Grabbarna i ljusblå skjortor

ATE

Lägger upp en bild från i somras, bilden är ganska osmickrande på mig då jag har världens dubbelhaka, men det bjuder jag på! Grabbarna i ljusblå skjortor är Tobbe och Anton, två av mina älskade killkompisar. Saknaden efter dem är stor...

Killkompisar

Imorses när pappa och jag satt i bilen på väg till skolan så berättade jag för honom hur killarna hade hållit på i telefonen i går. Då sa han: Sånt där grabbtrams tycker du om va? Jag var inte sen med att svara att jag älskar det och är verkligen inte sen att haka på.

Att umgås med killar har alltid varit min grej, enda sedan barnsben faktiskt.
På dagis umgicks jag jämt med killarna. De andra tjejerna hade till jul sytt en massa julklappar, de hade flera kassar med saker som de gjort. I min kasse låg en ihop snörpt grej i botten, jag hade ju minsann inte tid för att sitta där och pyssla. Jag ville ju röja runt med killarna! Jag har alltid varit väldigt flickig till utseende. På dagis sprang jag ofta runt i klänningar och "lackaskor" som jag kallade det, alltså lackskor. Även i dag är jag ganska flickig till utseendet och håller väl på med ganska saker som anses tillhöra tjejvärlden, alltså dans och så. Detta hindrar mig dock inte ifrån att hänga med killar och göra killiga saker. När jag umgås och pratar med mina killkompisar då är jag verkligen i mitt esse. Utan mina killkompisar hade jag verkligen inte klarat mig! Det som är synd är att de som är mina bästa killkompisar bor i Stockholm, vilket gör att jag inte kan träffa dem så ofta. Det är otroligt synd, eller kanske tur för dem, haha. Om jag hade bott där uppe hade jag väl bosatt mig hos dem och de hade inte blivit av med mig, haha. Åh, vad jag längtar tills jag träffar dem på påsklovet!

Tillbaka blick

Sitter och lyssnar på radiokanalen "Studio 107,5" där de spelar låtar från 70- och 80-talet på webben. Känner riktigt nu hur det rycker i mina dansnerver nu, i morgon ska det dansas som aldrig förr!

"Studio 107,5" är faktiskt en av mina favorit radiokanaler, tyvärr sänds den inte här hemma, men när jag är i Stockholm passar jag jämt på att lyssna på den. Minns i somras när jag var där. Henke och jag hade suttit uppe ute på deras balkong och pratat ändå tills klockan 6 på morgonen. Medan vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord lyssnade på vi den kanalen och under nattens gång kom den ena sköna låten efter den andra. 
På förmiddagen sedan när jag vaknade så var bland det första jag gjorde att sätta radio. Så där satt jag på deras balkong ute i solen, åt frukost, läste Elle som jag fått av Tessan och lyssnade på "Studio 107,5". På eftermiddagen sedan så var det dags att åka ut till Saltis. Åh, jag minns verkligen den dagen som igår! Om man ändå kunde spola tillbaka tiden...


Party

I morgon är det fredag och då är det party som gäller. Festen som jag ska gå på har temat "Det var bättre förr", så man ska ha på sig något från 80-talet eller bakåt. Tycker att det är riktigt kul när det är tema på fester! Än så länge har jag inte kommit på något att ha på mig, men måste ta tag i det nu ikväll. Tänkte att min mamma ska få uppdraget som rådgivare.

Har även blivit bjuden på en fest på lördag, hemskt vad jag blev poppis på sistone? haha Tyvärr vet jag inte om jag har orken att gå ut två dagar i rad, men det återstår att se. Ska ge besked i morgon om jag kommer eller inte.
Ciao!


1 2 3 4



Sedan en tid tillbaka har jag lyssnat mycket på Feist och när jag nyss letade efter en annan av hennes låtar som jag skulle lägga in i bloggen fann jag denna. Låten visade sig vara riktigt bra, så jag tänkte att ni också skulle kunna ta del av den. Enjoy!

Sunny Thursday

81424-19

Solen skiner och vi slutar om en timma och tio minuter, härligt! Tänk så mycket piggare och gladare man blir när solen skiner. Till och med att plugga till spanska provet som äger rum imorgon känns kul. Eller nej det gör det ju i och för sig inte, men ni hänger säkert med på vad jag menar!

Pling

Sitter och väntar på att Linda ska ringa mig, vi ska bestämma om festen på fredag. Får nu kanske ta och slå henne en pling nu!

Update from the guys in Åre

Har nyss pratat med killarna som är i Åre och det var full rulle där kan man säga. John, Tobbe och Anton delade rum och om jag känner dem rätt så är det röj där hela tiden. Jag frågade vad de gjorde om kvällarna och då fick jag svaret av John: "Tre killar i ett rum och bara en dusch". Där räckte det med information för min del ;) haha Även fast de var ganska oseriösa och pratade i munnen på varandra fick jag i alla fall ut av dem att de hade det bra och det är ju det viktigaste ;) Tobbe var den av dem jag fick det seriösaste snacket med, haha.

Ännu en förmiddag i cafeterian

Usch, börjar få ont i halsen och det känns inge vidare. Just nu sitter jag nere i cafeterian och ska strax börja plugga på naturkunskapsprovet som vi har om en vecka. Efter den här lektionen är det lunch som gäller och sedan spanska. Vi slutar halv två i dag och det är skönt. Tyvärr är jag inte så taggad inför att träna idrottskolan i kväll, men det bli nog bra när jag väl kommer dit.
Nu ska jag återgå till pluggande av naturkunskap, någon som vill byta?

Framförhållning

Det är bara början på veckan och jag har ytterligare två saker att bocka av på listan. Åh, vad det känns skönt! Alltså har jag bara spanskaprovet att tänka på tills på fredag, om inte något annat dyker upp vill säga...
Känslan av att man gjort det mesta som ska göras i veckan och blivit klar med det tidigare än då man ska vara klar eller lämna in något är en känsla som är otroligt skön! Framförhållning är något man borde ha oftare!

Referat [x]
Läsa igenom en engelsk novell [x]
Matte [x]
Spanska glosor [x]
Spanska prov []

Alltså ligger jag väldigt bra till nu, då kan jag i stället ägna de timmarna som jag skulle ägnat åt att plugga till att läsa mina tidningar jag har hemma. De tidningar som ligger här hemma och bara väntar på att bli lästa är Sofis mode, VeckoRevyn och Glamour. Glamour är jag i och för sig nästan klar med. På torsdag siktar jag in mig på att kunna varva spanska pluggandet med läsning av härliga magsin. I morgon blir det lite tight då jag tränar i två grupper och ska plugga spanska. Hade även tänkt att ringa Anton, Tobbe och John och fråga hur de har det i Åre utan mig, haha.

Godnatt allihop!


Resumé av dagen som inte blev som jag trodde

Dagen som jag trodde skulle bli lång och jobbigt, blev inte alls det. Vi slutade en timma tidigare, vilket jag var väldigt tacksam över. När vi slutat så mötte jag upp mamma, mormor, Lotta, Thilda och Arvid i stan. De checkade in bok rean och sedan gick vi och fickade. Efter det sedan när mormor gått tog vi en snabb sväng på stan och sedan bar det av hem till oss. Väl hemma sedan så bakade mamma scones, så vi fikade och myste lite. Jag kollade även på Gossip Girl medan jag åt scones och drack te, mysigt värre. Tyckte att dagens avsnitt var riktigt bra och det kändes väldigt långt! Någon annan än jag som tyckte det?
Jag har även hunnit med att göra matteläxan som vi har tills på fredag, känns skönt att ha den avklarad.

Dagen kan resumeras som en mysig dag med nära och kära!

Väderleksrapport

Jag är helt slut nu efter Fannys och mitt övande inför vår väderleksrapport. Det blev mycket flummande och skrattande, men det är så det ska vara! ;) Tror att vår väderleksrapport kommer att bli strålande. Fanny är för bra hon!


Sal 105

Nu har vi rast, men vi sitter ändå i vår kära sal 105 och pluggar lite. Fanny och jag går igenom vår väderrapport som vi ska hålla på geografin soon. Nej, back to work!

En lång dag

I dag är jag trött, det hela blir ju inte bättre av tanken att vi går ända till 16.30, usch! "Bara" sex timmar kvar... Har vi tur så slutar vi tidigare, men det är inte säkert. När jag kommer hem sen så kommer i alla fall Thilda och Lotta, det får bli min motivation till att orka med dagen i dag.

Ha en bra dag och för er som har lov nu, njut!


Såhär ser min vecka ut

Såhär ser resten av min vecka ut:

Tisdag: Thilda och Lotta kommer hem på fika, plugga spanska(kanske matte) och kolla på Gossip Girl.
Onsdag: Spanska glosor. Träna min dansgrupp 17.30-18.30, sedan en idrottskola 18.30-19.30 och plugga spanska
Torsdag: Plugga spanska
Fredag: Spanska prov och matteläxa. Antagligen fest på kvällen
Lördag:
Söndag:

Läxorna vi har är:
Referat [x]
Läsa igenom en engelsk novell [x]
Spanska glosor []
Matte []
Spanska prov []

Känns skönt att inte ha överdrivet mycket att plugga denna vecka. Det ser kanske ut som vi har en hel del, men de läxor vi har är inte så ansträngande och det tackar jag för. Dock har vi ett spanska prov, men det ska inte bli några problem!


Vardagslyx är viktigt!

Här hemma har vi nyligen ätit nybakt bröd och druckit te. Pappa har tänt en brasa och mamma en massa ljus, så det är myshög nivå. Vardagslyx är viktigt, man måste verkligen unna sig det! Själv så ska jag toppa denna myskänsla med att ta mig en dusch och sedan blir det att krypa till sängs. Har som mål att  vara i säng senaste klockan elva.


Mycket träning

Är nästan klar med mitt referat tills i morgon nu och strax ska jag iväg till träningen. Blev mycket träning nu de senaste två dagarna. I går cyklade jag ju 7 km på vår motionscykel, imorses hade vi styrketräning på idrotten och nu i kväll blir det också träning. Först från 18-19.30 är det mini-miniorernas träning och sedan från 19.30-21.00 är det dansträning för min del, full rulle om man säger så.

Gött men rejält med träning inför beach 08, haha.

Ensam i regnet?

Några av mina vänner har lov nu, vilket resulterar till att de är bortresta. Så nu är jag ensam här hemma i regnet, eller ensam är jag ju inte direkt, men ni förstår vinkeln, haha. Clare är i Bad Gastein, Anders är i Obergurgl, John, Tobbe och Anton är i Åre. Om jag hade haft lov vecka 9 som de har, hade jag också hängt med dem till Åre. Det grämer mig verkligen att jag inte hade möjlighet att följa med...

Om en vecka väntar jag på att få en stor uppdatering av dem alla! Ska faktiskt redan i veckan ringa och höra hur Anton, John och Tobbe har det.


Björn Gustavsson



Björn Gustavssons låt till Carina Berg i går på Melodifestivalen var ju bara för skön! Jag kan lova att vi här hemma fick oss ett gott skratt när han framförde låten.
Har faktiskt inte haft någon större koll på Björn Gustavsson tidigare, men efter hans uppträdande i går så är jag sugen på att se och höra mer ifrån honom.

24 februari

Det var en otroligt lång dag i går vilket resulterade till att jag var ordentligt trött när jag kom hem på kvällen. Efter att jag duschat och sedan kollat på Melodifestivalen med familjen och morfar så somnade jag i soffan. Detta var nog runt klockan halv tio, så ni förstår att jag var väldigt trött.

Vaknade klockan tio över sju imorses, men bestämde mig för att somna om, det var inte ett svårt beslut om man säger så. Vid klocka halv tio sedan kom mamma in och sa att det var dags för frukost. Sedan dess så har jag cyklat 7 km på vår motionscykel, duschat, gjort engelska läxan och övat inför spanska provet som äger rum på fredag. Kände att det var lika bra att börja i tid.
Nu hade jag tänkt att skriva klart referatet som vi ska lämna in på tisdag.

Framsida och baksida

GG

Citerar Louise ifrån dagens fika:
"Din baksida och min framsida, då kan det inte bli annat än bra!"

Dagen innan DM

Fikan med Lollo blev lika mysig som jag förutspått. Kom hem vid 18-tiden och sedan dess har jag ätit en god middag och tagit det lugnt.

Jag ska faktiskt stax gå och lägga mig för imorgon är det DM i cheerleading och cheerdans för det södra distriktet. DM kommer att gå av stapeln i Vänersborg så vi i Royal Cheer & Dance kommer att åka tidigt, tidigt. Närmare bestämt klockan 6 och då gäller det att vara någorlunda pigg. Miniminiorerna kommer ju att tävla så det gäller att ha full koll på dem hela dagen, jag hoppas verkligen att det går bra för dem! Eftersom de är så små kommer de bara att bedömmas skriftligt, men jag hoppas på att de fixar det! Vi i cheerdansen skulle egntligen vart med och tävlat nu imorgon, men vi är för få så vi satsar på en internationell tävling som är i maj istället, är verkligen jättesugen på att tävla! Nu ska jag packa och fixa i ordning lite för imorgon, ha en fortsatt mysig kväll!

I cafeterian

SItter just nu nere i cafeterian och har fått låna Sandras dator medan hon har italienska, gulligt av henne. Håller på att vänta på henne så att vi kan käka lunch tillsammans. Elin gick hem efter matteprovet, så då har jag ingen att äta med eftersom vi har det tidiga språkblocket. Fanny är nere i stan och hon har samma språkblock som Sandra och därför hade hon inte heller någon att äta med. Så då bestämde vi att jag väntar på henne och så äter vi tillsammans innan religionen.

Matteprovet är nu avklarat och det känns skönt, slipper man tänka mer på det!

Åh, vad jag längtar tills i eftermiddag, då Lollo och jag ska fika. Känner att det är ingen idé att åka hem i mellan så jag ska nog gå en sväng på stan.

21 februari

I morgon vankas det matteprov kl. 8.00 på morgonen, inte en toppen start på en fredag, men det är ju inte så mycket att göra åt. Jag tror att jag har rätt bra koll på läget, hoppas i alla fall det, haha. Morfar var här tidigare ikväll en sväng så då hjälpte han mig lite, han är verkligen otroligt begåvad i matte och det tackar jag för! När jag ändå är inne på prov så kan jag ju tala om för er att nu de kommande tre veckorna kommer jag ha ett prov varje vecka, visst låter väl det härligt? Eller inte...alltså kommer jag att ha fyra prov sammanlagt innan det är påsklov. Det känns väl inte kanon roligt, men det är bara att försöka bita ihop och köra gärnet.
Usch, tillägnar att skriva om mitt pluggande i bloggen alldeles för mycket, måste nog bli ändring på det, haha.

I morgon eftermiddag så ska jag fika med min kära vän Lollo, det ska bli otroligt trevligt som vanligt. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla igenom en sista gång om det är något jag är osäker på inför provet.
Godnatt!

I form av att kolla på...

Håller på att räkna matte, spanskan och svenskan är redan avklarad trots att jag kom hem någon gång vid 18. Strax ska jag ta en paus i mattepluggandet i form av att kolla på Gossip Girl. Jag älskar verkligen den serien! Det ska bli kul att se ett avsnitt som man inte sett innan, jag fuskade ju nämligen och kollade på andra och tredje efter att första avsnittet gått.

Väntan på att skolan ska börja

Sitter nu i korridoren och väntar på att engelskan ska börja, att de fixat trådlöst internet är inte fel kan jag tala om. Idag på morgonen var jag väldigt trött, men efter att käkat frukost medan jag läste lite i Sofis mode, så blev jag lite piggare. Nu är det en lång och jobbig dag som väntar, men ikväll är det Gossip Girl som gäller och det ser jag fram emot! Innan dess så blir det tyvärr pluggande till matteprovet som är på fredag. Well, well, ha en bra dag allihop!

Pigg och fit for fight

Idag har det varit en bra dag. När vi slutat skolan för dagen så var det nästan vår väder! Så jag njöt verkligen när jag gick hem. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar en lång dag i skolan 8-16.30, usch. Men men, det är bara att bita ihop. Känner mig faktiskt väldigt pigg och fit for fight inför skolan!


Today I'm a tiger

By the way så inviger jag min nya Tiger-klänning idag. Till den har jag vit body, svarta strumpbyxor, vita Converse och ett svart pärlarmand med berlocker från Tomas Sabo.

Förresten, såg ni Elle-galan igår? Efter att jag prarar klart med Clare så kollade jag på den. Jag tyckte att den var bra, men för kort. Vad tyckte ni som såg den?


Back in school again

Jaha ja, nu var man back in school again. Sitter nu på samhällskunskaps lektionen, vi har fått trådlöst internet till våra datorerm det är nice! Dock tror jag at det kommer bli att man hänger på nätet en del, vilket kanske inte är det bästa, haha. Nu på morgonen hade vi simning på idrotten, det var faktiskt rätt kul, men man är ganska trött nu. Nej, nu ska jag återgå till genomgången. Ha en bra dag!

Hemma ifrån Sälen

Nu är jag hemma igen, eller vi kom egentligen hem vid 15-tiden. Det har varit en otroligt skönt vecka! Vädret har varit strålande och vi har åkt mycket skidor! Detta var verkligen var jag behövde, känner mig riktigt utvilad. Känns nästan som om man varit på en hälsoresa eftersom man varit ute så pass mycket och sedan bara myst på kvällarna.

Sedan jag kom hem så har jag läst ikapp en massa bloggar, samt svarat på alla wall posts på Facebook. Måste faktiskt erkänna att nu de sista dagarna fick jag lite abstinens för att jag inte varit inne på datorn under hela veckan, haha. Har faktiskt varit väldigt skönt, men också skönt att komma tillbaka till civilisationen, haha.

Next: In i duschen och sedan ringa Clare där stor uppdatering väntar!

Fyra bidrag

Det där med att jag skulle se på Melodifestivalen var ju lättare sagt än gjort. Jag hann se fyra bidrag innan jag somnade, haha. Det var synd för jag hade velat se alla bidrag för att de första fyra var ganska så bra.

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker. Jag ska strax gå och lägga mig för att vi ska åka tidigt imorgon.
Ha en riktigt bra vecka allihop!

Såhär går man tillväga

Fick en förfrågan av Fanny hur man lägger upp You Tube-klipp här i bloggen och då tänkte jag att istället svara i kommentarsfältet så skriver jag det i ett inlägg. Såhär går man tillväga:

När man valt den önskade låten så står det på höger sida "About this video". I den rutan finns det något som heter "Embed" och under där finns en länk, kopiera då sedan denna länk. Efter att du ska lägga in den i ett nytt inlägg klickar du på "html" som du finner bredvid knappen som du infogar bilder i inlägget. Klistra sedan in länken i rutan som kommer upp och tryck sedan på uppdatera. Vipps så har du fått videon i inlägget!
Såhär gör man i alla fall på blogg.se, vet ej om de skiljer sig ifrån andra blogg sidor.

Next: Melodifestvalen

Kate Nash - Foundations



Johan kollade på "London Live" på SVT 2 innan och då uppträdde Kate Nash. Hon uppträdde med låten "Foundations", vilken är en av mina favorit låtar som hon gjort!

Det som hör till en skidsemester

Sådär ja, nu var det mesta ner packat.
Jag har sagt det flera gånger, men säger det igen. Det ska bli så himla skönt att åka iväg! Längtar verkligen efter en massa skidåkning, frisk luft, basta och må gott. Det är så otroligt skönt när man varit ute i backen hela dagen, när man kommer in sedan så bastar man länge och tar slutligen en dusch. Det hör verkligen till en skidsemester!Ser fram emot mycket sådant i veckan!


Skeleton song



På senaste tiden har jag lyssnat en del på Kate Nash, här kommer en av hennes låtar som jag tycker om!

Lättare att pack till fjällsemester?

Håller på att packa inför resan till Sälen imorgon. På något sätt så känns det lättare att packa inför en resa till fjällen än andra resor. Mycket tror jag beror på att man är ute i backarna hela dagarna och då har man ju inga speciella kläder, utan det är underställ och bekväma kläder som gäller. På kvällen efter att man duschat och så, blir det ju att man sätter på sig myskläder. Så det känns som större delen av min packning består av det, haha. Har packat ner en hel del toppar, mjukisbyxor, hoodtröjor, koftor, några klänningar och ett par jeans.
Fortsättning följer...

Tiger of Sweden

Tiger dress
Bild: tigerofsweden.com

Hittade en bild på klänningen. Har ju sagt innan att jag inte ska köpa en massa mer svart, men det blir lätt att man gör det ändå. Känner ni igen er?

75 %

Något som har piggat upp lite denna dimmiga och grå dag är att jag köpt mig en ny klänning ifrån Tiger, på 75 % rea, det ni! Så nu istället för 1000 kr kostade den 250 kr, kände att jag inte kunde motstå den då.
Ciao!

Finally

Äntligen är veckan avklarad och framför mig ligger ett härligt sportlov som ska tillbringas i Sälen!
Denna vecka har varit riktigt jobbig, mycket att göra har resulterat till att jag haft huvudvärk nästan varje dag efter skolan, har det nu med. Är otroligt trött och hoppas att den släpper snart, om en liten stund ska jag nämligen ta bussen till träningen. Alla tävlingslag ska nämligen ha träning från 17-19, miniminiorernas träning början redan 16.30, suck. Ingen rast och ingen vila här inte! Ser fram emot en mysig kväll i soffan!


Novell avklarad

Yes, engelska novellen är avklarad och jag ska strax gå och lägga mig!

Mowgli & Skorpan in action

Lollo och Emma
På bilden ser ni Lollo, jag, Jonte, Anders(inte Saltis Anders) och Anton

Denna bilden väcker minnen. För det första så är det när vi var i Taize, Frankrike.
Vad som händer på bilden har jag egentligen inget riktigt bra svar på, haha. Jag vet att först stod vi uppställda för ett foto, men sedan så trillade hela bunten ihop, haha. Lollo och jag satt och pratade om denna dagen i dag. Det var den 1 november och det var riktigt varmt. Jag gick runt i bara kofta och tights, som ni ser på bilden så var ingen särskillt påpäslad om man säger så.

Känns skönt att jag har Lollo här hemma som också var där. Det är lättare att prata minnen med någon som var med, än någon som inte var där. Samt så vet hon nu vilka de närmaste av mina vänner i Stockholm är. Lättare för henne att ha ett ansikte på personer man pratar om, haha. När vi var i Taize så sa hon att hon aldrig blivit så positivt överraskad av några personer som hon blev av dem. Den raring som Louise är så sa hon i dag att hon saknade Tobbe och Anton för att hon tyckte de var så sköna. Jag kan inte annat än att hålla med!
De två är verkligen helt fantastiska, som Louise skulle sagt!

Bubbly



Efter att ha hört denna låt på radion på väg till skolan så har jag sjungt den hela dagen. Stackars Sandra, Elin och Fanny som har fått stå ut med mitt sjungande, haha. De är inte de enda som fick ta del av denna vackra skön sång. Stod och sjöng på innan sista lektionen och sedan när jag vänder mig åt sidan så ser jag att en kille som går i trean är jättenära mig och råkar sjunga honom rakt upp i ansiktet. Tio minuter senare sedan så går Sandra och jag och visslar. Jag som inte kan vissla visslar för glatta livet, falskt också. Tror ni inte att den killen går förbi igen då?
Ojojoj, han måste verkligen tycka att jag är rena naturbegåvningen nu, haha!

Kärt barn har många namn

Nu i eftermiddags har jag fikat med min kära vän Louise även kallad Lollo och Mowgli av mig. Det sägs ju att ett kärt barn har många namn och det stämmer in på henne! Som alltid så var det jätteroligt att träffas och vi pratade i ett. Tyvärr kom det mindre trevliga avbrott emellan åt, haha. Efter att vi fikat tog vi en snabb sväng på stan.
Jolina har nu 75 % rea. Fann både en tröja och en klänning som jag gillade, så imorgon på håltimman ska jag gå ner och prova klänningen. Vem vet det kanske blir ett nytt inköp i morgon?

Next: Skriva klart engelska novellen och läsa spanska läxan.


Inget Gossip Girl för mig

Tro det eller ej, men idag skippar jag Gossip Girl. Har ju trots allt sett både andra och tredje avsnittet, känner att jag måste lägga ner mer tid åt att plugga.

Nya planer

Pratade med Tessan för en stund sedan, så nu är det bestämt att jag åker till Stockholm på påsklovet. Kommer att åka upp den onsdagen den 26:e mars och sedan åka hem på söndagen den 30:e. Längtar redan! Har redan smidit lite planer, hehe.

Nu är jag i full gång med att plugga till idrottsprovet. Konstigt nog så känner jag mig jättelugn för det och ändå har jag inte pluggar överdrivet mycket. I högstadiet så hade vi idrottsprov i både sjuan, åttan och nian, så mycket hänger nog på det.

Next!

I morgon har vi sovmorgon till klockan halv tio, känns som en bra start på en måndag. För övrigt så är det sista veckan innan sportlovet, helt underbart! Så om en vecka befinner jag mig i Sälen, den du!

Next: Titta på Gossip Girl i en nybäddad säng med en stor kopp te!


Shopping utan dess like!

I går blev det minsann shopping utan dess like! Av mina underbara föräldrar fick jag följande:

Ljusrosa chinos från Boomerang
Mörkgröna byxor lite åt chinos hållet från Hunkydory
Randiga shorts också de från Hunkydory
Gråblått lite "festligare" linne ifrån Custommade
En svart och en vit topp i samma modell
Marinblå klänning/linne
Svart klänning

Så nu är jag minsann väl utrustad inför våren!


Nybakta frallor

Jag precis ätit mammas nybakta frallor, det satt inte fel kan jag lova!

3 februari

Gårdagen var verkligen toppen! Sophies och Toves fest var riktigt lyckad! Det var väldigt mycket folk och framför allt en härlig blandning av dem! Träffade otroligt många trevliga personer.

Idag vaknade jag vid halv ett och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Jag har kikat runt lite på nätet och käkat pannkakor, det var gott! Nu ska jag ta mig en dusch, fixa i ordning lite i rummet och sedan plugga.


Hela familjen ska ut på en shoppingrunda

Nu idag så ska hela familjen ut på en shopping runda, om vi kommer hem tomhänta eller inte återstår att se. Först ska vi ta en snabb sväng till stan då Johan ska köpa ett par skor. Efter det så bär det av till Lager 157, ett shopping ställe utanför stan.
Vid 17-18 tiden ikväll sen så ska jag hem till Linda, först ska vi vara där och göra i ordning oss och så, sedan blir det av till festen. Är riktigt laddad inför kvällen! Har inte varit ute sedan nyårsafton och det är ett bra tagsen, haha!
Ciao!

Gant kavaj

Igår var jag i stan en snabb sväng för att kolla in utbudet. När jag gick in på Jolina möttes jag av en ursnygg marinblå kavaj från Gant, är verkligen helt såld på den. Den var det sista jag tänkte på innan jag somnade igår. Tyvärr så var den ganska dyr, närmaste bestämt 1999 kr.
Detta har inte skrämt iväg mig, utan jag ska försöka att spara ihop till den!

Fashion against AIDS

                      

Jag tror ingen har undgått HM's "Fashion against AIDS" kampanj där olika kändisar har designat tröjor och linnen. Kollektionen släpptes igår och jag tycker verkligen att det är en fantastisk grej! Jag tror att det finns många där ute som vill hjälpa till, men vet inte riktigt hur. Då tycker jag att det är ett ypperligt tillfälle att man har chansen att göra det nu. Det är nämligen så att när man köper en av tröjorna eller linnen så går 25 % till kampen att med att öka medvetandet om HIV/AIDS och till att förebygga dess spridning över hela världen.

De två linnena och t-shirten ovan är mina favoriter ut kollektionen. Var inne på HM idag en snabb sväng, men fann tyvärr ingen av dessa. I och för sig så kollade jag bara jättesnabbt, får försöka mig på ett nytt försök imorgon annars. Hade varit roligt att haft någon av dem, inte bara för att de är snygga, utan för att man samtidigt bidrar till något!
Jag kikade in i Sofias blogg och såg att hon haft turen med att få tag i både "Stop and Think" tröjan, samt det linnet som Rihanna designat! :)
Jag själv är väldigt sugen på det första linnet som är designat av Chicks on speed, såg även att det fanns kvar på hemsidan, det kanske blir en beställning? Det andra linnet, som är designat av Rufus Wainwright är tyvärr slutsålt på hemsidan, men om det inte skulle varit det så skulle jag nog köpt det. "Stop and Think" toppen är det Katharine Hamnett som designat. Åh, jag vill ha alla tre!

Otroligt mysig fredag!

Åh, det var verkligen en toppen mysig kväll! Thaimaten var otroligt god och filmen var väldigt bra, lite plötsligt slut bara, men annars så var den bra. Var verkligen jättekul att träffa Anna. Sedan vi inte går i samma cheerleading och dansförening längre så träffas vi inte lika ofta, vilket är synd. Men när vi träffas så tar vi minsann ikapp allt vi missat!
Börjar bli mer och mer taggad inför imorgon, jäklar vad det ska dansas då!
Problemet är bara vad jag ska ha på mig. Funderar på att ha mina svarta jeans med hög midja, men längre än så har jag inte riktigt kommit. Jag har mina små funderingar, men är ändå inte helt hundra. Tror att familjen skulle ta en sväng på stan imorgon, så det löser sig!

Helgens planer

Igår kväll bäddade jag ner mig i sängen och kollade på andra avsnittet av Gossip Girl. Vid min sida fanns en stor kopp grönt chai te, verkligen en perfekt torsdags kväll när snön virrvlade runt utanför!

Veckorna går så snabbt nu för tiden, det är redan fredag, vilket jag inte tackar nej till! De senaste helgerna har jag bara varit hemma och myst, men denna helgen är fullbokad, vilket är riktigt kul! Ikväll ska jag och en av mina bästa vänner Anna gå ut och äta och sedan kolla på Arn. Ska bli så himla mysigt, längtar verkligen tills ikväll!
Imorgon ikväll så ska Linda och jag på 18-års fest till två av hennes nära kompisar Tove och Sophie. Ska bli riktigt roligt! Frågade Tove i skolan idag ifall hon var taggad inför imorgon och hon svarade: "Som fan!"
Jag hoppas på att det blir en riktigt lyckad kväll!