Passera gå

Jösses, säger jag bara jag är verkligen helt slut. Gick både till och från stan, plus en massa där emellan. Snacka om att mina fötter behöver vila. Dock blir det inte så mycket vila då jag ska in till stan igen och käka middag med gulliga Tobbe kl. 17.30, efter det så får vi ser vart det bär av. Är faktiskt lite sugen på att dra ut till Saltis, men vi får väl se. Kanske inte så kul för Tobbe som bor där att vara där, haha.

I dag shoppade jag lite små saker. Köpte det svarta armbandet fast med en peace berlock, köpte även läppstiftet. Fia och jag gick in en sväng på HM på Hamngatan och då fann jag en svart plånbok/liten sminkväska/man kan ha det till vad som helst med fransar på. Har ju vart på jakt efter en plånbok ett bra tag nu så jag slog till. På HM på Drottninggatan fann jag skinnjackan jag suktat efter, men det blev dock inget köpt. Jag var jäkligt sugen på att köpa den när jag stod där i provrummet, men kände att just nu vill jag lägga pengarna på lite annat.

Nu ska jag strax piffa till mig lite. Ska nog svida om till mina svarta jeans med högmidja. Vet inte om jag ska behålla den svarta bodyn på eller om jag byter, vi får se. Ska i alla fall inviga armbandet!

Två och ett halvt år kvar...

Kikade igenom Henkes och Tessans iTunes och fann en massa skön musik. Det som jag fastnade för mest var Ace of Base. Det var ju en evighet sen man hörde dem, gillade dem när jag var mindre. Nu ska jag fortsätta att käka frulle och lyssna på "All that she wants".
Ja, ni märker ju att det inte går någon nöd på mig här. "Bara" två och ett halvt år tills jag flyttar hit...

P.S. Nu hittade jag ännu mer sköna låtar! Det kanske bli att jag fastnar här hela dagen, haha. D.S

Dagis

Solen skiner, det är 4,9 grader ute och jag har balkongdörren öppen, skönt!
Lämnade lillkillen på dagis för en stund sedan och det gick bra, tro det eller ej. Dock så skulle de ut och leka, vilket jag inte fattade så jag tog  av han overallen och allt. Senare insåg jag att de skulle ta på allt igen, smart där Emma, haha. Innan det bar av till dagis kollade vi på barnprogram och målade. Ja, det är inte alla dagar man börjar dagen med att måla.

Next: Ska strax  hoppa in i duschen och sedan käka frukost. Frågan är om jag kanske ska käka frukost och sedan ta mig en powernap? ska möta Sofia kl. 12.20 vid Gallerian. Min plan var att innan dess ta mig en runda på stan, men vi får se vad som hinns med. Vet inte riktigt vad som var med mig i går, men jag var dödstrött klockan tio på kvällen, ändå tog det ett bra tag att somna. Nej, nu ska jag inte pladdra på en massa utan jag ska äta frukost, lyssna lite på radion och kika i DN, ciao!

Smör i solsken

Var inne på Accessoara i dag och kollade på armbanden, de är kanon fina! Så i morgon innan jag ska luncha med älskade Sofia ska jag köpa mig ett. Tänkte börja med att köpa ett, tror det blir det svarta. Vad tycker ni?

Var inne en snabb sväng i Souk gallerian och var inne på Pashion Cosmetics. Hittade ett fint läppstift från Wet 'n wild. som jag är lite sugen på. Har även spanat in en söt kofta ifrån Zara och även en jacka där ifrån. Hm.. vi får se vad jag har med hem. Även fast jag inte shoppat något än, så går pengar åt som smör i solsken kan jag tala om, hehe.

I morgon ska jag lämna Leo på dagis, ska bli spännande och se hur det går, haha. Tessan och Henke hade det lite körigt, så jag erbjöd mig. Ska ju ändå gå upp någorlunda tidigt, så det gjorde mig inget. Ska lämna honom strax före klockan nio. Han är för söt den lilla pysen!

Förkärlek till fika

Efter att ha lyssnat och shakeat loss lite till låtarna på radion så bar det av ner till Norr Mälarstrand. Där tog jag mig en promenad längs med vattnet och det var verkligen helt underbart! När jag var på väg in till stan gåendes ringde Anders så vi bestämde oss för att ses, så honom har jag träffat i dag. Vi var och fikade på Söder och sedan var vi på bio. Vi såg "Meet the Spartans", tror den hette så i alla fall, den var riktigt kul. Det var hur kul som helst att träffa Anders, han är för bra den grabben!
Tobbe hörde också av sig i dag, så allt löste sig. Dock tror jag att Anton är i Linköping, buhu.

Nu ska jag fortsätta att dricka min varma choklad som Tessan gjort och äta sockerkaka. Efter de här dagarna kommer min kropp bara bestå av fika! Har fikat tre dagar i rad nu, haha. Äsch, ibland måste man unna sig och har man en förkälek till fika som jag har så tackar man inte nej.

My second home

Ja, då var man uppe i sitt extra hem nu, känns kanon! Just nu skiner solen som aldrig förr och jag lyssnar på studio 107,5. Den kanalen var den första jag satte på i morses, haha.

I går fikade jag och kollade i affärer med söta Clare, så det blev en hel dag med henne. Hon är för underbar hon! Jag kan inte förstå att två personer är så lika som vi är. Vi kollar på exakt samma kläder och exakt samma killar. Som Clare sa i går: Emma, jag kollade också på den killen, haha.
Vi hade i alla fall det helt underbart och vi fikade på Stureplan. Oj, vad mycket snyggt folk det finns där! Killarna är verkligen helt sanslöst snygga och de flesta tjejerna ser väldigt fashion ut. Killarna är verkligen helt i min smak, haha.
Fick i går även prata med mitt söta fadderbarn Jacob, så vi kanske ska ses. Träffade även Amanda inne på Gina Tricot, vi har inte setts på över ett år, nästan ett och ett halvt år till och med tror jag. Båda blev väldigt paffa när vi sprang på varandra, men det var kul att ses!

Vad som står på schemat i dag är faktiskt inte bestämt. Utan jag tror att jag ska ta mig en sväng på stan själv faktiskt, tycker det är ganska skönt att bara gå runt och kolla på folk och titta runt själv. Har inte planerat att jag ska träffa någon i dag, men det kanske blir så ändå. I morgon ska jag i alla fall luncha med Sofia, har inte träffat henne sen vi åkte hem från Frankrike. Ja, ni märker ju hur längesedan det var då!

Nu ska jag käka frukost och sedan snygga till mig lite!


Trött före avfärd

Nu är jag uppe och jag är väldigt trött känner jag, det hör ju inte till ovanligheterna, haha. Min mage kurrar som bara den så nu ska jag käka frukost och sedan packa ner det sista!

Prat, bara en massa prat

Nu börjar mina ögon snart gå i kors, så det är nog läge att gå och lägga sig. Jag har allt under kontroll med packningen nu och det känns skönt. Dock är det en del småsaker som ska ner i väskan.

I morgon går min buss till Alingsås klockan 9 och där ska jag sedan byta till X2000. I Stockholm är jag sedan framme kl. 12.45. Okej, detta var väl ingen nödvändig information direkt, men men. Som ni märker blir det tidig uppstigning i morgon då jag ska fixa det sista och så, samt inte missa bussen. Det hade varit sådär lagom kul...

Jag ser verkligen fram emot att träffa mina nära och kära som bor i Stockholm. Har fått hemskickat ett jättegulligt "Glad Påsk-kort" av Leo och det gör ju inte att jag längtar efter honom mindre! Det ryktas nämligen att han snackar på som bara den nu. Sist jag var där snackade han lite, så det har hänt mycket på 3 månader. Ja, så länge sedan var det jag träffade dem alla.
Usch, det var verkligen en evighet sen.

Nej, nu är det slut på mitt prat och jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig. Måste fundera ut vad jag ska ha på mig i morgon när jag fikar med Clare också. Ska ju sitta på ett tåg hela morgonen så man vill ju ha någon bekvämt. Att kombinera bekvämt och snyggt är inte alltid så lätt, men det lutar åt klänning och tights. Det funkar alltid, men vi får se. Clare är jämt så himla fashion, så man vill inte se ut som "hej, kom och hjälp mig", haha.

Adios amigos så kanske vi hörs mer i veckan!

iPod fix

Sitter och fixar lite med min iPod nu och då upptäckte jag en låt som jag inte visste fanns i iTunes, sådant tackar vi för!

Rubbad tidsplan

Tanken var att Linda och jag inte skulle fika så jättelänge, kanske till två eller något bara. Det blev inte riktigt som vi tänkt, utan ut från Espresso House kom vi tre och en halv timma senare. Då hade nytt folk både hunnit komma och gå, haha. Mitt i vår snackande och fikande kom en väldigt konstig och berusad man in och började prata med oss. Vi vände bort huvudet, men detta hindrade inte honom, utan att fortsatte att prata om en massa saker som vi inte förstod något av. Det enda Linda och jag gjorde var att as garva, vilket mannen också gjorde.

Efter vi fikat åkte jag med mamma och hem från stan och var hemma en sväng. Sedan åkte vi till min gammel mormor och var där i några timmar. Hon är för underbar min gammel mormor! Eftersom det blev några timmar spenderade på både när jag fikade med Linda och hos min gammel mormor resulterar det i att jag inte riktigt ligger enligt min tidsplan. Jag hade tänkt att hinna plugga och ha packat i tid. Istället för att vara i tid nu så är allt som det brukar. Alltså att jag är ute i sista minuten och packar, men som jag sagt tidigare, det är en tjusning det med! Har i alla fall någorlunda koll på allt, så det är lugnt.


25 mars

Vaknade vid halv tio i dag, men bestämde mig för att ligga kvar en stund. Sedan dess har jag hängt upp lite tvätt och lagt i en maskintvätt, duktigt va? Anledningen till att jag gjort det är för att vissa av kläderna ska med till Estocolmo.
Skickade iväg ett sms till Tobbe i går, dock utan att få svar. Pratade sedan med Anders och han kommer hem i morgon så vi ska höras. Eller jag har sagt att han ska höra av sig till mig, får väl se hur det blir med den saken, haha. Äsch, det löser sig! Jag behöver inte gå och noja mig över det, hehe. I morgon ska jag i alla fall träffa Clare. Trodde inte att vi skulle ses för att hon åker till Göteborg, men det visade sig sedan att hon åker på torsdag istället, gissa om jag blev glad! Dock var det synd att Fanny och jag inte kunde göra Stockholm osäkert, men det får vi göra en annan gång!

Nu ska jag ta på mig för att klockan tolv så ska jag ner till stan och fika med Linda. Hade faktiskt tänkt att gå ner, skönt med lite frisk luft och så.

Stuffs from Monki

 
Bilder: monkigirl.se (klicka på bilderna för att förstora dem)

Tidigare i dag när jag var inne på Monkis hemsida hittade jag två godbitar. Jackan skulle inte vara helt fel. Om jag hade den i min garderob så skulle jag använda den både på våren, sommaren och på hösten. Eftersom jag bor i Sveriges regningaste stad också, så skulle den sitta mer än fint!
Koftan ser riktigt mysig ut, men jag skulle nog vilja ha den i en annan färg. I någon fräsch vår färg skulle vara fint. Till den så skulle jag vilja ha mina svarta jeans med högmidja, svart eller vitt ribbat linne eller en t-shirt instoppad och sedan skulle jag vilja ha koftan uppknäppt utanpå. Helst av allt skulle jag vilja ha ballerina eller ett par tygskor till, men det ser ju rätt mörkt ut om man tittar ut genom fönstert. Som smycken till skulle jag gärna haft armbanden som jag planerat att köpa. Mmm, den outfiten skulle jag gärna vilja ha på mig.

När jag reser bort nu så ska jag verkligen ta mig en sväng inne på Monki. Dock brukar jag inte ha någon större tur när jag går in dit. De gånger jag vart inne där och tidigare spanat in saker på deras hemsida så har inte sakerna vart lika snygga i verkligheten och sedan har de inte passat så bra på mig. När jag var nere i Göteborg i mitten av december så hade jag spanat in ett par chinos, dock var de allt annat än snygga på mig. Sandra har ett par sådana som jag provade fast i annan färg och hon är däremot kanon snygg i sina!

Jag hoppas att jag har turen med mig när jag går in på Monki denna gång. På hemsidan är det kanon snygga saker, så det ser lovande!

Påskägg

Tänkte att jag inte skulle äta något godis i dag, men det var inte så lätt att hålla då jag fick ett påskägg fullt med godis av min faster. Samt att jag hade ett halvfullt som jag fått av mamma och pappa tidigare, haha.


Ramla på catwalken



Att vara modell är nog inte alltid så enkelt, speciellt inte att gå på catwalken i skyhöga heels! I klippet ovan får ni se när modellerna inte riktigt kan hålla sig på benen under the fashion shows. Vi "vanliga" tycker att det kan vara pinsamt att trilla på en offentlig plats, undra då hur modellerna känner sig när de snubblar på catwalken framför en massa inflytesrikt folk?
Personligen skulle jag nog först tycka att det var jättepinsamt, men sedan börja skratta åt det. Frågan är om jag skulle kunna hålla masken resten av visningen...
När jag får skrattanfall i vanliga fall så kan det hända att jag knappt kan stå på benen. Hur det skulle vara i situationen att trilla på catwalken vill jag inte ens tänka på, haha!

Packa & planera

Att ha lov är verkligen helt fantastiskt! Känslan av att kunna somna om när man vaknar klockan halv nio är inte att leka med.

Det som jag ska göra i dag är att börja packa lite inför min kära resa. Åker ju på onsdag och det är inte alls många dagar kvar dit. Måste också ta tag i att planera med folk när jag ska träffa dem, börjar känna lite smått panik, haha. De första jag ska höra av mig till är till killarna. Killar är ju inte direkt kända för att vara organiserade eller välplanerade, men det ska det blir ändring på nu, haha. Får ta att slänga iväg ett sms till Tobbe eller Anton och höra med dem. Anders är nämligen uppe i sin stuga och åker skidor, så han är det inte så lätt att planera med, haha. Sedan så har han tappat sin mobil, vilket gör det ännu svårare. Killar säger jag bara...haha...

Preppy

81424-131
Bild: style.com

Var nyss inne på style.com och spanade in lite bilder. En av bilderna som jag fastnade för var denna på Nicky Hilton. Tyckte att den outiften hon bär  var otroligt snygg och jag hade gärna gått klädd i den! Klänningen skulle sitta perfekt i min garderob, har verkligen fastnat för preppy stilen och jag är nog inte ensam. Kan det vara Gossip Girl som inspirerat mån tro? Ska hålla utkik efter en liknande klänning när jag är i Stockholm, man kan ju hoppas att man stöter på en.

Resumé av påskafton

Dagen i går var väldigt lyckad. Först möttes Fanny, Elin och jag i stan, där vi sedan åkte till en förfest hos en av Elins kompisar. Där stannade vi en stund och sedan skyndade vi oss för att hinna med bussen till stan. Smarta som vi var så stod vi på fel busshållplats, som vi trodde var rätt, så bussen åkte förbi oss, haha. Klockan började då närma sig 21.20 och vi alla började få lite panik om vi skulle hinna med bussen som gick till Sandared. I ren panik ringde vi en taxi som kom och som tur var så hann vi med bussen och då kunde vi pusta ut.

Väl hos Erika och Qristian var det en massa folk. Sandra, Ida och deras vänner var där och sedan folk från skolan. Det var kul att träffa nytt folk, samt prata lite mer med vissa från skolan. Fanny och jag hade en väldigt rolig konversation med en av dem, haha. Eller vad säger du Fanny?

När Lucas, Fanny och jag skulle ta bussen hem var vi tvungna köra världens rusch för att hinan med den, men vi hann. På bussen var alla tre helt slut och det kändes nästan om om man skulle somna, haha.

För att resuméra denna kväll så var den väldigt rolig!


Girls night

Girlsen var hemma hos mig nu ikväll och vi hade det jättemysigt. Först käkade vi mat och över gick sedan till godis och chips medan vi kollade lite på TV och snick snackade en massa. Fanny, Elin och jag körde också lite Guitar Hero, det var kul. Sandra smet nämligen iväg tidigare för att hon ska jobba tidigt i morgon. Elin och Fanny följde jag till bussen vid 23.30 ungefär.

I morgon, eller i dag rättare sagt då klockan passerat tolv, så vankas det party hemma hos Erika. Fanny, Elin och jag hade först ingen som helst aning om vad vi skulle hitta på, men sedan så sa Sandra att vi var bjudna till Erika och då löste sig allt. Ska bli väldigt trevligt, kul att träffa lite nytt folk och så!


Träningspass hemma

Har nyss kört ett eget litet träningspass här hemma, som bland annat bestod av att cykla 6 km på min kära vän motionscykeln. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan funderar jag på att kolla på en film eller något sådant.

Accessoara

81424-130         81424-129
Bilder: accessoara.se

När jag åker upp till Stockholm har jag tänkt att införskaffa dess två armband. Ni finner dem hos Accessoara och de kostar 69 kr styck. De finns i rosa och blått också plus med andra berlocker.

Just can't get enough



Dagens första inlägg består av den gamla låten Just can't get enough - Depeche Mode. Mitt i allt mitt lyssnande av Studio 107,5, så dök den upp och sedan dess har jag inte kunnat sluta lyssna på den. Tänk att sitta och lyssna på den en varm sommar dag på stranden eller klipporna. Det skulle sitta perfekt just nu!
Jag vet att min kära extra familj Tessan och Henke har lyssnat på Depeche Mode i flera, flera år, så jag hoppas att jag gör dem stolta nu ;) haha

Torsdags mys

Elin gick nyss hem och vi har haft det jättemysigt. Vi ha druckit lite te, ätit mat, kollat på film och ätit godis. Vi kollade på filmen Råttatouille. Vi har haft den hemma enda sedan i november någon gång, men det har aldrig blivit att jag sett den så Elin och jag bestämde oss för att se den. Måste säga att den var faktiskt jättebra och det var vi båda överens om.

I morgon så ska vi hitta på något alla fyra. Alltså Elin, Fanny, Sandra och jag. Frågade mamma i går om vi kunde vara här, men först var hon inte så jättetaggad på det, men i dag sa hon att vi gärna fick vara här. Så om resten av tjejerna vill, alltså Fanny och Sandra. Så blir det att vi hittar på något hemma hos mig i morgon, ska höra av mig till dem i morgon, känns lite sent att göra det nu, hehe.

Hm.. om man kanske skulle ta att gå och lägga sig, är verkligen helt slut.

Skärtorsdagen

Som jag skrev tidigare i dag så hade jag en plan på att ta mig en tupplur när jag kom hem och det var precis vad jag gjorde. Först kikade jag runt lite på datorn, men sedan blev jag så trött att jag somnade i sängen och vaknade upp någon timma efteråt, skönt!

Om 20 minuter ska jag ta bussen ner till stan och möta Elin, även kallad Elon. Tänkte att det var lika bra att åka bussen tillsammans med henne hem till mig eftersom det är första gången hon kommer hit, annars vet man inte vart hon hamnar, haha.

Känslan av att nu fått lov är helt fantastisk! Dock har jag sett att vissa av mina vänner, Lovisa bland annat, var ledig i dag också. Stockholmare ska alltid ha sådan tur...

Måste säga att det känns lite konstigt att påsken är så tidig i år. Min samhällskunskapslärare sa att det var den tidigaste påsken på 200 år, det är minsann inte illa. Istället för snön som ligger på marken utanför fönstret så skulle jag vilja ha vår, men vill inte det? Jag hade ju en plan om att inviga mina ballerina när jag åker till Stockholm på onsdag, men det ser rätt mörkt ut. Därför var jag i tisdags tvungen att lämna in mina skor på omklackning. De har behövt det ett tag, men eftersom jag tror vi alla trott att våren vart på väg så har jag struntat i det. Jag tänkte nämligen att jag inte skulle få någon mer användning för dem nu, men där hade jag självklart fel!

Last day before the holiday

Skönt, det är sista dagen i skolan innan lovet i dag! Som jag längtar att den här dagen ska ta slut. Om man inte har extra engelska i dag så slutar man 13.30 och det är precis vad jag gör. Där efter ska jag hem och bara ta det lugnt, kanske ta mig en powernap eller bläddra runt i lite olika tidningar. I kväll sedan så kommer Elin hem till mig och vi ska hitta på något kul. Blir antagligen att kolla på film och lite så.

By the way så är det invigning av min nya klännig i dag. Man känner sig alltid lite extra fin i nya kläder och framför allt klänningar, det känner man sig fin i nästan jämt.

Känslan av att slippa...

Känslan av att bara kunna komma hem och ta det lugnt efter att jag vart iväg och tränat i dag är obeskrivlig. Jag minns inte senast jag kunde ha en ledig dag utan att veta att jag måste plugga eller att behöva bekymra sig över prov och inlämningar som väntar. När jag kommer hem är min plan att lägga mig i soffan med en kopp te och läsa mode magasin!


Naturkunskap

Just nu sitter jag på naturkunskapen och har just avklarat en uppgift om energi. egentligen slutar vi om en halvtimma, men vi fick sluta tidigare för att alla var klara med uppgiften, score!

I kväll ska jag träna dansgruppen och sedan ska jag bara hem och chilla!

9 timmar

Det har varit en otroligt lång dag i dag! På förmiddagen avklarade jag det muntliga historia förhöret och sedan på eftermiddagen svenska essän. Vi fick tre timmar på oss att skriva, men Fanny och jag bestämde oss för att max sitta till halv fyra. Man kan ju säga såhär, det blev inte som planerat utan vi satt kvar till fem! Ja, ni hörde rätt, alltså var vi i skolan nio timmar i dag sammanlagt. Vår plan var att innan föreläsningen gå och fika, men vi båda var så hungriga så att det blev pizza på Campino istället. Den satt inte fel kan jag lova, minns inte när jag åt pizza sist faktiskt.

När vi ifrån Campino nästan rullade ut för att vi var så mätta bar det av upp till Stadsbiblioteket där vi satt vid våra laptops och röjde runt, haha. Där efter bar det av till föreläsningen som handlade om den svenska makteliten.

Sedan dess har jag kolla på Gossip Girl och suttit här och kikat runt lite. Min plan var att cykla en sväng på motionscykeln, men det orkar jag inte nu. Så istället ska jag ta mig en dusch och krypa ner i den nybäddade sängen.
Tro det eller ej, men nu är jag pluggfri hela veckan!

Goodnight and go



Nu ska jag gå och lägga mig, men innan dess så tänkte jag lägga in denna underbar låt.
Goodnight and go - Imogen Heap

Say goodnight and go...

Söndags sunkig

Tidigare i dag var jag riktigt söndags-sunkig. Efter att jag pratat med Clare tog jag tag i det hela och cyklade 5 km på vår motionscykel, sedan tog jag en lång och välbehövlig dusch. Sedan dess har jag bara glidit runt hemma samt pluggat. Har gjort spanska och är snart med samhällskunskapsinlämningen.

Nej, nu är det dags för middag, asiatisk kycklinggryta och ris står på menyn!

Oilily

81424-124

När vi var inne på Lycka i dag såg vi att de fått in väskor från Oilily. Bland annat weekend bagen ovan, fast i andra färger. Hur snygg vore in den att när man åker på en weekend-resa? Alla tre blev i alla fall helt frälsta i denna väska, dataväskan och plånböckerna som hade kommit in. Lite längre in nu i vår så skulle de få in mindre väskor, som jag längtar! By the way så har jag ett lip balm därifrån. Vissa kanske tycker att mönstret är alldeles för mycket, men jag tycker bara att det ser fräscht ut och att det livar upp lite. Spanade in plånböckerna de fått in och jag blev riktigt sugen på att köpa en. Har vart inne ett bra tag på att köpa en ny, då jag inte vill slita ut min Mulberry alldeles för mycket. I slutet av sommaren blir den två år och den ser nästan ny ut. Okej, det kanske beror på att ägaren är ganska pedantisk av sig...
När de mindre Oilily-väskorna kommer in på Lycka till våren ska jag minsann gå dit!

Här nedan ser ni lite andra godbitar, alla bilder är från Oililys hemsida.

I'm secretly in love with...



Björn Gustavsson, alltså denna unga man är ju för bra för att vara sann! Inte nog med att han gör så att man viker sig av skratt, han är ju otroligt snygg också! Både Lotta, mamma och jag sa flera gånger under finalen hur snygg vi tyckte att han var. Jag har sagt det men jag säger det igen, han är så otroligt snygg!
Jag citerar Fanny här: I'm secretly in love with Björn Gustavsson.

15 mars

Det har varit en riktigt bra dag i dag. Det började med att jag vaknade klockan 10 och när jag sneglade ut genom fönstret sken solen. Efter att ha ätit frukost och sådär bar det av ner till stan. Det var Lotta, mamma, Thilda och jag som gick, väldigt skönt med en promenad.

I stan mötte vi morfar och gullig som han är så fick jag en tidig påskpresent bestående av en klännig och ett par jättesöta tights. Kanske slänger upp en bild här i bloggen fram över, vem vet? Efter att vi sedan tagit en fika så kikade vi lite mer i affärerna. Då köpte jag mig en till klänning.
Har nämligen funderat länge på att köpa mig ett fodral från American Apparel när jag kommer upp till Stockholm. Istället nu så köpte jag mig en liknande klänning som kommit in på Gina Tricot. Eftersom man inte vet ifall man bara använder en sådan klänning när man går ut eller ska på några andra tillställningar så tänkte jag att jag lika väl kunde köpa en för 129 kr, för då behöver man inte få dåligt samvete om man inte använder den så ofta, haha. Om man nu trivs toppen i den så kan man ju köpa en till och då blir kostnaden ändå under priset av en från AA. Oj, nu låter jag som världens snåljåp, men så är inte fallet, haha. Ibland gäller det bara att tänka taktiskt! ;)
Det blev ifall en röd klänning som jag köpte, var nära på att falla i det svarta träsket igen, men så blev det inte.

När vi gått hem sedan så var jag ganska trött så jag lade mig i soffan med Thilda en stund, både hon och jag somnade. Tydligen hade vi sett jättesöta ut och det hade även tagits några foton. Resten av kvällen har bestått av god mat, tittande på Melodifestivalen och så. Jag hade några låtar som jag tyckte var bra och Hero var en av den, så jag var glad att den vann.

 


Kusinerna på besök

Hade sovmorgon i dag, vilket resulterade till att jag började kl. 10.10. Det var skönt kan jag lova! Efter skolan så gick Fanny och jag i stan en stund och plöjde igenom en massa butiker, trevligt värre. När jag kom hem åkte jag med mamma, Lotta och lilla Thilda till IKEA. Vi kom hem där ifrån för en timma sedan ungefär, så därför blir det en sen middag. Min moster Lotta och kusinerna ska nämligen sova över här i dag. Pappa är bort rest denna helg och även deras pappa, så då tyckte mamma och Lotta det var trevligt att hitta på något.

Nej, nu ska ni få slippa mitt tjöt och istället ska jag gå och äta, ciao!

My beloved cardigan

My darling
My beloved Ralph Lauren cardigan

Här ser ni en bild på min favorit. Det kändes bra efter provet i dag och kanske var det koftans förtjänst? Vem vet, vem vet?

Ballerina, en tjusning

81424-122
Mina ballerina från Zara

Gick nyss in och kollade på SMHI's hemsida i hopp om att finna en prognos som visar fint väder till helgen. Detta hopp släktes snabbt då jag såg att det var moln hela helgen, usch. Jag som vill börja använda mina fina ballerina som jag fick i julklapp! Tyvärr får jag nog vänta ett tag till, men jag hoppas att jag får inviga dem när jag åker upp till Stockholm. Faktiskt mindre än två veckor kvar, som jag längtar!
Vissa har redan börjat använda ballerina, men då tycker jag man tappar tjusningen lite med det hela. Ballerina ska man inte dra på sig i februari, utan det ska man göra när det börjat bli riktig vår i luften. Fanny och jag gick och pratade om det i går och vi var båda väldigt enade om detta. Förresten, spana in hennes blogg på
www.soderstreamad.blogg.se. Enjoy!

Lättnad

Ni ska veta vilken lättnad det är att gjort geografi-provet och engelska testet! Kändes otroligt skönt när jag gick från skola, utan några läxor att ta med hem. Nu har jag gjort mitt i plugg väg för den här veckan kan jag tala om!

Efter skolan mötte jag upp Lollo och därefter bar det av till henne. Självklart så hade vi lika kul som vanligt!
Just nu känner jag mig rätt trött och längtar efter helg, känns väldigt välbehövligt trots att vi var lediga två dagar denna vecka.

Ralph Lauren kofta ger med sig tur?

I dag är det plugg, plugg och träning som stått på schemat. Hade ju ångest över geografin i går och även i dag, men nu känner jag mig lite lugnare. Har nog trots allt ganska bra koll på det mesta, eller man ska ju inte säga för mycket...
I morgon efter skolan så ska jag träffa Lollo och åka hem till hennes place, trevligt värre må jag säga!

Letade upp min älskade Ralph Lauren kofta i dag, har inte använt den på jag vet inte hur länge. Det är i alla fall min abosluta favorit kofta, älskar verkligen den! Den är flätstickad, lavendelblå/lila, rundhalsad med små knappar fram. Så i morgon har jag tänkt att ha den. Den har med sig så mycket minnen och dylikt så jag har inbillat mig att den ska föra med sig någon slags tur eller liknande till provet. Om det stämmer återstår att se!


Fet ångest

Usch, har fått värsta feta ångesten över geografiprovet som är på torsdag. Grejen är den att jag har satt pressen på mig att jag måste få bra på detta prov då det gick mindre bra på det förra. Alltså jag fick ju godkänt och så på det förra, men nu på detta vill jag ha mer, helst välgodkänt. Kanske inte ska sätta så höga krav på mig själv, men vill man komma någon vart här i livet måste man ha ganska bra betyg...


Milkshake

Smaskens, pappa kom just hem med varsin milkshake till mig och Johan!

Pluggeri pluggera

För en liten stund sedan så gjorde jag klart alla mattetal för denna vecka, skönt att bli av med dem. Som det ser ut nu så är det bara geografiprov vi har mer denna vecka, men det kan alltid ändras. Lärare är experter på att klämma in alla möjliga läxor och inlämningar på kort tid.

Såhär ser inlämningar och dylikt ut innan påsklovet:
Bok "Lägerfånge A5272" [x]
Loggbok i samhällskunskap [ ]
Historia Hemtenta [ ]

Känns så himla skönt att jag läste ut boken i söndags, nu har man en sak mindre att tänka på!


Knåpat ihop ett kollage

81424-121
Bilder: zoovillage.com, monkigirl.se och accessoara.se

Klänning: Monki
Skor: Converse
Armand: Ms Bijoux

Har nu knåpat ihop ett kollage, dock inte i Photoshop eftersom jag inte förstår mig på hur man gör. Tro mig, jag har försökt, haha. Kollaget är väl inte i bästa kvalité, men det får ni ha överseende med.
Outfiten ovan skulle jag gärna bära till en snygg bränna sittandes på en uteservering med vänner.

Tränings snack

Träningen i dag gick bra även fast jag tyvärr känner att jag inte brinner för det lika mycket längre. Har trots allt hållt på sedan jag gick i 4:an. 4:an till 9:an var det dock cheerleading som gällde och inte cheerdans som jag kör i nuläget. Känner ändå att jag inte känner helhjärtat för det längre. 
Anna och jag har tidigare gicki samma lag i flera år, men i höstas bytte hon till en annan förening. Att det inte är lika roligt längre är en del att jag inte träffar henne, för vi hade grymt kul på träningarna tillsammans!
Min plan är i alla fall att till hösten ta en paus eller något och träna på egen hand, mamma och jag ska nog träna tillsammans. För jag tänker aboslut inte sluta träna!

Jaja, vi får väl se hur det blir, men det är i alla fall så här jag känner i nuläget. Nu ska jag strax gå och lägga mig!

Rhythm is a dancer



Denna låt lyssnade jag jättemycket på i går. Den är verkligen en gammal goding!

Fika hos Anna & Alexander

I dag har jag vart hemma hos Anna och Alexander och fikat, där var det fika på hög nivå som gällde! Självklart var det lika underbart som alltid att träffa Anna, hon är verkligen som en syster för mig. Innan jag gick till Anna och Alex så gjorde jag en del geografi ska även göra mer när jag kommer hem efter träningen sen.

På tok för länge

Nej, nu har jag suttit här alldeles för länge! Nu ska jag försöka läsa ut boken som vi ska läsa i skolan, så jag blir av med den. Måste säga att den faktiskt är väldigt bra. Nu i veckan är det bara geografi pluggande som gäller så då vore det skönt att ha den ur världen. Borde pluggat i dag egentligen... Jaja, man måste ta dagar då man inte gör någonting eftersom man knappt har en ledig stund på vardagarna...


Folk som får stå ut med mina myskläder

Jämt när jag går hemma så går jag runt i myskläder. Antingen är det tights, mjukisbyxor eller pjamasbyxor. Så fort jag kommer innan för dörren så byter jag om till det. Om jag bara ska vara hemma en hel dag så är det alltså denna klädsel som gäller, ni har säkert anat att det inte är smink som gäller också. Denna syn får min kära familj se jämt, min moster lyckas också pricka in de dagarna, haha. En annan som jämt får stå ut med det är Anders. Han lyckas nämligen jämt pricka in det de gånger jag har webcameran på när vi sitter och pratar med varandra på msn.

Emma TM säger:

Jag är jämt så jävla sliten och osminkad när jag har cam med dig.

Emma TM säger:

Nästan gång ska jag fan va fixad som fan.  

Anders säger:

haha troligt

Anders säger:

men det är iaf bättre än vanligt...

Emma TM säger:

hahaha så jag ser bättre ut än vanligt? haha

Anders säger:

mmm vanligt vis brukar du ju sitta i pjamas...

Emma TM säger:

check this out! (visar mina pjamasbyxor i camen)

Anders säger:

mmm... fiiiint

Emma TM säger:

hahaha

Emma TM säger:

Bara så du vet så fixar jag mig aldrig när jag är hemma, för då är det bekväma kläder som gäller haha. fast det har du nog redan förstått

Anders säger:

jag fixar inte till mig så mkt häller... över huvudtaget


Brother oh brother!



Nu tror ni säkert att jag är värsta Måns-fanet. Så ligger det inte riktigt till. Visst, han sjunger otroligt bra och är snygg, men värsta fanet är jag inte. Ändå kan jag inte undgå att lägga in denna låt också. Kan inte riktigt sitta still när jag hör den.

Cara Mia



Förra våren hörde jag Cara Mia med Måns Zelmerlöw i akustisk version på radion och jag fastnade verkligen för den. Jag lyssnade en del på den, men sedan glömde jag av den. För några månader sen så kollade jag vad för musik Sandra hade i sin mobil och då hade hon just den låten. Det fick mig att börja lyssna på den igen, den är riktigt bra!

Ingen söndags ångest här inte!

Då var det söndag igen, jösses vad veckorna går fort! Om det ska gå såhär fort så är det väl sommarlov snart. Sitter fortfarande här i min turkosa siden morgonrock. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig som en lyxhustru i den, haha. Larvigt, men sant. Ska snart kränga av mig den och dra på mig myskläder. Får bli mina Hello Kitty-pjamasbyxor som jag köpt i Spanien. Som ni märker kommer inte jag göra många knop denna regniga och gråa söndag. Ska försöka att plugga lite, måste verkligen få bra på geografi provet på torsdag.

Det känns otroligt skönt att man inte har någon söndags ångest, vilket man ofta får när veckan börjar lida mot sitt slut och man har en ny vecka framför sig. Det där med en ny vecka kan både vara positivt och negativt.
Jag har sagt det, men jag säger det igen: Det är så otroligt skönt att vara ledig måndag och tisdag!


Lax på menyn

Har nyss ätit middag och det var lax som stod på menyn. Var otroligt gott, man får passa på nu när inte Johan är hemma för han gillar inte fisk.

Nu ska jag skynda mig in i duschen för att vi ska iväg om en liten stund, ciao!

Nails

81424-119   81424-120
Bilder: Sephora

Har nyss fixat till naglarna lite, de var verkligen i behov av det! Först filade jag dem och penslade på mandelolja. Jag lät olja sitt på ett bra tag tills jag slutligen masserade in den. Efter att jag gjort detta lackade jag dem i ett nagellack från Sephora som jag köpte när jag var i Paris. Nagellacket är det som ni ser till vänster på bilderna ovan, som ni märker är det väldigt neutralt. Lacket till höger köpte jag samtidigt som det andra.
Nu sitter jag och väntar på att överlacket ska torka.



Här ovan ser ni också en bild på nagellacken.

Uppskattning

Blommor

Denna bukett fick jag av mina älskade föräldrar i går för att det hade gått så bra i skolan. Blev otroligt glad!

Jakt

När Elin och jag var i stan i går så var jag inne på H&M och frågade om de hade fått en en skinnjacka som jag sett i en blogg. Skinnjackan är i äkta skinn, utan tygmuddar och med små söta volang detaljer. Självklart hade de inte fått in den, men en i personalen visste vilken jag menade för hon hade sett den i Göteborg.
 
Den skinnjackan skulle verkligen vara perfekt och det stod verkligen Emma på den. Jaja, får väl ta att fortsätta min jakt. Jag skulle vilja ha en jacka helt i skinn utan tygmuddar. Det är fint, men det är så många som har det så jag skulle vilja ha någon lite annorlunda. Detta blir nog ingen enkel match...
Mitt letande började redan i höstas, men då hittade jag ingen som jag fastnade för, så jag hoppas att jag har bättre tur denna gång. Har hört att Zara har fått in fina skinnjackor, får ta att kika där när jag åker upp till Stockholm på påsklovet.

Har massa outfits-visioner i huvudet som jag skulle vilja ha en skinnjacka till. En skinnjacka till alla mina blommigaklänningar och lackballerinorna från Zara till, skulle vara perfekt en sommarkväll...

Scream



Tidigare i dag satt jag och kollade på MTV. Där spelades den ena sköna låten efter den andra. En låt som spelades då var Scream - Timbaland feat. Keri Hilson. Har hört låten tidigare, men har inte fastnat för den då. Nu har den verkligen satt sig kan jag lova!

Enda barnet denna helg

Pappa, mamma och jag var en sväng på Lager 157 igår. Hem kom vi med lite smått och gott. Jag fick en klänning, två linnen och två par tights. Kanon bra basgrejer som man aldrig får för mycket utav.
När vi kom hem så var jag helt slut så jag spenderade kvällen framför Tv:n, där jag också somnade, haha.

Johan är på hockeycup denna helg då jag är enda barnet hemma, skönt! Det är inte så ofta han är borta och jag är själv med mamma och pappa så det är riktigt mysigt. Johan den lilla lyckosten är ju själv titt som tätt. Tre veckor eller mer på somrarna och sedan de helgerna jag är i Stockholm eller ute på andra resor.


Finally Friday!

Äntligen fredag! Nu har man klarat av ytterligare en vecka i skolan och man börjar känna av att påsklovet inte är alldeles för långt borta. Framför mig har jag en riktigt lång helg eftersom vi har studiedag både måndag och tisdag. Vet ni hur underbart det känns?

Det har varit en jobbig vecka så det känns skönt att ha allt avklarat, åtminstone för det här vecka... Fick gjort mitt tal i dag, kände att jag inte ville ha det hängandes över mig enda tills på torsdag. På talet fick jag MVG-, så jag är nöjd! Fick även reda på spanska provet och då fick jag VG. Känns skönt att sluta vecka med att man vet att man fått bra resultat.

Nej, nu ska ni slippa mitt tjat om skolan för jag orkar knappt med det själv. Jag är ruskigt trött och funderar på att ta mig en powernap...

Crasher?

Anders gav sitt lösenord till hans Facebook till mig så att jag kunde se bilderna sedan de var iväg. Han råkar då ge mig fel lösenord och jag tror att det är det rätta och försöker logga in lite för många gånger. Det som då händer är att det inte går att logga in på hans för att de antal gångerna man har att logga in då man har skrivit in fel hade förbrukats, oooops! Som tur är löste det sig, men gissa om jag fick dåligt samvete?! haha

Läsning och nya produkter

I dag har jag läst 150 sidor i en bok som ska vara utläst om två veckor. Jag har ju annars vanan att börja läsa böckerna alldeles för sent så nu tog jag mig verkligen i kragen. Känns skönt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan inviga min nya jordgubbs body lotion som jag fick med i en necessär ifrån The Body Shop i går. I necessären fick jag även med ett läppglans, "White musk" parfym och en "sink-in mask". Man får denna necessär om man handlar för 400 kr.

Mycket kärlek till en och samma plats

Stranden

Om jag fick välja vilken plats jag skulle vilja befinna mig på just nu så är det i Strömstad. Att komma dit är som att komma till en annan värld. Där finns inga bekymmer och om man hade några sedan innan är de som bortblåsta.
 
Jag har spenderat en stor del av somrarna där enda sedan barnsben. Enda tills jag blev 9 år ungefär så åkte jag dit med hela familjen. Sedan blev jag stor nog att åka dit själv med mormor. Jag minns första gången jag åkte upp dit själv med mormor och hennes dåvarande man, då hade jag hemlängtan första dagen, men sedan försvann den med vinden. Varje år som gått sedan dess har jag spenderat flera veckor av sommarlovet där. En sommar utan att åka upp till Strömstad är verkligen ingen sommar alls.

Det som vi gjort att vi tillbringat somrarna där är bara för att mormor har lagat maten på en kursgård. Tyvärr så var det hennes sista sommar där förra året på grund att hon känner att hon börjar komma upp i åren och vill hitta på annat på somrarna, hon har trots allt jobbat där i ca 16 år.
Även fast hon inte kommer att jobba där i sommar så är jag säker på att hon kommer åka upp dit. Hon precis som jag älskar det här stället!

Jag har väldigt många minnen ifrån denna fantastiska stad vid västkusten. Att sitta på mormors stora altan med utsikt över havet och se solen gå ned medan man sitter där och äter räkor är verkligen oslagbart. Alla dopp man har tagit i havet, promenader på kvällarna, påbörjade jogging rundor som slutat i att man gått sista biten, ligga på klipporna och sola. Gå upp på berget på kvällarna och grilla, åka in till Strömstad och kolla på båtarna som ligger i hamnen och äta glass. Åka in till Godisbolaget och köpa så mycket godis så att man storknar efteråt, ligga inne och läsa tidningar eller en bra bok de dagar som regnet smattrar på rutan. Bada i poolen som egentligen är till för gästerna på Capri. Duscha och fräscha till sig efter en lång dag på klipporna och sedan bege sig in till stan för att gå ut och äta.
Ja, listan på underbara minnen kan göras lång. De två senaste somrarna har jag fått ännu mer minnen där ifrån och platsen har blivit ännu mer betydelse full.

Tänk att man till en plats kan känna så mycket kärlek.

     

Sjukling

I morses när jag vaknade kände jag mig inte på topp, gjorde inte det i går kväll heller. När mamma såg mig i morses tyckte hon inte att jag såg riktigt kry ut och tyckte att jag skulle vara hemma. Sagt och gjort gick jag och lade mig i sängen igen.
Har inte varit sjuk sedan i höstas, så jag kände att om jag nu är på väg att börja bli sjuk är det lika bra att stanna hemma och vila upp sig så att man inte blir dunder sjuk sedan.
Vi har haft så himla mycket i skolan nu den senaste tiden, så jag tror att det är därför jag mår som jag mår i dag...

Just nu sitter jag här och dricker te, kikar i lite bloggar och ska ta och göra mig fler rostade mackor med marmelad!


Matt

Tidgare i dag var vädret toppen, men vet ni vad jag ser utanför fönstret nu? Jo, en massa snö. Detta  väder gör ju så att man går i taket.!

Jag är verkligen helt slut nu, ska alldeles starx gå och lägga mig. Mamma sa när vi satt och drack te att jag såg matt ut och det är precis vad jag är.

Ännu ett prov avklarat

Naturkunskapsprovet är nu avklarat och det känns skönt. Mitt mål var att få VG på det, men vi får väl se hur resultatet blir så det är bara att hoppas på det bästa. Vågade inte kolla i boken efteråt, för att då upptäcker man de fel man säkert gjort och då går man bara och tänker på det hela tiden.

Både gick till och från skolan i dag. På väg hem så slank jag förbi Coop och köpte mig en glass, Twister. Kände att jag var värd det, haha. Jag kan lova att glassen var pricken över i:et när solen sken och jag hade bra musik i iPoden och var på väg hem.

Nu ska jag ta tag i talet, men innan dess spanskan tror jag!


Ännu en tisdag

Här hemma pluggas det naturkunskap för fullt. Har även dragit in mamma i pluggandet, hon agerar förhörare. Nu ska ta en fika paus, men sedan kör vi igång igen.
Vill bara att naturkunskapsprovet ska vara över, skulle vara en lättnad. Efter det har jag "bara" talet kvar denna vecka och lite matte...

Jag klarade av ännu en tisdag, vilket känns skönt. När måndagen och tisdagen är gjord så brukar vecka flyta på ganska så bra. I morgon har vi halv studiedag så vi slutar kl. 11.30, skönt! Sedan kan jag även meddela att på måndag och tisdag har vi studiedagar, alltså har jag en lång helg att se fram emot. Som jag längtar!

Ingen bra start

I dag hade jag inte världens bästa start på dagen om man säger så. För det första gick jag upp för sent eftersom jag struntat i att lyssna när min mamma ropat på mig i 30 minuter. Sedan när jag väl var klar och skulle ta på mig mina vita nytvättade Converse och pappa satt i bilen utanför och väntade. Vet ni vad som händer då? Jo, min knapp i byxorna lossnar. I panik sprang jag runt och letade efter nål och tråd som jag sedan kunde ta med till skolan. Tillslut kom jag ut ur huset och in i bilen. Berättade om den lilla incidenten för pappa i bilen och han bara skrattade, jag med.

Jag hoppas att dagen blir bättre än morgonen...

Promenad hem

Bestämde mig för att gå hem i dag, det är ju så himla underbart väder ute så jag kunde faktiskt inte motstå. I går lade jag in nya sköna låtar i min iPod, så promenaden hem var toppen! Nu har jag laddat upp med smörgåsar med chevre ost och honung och ett stort glas mineralvatten till naturkunskaps pluggandet. Så nu ska jag bege mig till nedervåningen med den bärbara datorn och ta tag i eländet. Ciao!


Finner inget nöje någonstans!

Det har gått segt med pluggandet i dag. Jag har läst en del i naturkunskapsboken, samt gjort en del matte. Har försökt att börja på talet, men det står still. Jag avskyr när man har saker att plugga som tar en massa tid och är tråkiga. Det går ju liksom an att plugga om man blir klar med sakerna snabbt och kanske finner lite nöje i det.
Men i det här pluggandet finner jag banne mig inget nöje någonstans!

Nu ska jag lägga mig i sängen med den bärbara datorn och hoppas på att kunna komma en bit på vägen i talet, usch...

Alldeles vanlig plugg söndag

I dag måste jag plugga naturkunskap eftersom vi har prov på onsdag, är verkligen inte taggad alls. Detta prov blir det tredje på ganska kort tid. Suck...
Denna vecka blir nog ganska hetiskt, på tisdag eller torsdag ska vi nämligen ha förberett ett argumenterande tal i svenskan också. Talet ska handla om mänskliga rättigheter.

Såhär ser veckans "Att-göra lista" än så länge:
Matte [ / ]
Svenska tal [ ]
Naturkunskapsprov [ ]

Jag skulle hellre vilja tillbringa söndagen med att kolla på film, läsa och sy lite, men så blir det inte. Det blir en alldeles vanlig plugg söndag...

Lördag kväll

Det var otroligt välbehövligt att ta sig en lång dusch efter att jag städat. Känns skönt att jag inte behöver städa i morgon, utan att jag kan vakna med nystädat och fräscht rum. Hur länge det håller sig nystädat är en annan femma...

Nu ikväll har jag ätit god mat och myst med familjen. Ta det lugnt och bara mysa är ju inget som man hinner på veckorna direkt, så då får man ta igen det extra mycket på helgerna!

Snart droppar väl folk in från deras olika resor. Känns verkligen tomt när man inte pratar med personer på över en vecka som man annars brukar prata flera gånger i veckan med! Väntar spänt på en uppdatering från flera vänner.

Fräsch?

Girls
Sandra, Ida, Erika och jag i går kväll

Mitt rum är nu rent och fräscht. Tyvärr är jag inte detsamma, men det ska starx åtgärdas. Ska både peela kroppen och göra en hårinpackning, ciao!

1 mars

I torsdags och fredags var vädret strålande, men hur är vädret i dag då? Jo, det är kasst. När jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det inte strålande sol och grönt gräs jag såg. Det jag såg var grått, regn och blaskig snö som låg på marken. Suck...

Jaja, det är ju i alla fall första mars i dag och vi har kommit närmare våren.


Update från kvällen

Kvällen i går började med att Fanny och jag möttes upp vid kl. 20.20 och därefter bar det av hem till Sandra. Hemma hos Sandra var Ida och Erika, senare under kvällen kom Elin och hennes vänner. Där var vi alla en stund och hade det riktigt kul. Vid 22.30-tiden bar det av upp till Bäckäng, där vi dansade hela kvällen lång!

Kvällens outfit och styling kan jag tacka min mamma för. Jag körde på lite a la Grease tema, först var det tänkt att jag skulle köra 80-tal, men det blev ändrade planer. Mamma både sminkade mig och fixade håret, både hon och jag blev riktigt nöjda!

I dag är jag lite halv slö och håller på att fixa lite i mitt rum, det behöver verkligen städas. När jag är klar med det hade jag tänkt ta mig en ordentlig dusch, behöver verkligen få ut all spray ifrån i går.