Höstmarknad

Har varit på höstmarknaden både en liten kort sväng idag och igår. Igår inhandlades ett par stövlar i ridstövelmodell och idag bara lite godis. Innan detta så tränade jag från klockan 10-12 som jag jämt gör varje lördag. Det är jobbigt att gå upp, men när man väl tränar så är det kanon. Man känner sig väldigt nyttig och hurtig efteråt.

Idag så står det inte så mycket mer på schemat, ska piffa upp rummet lite, men annars inte så mycket mer.

...

Vet inte riktigt  vad jag ska skriva, men mycket finns det.
Det känns som om vi kännt varandra jättelänge även fast vi inte gjort det. Efter de 3 veckorna så kändes det så självklart att du alltid fanns i närheten, men nu gör du inte det. Måste det vara så lång emellan? Jag saknar dig otroligt mycket verkligen och är otroligt tacksam för att jag blev vän med dig. Dig kommer jag aldrig att glömma. Du vet vem du är...


School

Sitter här i datasalen och ska snart ha spanska, käckt värre. Eller inte...

More words

Åh, vad Jason Mraz ger mig vår och sommar feelings. Lyssnade en hel del på honom i våras och då var man jättespänd över hur sommaren skulle bli. Nu sitter man här och hösten börjar att närma sig och man vet hur sommaren blev. Jag ska beskriva den med ett ord och det är: UNDERBAR! Verkligen den bästa sommaren ever!
Nu sitter man här och lyssnar på Jason igen för att tänka tillbaka, men samtidigt undrar man när nästa gång kommer då man tänker tillbaka. Vad har hänt då? Vad är det för saker man tänker tillbaka på?

Måndag

Kom hem från skolan för en liten stund sedan och om en timme ska jag träna, men först blir det att käka.  Måste leta upp fakta om Sydafrika också. Vi ska jobba med det på engelskan, fast gör nog det efter träningen.

Just det ja! Den där höst/sommar listan har inte kommit som jag lovat, men gör den när jag har tid över.

Rockborgen

Nej, nu ska jag inte lova något mer för då blir det aldrig av. Igår sa jag att jag skulle hinna blogga Ja, visst visst vart tog den bloggningen vägen? Just precis det blev ingen alls :P

Igår blev det lite ändrade planer igår men inte så jättemycket. Tränade igår från kl. 10-12 sedan 15.00 till typ 18 kollade hela laget på SM-filmen och sådär. Sedan bar det av hem en liten stund och sedan vidare till Amandy. Efter det gick Vicky, hon och jag till Rockborgen och lyssnade på navid Modiri & gudarna. Skulle egentligen lyssnat på ett annat band, men så blev det inte. Det blev en lyckad kväll i alla fall :)

Idag ska jag nog inte lyfta många handtag. Det som jag vet att jag ska göra är att duscha, läsa klart VR, börja läsa Glamour, kanske plugga lite och fixa i ordning lite i mitt rum som ser lite utav en bomb som slagit ner. Massa kläder i fotöljerna, någon som känner igen det där?


TGI friday

Igår blev det lite shopping, detta inhandlades:
Ett svart och ett vitt ribbat linne från Cheap Monday
Svart hood från Paul Frank
Stuprör från Tempel

Efter detta så har min lista på vad jag vill ha ändrats så det blir idag eller imorgon som jag gör sommar och höst listan. Har en späckad dag framför mig imorgon, men bloggning ska jag klämma in emellan eller efteråt.

Idag så fick vi några av porträttkorten som vi tog när vi tog skolkort. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, det är verkligen inte ofta man blir det. Det är det kortet som jag har blivit nöjdast med nu på högstadiet. Väntar bara på att skolkatalogen ska komma, vissa har fått den, men inte jag. Vi fick också reda på vart vi ska praoa. Vi ska praoa veckorna 40-41 och jag ska göra det på ett dagis. Känner väl sådär för det, känns som om jag kommer att få sitta och pärla i 2 veckor och torka bort snor från fökylda småbarn. Det första nämnda är i och för sig kul, men ändå. Det blir säkert kul bara att man har fördommar i början. Hade valt dagis och skolan sist av de grejerna jag skulle kunna tänkas praoa tror jag, men fick det ändå. Aja, jag får vara glad att jag fick en prao-plats i alla fall. I år orkade jag inte hitta någon egen, men gjorde det förra året. En av de veckorna var jag på en designskola och det var toppen!

Idag blir det träning från 17-19 sedan hem och koppla av.
Thank god it's friday!


Orienteringsdag

Orienteringsdag idag, det gick grymt bra! Förra året fick jag IG i det, men denna gången sprang jag själv och hittade alla. Är stolt måste jag erkänna. Som belöning blir det en sväng ut till Gällstad och hoppas att jag hittar något. På vägen dit blir det mer spanska-pluggning. Två flugor i en smäll ;) Berättar mer ikväll!
Chao!

Sommar eller höst?

Resan var bra på alla sätt och vis. Väldigt mycket blandade känslor fanns med. I Auschwitz I och II var det väldigt jobbigt, men resan i sig var underbar! Berlin var underbart och synd att vi inte var där längre, det var ett väldigt tight schema, men visst hanns det med shopping. I <3 Sephora säger jag bara. Så där blev det en del handlat. Får kanske ta lägga upp en bild och visa vad som shoppades. Känner att bloggen är ruggigt tråkig. Både dåligt uppdatering och annat, men nu känner jag för att börja blogga mer igen :) Även fast det inte är så många som läser, så är det skönt att skriva av sig lite.

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönster var det dimmigt och regnigt. Usch, vill inte ha höst, men på ett sätt ändå. Kunna lägga sig i soffan med en mysig kofta, kopp te och läsa en bra tidning eller bok.
På ett sätt vill jag kunna ligga på klipporna och sola, ta ett dopp i saltvattnet när jag behöver svalka mig. Kunna ligga och bara njuta och lyssna på vågorna (okej, det där med att man hör vågor som rullar in mot klipporna/stranden är väl ganska uttjatat, men ack så avkopplande faktiskt). Vill ha mer sommar, men tror att man hade fått för mycket av det goda då. Så nu får jag börja att se fram emot hösten och jag hoppas på en mysig sådan. Just nu är jag riktigt sugen på en massa höst shopping (säg någon gång jag inte är sugen på att köpa nya grejer). Tänkte gör en liten lista på vad jag skulle vilja ha. Tänkte visa den jag gjorde precis innan sommaren och jämföra ;) Sedan kolla vad man köpte och inte.

Mer uppdatering på bloggen utlovas, men nu är det dags att krypa till kojs!
Natti natti

Auschwitz

Är i full gång med packandet. Ska nämligen till Auschwitz imorgon och kommer hem på fredag. Bussen går klockan 6.15 imorgon, så det blir att gå upp i ottan. Jag är ingen morgonmänniska direkt heller så vi får se hur detta blir ;P
Ser fram emot morgondagen jättemycket, ses om en vecka igen!

Helgen

Helgen tillbringades i Stockholm och var väldigt lyckad. Träffade lite släktingar och mitt blivande gudbarn. Världens sötaste lille kille på snart 3 månader. Man smällter när man ser honom :) Konfa-kompisarna träffade jag också. Var på bio med några av dem i lördags, United 93 blev det. Väldigt bra var den. I söndags så var det startgudstjänst som gällde. Alla konfirmander välkomnades hem :P Det var underbart att träffa alla igen, det är läskigt att man kan sakna folk så otroligt mycket. Eftersom man inte träffats på ca 3 veckor så har man ju massa prat och skratt och ta igen. Så det gjorde jag och några andra på gudstjänsten ( kanske inte var sådär jätteuppskattat av vissa :P). Aja, vi hade det kul i alla fall. 
Det kändes väldigt tråkigt att åka ifrån dem igen, känns liksom som en bit av en själv fattas, men kommer att träffa några av dem i oktober igen som tur är.

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Tagit det lugnt mest. Går från klockan 9.00-14.00 varje dag denna veckan. Vi nior har kärleksvecka, slå den du! ;) Sjuorna och åttorna är på läger så att det är lugnt och fridfullt på skolan ;) Kollade på DH idag och har verkligen saknat det i sommar, något som jag saknar också är OC.

Snart ska jag krypa till kojs, chao!