Adiós!

Nu lämnar jag Borås och ger mig av till Stockholm över helgen, adiós!


20 april

Sitter och försöker göra diverse olika skolsaker och det går.. ja framåt! När jag kom hem från skolan gjorde jag mig en stor hallon/honungsmelon-smoothie och goda smörgåsar som jag åt på altanen i det fina vädret. För att kunna plugga bra så måste man vara mätt och belåten, så det är i alla fall för mig, haha.
Invigde mina loose fit-chinos från Tommy Hilfiger för denna säsong idag och oj vad sköna de är! Kan tala om att de är lika sköna som pyjamasbyxor, perfekta måndagsbyxor alltså.

Nu är det dags att återgå till pluggandet av idrottsprovet, ciao!

En dag i solen

Eftersom jag inte kunde sova ordentligt pallrade jag mig upp innan klockan slagit tio, skönt! Började med att äta frukost och sedan hoppade jag i träningskläderna och gick ut och sprang fem kilometer, otroligt skönt! Sedan jag kom hem har jag legat ute i en solstol i solen och lyssnar på musik som strömmat ut ur min iPod och läst i Snabba Cash, en väldigt bra kombination. Nu hade jag tänkt att bege mig ut i solen igen för att plugga till idrottsprovet som äger rum på tisdag, ciao!

Sovit dåligt

Inatt har jag sovit otroligt dåligt, antar att det är alla tankar och känslor som virvlar runt inom mig...

You make me fall in love

With every kiss and every hug, you make me fall in love...

8 april

Om bara några få minuter ska jag krypa ner i sängen. Funderar på att kanske kolla på en film, eller så blir det att jag slocknar direkt. Imorgon ska ta bussen redan vid klockan nio för att åka och jobba. Åker ner lite tidigare för att köpa en randig tröja från Zara som jag såg idag men aldrig köpte. Tror att den kommer att bli en riktig favorit i garderoben!

7 april

Denna dag har inte varit så händelserik, har faktiskt varit lite små tråkig, haha. Imorgon blir det nog andra bullar för då ska jag ner till Göteborg och jobba. Ska åka ner en liten stund tidigare för att ta mig en snabb vända på stan, blir inte att man har tid att göra det när man jobbar. De butiker jag än så länge bestämt mig för att besöka är Yoko Yap och Zara, får se vad jag hinner med mer. Nu kallar sängen, natti!


Bra start på en ny vecka!


Naive - The Kooks

Det var längesedan jag hade en så bra start på en ny vecka som jag hade idag! Dagen börjades med att vi sov ut, myste och snick snackade. Vi tolv tiden tog vi tag i våra liv och åt frukost, strax därefter hoppade jag in i duschen och fixade i ordning mig. När klockan började att närma sig 14 tog vi bussen ner till stan där vi träffade massa vänner. Vi satt i solen på Sandwallsplatsen i goda vänners lag, svårt att få det bättre! Efter många om och men fick vi tjejer ett bord på Viskan där vi sedan fikade, trevligt! Vid 17-tiden bar det av hem för min del för att passa Thilda, så det är det jag gjort hela kvällen.

In a minute

Om bara några få minuter kommer min kära vän hit, mys!

Jobb på dagen och mys på kvällen

Idag har jag jobbat nere i butiken i Göteborg, lika roligt som förra helgen! Är otroligt tacksam för att jag har fått det jobbet, bättre jobb går nog inte att få! Nu har jag nyss kollat på Gossip Girl med mamma, funderar på att bege mig till vardagsrummet igen för att se på Wipeout. Som det ser ut nu så kommer min kära vän hit lite senare ikväll och sover, mys! Så innan dess måste jag fixa till lite i rummet, har kläder och smycken överallt, haha.

Påsklovet kunde inte ha börjat bättre!

Påsklovet kunde inte ha börjat bättre! Igår åt jag en otroligt god middag på Babbel med några av mina närmaste vänner. Idag befinner jag mig liggandes i en solstol, där jag njuter av det fina vädret med The Kooks spelandes i iPoden och läser Glamour. Kan man ha det bättre?


Äntligen påsklov!

Äntligen har vi påsklov, känns helt underbart! Denna veckan har varit ganska tuff, men självklart tog man sig igenom den också. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, sedan bär det av till Babbel för att fira Fias 18-års dag!

Sista veckan drar det igång igen, suck

De senaste två veckorna har vi inte haft så mycket i skolan, men nu sista veckan innan påsklovet, drar det igång igen. Det här har jag än så länge avklarat:
- Spanska redovisning
- Debatt i engelskan
- Retorikläxa

Det här har jag kvar att klara av:
- Muntlig presentation av en film i retoriken
- Literary analysis

Well well, det är väl bara att bita ihop och ta sig igenom detta också!