Världens bästa midsommar

Midsommarhelgen var underbar! Bästa midsommaren och helgen hittils! Det finns så mycket att berätta så att jag inte vet vad jag ska berätta.

Jag är i alla fall fortfarande kvar i Störmstad :) Idag så åkte vi en färja till Sandefjord. Vi åt god mat och myste :) Köpte mig en ljusrosa sjal :) Väldigt söt. Imorgon ska jag jobba lite på förmiddagen, men annars inte så mycket tror jag. Vill in och köpa mig en ny bok, en chic litt tror jag :)

Ha det fint :)

"Vill du ha en påse?"

Hej hej!

Sitter här i Strömstad nu och kollar lite halvt på fotboll. Min gullunge Allbäck gjorde Sveriges första mål ;) Allbäck och Svensson är jag svaga för måste jag säga. Ljungberg är inte så pjåkig han heller, men om jag satsar på den som gör det första målet ( pappa, min lillebror och jag brukar alltid göra det). Så blir det att jag tar Svensson, Allbäck och Chippen. Jag är väl inte sådär svin intresserad av fotboll, men när det är VM måste man ju kolla ( fast jag kollar mest på spelarna, inte på spelet). Sedan i lördags har jag jobbat som sjuttsingen. Min nya replik är "Vill du ha en påse?". Jag har nog sagt det 500 gånger och jag ljuger inte. Ungarna köper så mycket godis så att de sprutar ur öronen på dem.

Tog mitt första dopp i fredags, havet är bäst! Jag hatar sjöar, det är äckligt vatten och jag tror jämt att det ska komma en gädda eller nått och gripa tag i tårna på mig. Lite halv mesigt, men det känns så. Det är inte så fint väder här uppe nu, men jag hoppas att det ska bli fint på midsommar för då vet jag inte vad jag gör. Vem vill ha regn på midsommar? Då ska man ha strålande sol.

Och dagens bästa: Jag har fått en syssling! en liten kille, jag är jäääääätteglad :D Det är inte så många veckor kvar tills jag får träffa den lilla pysen :)


Ha det fint!

Chao!


Nu sticker jag

Nu är jag start klar för att åka iväg (nästan i alla fall). Sitter här och har precis duschat och ska få i mig lite mat innan mormor kommer. Packade klart nu i morses och resväskan var så full att jag var tvungen att sätta mig på den för att kunna stänga den. Känner att jag har med mig lite mycket grejer, men det är bättre att ha för mycket än för lite. Har med mig en sprillans ny VeckoRevyn som jag fick igår på posten, men har jag hållt mig och inte läst den. Tänkte att det är roligare att läsa den på tåget än innan.

Ha det så bra!
Puss puss

Packar

Håller på att packa och har börjat att få lite smått panik för jag vet inte vad jag ska ha med mig. Känns som om jag rivit ut hela min garderob och ändå inte vet vad som ska med. Sedan har jag lite grejer som behöver tvättas också. Räknade nyss igenom hur många kjolar jag lagt fram och det är sju. Det känns som om det är liiite för många, vill gärna ha med mig lite annat i resväskan än bara kjolar liksom. Vart kan mina svarta shorts ha tagit vägen då? Hm....senast jag såg dem va de i garderoben, men jag hittar dem inte där nu. Får väl att ta ett röj där och kolla igen. Jag hade ordning (ganska i alla fall) i garderoben innan, men inte nu. Hade olika hyllor där jag lade de kläderna jag använder mest och minst på. Nu består allt av en enda röra.

Vad jag i alla fall vet är att dagens låt är: Unfaithful - Rihanna

Chao!

OC

OC

Kollade inte på OC innan utan tyckte att det inte verkade så roligt. Min kära Amandy sa att det va jättebra så jag tänkte att jag tittar väl på det och ja...nu är jag fast. Jag har inte varit med och kollat från början så det var perfekt när jag läste att de skulle börja gå från början. Så vad gör inte jag vid 17 tiden på måndagar-fredagar? Jo, jag kollar på OC. Fast nu åker jag ju bort några veckor och det kommer inte finnas 5:an där så det känns lite små surt måste jag säga. Är man fäst vid ett Tv-program så är man. Ni vet väl hur det är när man börjat kolla på något och man är helt frälst? Sedan när man inte får kolla på programmet på några dagar känns det faktiskt lite sorgset. I alla fall för mig. Det är hel sjukt och ganska töntigt att man känner så, men det finns inget att göra. Får väl trösta mig med att lyssna på några låtar från soundtracken. Jag skulle inte tacka nej till en OC-box. Jag får väl kanske ta att önska mig det i födelsedags present :)

Har varit och klippt mig idag också. Väldigt skönt att klippa av de slitna topparna innan alla salta bad och stunder på stranden. Det är underbart, men tyvärr inte för håret. Det kommer nog bli slitet i sommar, så jag tänkte att det är lika bra att klippa av det som är slitet nu istället för att klippa av både det och det som blir slitet i sommar efter sommaren. Då kommer man ju inte ha något hår kvar sedan känns det som ;)
Så nu är jag fit for fight för sommaren!

Göteborg

Har varit i Göteborg hela dagen idag. Först var vi och kollade i stan, där jag inhandlade ett par röda Cheap Monday. Använder mina jeans jättemycket  så jag kände att jag behövde ett par till. Stod i valet och kvalet om jag skulle köpa mig ett par mer mellan blå istället för de mörka jag har. Bestämde mig för jeansen, men sen så blev det de röda ändå. Tänkte att det är lite roligare att ha ett par färgade nu i sommar. Sedan så läste jag precis också om lite grejer som USA-Elle listat vad man ska ha i höst och en av de grejerna va något rött. Så då passar det perfekt. Två flugor i en smäll liksom ;) Sedan bar det av till Liseberg.

Min lillebror och jag åkte det mesta förutom Kanonen, Höjdskräcken, Spinn Rock och Top Spinn. För jag orkade inte stå i kö i 20 minuter. Kände att jag vill lägga min tid på andra karuseller. Har ju redan åkt de ovannämnda när vi var där i början av juni med klassen. Mamma och jag va inne på Gasten och den va mycket längre än vanligt. Eller var det för att vi gick så sakta som det kändes så? De hade också byggt om där inne. Innan har man gått på en bro med vatten runt om och det var det nu med fast på inte samma ställe. I detta vattnet låg det ett bord och massa andra grejer, sedan också en kristallkrona som åkte fram och tillbaka. Jag trodde att jag skulle tappa ner mina skor där i, för att en tjej bakom mig råkade trampa av mig mina skor hela tiden :P

Det bästa av allt var nästan att pappa vann en Ahlgrensbilar stjärnvinst! Sedan så vann mamma också en första vinst på Djungelhjulet, så jag fick en panter ;) Efter det var dagen räddad ;)

Oj, detta har jag inte berättat om. Jag var uppe tidigt i morses och var på rea också. Fick en Friis & Company väska av mamma och pappa i avslutningspresent. Jättefin är den :) Valde mellan färgerna vitt, grönt, ljusrosa och brun (den är inte vanlig brun så jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den, så brun får det bli). Uteslöt vitt ganska snabbt efter som det inte är så praktiskt, sedan den gröna efter som jag har en annan grön Friis väska. Så efter de två valen fanns det bara den ljusrosa och den bruna kvar. Jag är en rosatjej, men tänkte sen att visst den är jättesöt på sommaren, men sen på vintern och hösten vill man kanske inte ha just den färgen. Så det fick bli den bruna. Jag tror att jag kommer att använda den väldigt mycket faktiskt. Det är precis lagom storlek på den, inte för stor och inte för liten. Ännu en väska till min väsksamling ;)

Ja, såhär såg min första "riktiga" dag på sommarlovet ut. Kände att jag inte kunde räkna helgen som sommarlov eftersom vi skulle varit lediga då i alla fall.
Puss hej!


Lördag

Idag så har det varit sol, sol, sol hela dagen, så det mesta av dagen har jag tillbringat ute.
På förmiddagen tog jag mig en tupplur i soffan på altanen. Var också ute och solade i någon timme. Fick faktiskt lite färg den lilla stunden jag var ute, men känner att jag fått lite solexem. Så jag får väl ta att smörja mig solskyddfaktor. Brukar aldrig ha det annars, men får väl börja med detta. Oj, där blev det många "väl".  Smöja in mig får jag göra i alla fall nu i början då man inte har värsta brännan. Så mycket mer än detta har väl inte hänt under dagen.

Amandy och Anton åker på konfirmationsläger och jag kommer att få vara utan dem då. Sen så åker jag iväg på torsdag och då kommer jag inte träffa dem på ett  bra tag. Nu låter det precis som det är världs synd om mig och det är det inte riktigt, men nästan i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen, detta känns väldigt välbehövligt...
Chao!

Skolavslutning

Ja, nu har jag sommarlov! Så jäkla gött verkligen, men det känns nästan overkligt. Ett två månaders långt lov ligger framför mig. Jag ska se till att sommaren 2006 blir den bästa ever!

Detta ska göras i sommar:
Åka till Strömstad
Jobba
Konfirmationsläger i Stockholm 1 vecka, sedan 2 i Strömstad
Sola en massa och det ska jag inte ändra på (jag säger det varje sommar, men det blir inte så mycket av det. Fast i sommar då är det andra bullar)
Bada hur mycket som helst
Shoppa
Vara med vännerna
Sy (göra klart min väska och kanske göra en klänning som jag har i tankarna)
Sist, men inte minst ta det lugnt. Man kan ju liksom inte va svin trött sen när skolan börjar

Jag var riktigt nervös när vi fick betygen. Det första jag kolalde på var om jag hade sänkt mig i engelska och det hade jag inte, så jag har kvar mitt VG. Hade höjt mig till VG i Slöjd och Hemkunskap också. Så nu har jag bara två G. Resten är VG, eller alla utom ett för det är i bild och där har jag MVG. Kändes skönt att få sluta skolan och veta att betygen är bra. Så slipper man tänka och oroa sig för det i sommar.

Ha det fint! 



Nationaldagen

Jaha, då var man ledig igen. Rätt skönt faktiskt. Fast jag skulle vilja att det inte blåste så mycket så man kunde ligga i solen och steka sig lite. Icke sa nicke, det blåser som sagt och man kommer att bli isbit som man lägger sig där i bikini. Får ta att nöja mig med vädret som var igår.

Än så länge idag har jag inte gjort så mycket. Min kusin var här och fika. Hon hade med sig sin ur söta hund. En svart skotte. Eller är det en skotte? Jo, det är det. Vi ska passa honom några dagar nästa vecka. Morgonpromenader är nog inte så pjåkigt, om det är fint väder förståss. Man kommer i alla fall upp på morgonen och det kan jag inte påstå att jag gör annars. Mamma och pappa kan ropa på mig 40 ggr och jag hör ändå inte. Jag tror att jag kopplar av det med att höra när jag sover. Jag vaknade klockan 7 idag utav att solen kikade in i mitt fönster. Får nog ta att börja dra ner rullgardinen, men jag orkar inte. Om jag nu drar ner den drar jag aldrig upp den och då känns det som om jag har gått i ide när det är så mörkt i rummet. Jag har märkt att jag framställer mig själv som världens lataste unge, men jag är faktiskt ganska hurtig. När jag vill i alla fall. Jag tränar cheerleading 3-4 ggr i veckan och det är inte så dåligt. I sommar kommer väl det inte bli så mycket tränat, men man tränar väl när man badar och simmar? Aja, det blir nog fint med den saken.

Idag ska jag nog ta tummen ur och sy klart min väska. Hann nämligen inte klart med den på Textil/Design kursen, ja det kan man kalla det som jag går på. Bild kommer sen när den är klar.

Ha det fint och ut i solen med er även fast det blåser lite!


Tjuvlyssnat.se

Snappade upp detta på www.tjuvlyssnat.se. Otroligt kul grejer.

Gröna linjen mot Farsta Strand
Tjej 20+ (till sin kompis): Det tråkiga är att jag aldrig kan berätta för honom att jag är gravid eftersom han aldrig är online på MSN.


Sol ute, sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne.

Sol ute, sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne.

Dagens outfit:
Röd vit prickig klänning, har mammas mormor sytt
Vita tights, Gina Tricot

Härligt det är sol ute! Den som fixat detta underbara väder borde ha en applåd. Riktigt skönt när man kan börja veckan med att gå i klänning. Visst känner man sig alltid lite extra fin i klänning och kjol?

Dagen var bra fast väldigt slapp, men vad kan man räkna med när det är sista veckan i skolan? Det känns faktiskt lite läskigt att det är skolavslutning på fredag och att vi snart har sommarlov. 8:an har gått så himla snabbt, nästan för snabbt. Känner att jag inte är riktigt redo för att början 9:an, eller jo det är jag nog bara att jag inte kommer att vilja lämna alla sen när man börjar gymnasiet. Usch, gymnasiet låter så stort. Nej, nu orkar jag inte tänka på det för då känner man sig bara depp, i alla fall jag. Istället får jag se fram emot ett härligt sommarlov. Jag satt igår kväll och kom på att lovet kommer nog att gå ruggigt snabbt. Det är bara 4 veckor som jag kommer att vara hemma. De andra veckorna är jag ute och far.

Nu har OC börjat så jag ska ta mig ett stort glas vatten och kolla på det. Känner mig ganska onyttig när jag är inne. Det är ju kanon väder ute och då sätter jag mig och kollar på TV.
Nej, OC kallar!

Guldballerina

                                          Guldballerina
 Den här skon skulle jag inte tacka nej till.
Tänk va fint med ett vitt ribbat linne, jeans shorts, en längre guldkedja med en söt berlock och dessa till i sommar. Ååh, vill ha!

Detta har hänt under veckan

Måndag: Ja, då hände det inte så mycker roligt. Inget värt att nämnas i alla fall.

Tisdag: På morgonen spelade vi volleyboll. Efter det var vi på ett museum utomhus. Det var stugor med lågt i tak och om man är lång så är detta ingen bra kombination. Sedan så fortsatte vi att jobba med sagor. Allt detta gjordes i skolan. På kvällen var det dags för kalas för mamma, väldigt trevligt och en ur god tacopaj. Skulle på eftermiddagen köpt ett par gulskor på Indiska, men då fanns det bara storlek 39 och jag skulle behövt 40. För de var små i storlekarna.

Onsdag: På morgonen skulle man springa så många varv runt sjön som man hann på 40 minuter. Jag sprang inte, jag gick 3 varv. Det var en tävlig mellan 7:orna, 8:orna och 9:orna. Vilka tror ni vann?
Jo, 8:orna.  Efter skolan sedan så bar det av till träningen. När träningen var slut duschade jag där för att jag skulle på kalas efter och ville känna mig lite fräsch. Så till kalaset kom jag iklädd; lavendelblå/lila Ralph Lauren kofta, ljusrosa Svea-linne och Cheap Monday stuprör. Kalaset var riktigt trevligt. Rotade runt i mormors garderob också, så med mig hem fick jag 2 skärp, en skjorta och ett par skor. Det var ett par champange färgade lofers typ. Ruggigt sköna.

Torsdag: På morgonen så var det dags för volleyboll igen. Man kunde ha brännboll också, men jag kände att volleyboll är ganska festiligt och jag övar inför i sommar. Efter volleybollen som vi vann btw så duschades det och sedan byttes om till vanliga kläder. Eftersom vi skulle till Liseberg efter skolan så fick det bli en oöm outfit:
Svart dragkedjehood med mellanstora blommor på i olika färger, Koppartrans
Stuprör, Only
Röd kort ärmad tröja som är lite längre, Gina Tricot
Vita tygskor, Henri Lloyd
När det bytts om och fixat i ordning sig fick vi skriva klart sagorna. Sedan var det lunch som bestod av Korvstroganoff tror jag att det var. Minns inte helt för jag åt änå inte det.  Lunchen var kortare än vanligt och det var bara för att vi skulle kolla på film. Narnia var filmen och det var första gången jag såg den. Den va faktiskt riktigt bra. När skolan slutat kl. 14.00 gick vi till tågstationen och tog tåget till Liseberg. Där var vi tills klockan 22.  Vi hade hur kul som helst.

Fredag: Då var det dags att att paddla kanot och det gick bra fast kanske inte på hemvägen.

Lördag: Skulle haft Second hand-runda med Amandy, men det var bara Myrorna som var öppet. Så det fick bara bli Myrorna och sedan kikade vi i stan, men jag handlade inte något. Så hela dagen var jag med Amandy och vi hade väldigt trevligt. Jag var faktiskt så hurtig att jag gick till stan. Har kommit på att det tar inte så lång tid, 15 minuter bara. Borde börja gå in till stan istället för att åka buss oftare. Man känner sig väldigt nöjd med sig själv sen. Förutom att jag fick skoskav.

Söndag (Idag): Började dagen med gudstjänst kl. 9.30. Har bara 5 ggr var att gå, eller bara och bara. Sedan så har jag varit i Gällstad. Hittade ett kanon fint vitt ribbat linne, men det fanns bara i XS och jag behöver S.  Provade ett par Cheap Monday jeans, men de var för små. Annars hade jag slått till, för det finns inga goare jeans.
 
Nej, nu är det dags för mat.
Chao!

Inga krafter kvar

Känner att jag inte har några krafter till att uppdatera, men detta ska bli imorgon. Två kalas, Liseberg och kanot tar på krafterna.
Puss hej!