En fantastisk helg i slutet av maj

Igår var det bara att kliva upp innan sju för att göra i ordning sig för jobbet, kändes jobbigt när en viss ung man kunde ligga kvar i sängen och sova några timmar till. Fanny och jag jobbade tillsammans i butiken igår och oj vilket bra team vi är! Första timmarna var vi dock i en helt annan värld, kändes som om jag befann mig i någon sorts dvala, haha. Efter lunch sedan kvicknade jag till igen och var fit for fight. När vi slutade sprang vi från Arkaden till Centralentvå minuter för att hinna med vårt tåg, det var verkligen gårdagens motionspass! Hjärtat satt i halsen och fötterna värkte när vi satte oss på tåget hem, men det var det värt!

Väl här hemma vankades de kalas för min älskade mami som fyllde 42 år igår. Mormor, hennes sambo, min moster, mina kusiner, morfar var här och vi spenderade större delen av kvällen på altanen, mysigt. Vid tio-tiden kom min älskade vän och resten av kvällen tillbringades i soffan där vi kollade på "Drömkåken". Var helt slut efter att ha jobbat hela dagen, ätit god middag när jag kom hem samt duschat och tagit på mig myskläder, så jag somnade i slutet av filmen, haha.

Idag var det otroligt skönt att inte behöva gå upp tidigt, det blev inte att vi gick upp förens vid klockan tolv. Då hade mami gjort en utsökt brunch som vi njöt av på altanen. Måste säga att det var den mest perfekta söndagen på länge. Att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret tillsammans med någon man tycker om och äta brunch på altanen i lugn och ro är svårslått!

Kort och konsist, denna helgen har varit amazing!


29 maj 2009

Nu ikväll har jag varit nere i stan och kollat på Teknis bal med mina favoriter. Efter det förflyttade Fanny, Elin och jag oss till Viskan där vi satt och myste. Erika och vän kom sedan och joinade oss, mycket trevligt! När klockan blev efter tio någon gång åkte Fanny och jag hem. Tycker att det har varit en väldigt mysig kväll!

Nu har jag precis bäddat rent i min säng och väntar på att min kära vän ska komma så att jag kan pussa en massa på honom.


Erik Hassle


Don't bring flowers after I'm dead


Hurtful

Började lyssna på Erik Hassle redan lite i höstas, då var det "Hurtful" som gick på repeat här hemma. Tycker att det är en otroligt bra låt med både tilltalande text och musik. Enjoy!

Långhelg

Långhelg lockar fram känslan av sommarlov, är det någon som instämmer? Dagarna har spenderats i ett rus av att sommarlovet är nära, så här har dagarna spenderats:

Onsdag
Onsdagkvällen och natten spenderade jag hemma hos min kära vän, mycket mysigt.

Torsdag
Torsdagen spenderades med Fanny och Elin, sedan anslöt sig även Wictor. Vi lagade tacos och åt middag ute, låg i Fannys säng och snick snackade en massa. Framåt kvällen tog vi oss sedan en promenad ner till stan och satte oss på bryggan vi Grand Hotel, där fortsatte vårt konverserande.

Fredag
Igår började jag dagen med en fika på Viskan med de tre ovanstående personerna, sedan gick vi runt lite på vårmarknaden. Klockan 18 bar det var ner till stan igen för att se på Almåsgymnasietsbal sedan mötte Fanny och jag upp Elin och begav oss hem till henne. Hemma hos henne var det girlsnight i hennes säng hela kvällen, mys.

Idag har jag varit på fitting inför modevisningen som äger rum den 4 juni, efter det traskade jag hem till Elin och umgicks med henne. Tanken var att jag skulle hänga med dem på förfest idag, men jag känner mig trött efter att ha haft ett par ganska intensiva dagar, så det blev att jag var tvungen att säga att det blir en hemmakväll för min del. Något som jag måste göra är att ägna tid åt läxböckerna, vilket jag har förträngt under dessa dagar. På grund av att jag jobbar imorgon kommer det inte att finnas mycket tid till det då, men men det är bara att hålla ut nu när det endast är  tre veckor kvar till sommarlovet!

Du är bäst

Nya Converse

Nu har jag ett par sprillans nya vita Converse i min ägo, köpta ända borta i staterna, yey!

Grandma in NY

Min älskade mormor befinner sig just nu i New York och det ryktas om att ett par vita Converse ligger och väntar i hennes resväska till mig, yey! Mina vita Converse som jag köpte i nian sjunger på sista versen, fodret i ena skon är sönder och skorna är mer grå än vita. Längtar tills hon kommer hem, dels för att jag får träffa henne och höra om vad de upplevt och att jag får Conversen, hihi.

Shopping såhär en fredag i mitten av maj

Till min stora förvåning hade H&M i stan fått in Matthew Williamson kollektionen. När jag kom ner till den nedre våningen så händge den turkos/gröna bikinin som jag hade spanat in på hemsidan och jag grabbade genast åt mig en och provade den. Självklart blev det ett köp också. Eftersom jag var på jakt efter en ny bikini så var det ypperligt att jag hittade den och behöver nu inte irra runt för att leta efter en bikini inför beachen 09(haha), för det är minsann ett projekt! Så i sommar kommer jag att glida runt på stranden iförd min Calvin Klein baddräkt eller denna bikini från Matthew Williamson for H&M, låter mycket bra i mina öron, haha.

Det var faktiskt inte det enda som jag shoppade idag, utan jag köpte en svart kjol på Gina Tricot för endast 149 kr, ett riktigt kap! Tanken är att inviga den redan imorgon när jag ska jobba, får se lite vad jag har till. Funderar på att ha någon av mina älskade Ralph Lauren skjortor, men vi får se. Ska jobba i butiken i Göteborg hela helgen, ser faktiskt fram emot det! Speciellt när jag förra helgen gjorde en skiva med en massa sköna låtar. På skivan är det en salig blandning mellan The Killers, Lykke Li, Akon, Coldplay, The Kooks, Moby, m.m. Det är det jag gillar! Det enda minuset imorgon är att jag måste gå upp vid sju, men det är bara att bita ihop för att en förhoppningsvis väldigt rolig dag väntar på jobbet!

Vad som händer imorgonkväll är ännu inte spikat. Antingen blir det att vara med FAB Seven, eller så ska jag vara med min kära vän. Vad det än blir av de två alternativen så kommer det att bli en bra lördagkväll, det är jag säker på!

Nu slutar vi!

Yes, nu slutar vi för dagen, kan man ha det bättre? Så Fantastic 4 ska ner till stan, luncha och bara njuta av det fina vädret. Det kommer att bli lovely!


Te och poesi

Att dricka te och skriva poesi mot små timmarna är inte så tokigt. Håller på att slutföra dikter som ska lämnas in imorgon, tycker att det börjar arta sig till något skapligt faktiskt. Har tidigare inte skrivit så mycket poesi, men känslan av att bara skriva av sig är väldigt befriande. Det här är inte sista gången jag kommer att göra det, det är jag säker på! Dock har jag svårt för att visa vad jag har skapat för folk utan att riktigt veta varför. Kan det vara på grund av att man utelämnar en del av sina innersta tankar eller känslor måntro?

I kvällssolen

Har nu varit ute och gått ungefär 6 km i den fina kvällssolen. När jag gått klart min runda som bestod av mycket vacker natur satte jag mig på en sten vid en damm i solen och bara njöt. Njöt av hur skönt det är att gå en lång promenad, njöt av att det nationella matteprovet är avklarat, njöt av solen, njöt av tonerna från The Kooks, slutligen njöt jag av tanken om hur mycket fina människor jag har omkring mig.

Löparskorna och The Kooks spelandes i lurarna

Nu ska jag bege mig iväg på en powerwalk i det fantastiska vädret. Min plan var att göra det redan igår, men då vart det matteböckerna som gjorde att jag fick skippa det. Nu är det minsann inget som kan stoppa mig, så på med löparskorna och iPoden med The Kooks spelandes i lurarna!

8-12 Matte B

Nej, nu är det läggdags som gäller. Ska skriva nationellt prov i matte B från klockan 8-12 imorgon, känns väl sådär roligt måste jag säga...

Spanska steg 5

Fick nyss reda på att jag fick spanska steg 5 som IV-val i trean, score! Språk är verkligen bland det bästa jag vet och spanska är ett av mina favoritämnen så jag ser verkligen fram emot att läsa steg 5.


It's true


8 maj

Igår hade vi tre stycken nationella prov i engelska. Reading, listening och speakning var det som stod på schemat hela dagen. Det var lite jobbigt att ha de tre på raken, men också otroligt skönt för att nu är alla engelskaprov avklarade. Efter att Fanny och jag haft speaking bar det var ner till stan en sväng och kikade i lite butiker. Jag fick äntligen tummen ur och köpte sprayen till mina Hunter, så nu ska de snyggas till. Efter en liten runda på stan i ösregnet gick vi och satte oss på Viskan en stund, riktigt mysigt! Vi stötte på flera av våra vänner i stan, trevligt.

Kvällen tillbringade jag hemma med mamma och pappa, riktigt skönt. Pratade med en av mina bästa killkompisar Tobbe en bra stund i telefon och då märkte jag hur mycket jag saknar honom. Resten och kvällen låg jag i soffan och kollade på min favoritfilm som jag inte sett på ett bra tag, "How to lose a guy in 10 days". Ja, det var en mysig fredagskväll helt enkelt.

30/4, en obeskrivligt bra dag!


Bild: Sandra och jag på Viskan förra torsdagen

Förra torsdagen var en fantastiskt bra dag! Solen sken, det var sista dagen på Kulturveckan som hade varit kanon, samt en långhelg väntade. Dagen tillbringades njutandes ute i solen. Vid sex-tiden möttes Fanny, Fia, Sandra, Erika och jag upp på Viskan för att äta och dricka gott innan kortegen. Efter kortegen bar det av till Viskan igen och då mötte även Elin upp oss. När vi varit där ytterligare en stund lämnade jag girlsen, som skulle fortsätta partyt, för att åka hem tillsammans med min kära vän för att sova hos honom, mys!

Ja, som ni säkert förstår så var det en fantastiskt dag på alla sätt och vis. Att få spendera dagen tillsammans med några av dem som man tycker om allra mest är oslagbart! Önskar nästan att jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva 30 april igen...

Ingen vidare uppdatering här inte!

Jag håller med Mickis, uppdateringen har absolut inte varit den bästa den senaste tiden, haha. Känns nästan som jag inte vet hur man bloggar längre eftersom det var så längesedan. Nja, inte riktigt kanske, men nästan, haha.
Helgen vecka 17 och hela vecka 18 har varit fullspäckad med en massa roliga upptåg. Helgen vecka 17 bestod ju av en trip till mitt älskade Stockholm och nu denna veckan har det varit Kulturvecka. Detta är anledningarna till att jag inte haft tid till att blogga. Det är bara för er att hålla ut för nu i dagarna kommer en uppdatering i både text och bilder, ciao!