En bättre start på sommarlovet kunde jag inte haft!

Kvällen igår var otroligt mysig! Den bestod av en massa prat, godis, choklad, rosé och chokladfyllda bananer i ugn med vaniljglass. Hoppas på mer sådana här myskvällar i sommar! En bättre start på sommarlovet kunde jag inte haft och nu bär det av mot en av mina favorit destinationer, ciao!

Next!

Next: Oxfilé middag med la familia, sedan ska jag hem till Daniel och Kalle, mys!


Lights and music


Lights and music - Cut Copy

Den här låten kommer jag garanterat att lyssna på mycket i sommar, otroligt bra!

Sommarlov!

Trots att regnet öste ner hela dagen igår var det en mycket bra dag! Dagen började med en väldigt bra skolavslutning i aulan och sedan bar det av ner till stan där Fanny, Fia och jag fikade på Espresso House. Efter fikan kollade vi på Teknis utspring och sedan när alla studenter åkte runt på flaken i stan. När vi kände att vi var alldeles för frusna åkte vi hem. Hemma tog jag mig en liten power nap och sedan åkte jag till Lindas studentmottagning som hon hade hemma hos sig, mycket trevligt! Vid klockan åtta var det middag med tjejerna på Viskan, vilket var lika mysigt som alltid. Vid tio-tiden traskade Fanny, Elin och jag till Daniel och Kalle där det var lite skönt folk. Blev att vi var där en stund och efter det drog vi alla in till stan igen. Där träffade jag min kära vän en snabbis och sedan bar det av hem.

Det jag håller på med nu är att packa inför de kommande tre veckornas konfirmationsläger som jag ska vara ledare på i år igen, tredje året i rad nu. Det blir som vanligt en vecka i Saltsjöbaden och två veckor i Strömstad, det enda som är annorlunda är att vi åker tillbaka till Saltis igen och har konfirmation där. Ytterligare en sak som skiljer årets läger från de tre andra är att det i år är i början av sommaren i stället för slutet. Måste säga att det känns lite konstigt att det är redan i början av sommaren och att jag åker redan imorgon! Känns om att jag inte riktigt förstått att jag har sommarlov än och sedan ska jag ställa in mig på att det är lägerdags, haha. Det är ett tufft liv jag lever, eller inte... haha Så imorgon flyttar jag in hos Mickis, mys!


Sista dagen i årskurs två

Har inga lektioner idag, vilket resulterar till att jag är ledig, skönt! Så sista dagen i årskurs två var alltså igår, känns väldigt bra måste jag säga. Började min lediga dag med att inte gå upp förens vid klockan ett. Vaknade redan vid halv elva, men tänkte då "Varför ska jag gå upp nu när jag ändå inte måste?". Så det blev att jag somnade om igen och det är minsann inte svårt att göra i min sköna säng med tre fluffiga kuddar! Nu ska jag dock ta tag i denna dag och göra iordning mig och möta upp mamma. See you later!


Pictures from last Thursday!


1,2 mil igår och idag!

Skönt, nu har jag cyklat 1,2 mil på motioncykeln. Igår var det 8 km som gällde och 4 km promenix på idrotten. Alltså 1,2 mils motion både igår och idag, känns bra!

Lash Stiletto and coconut

Idag har jag inhandlat lite nödvändigheter så som ny mascara. Det fick bli "Lash Stiletto" från Maybelline. Tänkte att det kunde vara kul att testa på den. Jag brukar oftast vara ett stort fan av tjocka borstar så som Diorshow, Dramatic look 2000 calories från Max Factor, samt Colossal Volum' Express mascaran som jag hade från Maybelline nu senast. Min favorit måste jag säga är Diorshow. När jag var i Grekland i somras köpte jag Virtuôse från Lancôme, men den fick inte högsta betyg. Nu ska det bli spännande att se om "Lash Stiletto" håller måtten.
Inhandlade även en coconut body butter från Hawaiian Tropic, är väldigt svag för den doften. Hade tidigare tänkt att köpa coconut body buttern från The Body Shop som jag haft innan, men bestämde mig för att ge Hawaiian Tropic en chans. Nu ska jag bege mig ner till vår motionscykel och ta en sväng, ciao!


Jag är stolt över mig själv

Nu den sista veckan i skolan består av nästan bara betygsamtal med lärarna. De betygen jag hittills fått reda på måste jag säga att jag är mycket stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit det här året. Det är alltid lika uppskattat när det ger resultat när man kämpar och satsar högt. Nu vet jag att det bara är att fortsätta i samma anda för att komma dit jag vill!

Funk soul brother



Tänk att det kunde ta två veckor innan jag kom på vilken låt det var! Det var som en blixt från klar himmel som slog ner i torsdags på Vimmel och jag kom på hur låten gick, haha. Tur är väl det, annars hade jag fått spader på att inte veta hur den varken gick eller hette!  Fanny och Elin, nu jag låten i bloggen ifall vi skulle glömma av den igen, haha.

Retrospect from thursday!

Nej, känner att jag inte kan hålla mig från att berätta den lite längre versionen av den galna torsdagen, so here it comes!

Dagen började klockan tio på Helens Beauty Center för att får frisyren gjord inför visningen. Två timmar senare var sedan både frisyren och maken klar. Fanny och jag var först ut på banan för att bli klara. Vid tolv var det genrep med alla modeller som gällde och efter det bar det av till Viskan för lunch. Tiden därefter fram tills visningen bestod av ännu mer Viskan och en massa flum, haha.

Klockan åtta kom alla gäster till visningen och då började även nerverna att komma. Någon gång vid halv nio(tror det var då, har inte riktigt någon tidsuppfattning) drog visningen igång och den gick otroligt bra! Alla modeller hade både snygga och annorlunda frisyrer och kläder. Efter visningen bar det av ner till Vimmel, där vi stannade enda tills klockan var kvart i två ungefär. Dessa timmar bestod av skönt folk och en massa, massa dans. Allt från bugg till dans på bardisken, haha.
Vid klockan två sedan bar det av till den första efterfesten som bestod av 60 personer. Efter att varit där i 45 minuter ungefär, sprang(bokstavligt talat) jag och en vän därifrån för att folk inte skulle följa med oss på den efterfesten han skulle ha hemma hos sig. Där skingrades jag också från de andra som var på efterfest lite varstans, haha. På vägen mötte vi upp några andra som också följde med oss och väl där hemma var redan vännen han bort tillsammans med och ytterligare en vän och hade redan börjat partyt(båda två hade också gått visningen). Så vid tre var det dansen i full gång igen och lite mer vin hälldes upp, efter en stund sedan avlägsnade sig folk och det var bara vi fyra kvar. Vi fortsätte att dansa, men efter att solen hade gått upp slocknade alla sakta men säkert, haha.

Efter nio på morgonen någon gång igår började alla vakna till liv efter alldeles för få timmars sömn. Maken sedan gårdagen var som tur var borta, efter att jag fått låna både rengöringstvål, ansiktsvatten och nattcreme. Tack och lov för det! Frisyren var dock halvt kvar och om jag säger att jag såg ut som Ronja Rövardotter så är det lindrigt, tänk er henne gånger två! Alla hårnålar fick jag hjälp med att ta bort under natten, men jag undrar om inte frisyren som jag vaknade och åkte hem med var värre, haha. Om vi säger såhär, den var inte okej och det var verkligen "Walk of shame" hem på bussresan som gällde, haha.

När alla vaknade till liv sedan dukades det fram en jättegod frukost som jag sedan åt tillsammans med tre sköna lirare. Var längesedan jag hade det så roligt vid frukosten! Vi blickade tillbaka om kvällen och natten som gått och vi var nog alla ganska överens som att den hade varit ganska så intern, men det är det som är roligt!

Sammanfattningsvis så var det en crazy night som verkligen tillhör en av de bästa kvällarna det här året! Alla roliga detaljer väljer jag dock att inte berätta, för det är så pass internt så att ingen skulle förstå det roliga i det, haha!


Crazy night!

Oj, oj, oj, det var längesedan jag var så otroligt trött som jag är nu! Gårdagen, kvällen och natten har varit helt galet rolig, verkligen en av de bästa detta året! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag kan väl sammanfatta det såhär:
- Gå visning på Helens Beauty Center
- Vimmel
- Efterfest gånger två

Detta är det väldigt korta versionen, kanske dyker upp en längre lite senare. We will see...


Jordgubbar med mjölk och socker

Har precis ätit upp en skål med jordgubbar, mjölk och socker. Ett perfekt avslut på en dag som verkligen varit lika varm som en sommardag i mitten av juli!