" för mig och det har jag redan funnit och vill inte finna någon ny som ersätter den platsen.

Nu en tid har jag kännt mig ganska så välmående trots att jag inte är tillsammans med någon längre. Jag har min älskade familj och mina underbara vänner runt omkring mig, så det vore lite konstigt annars. Jag har kännt att jag trots att jag inte trodde det innan, kommit en bit på vägen som så fint heter "Gå vidare", men det finns oftast alltid ett men. Så kommer saknaden efter personen och andra känslor sakta med säkert smygande bakom ryggen och hoppar på en när man minst anar det. Ja, då hamnar man där jag befinner mig just nu.
Jag kallar det för en "grop" man hamnar i. Denna grop är väldigt lätt att trilla i, men ack så svår att ta sig upp ur...


I will never find or I wont find...

When you smile all my face always seems to glow.
You turned my life around.
You picked me up when I was down.

I will never find another lover sweeter than you.
I will never find another lover more precious than you.

All my life I prayed for someone like you...


Bokmässan imorgon!

Usch, vad jag är dålig på att uppdatera och ändå lovade jag att det skulle bli bättring. Skolan tar en hel del tid, så jag får skylla på det. För er som vill veta så gick allt med Flugornas herre bra och tur är väl det.

Imorgon bär det till Bokmässan i Göteborg med och det ska bli otroligt roligt! Många i klassen är taggade och jag är en av dem! Ska bli riktigt mysigt och det skönaste är nästan att vi slipper skolan, torsdagarna brukar inte vara roliga.

Räknade ut att jag haft det vita bandet, som nu mera in är så vitt längre, som alla fick på konfan i 50 dagar. Känns som om det börjar bli dags att ta bort det eftersom det inte ser så fräscht ut längre. Ändå känner jag att jag inte riktigt kan med att ta bort det. Är det någon mer än jag som har kvar mitt?

Sista gången

Nästan hela dagen idag har jag läst "Flugornas herre". Den ska vara klar på tisdag och jag hade bara läst några få sidor innan jag började idag. Inte så himla smart gjort av mig. Detta ska bli sista gången jag börjar läsa en bok sista minuten.
Har ganska så mycket i skolan nu denna veckan, men jag får trösta mig med att hela klassen ska till Göteborg på torsdag. Vi ska nämligen gå på Bokmässan, det ska bli riktigt kul!
Nu ska jag gå borsta tänderna och hela den ritualen. Efter det så ska jag lägga mig och läsa boken igen.

Ralph Lauren handduk

Invigde mina nya latextights igår och shit vad sköna de var! Man tror verkligen inte det, men jag skulle kunna bo i dem! Min älskade vän Sofia har likadana så vi får spatsera med dem längs Taizés och Paris gator! Jag är verkligen sjukt taggad inför Frankrike på höstlovet. Det är fem veckor kvar och jag är lika taggad precis som om jag skulle åka imorgon. Undra hur taggad jag är dagen innan vi åker, haha. Det ska verkligen bli hur roligt som helst. Tillbringa 1 vecka i Frankrike med människor du älskar att vara med är helt underbart att få göra! Kommer att bli ett otroligt bra avbrott i vardagen.

Presenterna jag fick igår var en Ralph Lauren handduk, en Koppartrans klänning och en assiett till någon serie jag samlar på. Handduken är verkligen världens finaste! Den är jättestor, vit och sedan så står det "Polo Bear", under det är det en nalle och sedan så står det "By Ralph Lauren". Verkligen en perfekt present eftersom jag älskar nallar och Ralph Lauren. Handduken kanske åker med till Frankrike, vem vet?

Nu MÅSTE jag plugga annars är det ganska så kört för mig, haha.

Nyklippt!

Min kära lillebror Johan och jag är nyss hemma efter att vi varit och klippt oss. Klippte mig senast efter att skolan slutat och det var ju ett bra tagsen. Var otroligt skönt att bli av med alla slitna toppar. Jag frågade Calle om mitt hår var jätteslitet och då sa han att det inte var så farligt. Visst, topparna behövde verkligen klippas av efter sommarens solande och salta bad. Han sa att mitt hår tål väldigt mycket och tur är väl det!

Det som står på schemat idag är att städa och plugga en massa. Senare ikväll sen kommer Lollo, Anton (Lollos barn) och min faster Mona. Eftersom de inte kunde komma på kalaset som jag hade innan jag åkte iväg på konfan så kommer de nu istället. Det var ju snart två månader sedan jag fyllde år, men få presenter i efterskott tackar inte jag nej till!

Var runt i hela stan och Knalleland igår och letade efter en ny höstjacka med mamma. Hittade absolut ingen, men den sista butiken jag var inne i var Gina Tricot och där hittade jag en. Så det blev en grå cape. Var först ute efter en svart skinnjacka, men har inte hittat något som har fallit mig i smaken tyvärr. Latextightsen hade kommit in på Gina såg jag igår, så ett par sådana köpte jag mig.

Sick, again...

Nu har jag gått och blivit sjuk, igen... Mådde jättedåligt igår kväll och idag är det inte mycket bättre. Mormor ska hämta mig om en stund och sedan ska vi åka till Vårdcentralen för att min hals är inte bra. Efter det ska jag vara hos henne och bli ompysslad. Datorn följer nog med :) Förresten så har jag en ny favorit låt. Mr Brightside med The Killers är det. Fick den härom dagen av min musiksjälsfrände Lollo som just nu befinner sig i Stockholm, den lyckosten! Time to take a shower!

More than ever...

Paul & jag

 I miss you more than ever...

Säsongsstart!

Terry Hatcher
Bild: Rightnow.webblogg.se

Idag drar Desperate Housewives igång för säsongen. Jag har faktiskt längtat efter det, verkligen en serie som har det mesta! Kan tänka mig att det inte är bara jag som kommer att sitta bänkad framför TV:n klockan 21, eller? Älskar förövrigt bilden ovanför, det är något speciellt med den.

Jag skulle pluggat en del nu när jag kom hem idag. Har jag gjort det?
Svaret är: Nej.
Har haft fullt upp med att lägga in lite bilder och musik från min andra dator och det tar ett tag. Har även installerat iTunes och msn. Strax ska jag faktiskt ta tag i pluggandet för att jag behöver verkligen det.

Förkyldningen och halsontet har inte blivit till det bättre. Jag är inte hes längre som tur är, kanske en aning, men långt ifrån så hes som jag var i lördags och tur är väl det. Nu har jag istället gått och blivit riktigt förkyld, vet inte hur många gånger jag snutit mig idag, vill inte veta heller, haha. Halsen har blivit ganska svullen och det är lite svårt att svälja när man äter. Var hos skolsköterskan idag och hon sa att jag hade lite feber och att halsen var svullen, så hon gav mig en Alvedon. Stod ut hela skoldagen för att man vill inte missa en massa. Det är verkligen skillnad från 9:an. Då gjorde det inte så mycket om man missade något, men nu i gymnasiet så missar man otroligt mycket.

Egen bärbar!

Fick min bärbara dator av skolan idag, de andra fick det igår. Fett soft att ha en alldeles egen bärbar datorn där man kan göra vad man vill. Även fast vår andra dator som jag sitter vid är mer som min.


17/9

Åt en ur go fisksoppa och nybakt bröd för en stund sedan, det satt fint kan jag meddela. Innan dess pratade jag med min Batman kompanjon Lovisa, det var mys.

Har fått gjort en del matte idag, så nu har jag inte lika mycket tills på fredag vilket känns skönt. Har glömt av att plugga till Historia redovisningen, så det ska minsann göras nu. Efter det blir det nog att lägga mig och läsa nya Solo som min mamma och pappa köpte till mig idag. Även fast jag varit hemma och varit sjuk så tycker jag att det faktiskt varit en riktigt mysig dag och jag har hunnit med en del. Så nu har jag lite nya krafter inför skolan imorgon!

Har glömt att berätta att även förra veckan shoppades det en del! Ni är väl inte förvånade?
De plagg som nu är nya tillskott (har nästan fått allt av mina älskade föräldrar) till garderoben är följande:
Svart V-ringad finstickad Tommy Hilfiger tröja, som jag fått av min kära far och mor.
Vit bas topp
Jeanskjol med högmidja
Svart ryskinspirerad sjal (en sådan med blommor)

Första steget

Det var du som tog det första steget igår och när du gjorde det så kände jag hopp inom mig. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att du skulle ta det steget, utan att det var jag som var tvungen att göra det. Nu när du tagit det första steget, eller vårt första steg kanske man ska kalla det. Det som hänt är ju inte något vi går igenom ensamma utan båda är delaktiga. Nu är det dags för mig att ta vårt andra steg. Jag hoppas att vi kan ta de resterande stegen tillsammans...



Mjukisbyxor i all ära, men...

Det var otroligt skönt att verkligen ta hand om kroppen och göra den riktigt ren.
Tånaglarna är lackade med ett rött lite mörkare lack som jag köpte när jag var i Polen förra året. Ganska exakt för ett år sedan. Funderar på att måla fingernaglarna i samma färg.
Har tagit på mig min grå mysiga långa kofta som jag köpte när jag var i Stockholm och under det svarta strumpbyxor. Även fast jag bara ska vara hemma idag så är det kul att ta på sig något som både är bekvämt/mysigt och som man känner sig lite finare i. Mjukisbyxor i all ära, men ibland är det kul att variera sig.

Nu ska jag ta tag i pluggandet. Först ut blir nog matten och sedan så blir det att öva inför historia redovisningen, ciao!


Kurera sig

Idag är jag hemma från skolan, min hals är nämligen inte på topp och då kände jag att det är bäst att vara hemma idag och försöka kurera den och mig själv.

Detta ska jag göra genom att strax göra ansiktsmask, duscha, peela kroppen, kanske ta en sväng om med BUS och sedan ta på mig några sköna kläder. Ska försöka att fräscha till båda hand och tånaglarna, detta behövs verkligen. Litet minispa tänkte jag ha här hemma, perfekt att göra när man är en sjukling.

Efter det tänkte jag att göra matte, läsa lite och dricka te. Tänkte läsa lite tidningar och sedan även börja på "Flugornas herre", den ska vara klar nästa vecka och då kan det vara bra att försöka komma en bra bit i den. Så jag har lite som står på schemat idag. Ska även kolla på vår nya TV som mamma och pappa köpte igår, den är GRYM!

Underbara vänner ♥

Jag vill tacka er mina underbara vänner som stöttar mig just nu. Att ha ert stöd betyder mer än vad ni anar.
Utan er vet jag inte hur jag skulle klara mig, jag älskar er ♥

Fallit i tusen bitar

Tusen känslor och tankar finns inom mig, även obesvarade frågor som söker svar. Mitt hjärta har fallit i tusen bitar och känslan av att det kommer att bli helt igen finns inte kvar.

Två av de största rädslorna som gör mig svag, är att det inte på samma sätt kommer att vara du och jag. Att bli en av dina vänner i mängden och inte vara det speciella som jag hoppas att jag varit för dig, gör otroligt ont inom mig.

Alla höga krav jag hade uppfyllde du, ingen annan kommer att få samma plats i mitt hjärta som du.

Varje gång jag sluter mina ögon ser jag dig och jag tänker hur obeskrivligt mycket du betyder för mig...


Målbrottet?

Jag har gått och blivit sjukt hes, vilket inte är det roligaste. Det började i torsdags när jag fikade med Lollo. Helt plötsligt så blev jag hes och det har utvecklats de senaste dagarna. Igår så kunde jag inte prata riktigt utan lät som en kille, detta var mindre kul. Nu imorses när jag vaknade kunde jag knappt prata, men det kan jag nu. Ibland så blir det att jag pratar jättemörk och sedan ibland blir det jätteljust, börjar nog att förstå hur det är för killarna när de är i målbrottet. Det är ungefär så jag låter nu, haha. Kanske inte var toppen för halsen att dra ut på partaj igår, men man lever bara en gång!

 Igår var det Bäckängfest som gällde. Först så förkrökade vi lite hos Sandra och sedan bar det av upp till Bäckäng (vår skola). Kvällen var otroligt trevlig och gav med sig många skratt, Erika och Sandra är för sköna!

Idag så vaknade jag vid halv 11 ungefär och kände mig utvilad och efter det åt jag en kanon god frukost med min kära familj. Jag har inga speciella planer inför dagen, utan ska nog mest bara ta det lugnt. Ska läsa lite hade jag tänkt mig. Mamma tycker att jag ska ut och åka moppe, men vi får se om jag pallrar mig ut...

Bloggtorka?

Har inte bloggat på några dagar nu och det är för att jag inte har ork. Skolan tar på krafterna samt har jag inte riktigt återhämtat mig från helgens bravader. Jag har haft tid att blogga, men har prioriterat andra saker före.

Det var verkligen roligt att träffa alla från konfan igen i söndags. Var ju en månad sen man såg dem, så det var kul att se deras ansikten igen. Man saknar ju dem när man inte får träffa dem! 

Även fast tiden i Stockholm var ganska så knaper eftersom man ville träffa en massa och hinna med så mycket som möjligt. Så hann jag med att shoppa lite. En grå långkofta och ett armband från HM blev det, är super nöjd. Speciellt med armbandet! Kanske hamnar en bild här på bloggen, men jämt när jag säger så blir det att jag glömmer av att lägga upp bilder. Så vi får se.
Som ni säkert förstår så var det en toppen helg på alla sätt och vis!

De dagar av veckan som gått så har jag varit otroligt trött och jag känner mig ännu inte riktigt utvilad. Som tur är så låg jag väldigt bra till med läxorna denna veckan, men det har dykt upp några nu som jag ska ta att göra strax. Känns skönt när man har gjort läxorna som man vetat i förväg och inte har de hängande över sig.

Igår slutade vi kl. 12.20, otroligt skönt. Så när jag kom hem gick jag och lade mig i 3 timmar, det var välbehövligt. Efter jag slutade skolan så gick Elin och jag ner på stan en sväng och jag köpte mig en svart Tommy Hilfiger basker som jag spanade in i fredags. Så nu är den min och jag hoppas den kommer väl till användning nu i höst och vinter.

Det var "ettornas dag" idag från 13-16, men det var inte sådär kanon roligt så Sandra, Josefin och jag åkte hem istället.

Nu ska jag plugga så att jag slipper göra så mycket när jag kommer hem efter dansgruppensträning. Vill bara ligga och kolla på TV och läsa någon tidning då. Känns som om jag aldrig har tid för något sånt längre. Ändå tränar jag bara två dagar i veckan istället för fyra nu, men det är bara för att vi har en hel del att göra i skolan tror jag.

Något alldeles speciellt

Tänk att få höra ord som "Jag älskar dig" betyder så otroligt mycket och känslan man får inombords när någon säger det. Det är något alldeles, alldeles speciellt...

New York Fashion Week

Åh, jag är så otroligt avundsjuk på min kusin som åkte till New York idag och ska vara på New York Fashion Week. Det är verkligen to die for! Att befinna sig där är en dröm som jag vill uppfylla! Skulle göra vad som helst för att fått åka med i resväskan dit! Mamma och jag var hos henne en sväng igår och då fick jag låna en bok som heter "How not to look fat", den är skriven av en tjej som heter Danica Lo och hon jobbar på New York Post. Denna bok finns bara i USA än så länge tror jag, men ska komma ut i 7 till länder. Det ska bli spännande att läsa boken. Lollo (min kusin) lärde känna henne förra gången hon var i NY och ska även träffa Danica denna gången.

Även fast jag skulle gjort vad som helst för att vara i NY nu, nästan i alla fall... Så är det inte så synd om mig, åker ju till Stockholm imorgon! Träffa sina underbara vänner och sin pojkvän känns exakt lika roligt som New York Fashion Week, eller i alla fall mer betydelsefullt!
Packningen är i största del klar, bara två linnen som ska ner i väskan. Som tur är det inte så mycket man behöver ha med sig när man åker över en helg. Var nära på att glömma iPoden, men det gjorde jag inte. Har lagt in lite nya låtar och håller på att ladda den, vet ej vart min laddare tagit vägen så jag laddar den i datorn.
Måste ta med lite läxor, perfekt att göra på bussen, om man nu orkar det vill säga. Hade tänkt att gjort klart mattekläxan, men har inte hunnit det. Geografi, historia, matte och samhällskunskap ska med, himla roligt...not. Well well, det blir bra.

Har glömt att nämna det, men förra fredagen när mamma, mormor och jag var i stan en sväng så fick jag en tröja jag spanat in några veckor. Den är svart stickad i ull från Malene Birger. Det som gjort att jag tvekat att köpa den är för att den kostar 1099 kr, men sen i fredags så fick jag den av världens bästa mormor! Har bara använt den en gång än så länge för att jag tänkte ha den på söndag. Om det inte blir varmt vill säga, det ryktas om det...

Imorgon från kl. 8-10 har alla elevföreningar presentation i aulan. Otroligt roligt och det bästa av allt är att vi slipper vår nästan två timmar långa matte, score!

Biljetter bokade!

Bokade nyss biljetter Stockholm, ska ju dit i helgen. Så klockan 16.40 på fredag bär det av! Jag längtar verkligen hur mycket som helst efter att få träffa alla! Kommer att krama ihjäl vissa av dem, stackare!

Nyvaken + klädkris = Ingen bra kombination

Innan jag börjar textil/designen nu idag så skulle jag egentligen åkt ner till stan och tagit kort till ID-kortet som jag ska skaffa, men jag ringde mamma och sa att jag gör det imorgon istället, slutar klockan 13.25 då. Kände att  håret inte var på topp och att jag inte hinner stressa ner till stan.

Läste nyss på feber.se, det är dit Stockholm streetstyle flyttade. Där stod det i alla fall att Ralph Lauren firar 40 år i år. Måste nog säga att Ralph Lauren är ett av mina favorit märken och har väl alltid en smärre crush på deras saker, kanske inte riktigt, men nästan! Det som är så bra med Ralph Lauren är att många av deras plagg håller säsong efter säsong. Det är sådana plagg som jag tycker att man ska lägga lite extra på. Min lavendelblå kofta därifrån är verkligen en av mina stora favoriter och den är fortfarande lika fin som när jag köpte den. Även mina pikéer som har använt flitigt är fortfarande lika snygga.
Lite roligt citat som min pappa sa häromdagen när vi pratade om Tommy Hilfiger och Ralph Lauren:
"Jag vill inte ha Tommy Hilfiger, det ska ju vara Ralph Lauren."

Dagen till ära har jag faktiskt en Ralph Lauren tröja på mig, en vit  finstickad V-ringad. Fick låna den av mamma i morses. Skulle egentligen haft andra kläder på mig, men mamma hade tvättat fel par jeans som jag skulle haft idag och då fick jag ett smärre utbrott imorses. Sedan så var blusen jag skulle ha inte riktigt torr och då blev jag ännu mer irriterad. Nyvaken plus klädkris är ingen bra kombination.
"Låna min vita Ralph Lauren tröja då, eller ta vad du vill ur min garderob", sa mamma då lite förtvivlat. Så även fast hon tvättat fel jeans och att min outfit gick i kras så blev det att hon styrde upp det hela, vet inte vad jag skulle göra utan henne!

Åh, min älskade mamma! Jag skulle verkligen aldrig klara mig utan henne! Kan verkligen prata med henne om allt och jag är glad att vi har en så bra relation. Vi är verkligen super tajta min mami och jag. Har fått höra många gånger att jag har en sån "cool mamma" och att hon ser ung och fräscht klädd ut. Hörde faktiskt senast igår av en att hon tyckte att min mamma såg fräsch ut. Då blir man som dotter väldigt stolt.

Vi hade engelskaläxa tills idag och det var ju jättehärligt att vi fick en ny tills på torsdag...not! Well well, det är bara att bita ihop. Det är ju faktiskt inte mellanstadiet man går i. Nu blir det spanska pluggande innan jag ska dra iväg till designen, ciao!


I made it!

YES, jag klarade teoriprovet och körningen!  Tack alla ni mina nära och kära som sa att ni trodde på mig, för det måste jag erkänna att jag själv inte riktigt gjorde. Tyvärr får jag inte ut och köra min moppe än, utan jag måste vänta tills jag får förarbeviset och det tar några dagar.

Nu håller jag på att göra lite läxor avklarade så att de kommer ur vägen!

8-åring som diggar Benny Benassi?

Insparken igår var riktigt rolig! Så det var röj hela kvällen. Under kvällen togs det en massa bilder av en vimmel fotograf från Efterfesten. Jag äger ju själv inte Efterfesten, men Hanna har det så när hon kommer hem nu ikväll så ska vi kolla på dem.

Har varit på moppekurs nästan hela dagen idag så nu har jag suttit och övat lite till teoriprovet. Teoriprovet äger rum imorgon, körningen också. Jag hoppas att det kommer att gå vägen och att Gud är med mig under den tiden!

Jag var inne på You Tube en sväng nyss och då satte jag på lite Benny Benassi och min 8-åriga kusin Arvid tyckte att Satisfaction var jättebra, haha. Nej, nu ska jag kolla på film med lillkillen!