Filmhelg?

Åh, denna helgen skulle jag bara vilja ligga i soffan, se på en massa bra filmer och käka popcorn (jag har käkat på tok för mycket godis den senaste månaden).
Detta vore verkligen inte en dum idé. Tidigare idag har jag passat mina kusiner, vi kollade på Lilla Kycklingen och Grease bland annat. Lilla Kycklingen var ny för mig och va lite sådär små kul, men Grease det är en klassiker. Den är verkligen svår slådd och vid detta laget kan man alla låtar och sjunger med för fulla muggar.

Efter att jag checkat lite bloggar och stuffs så ska jag nog faktiskt följa min instinkt och kolla på film med en skål med popcorn bredvid. Chao


Fredag

Usch, nu för tiden är jag ruggigt dålig på att uppdatera, men men. Det ska bli bättring på det nu så småning om. Igår så började vi i alla fall skolan, det var väl sådär käckt. Fick skåp och sådär, idag så var vi på Djurparken, efter det gick vi till en sjö och badade. Inte så ansträngande dag om man säger så.

Annars idag händer det inte så mycket, ska ta att röja upp lite i rummet.

Hemma igen

Nu är jag hemma (kom hem i söndags). Det har varit 3 UNDERBARA veckor! Detta har varit det roliagste jag gjort i mitt liv. Om jag skulle berätta allt i detalj så skulle jag få sitta här tills i eftermiddag så det blir mer en översikt.

Veckan i Stockholm:
Vi hade konfapass från klockan 10-15 i Saltsjöbaden från den 23/7-27/7. Efter konfapassen så var jag med min mammas kusin, hennes man och deras son på 7 veckor och honom ska jag bli gudmor till.
Vi kollade runt i stan, var i Barkarby, åt på en massa mysiga restauranger (M/S Gerda, Kungsholmen bl.a.)

Den 28/7 bar det av till Strömstad med buss. Hela gruppen åkte tillsammans och det blev 8 varma och roliga timmar i bussen.

Den 29/7 fyllde jag år så då firades jag hela dagen. Jag fick ett berlockarmband och en guldkedja med en blomma från Dyrberg/Kern. Ebbas Stil (som jag ännu inte hunnit att kolla i), en mp3 på 6GB, nougatfärgat ribbat linne, pengar, jeansshorts och rökelser.

De resterade 2 veckorna så badade vi, hade konfapass, var på olika öar, tryckte tröjor och mycket mer.

Själva konfirmationen gick jättebra och var uppskattad av väldigt många. När vi hade vår sista kramring så grät jag en massa och det var jättejobbigt att lämna alla. Jag kramade alla inte bara en gång utan flera gånger. Det går inte en timme utan att jag tänker tillbaka på lägertiden och kompisarna, men som tur är har vi två träffar tillsammans att se fram emot.

I konfirmations present fick jag en Storm-klocka, Mulberry väska (kommer inte ihåg vad modellen heter), ett halsband med ett kors, en ring från Sandberg, pengar, en väska från Noa Noa, örhängen, berlockarmband från Tomas Sabo, ett halsband och ett armband från butiken Ag47 i Stockholm. Ett silver halsband, ett silverarmband och två ringar. Det kan va något jag glömt, men jag är i alla fall riktigt glad över alla presenter.

Jag känner att jag är i lite "urform" med skrivandet, men hoppas att det ska bli bättring på detta ;)
Pusshej!