Valborg

Idag är det Valborg och hysterin om vad man ska göra just denna kväll har pågått ett tag. Jag är inte en av dem som drabbats. Idag bestämde jag vad jag skulle göra. Det blir mys hemma hos mig med Linda (inte Fisken). Varken hon eller jag orkade med stan eller någon fest. Så nu ska jag fixa i ordning mig lite och sedan åka till hallen där hon tränar sin grupp och efter det åker vi hem till mig.

EM NÄSTA!

Då blir det EM nästa, jag kan inte riktigt förstå det. Det är alldeles för stort för att göra det, men snart kommer jag att inse att Tigers stunt team ska dit!

Fredag:
Klockan 16.15 samlades vi för att åka till Södertälje, men Fisken (Linda) var sen så det blev att vi åkte vid kl. 16.40, men det gick bra det med. I bussen satt jag vid Anna och Alexander (eller Alice som jag det låter att jag kallar honom när jag säger Alex ibland). Josse kom och joinade oss lite då och då och satt i gången mellan oss. Under resans gång så flummade vi och skrattade en massa. Annas kommentar när hon på skoj slår till Alex "Jag klappar ju bara honom lite". Bussresan gav med sig många skratt och vi var inte tysta en sekund typ.

Vi kom fram till Södertälje vid klockan 21 ungefär tror jag. Jag delade rum med Fisken (Linda, inte min Linda) och Helena. Det var kanon kul även fast inte vi spenderade så mycket tid i rummet. När vi kom in i rummet möttes vi av att vi bara såg två sängar och bröt ut i skratt. "Ska vi tre dela på två sängar?" Sedan så såg vi extra sängen och fick möblera om. Jag skulle berätta ett kul skämt, men kom inte så långt. Det lät såhär 3615163 gånger innan jag till slut fick fram det: "Helena och jag hahahahahahaha" Helena och Linda bara skrattade.

Tog mig en sväng ner till Anna, Alex, Josse och Lisa där vi laddade lite i A&A's rum inför morgon dagen. När jag såg att klockan blev 22.22 sa jag: Önska er något!
 Och jag tror att alla önskade samma sak, att vi skulle komma vidare till EM.

Vi kom i säng vid kl. 23.00 tror jag eftersom Helena skulle tävla (inviduell senior) och Linda skulle vara ansvarig för Helena och jag för min älskade stunt så var vi tvugna att komma i säng i tid.

Lördag:
Alarmet på mobilen ringde klockan 05.30, och då var det bara att gå upp. Duscha och ta på sig kläder, vi var tvugna att vara vid frukosten klockan 06.20 och det var vi. Där intogs en stor frukost, i alla fall för min och Alexanders del. Vi var sist där ifrån och käkade en massa. Bussen till Axa Sports Center (Scaniarinken) gick vid klockan 06.55. När vi kom dit var det incheckning som gällde och sedan började de värma upp och träna lite inför förtärningen som var vid 08.00. Förträningen gick inte så bra, men det är nästan meningen att den inte ska det och att det går bra på själva tävlingen istället. Innan tävlingen gjorde vi lite olika. Jag fixade Josses tuppkam, precis som jag gjorde på DM och den blev kanon ;) Börjar bli riktigt bra på det.

Tävlingen var försenad 30 minuter, men det gick bra i alla fall. Stunten var ibland de första starterna och jag var otroligt nervös innan de skulle köra. Så när de väl körde satt jag och kramade våran Tiger jättmycket och höll tummen. Det gick väldigt bra för dem, förutom att syster yster Anna skadade sin fot illa, igen. Amigokillen var speaker i år igen, men detta året var han lite överdriven. Men det finns ingen annan än han som får igång publiken så som han, så det får han tummen upp för!

Efter en otroligt lång väntan kom prisutdelningen och när tredje priset till group stunt senior mixed som kategorin heter skulle delas ut satt alla som på nålar eftersom att vår stunt var tvugna att slå ett lag för att komma till EM. När de ropade ut att vi kom två, hoppade vi av gläjde och gläjdetårar kom. Det var en fantastiskt upplevelse att höra att man kommer vidare till EM. Så det blir EM, nästa för oss! Jag ska vara deras spotter så jag kommer också att tävla :D Internationella stunten kom 3.a, Helena kom också 3:a :D och Tigers dance team kom 5:a.

Efter tävlingen åt vi på samma ställe som förra året och vi gick dit. Anna kunde inte gå dit eftersom hon har skadat sin fot, men resten av stunten käkade där. Josse, Alex, Lisa och jag satt vid samma bord. Susanna satt vid sina miniorer Cubs. Josse och Alex tvignade mig att äta kebabtallrik för första gången och det var riktigt gott. Vi skrattade och skojade hur mycket som helst och skämten gick lite väl långt ibland xD Josse och jag misstolkade allt, hahahaha. På kvällen sen firade vi lite med en massa godis och så.
Helena och jag låg och pratade till 00.30 eller något tror jag att det var och Linda hade redan somnat när vi kom till rummet.

Söndag:
Även fast jag inte tävlade så var jag tvungen att gå upp tidigt eftersom jag skulle vara ansvarig för Cubs med Äni och Säni (Susanna och Anna E). Jag hade glömt att sätta på alarm, men Linda väkte mig kvart över sex och då fick jag lite panik, men jag hann ändå. Innan tävlingen skulle jag försöka att ge mig på att hjälpa till med Cubc frisyrer. Skulle göra inbakad fläta på båda sidorna, men det gick inte så bra. Stackars miniorer som tålmodigt satt och väntade på att jag skulle bli klar. Karins flätor blev bra, men inte de andras så det fick Äni göra. Sminka dem kunde jag i alla fall. Äni hade redan lagt på röd ögonskugga så det var bara för mig att lägga glitter eyeliner längs fransraden och sedan guldögonskugga på den, bra blev det faktiskt och jag har aldrig sminkat så många. Sminkade även cheerdans B.

Cheerdans på kom 3a och Cubs 7a, det var lite synd för att de(Cubs) satte sitt program felfritt. Men det hade varit väldigt jämt mellan alla lag. 10 poäng mellan 1an och 10an och så har det nog aldrig varit förut.
I bussen hem var det flumm och tjöt som vanligt.

Vaknade klockan13.10 idag för att jag var så trött sen helgen. Nu har ni fått en rejäl uppdatering och den blev nästan lika lång som en novell.


27 april

Väskan till helgen är packad och klar, behöver inte ha med så mycket som tur är. Ska bli så otroligt roligt som det alltid blir. Massa flumm i bussen, skratt och dansa loss på skoj till musik. Åh, jag längtar tills kl. 16,15 då vi åker :)
Kollade nyss in mina mail och där står det att jag ska vara ansvarig för stunten (Tigers group stunt senior mixed) på lördag och för våra miniorer Cubs på söndag. Det ska bli väldigt kul. Flugan for fun we're number one!

Igår när jag städade fick jag ett ryck att fixa ordning i garderoben och då hittade jag en massa par jeans som jag inte använder. Bl.a mina Replay, Tempel, Seven och We jeansen som varit borta. Tummen upp till detta!

Ska alldeles strax gå in i duschen, känns väldigt välbehövligt. Ska bli otroligt skönt att klippa sig idag för jag står inte ut med mitt hår längre, haha. Sista nationella provet idag också, kommer att vara en lättnad när jag gjort det. Det passar bra att fira på bussen upp till Södertälje :)

Ha en bra helg!

26 april

Det har varit helt sjukt varmt idag, men otroligt skönt! Ser också ut som att vädret kommer att hålla i sig.
Igår köpte när mamma och jag var nere i stan så fick jag kläder till avslutning, kommer blir riktigt bra. Känns otroligt skönt att ha kläder både till skolavslutningen och till niornas fest.

Måste ta att forsätta att städa mitt rum eftersom min mosters man ska ha 40-års kalas imorgon och då ska Tessan, Henke och Elenore. Vilken resulterar till att Tessan och Henke ska sova i mitt rum och då kan det vara bra om det är fint och fräscht. Känns tråkigt att jag inte här hemma när de kommer ner, men de åker ändå hem tidigt på lördag. Så det är ingen fara, kommer ju att träffa dem i maj. Mamma och jag bokade nyss biljetter. Måste ta att packa till SM också eftersom vi åker imorgon, men det behövs inte så mycket som tur är.

Växt 5-7 cm

Beställde klipptid hos Calle igår, så jag ska klippa mig på fredag innan vi åker på SM. Känner att det är välbehövligt för mitt hår, som förövrigt blivit väldigt långt. I somras tyckte jag att det var väldigt långt, men när jag kollar på bilder där ifrån så är det inte så långt som jag tyckte att det var då. Det har nog säkert växt 5-7 cm sen dess och det tackar jag inte nej till!


Fashion

Favoritplagg i garderoben just nu: Seven jeansen och alla klänningar
Byter gärna garderob med: Mischa Barton
Trivs bäst i: Klänning och jeans
Bästa stiltipset: Klä dig i det du själv tycker om
Bekriv min stil: Enkel, söt, genomtänkt, inslag av trender och lite orginell ibland
Vanligaste färgen på mina kläder: Finns väldigt många olika färger, men en hel del rosa
I sommar kommer jag gå klädd i: Shorts, söta klänningar, kjol och koftor
Men absolut inte i: Plagg som inte passar min kropptyp
Jag doftar just nu: Det är olika, men DKNY Be Delicious är en av dem
Favoritmodellen just nu: Gemma Ward.
Byxa eller kjol: Beror på när man ska ha det
Så många skor har jag: Närmare 30 par tror jag...
Smink till vardags: Rouge, mascara och ibland färgad dagcreme
Festsminkning: Lägger jag kanske till ögonskugga eller något annat, men håller mig helst ganska neutral
Sminktips till allmänheten: Less is more
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?:  Acnes paparbagwaist kjol, Marc Jacobs ballerina och en Chanel väska.
Mig själv med tre ord: Pratglad, omtänksam och rolig
Jag tränar: Cheerleading.
Jag ville bli när jag var liten: Ett tag ville jag bli läkare och författare kommer jag ihåg.

Du och jag mot världen ;)

Idag slutade vi tidigare från musiken, det var skönt att komma hem lite tidigare. Dagen har hittils varit bra. Linn och jag har riktigt gaddat ihop oss, så nu är det hon och jag mot världen ;) Sandra har också hakat på oss, så folk kommer inte att få det lätt, hahaha. Känns otroligt kul att Linn och jag har blivit så bra kompisar. Vi pratade om det på slöjden igår. Båda känner att vi kan säga vad som helst till varandra. Vi är otroligt lika, men ändå olika.

Ska alldeles strax steka min hamburgare. Inte alls nyttigt, men snabbt och enkelt. Igår skippade Hanna och jag skolmaten så vi käkade pizza med massa andra från paralell klassen och klassen. Det var otroligt gott. Onyttigt två dagar i rad låter inte lovande och imorgon blir det pannkakor i skolan. Men det är lugnt för jag ska ändå inte tävla i helgen. Har kanske inte sagt det, men det är cheerleading SM i Södertälje i helgen. Ska själv inte tävla, men kommer att åka med :)

Maten kallar!

Bilder från Göteborg

Mer bilder finns och de kanske kommer en annan dag.

V?skor
Tjejerna kollar på väskor

Lollo
Jag har hittat en otroligt snygg topp(ironi) som Lollo fastnar för. Det hon fastnade mest för var ett det stod att man skulle ha "no bra", hahaha.

Lollo, Vickan och jag
Lollo, Vickan och jag när vi käkar lunch

P?sar
Vi radade upp våra shoppingkassar

No pictures

Inga bilder idag, för nu ska jag kolla på film med mamma och pappa.

Det kunde jag glömma

Jag trodde att jag skulle sluta vid 16-17 eftersom mormor sa det igår, men det kunde ju jag glömma. Jag slutade 18.30 och då var vi ändå inte klara, men jag fick gå hem tidigare eftersom jag skulle hem och plugga. Jag tror att det kommer bilder senare sedan ikväll, men innan det så ska jag cykla. Inte utomhus för det hatar jag typ, men min kära mor och far köpte en motionscykel i fredags så den ska jag testa innan jag sticker in i duschen. Puss!

-Nu är jag klar, så nu går vi!

Igår var Lollo, Frida, Hanna, Vickan, Izsa och jag i Göteborg. Vi tog tåget dit kl. 8.53 och kom fram 9.55, så det var att stiga upp tidigt ur sängen för att hinna med tåget.
Dagen bestod av shopping, shopping, mat, shopping, shopping, fika och åter igen shopping. Fram och tillbaka gick vi i Göteborg, från det ena stället till det andra. Det jag hade med mig i kassarna hem var ett par rosa tygskor från Gant, rosa nagellack som går lite, lite åt neon hållet (samma nagellack som jag lånade av Malin på konfan), ett vitt diadem med stor rosett och ett vitt linne längre linne med rosa tryck fram från Monki.
Jag hade väldigt höga förväntningar innan vi gick in i Monki affärern, men de uppfylldes tyvärr inte. Butik var väldigt trång, rörig och kläderna hängde inte så att man såg de så bra. Det var speglar överallt och jag var på väg in i något som jag trodde var en gång, men var en spegel. Detta slutade inte illa som tur var, men kunde. Jag stannade upp 1 dm ifrån när jag såg mig själv. I butiken fanns i alla fall av det man såg väldigt fina saker, men jag fastnade bara riktigt för linnet.

Idag ska jag jobba klockan 10, vilken är anledningen till att jag är uppe så tidigt. Känner inte alls för detta, men vill man ha lite extra pengar så måste man jobba. Jag hoppas att det blir roligare när jag kommer dit. Så strax ska jag in i duschen och fräscha till mig.

Bilder från vår dag i Göteborg kommer någon gång under dagen. Antingen på eftermiddagen eller kvällen, det beror på hur länge jag jobbar och vilken ork jag har till det.

Ett citat från mig som Hanna tyckte var väldigt kul igår:
- Nu är jag klar, så nu går vi!


Slö

Idag känner jag mig slö. Ska iväg och träna sen, men orkar inte riktigt det. Vi ska ut och springa idag med tror jag så det gäller att ta på sig varmt för att det är kallt och blåser ute. Hoppas att det blir lite varmare imorgon, för då ska det shoppas!


Separations ångest

Idag var det ju som sagt NP i matte och det kändes som om det gick hyffsat. Ett tag trodde jag faktiskt jag skulle bryta ihop, men sedan så var det som om någon skänkte ner kunskap från himmelen och allt löste sig, riktigt bra också. Imorgon är det fredag igen och det är sjukt hur snabbt veckorna går, jag börjar få separations ångest över att lämna klassen!

För att tänka på lite trevligare saker, eller mycket rättare sagt än separations ångest så ska tjejgänget ner till Göteborg och shoppa på lördag, det blir lattjo!

1:9b
De är dessa jag inte vill lämna!

18 april

Jag var så trött när jag kom hem så efter att jag käkat gick jag och lade mig. Sov från 14-16, det var väldigt välbehövligt. Nu ska jag strax byta om eftersom jag ska träna dansgruppen 17.30 och sedan ska jag själv träna. Blir nog inte att jag skriver något mer idag för att imorgon så måste Hanna komma till mig klockan sju (!) för att vi ska vara i skolan halv åtta och äta frukost och sedan ha avslappning innan NP i matte. Så jag ska lägga mig tidigt, puss!

Hysteri bland killar?

Har snart ätit upp alla wasabinötter som jag köpte för en stund sen, eller mamma rättare sagt. Det är så sjuk gott, känns mycket nyttigare än godis. Om det är det vet jag ej, men jag hoppas.

Seriöst, det måste gå någon hysteri bland killarna eller något. För två av mina killkompisar har båda funderat på att raka av sig håret till sommaren. Jag svarar dem då NEJ, NEJ, NEJ! Förstår inte varför de ska göra det eftersom båda har jättefint hår, men jag ska minsann se till att det inte rakas av något hår ;)


"Emma, du ska inte sola på hela veckan"

Jag satt och stressade över att jag var tvungen att gå till bussen om en kvart (alltså 16.50), men kom på att jag inte alls börjar 17.30 utan 18.00. Så jag kan ta det lugnt.

Dagen i skolan var bra och rolig, som den jämt är med världens bästa klass! På NO:n fick vi sitta ute och det var riktigt skönt. Solen sken och brände som bara den, vilket inte är så bra för min del eftersom jag fortfarande är röd. Jag hade ett hopp om att det röda skulle vara borta imorses när jag vaknade, men trodde fel. Hoppas i alla fall att det lägger sig snart, det tror jag. Tog min nya ljusrosa Ralph Lauren piké som döljde det röda idag för jag kan väl inte påstå att det ser snyggt ut att vara skär på bröstet. Jag vet att jag är helt insnöad på Ralph Lauren, men så är det. Älskar hans pikéer, tröjor, skjortor och ja, allt egentligen.

- Emma har du solat? frågar min mentor
- Ja, svarar jag och frågar sedan Frida om jag är jätteröd i ansiktet.
- Det syns. Vet du hur man ser om man har blivit allvärligt bränd?
- Nej, svarar jag och kollar på det röda som jag hoppas snart blir brunt.
- Man trycker med ett finger och ser sedan om det blir vitt.
Sagt och gjort så gör jag det och sedan ser vi båda att det blir väldigt vitt.
- Emma, du ska inte sola på hela veckan!

Så det är väl bara att lyda magisterns order ;)

After sun

Har nyss duschat och det var otroligt skönt. Smörjde också in mig med after sun. Är tvungen till det eftersom jag är helt knallröd på bröstet. Att man aldrig lär sig... Ser i alla fall väldigt kul ut när linjerna från bikinin är helt kritvita och det andra rött, men som tur är blir det ju brunt sen :) Nu ska jag ut igen och räkna matte hade jag tänkt, hoppas det blir så också så att man inte hittar på något annat.

Åh, jag blir så irriterad att det står fel tid när man postat ett inlägg. Nu är klockan 17.00 och det kommer inte säkert stå att det är postat då uten mycket tidigare.

Tillbringa dagen i solen

Dagen började med att vi åt frukost ute i det fina vädret. Efter det tog jag ut träsolstolen ur friggeboden och torkade av den. Då var allt klart för att lägga sig och sola, så det gjorde jag. Tog på mig bikini, tog med iPoden och Anne Franks dagbok ut. Solade i ungefär tre timmar och jag känner nu att det räcker för mig idag. Har blivit röd och så har det börjat att klia lite, inte så bra, men jag tänkte in på att smörja in mig. Har kommit långt i boken och det känns bra så nu ska jag in i duschen efter att min kära lillebror är klar och sedan räkna matte. Har precis käkat en väldigt god middag också. Ikväll blir det Playa del sol som gäller!

Vårkänslor

Irriterad jag blir när det står fel tid när inläggen läggs upp. Det med att jag skulle ut och äta var vid klockan 16 och inte 14. Ja ja, det blir nog väl med den saken. Satt i alla fall ute till 19.20 sedan så fick jag så ont i rumpan av allt sittande.

Har lyssnat på Jason Mraz hela dagen och han ger mig verkligen vår och sommar känslor. Han är verkligen en artist jag fastnat för och konstigt nog är ingen av hans låtar dåliga.

Look into your heart and you find love, love, love...

Strålande sol

Har suttit ute och läst Anne Frank som vi är tvugna att läsa nu ett tag, men måste in och pausa lite eftersom det blev så varmt. Det är verkligen underbart ute och jag älskar det!


Ta med mina solglasögon och ut i solen och käka

Har precis duschat och tagit på mig nu. Det är så varmt ute, 22,4 grader så att jag tog på mig en av mina alla klänningar. Åh, vad underbart jag mår i detta väder.

Det blev många skratt på träning och även fast jag inte byggde så mycket så var det himla roligt. Anna och jag byggde double base tillsammans. Anna är mycket kortare än jag, men det gick fin fint ändå. Sedan så byggde Susanna och jag som är ungefär lika lång som jag. Har inte byggt bas på ett bra tag så det var kul att lattja lite.

Nu ropar mamma på mig och säger att vi ska käka. Pasta  och kyckling sallad var det om jag inte minns fel. Så nu ska jag ta med mina solglasögon och ut i solen och käka.

17.1 grader

Om fem minuter ska jag gå ner till bussen och åka till träningen. Kände för stunt träningen idag istället för gymnastikträningen, det var ändå inte de "riktiga" gymnastiktränarna så jag skippade den. Klockan är bara 11.14 och det är 17.1 grader ute, sköööönt säger jag bara. Chao!

13 april

Nu ikväll har vi firat pappa, min faster var här och vi åt en massa god mat. Pappa fick en himmelsblå Lyle & Scott piké av mamma, Johan och mig, men den fick han redan imorses. På tal om min faster så är hon faktiskt rätt tuff. Hon har Ralph Lauren skjortor/tröjor, Seven jeans, Mulberryväskor och vet inte allt. Hon berättade att hon ett år köpte 36 par skor på en sommar och ändå så sa hon idag att hon köper bara få grejer med bra kvalitet xD Hahaha, hon är skön.

Gick vid kl. 18 från träningen, innan dess var vi ute och sprang. Blev en bra bit och det var väldigt skönt, speciellt när det var så varmt ute. Sprang faktiskt i linne till och med. Varmt nu i helgen ska det ju bli också, skönt :)

Jag var ju på en annan skola idag som jag nämnde tidigare och shit vad folk glodde när jag gick i korridorerna. Jag trodde att ögonen skulle trilla ut på vissa. Nu förstår jag verkligen hur folk som blir utittade känner sig, men det jag såg ganska alldaglig ut. Vit finstickad Ralph Lauren tröja (min mammas, fast den är lite min med), ribbat Cheap Monday linne, Seven jeans, vita Converse och en marin inspirerad sjal i vitt, rött och blått. Så de tittade nog bara ut mig för att de inte sett mig förr. Kan ju hoppas på det i alla fall ;)

Fick mitt första påskägg idag av min faster, fick det nu eftersom vi inte träffade henne i påsk. Alla har väl lägligt kommer över synden att äta en massa påskgodis och jag börjar ;)

Även fast den har varit fredagen den 13 så har den varit bra :)

Väääääääldigt manlig

Grattis på 46 års dagen pappsen! :)

Folk fyller år hela tiden har jag märkt.
Var som sagt hela dagen på Erikas och Antonios skola. Gick upp i vid kl 6 sedan så åkte jag med pappa ner till stan och tog sedan bussen klockan 7.40. Det var i alla fall jätteroligt att vara med och se hur deras skola ser ut och hur de har det.
Det fanns en sjuk snygg kille där! Eller som Linda skulle sagt "vääääääldigt manlig" eller om vi båda två sett han skulle vi nog sagt "han va frejs". Man säger alltså frejs istället för fräsch så det är inte så att jag stavar illa ;) Ingen fattar det roliga i det, men det är i alla fall grymt kul och killen var sjukt fräsch. Man dog typ.

Strax bär det av till träningen, vi ska ut och springa. Ska bli väldigt skönt eftersom vädret är så underbart. Var så varmt när jag åkte hem så att det blev för varmt med my new jacket. Ska gå tidigare från träningen eftersom min faster kommer hem hit och hon ska med sitt tåg hem klockan 20 och min träning slutar 19. Så jag vill gärna träffa henne :)

Sleep



Skulle kollat på Medium, men jag somnade i soffan så nu går jag faktiskt och lägger mig. Ska bara borsta tänder, tvätta av sminket, ja ni vet hela den ritualen man gör varje kväll. Okej, kanske inte ni killar, men tjejer ni vet vad jag pratar om. Ska lägga mig och lyssna på musik som kommer att strömma ur min rosa älskling ;) Godnatt!

"En riktig Emma jacka"

Idag var mamma och jag en vända på stan och köpte mig en ny vårjacka. Den är beige, går till hälften av rumpan typ, lite A-linje formad, stora knappar och med puffärm ned till. "En riktig Emma jacka" som mamma sa och det stämmer bra. Jag är kanon nöjd och glad.

Idag så var Bra kompis-Erika och Antonio med mig halva dagen i skolan, så att de fick se hur vi har det. Det var trevligt och imorgon så ska jag vara med dem. Först Antonio och sedan med Erika. Det ska blir roligt, men inte fullt så roligt att jag behöver gå upp i sjukt tidigt och missar min sovmorgon. Fast jag slipper också skolan som tur är. Hoppas bara att jag inte kommer hem allt för sent eftersom jag ska börja träna klockan 17, men det löser sig nog.

Nu ska jag kolla på Medium, puss!

Indiansmyg is the shit ;)

Grattis säger jag till min älskade lillebror Johan som fyller 12 år idag :)

Idag så har det varit en lugn dag med bara fyra lektioner och slutade klockan 11.50 som vi gör varje onsdag. Vi hade min favorit idag på idrotten, indiansmyg. Det är lite lågstadie varning på det, men sjukt kul! Jag kan meddela att jag suger på det, men gillar det ändå. Strax ska jag åka ner till stan med mamma och Johan sedan ska jag träna min dansgrupp och efter det ska jag själv träna. Var ett tagsen. Om jag hinner innan jag åker ska jag ta att bränna en ny skiva med lite bra musik som jag kan ha under dansgruppens uppvärmning. Chao!


Grått ändrades till sol

När jag skrev innan idag var det grått, men nu sol! Helt underbart att vädret bara kan ändras från fult till fint, inte tvärtom. Det var ganska tungt att gå till skolan idag eftersom jag inte sov sådär jättemånga timmar i natt, men jag fixade det bra. Det var kanske inte kanon kul att börja skolan igen, men väldigt roligt att träffa alla. Nu är det inte alls långt kvar så man får ligga i nu.


10 april

Idag är det grått, grått, grått ute och jag är trött. Mamma och jag satt och fixade "Boken om mig" igår, men jag satt uppe längre än henne för att jag tog ut mer bilder och fixade. Så jag lade mig inte förens lite innan tolv någon gång, sedan så väntade jag ett samtal och var tvungen att ligga vaken och vänta på det, men det gjorde inget :)
Boken lämnar jag in imorgon för att jag har en sista sida som jag väntar på som en annan ska skriva, men det är nog inga problem. Är klar med boken förövrig så det är lugnt.

Igår pratade jag med underbara Lissie ♥
Vid det här laget så är hon säkert döv på ena örat eftersom jag fick en sån hostattack och pratade en massa, men jag hoppas hon överlever ;) Efteråt kände jag hur mycket jag saknar henne och Clare, bättre tjejer får man leta efter!

Dagens outfit får avsluta detta morgon inlägg:
Jeans, Seven i modellen "skinny"
Ljusrosa långärmadtee, Gant
Kofta, Ralph Lauren

9 april

Åh, det är underbart att vara ledig en måndag, de brukar alltid vara värst. Skulle varit och fikat med Anna idag, men hon har gått och blivit krasslig. Det är Alexander och jag som smittat henne, vilket inte är så bra haha. Håller själv på att försöka bli riktigt frisk, dricker just nu honungsvatten.

Längre tår om man knäcker dem?

Min lillebror och jag spelade lite Kalle Anton på playstation, men jag orkade inte mer efter första banan. Han påstår också att man får längre tår om man knäcker dem, hahaha. Jag tror inte alls på det, men han sa att han sett det på Discovery.

Nu har det kommit snö. Hallå det var vår nyss? Igår så snöade det lite, men det lade sig inte. Innan idag lade det sig inte heller, men nu så har det gjort det och det snöar än. Det är säkert 3 cm snö ute, detta väder blir jag galen på. Kollade på SMHI's och det stod att det skulle bli fint på onsdag och torsdag. Så det får vi hoppas på.

Nu ska jag gå och lägga mig.


"Emma har du inga andra låtar än den?"

Håller på att äta daim tårta mamma gjorde igår, den är mums. Kollade på Playa del sol innan och det är verkligen sjukt kul. Idag var nog det bästa avsnittet jag sett.

Hahaha, nu har även min mamma börjat att kommentera att om jag fastnar för en låt spelas den 51354354 gånger om. "Emma, har du inga andra låtar än den?" Den som jag lyssnar på en massa nu är "Last night" med P diddy och Keyshia Cole, grymt bra!

Still 8 april

Försökte ringa Lissie, men hon svarade inte. Ringde sedan hem till henne och då sa de att hon var på påskmiddag så hon hör säkert av sig när hon sett att jag ringt :)

Det är bara ett enstaka kapitel till "Boken om mig" kvar och det kan jag inte skriva själv. Så imorgon ska mamma och jag sätta oss och klippa och klistra en massa. Vet inte om vi börjar lite idag, men tror inte det. Nu blir det i alla fall Playa del sol!

8 april

Idag fyller Anton år, grattis älskade vännen 

Är lika förkyld idag och har fått lite hosta nu också, surt. Idag ska jag bara ta det lugnt och ägna dagen åt pluggande. Ska försöka räkna matte och skriva klart det sista till "Boken om mig", den är jag så jäkla trött på nu, haha. Ska lägga mig i sängen med den bärbara, det blir skönt.

Över ett kilo

Nej, inget mer godis för min del på ett tag. Har blivit lite väl mycket denna veckan. Sabine, Linda och jag smällde i oss över ett kilo i tisdags, tillsammans alltså inte var. Håller mig till Loka Päron nu istället för en massa godis, ska bli nyttig har jag tänkt mig. Inte för att jag äter en massa onyttigt och en massa godis, men det skulle kännas bra på något sätt ;)

Åh, det är så irriterande. Ungarna här utan för håller på att smälla smällare, klockan är faktiskt tio i tolv. Inte för att jag sover, men annat folk runt om här på gatan gör säkert det :P Funderar på att lägga mig nu, så att det inte blir alldeles för sent.


Käka mer godis?

Jag har inte fått något påskägg, men har käkat en massa godis ändå. Brukar få ett av min faster, men vi har inte träffats än. Fick i alla fall underkläder i påskpresent av mamma och pappa. Sedan så fick jag en hundring av mormor istället för påskägg och det tackade jag inte nej till :) Pappas och Johans kalas var väldigt trevligt, en massa god mat.

Nej, nu funderar jag på att käka lite mer godis.

Glad Påsk!

Glad Påsk!


Fräscht och fint

Har precis städat klart mitt rum nu så allt är fräscht och fint. Förkyldningen jag ännu inte gått över och innan idag kände jag ingen lukt, men det gör jag som tur är nu. Gästerna till Johan och pappas kalas kommer kl. 16. Fram tills dess ska jag duscha, fixa i ordning mig och skriva rent några få "Boken om mig" kapitel om jag hinner. Den börjar lida mot sitt slut vilket känns lovely.

Jämt när jag hittar någon ny låt som jag tycker är bra lyssnar jag sönder den. Som igår till exempel lyssnade jag på "Don't hate on me" med Vincent alldels för många gånger, men grymt bra är den! Nu har jag hittat en annan som jag tror jag kommer att göra samma sak med. 


Skrattar exakt som du

"Det är en tjej på +45 på vårt hotell som skrattar exakt som du :P haha"

Hahaha fick ett sms av Johan där det stod så. Inte visste jag att mitt skratt fanns världen över ;) Nu tycker jag faktiskt att du har åkt skidor länge nog och kan pallra dig hem ;)


..

Pratade nyss med Anton på msn, I miss him a lot...

6 april

Idag mådde jag mycket bättre när jag vaknade förutom att jag inte kunde andas med näsa. Var tvungen att andas med munnen och då blev det sjukt torrt vilket ledde till att min överläpp sprack lite på insidan, surt. Har i alla fall varit ute bland civilisationen idag.

Först åkte vi och köpte present till Johan (lillebror) som fyller 12 år på onsdag. Han hade önskat sin en skateboard, varför vet jag ej eftersom han typ aldrig har åkt, men men. Väl inne på Stadium hittade jag också lite saker. Jag prövade en vårjacka, men jag är inte helt hundra än så vi ska kika vidare. När jag provade jackor så hittade jag en jättesöt ljusrosa keps som jag fick av min snälla mamma och pappa. Det var en New Era, nej inte en sån där baseball keps utan en vanlig. Den ska jag använda mycket i vår och sommar har jag bestämt. Hittade ett par söta ljusrosa tygskor med, men nej jag har alldeles för många par skor. Har redan köpt 5 par nya skor detta året och då har bara april precis börjat. Ska försöka att inte köpa några mer skor eftersom vi åker till Spaninen i sommar och där har dem väldigt mycket fina skor. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag köper de rosa skorna om jag ska vara ärlig...

Idag fyller Frida år så jag skickade iväg ett sms till henne innan idag. Imorgon vankas det kalas här för pappa och Johan, det ska bli kul.

Sabine och Linda

Sabine och Linda

Här har vi Benke (Sabine) och Risbuske (Linda). Linda, the blond one kallar mig Skalleper och jag henne för Risbuske. Sabine aka Benke kallar mig för Bebbe. Lite historia bakom smeknamnen ;)

Inte på topp

Åh, jag känner mig så snygg, eller inte... Sitter här i mjukis byxor, cheerleader t-shirt, glasögon och toffs a la Britney. Den har nästan blivit min favorit frisyr nu. Otroligt skönt att få bort allt hår från ansiktet. Eftersom jag har så tjockt hår blir det lite jobbigt ibland att ha det hängande. Speciellt nu när det faktiskt blivit väldigt långt (tycker jag i alla fall). Känns som om det brinner i både ögon och hals, känner mig alltså inte på topp. Det var säkert Linda och Sabine som bar på detta ;)


Emma <3 Ralph Lauren = Sant

Orkar egentligen inte skriva något, men gör det ändå. Jag har i alla fall gått och blivit sjuk, väldigt roligt nu när man har lov. Eller inte... Det som jag i alla fall kan tröstas med är att jag har en ny ljusrosa Ralph Lauren piké och ett par vita Converse.


Är hos Linda

Befinner mig just nu hemma hos Linda i hennes rum. Håller på att flumma som fan, var ett tagsen jag skrattade så mycket. Har skrattat konstant enda sedan vi kom hit. Sabine åkte vid 22 tiden och innan dess kollade vi på Desperate Housewives, som var grymt spännande och Borat. Plus att vi vräkte i oss en massa godis. Som underhållning innan filmen började körde Linda sitt inviduella program som hon tänker satsa på i framtiden. "Här kommer Linda ...(hennes efternamn som jag inte nämner)" Pippi Långstrump melodin. Borat var faktiskt riktigt rolig och vi tog efter många citat. Lindas favorit scen var när den tjocke gubben satt på Borat näck ;D Hahahahaha, nej det var det inte. Linda satt och nästan kräktes när hon såg den scenen.

Nu ska Linda och jag sova. Det är nog bäst innan vi är sönder skrattade.


Otroligt exklusiv mat idag med

Håller på att laga mat hamburgare och pommes frites blir det som jag bjuder min älskade lillebror på. Lika exklusiv mat idag som det var igår, men det är det blir när man lagar mat själv på loven. Då tar man fram det bästa och finaste man har i frysen minsann ;)

Sabine joinar mig och Linda också, det blir mys. När Benke (Sabine) ringde mig visste jag inte att det var hon. Hon lät helt annorlunda så när jag först pratade med henne lät jag jättefrånvarande, men sedan så hörde jag att det var hon. Vet inte än när jag ska träffa dem, men det får jag nog besked om snart hoppas jag. Måste ta att fixa i ordning mig, vet inte vad jag ska ha på mig. Det är väl i och för sig inte kanon viktigt, men man vill ju se lite fin ut. Måste ha på mig något skönt också eftersom vi ska kolla på film och sådär. Ska se till så att Linda och jag inte somnar som vi gjort de senaste gångerna, hahaha.

Berg av smulor?

Jag känner mig som ett berg av smulor efter dagens frukost. Idag så ska jag träffa Linda vid 16-17 tiden och då ska vi hyra film och sådär. Efter det bär det av hem till henne och där bli det sova över mys. Det ska bli riktigt roligt. Fram tills dess ska jag inte göra så mycket. Det jag ska göra nu är i alla fall att läsa nya VeckoRevyn som landade i brevlådan idag. Vardagslyx säger jag bara!

Åh, Jason Mraz är grymt bra!


Var dessa jeans kan befinna sig är oklart

Har precis käkat köttbullar och fullkorns makaroner, väldigt exklusiv mat ;) Sedan bara råkade jag hamna här, jag vet inte varför man jämt gör det.
 
En sak jag vet är att jag måste hitta mina We jeans, har inte använt dem på typ ett år eller något. Jag har glömt av dem och vill börja använda dem igen, hoppas bara jag får på mig dem. Jag tror det, men det vet man aldrig. Var dessa jeans kan befinna sig är oklart, men längst in i garderoben låter troligast. Dessa måste hittas snarast!


2 april

Igår var tjejgänget hemma hos Hanna och det var mycket trevligt, perfekt med kryp avstånd ;) Vi åt god mat, pratade och kollade på film. Vi kollade på "Just my luck", den var väldigt bra.

Vädret är verkligen kanon ute, var nyss ute och hängde upp tvätt och det var otroligt skönt. Solen skiner som bara den, men det blåser. Nu hittar jag inte på så mycket, men funderar på att läsa en bok. Känns som om det var väldigt längesedan. Senare idag sedan så ska jag träna.

Naglarna och sminket fixat

Nu är naglarna målade och sminkningen klar. Det blev ett ljusrosa nagellack, lite åt pärlemo hållet. Jag brukar inte sminka mig mycket till vardags. Känner mig bara äcklig om jag har en massa smink. Till vardags har jag bara rouge och mascara, men idag lade jag till en beige ögonskugga med lite glitter och skimmer i från Sephora.

Sunday

Sitter och käkar wasabinötter, pistagenötter och dricker mineralvatten. Nyttigt av mig minsann.
Idag sov jag länge eftersom jag var otroligt trött efter gårdagen sedan vid 15-tiden åkte mamma och jag på Hus & Hem mässan, så där gick vi en stund. Något mer än detta har inte hänt. Ska hem till Hanna klockan 18.30 eftersom ska ha kalas hemma hos sig så ska strax fixa i ordning mig. Ska måla naglarna bland annat. Kvällens outfit blir nog jeansklänningen, mer vet jag inte. Puss