Power nap

Idag slutade jag kl. 11.05, galet skönt. Så för att njuta av det ännu mer ska jag ta mig en power nap!

"Idag måste jag lägga mig i tid"

Varken hela denna eller förra veckan så har jag spenderat kvällen framför TVn. Jag har spenderat kvällarna vid telefonen istället, nästan exakt varje kväll. Först idag så pratade jag med Clare och sedan nu så har jag pratat med Paul. Varje dag säger jag jämt: "Idag måste jag lägga mig i tid." Ändå blir det jämt att jag lägger mig vid halv tolv, lite väl sent kanske. Nu idag så håller jag faktiskt detta ganska bra för att elva är en ganska lagom tid. Så nu ska jag snabba mig med att tvätta ansiktet med de grymt bra produkterna från Clinique, ta ut linserna och borsta tänderna. Then time to go to bed!


30 augusti eller 30 september?

Har precis tryckt i mig två gigantisk tekakor, så nu är jag mätt och belåten. Sova middag på det skulle sitta fint!

Seriöst, det känns som om det är den 30 september och inte augusti eftersom det är så kallt. I skolan så är det som Antarktis, jag lovar!

Igår var jag på en mini shoppingrunda med min älskade mamma. Det jag fick med mig hem var rengöringsprodukter till ansiktet från Clinique och en svart klänning från Calvin Klein. Invigde den tillsammans med svarta tights, röd kofta och ett par vita Converse idag.  Klänningen är otroligt mjuk och skön!
Fick beröm för min outfit av Emilie i klassen idag, sånt blir man alltid glad av!

Imorgon är det inspark som gäller. Har ett hum om vad jag ska ha på mig. Det som jag har i tankarna nu är mina svarta Lord Richards jeans och till det ett vitt axelbandslöst linne med knappar framtill och i tyget så är det som broderade små blommor. Svårt att förklara, men Sofia vet exakt vilket det är eftersom hon var med och var smakråd :) Över det tänkte jag ha en svart kort jacka med trekvartsärm. Tror ni det skulle kunna funka?
Ska gå på insparken med Hanna imorgon och måste ta att ringa henne ikväll för att planera lite inför morgon dagen. Har fått ett inbjudande att vi får haka på Sandra från min klass och några andra. Ska fråga vad hon tycker om detta.

Skoldagen idag var lite halv seg, men Mikaela och Sandra gjorde den roligare. De är så otroligt sköna!
Lovar att det ska bli bättre uppdatering här på bloggen snart!

Datorn laggar

Min dator laggar som fan rent utav sagt. Den fungerade utmärkt igår, men inte dag. Så tills vidare så sitter jag vid Johans dator, vilket han inte kommer att tillåta en lägre tid.

Dagen i skolan idag var väldigt bra. De tjejerna jag umgås med från klassen är hur sköna som helst, vi skrattar större delen av tiden. När en lärare sa Mikeal istället för Mikaela till Mikaela så brast vår koncentration helt. Vi spann vidare på det och kom på en massa saker. Det var väl inte så kul tänkte ni, men jag lovar att det var det!
Vi fick två läxor idag som vi har tills på torsdag. Några sidor vi skulle läsa i historian och skriva ett brev till vår lärare på engelskan. A piece of cake! ;) Ska försöka göra klart så mycket jag kan idag efter träningen. Paul och jag har kommit överens om att vi ska göra klart våra läxor så fort som möjligt och det måste man hålla på ;)

Klockan 18.15-19.30 är det träning idag. Egentligen så är det första mötet på textil/designen, men jag är mer sugen på att träna idag. Kommer inte träna på hela veckan annars och det ger lite ångest. Så det blir träning istället. Är verkligen på hugget med att dansa nu. I söndags när jag skulle borsta tänderna så var jag fortfarande på G att dansa. Så det gjorde jag medans jag borstade tänderna. Pappa bara skrattade åt mig och försökte härma, vilket inte gick så bra, haha. Känns skönt att verkligen vara taggad inför något. Så idag ska jag ge gärnet på träningen.

Det som jag gjort de senaste dagarna är inte så jättemycket. Det har blivit en hel del telefon pratande både med Lissie, Clare och självklart med Paul. Just det, pratade med Sofia i lördags och det var underbart att prata med henne! 
Ni som känner mig väl vet att det inte blir några korta samtal när man pratar med mig. Så ni kan väl lista ut att jag pratade ett bra tag!


Inspirerande och givande dag

Kom hem för lite mer än en timma sedan och jag känner att tröttheten börjar att komma. Dagen har varit helt fantastisk! Otroligt rolig och inspirerande. Passet som Jenny från Bounce höll i var amazing! Man blir helt mållös för att hon är så himla duktig. Även ett funk pass som en tjej höll i var kanon!
Vi fick inte bara en otroligt härlig dag utan också ett par byxor och ett linne från Nike. Både byxorna och linnet var riktigt fräscha. Sådana som man faktiskt skulle kunna ha utanför träningshallen och hemmet. Fick nys om att byxorna kostar 599 kr i butik och linne kostar minst över 200 kr. Nu är det strax mat som gäller och sedan ska jag ringa Lissie och efter det Paul. Har egentligen redan pratat med honom idag, men ska nog slå en pling igen, hehe.


Inte saknad efter något jag inte har, utan saknad av något jag har

Känslan när man kollade på kärleksfilmer innan var att man önskade att man själv skulle få känna samma närhet till någon. Man satt där och kollade när paret i fråga gick och höll varandra och önskade att det kunde vara en själv som gick med någon hand i hand istället. När skulle man själv få vara den som gick och höll handen med någon? Man kände en saknad av någonting. Ja, 1000 olika tankar och känslor virrvlade runt inom bords.

Nu när man faktiskt har gått och skaffat pojkvän så har man också känslor när man kollar på kärleksfilmer. Det man tänker då är att man är otroligt lycklig lottad som har en pojkvän som man älskar och att han gör detsamma tillbaka. Andra känslor som jag fick när jag nyss kollade på "Music and lyrics" var saknad nu också, men på ett annat sätt. Denna gången var det inte saknad efter något jag inte hade, utan saknad av något jag har.
Saknaden jag kände var saknaden av Paul.
Eftersom Paul och jag bor flera mil ifrån varandra så blir det inte att man kan ses varje dag eller varje vecka. Detta är något jag hatar. För det enda man vill när man är tillsammans med någon är att vara tillsammans med den personen. Jag kan som tur är trösta mig med att när jag träffar honom så kan jag få känna samma närhet som paret i filmen får.

Lite det jag vill komma fram till i detta inlägget är att även fast man är tillsammans med någon eller inte så kan det ibland kännas ont i hjärtat av att kolla på kärleksfilmer.


25/8

Det är bara jag hemma just för tillfället. Pappa är ute med jobbet och kollar på fotboll och äter middag. Johan har jag inte någon större koll på, men tror att han är hos någon kompis. Mamma är på väg hem från Västerås, så jag har hela huset för mig själv. Detta är väl inte något jag utnyttjar till max. Jag sitter i mitt rum och lyssnar lite på musik och kikar runt lite på nätet.

Sommaren börjar att lida mot sitt slut, om den inte redan har det. Så nu är jag sugen på lite nya höstkläder, men saken är den att jag inte hittar något som faller mig i smaken. Jag har kollat runt i affärerna i stan lite, men där hittar jag inget jag vill ha. Jag har i och för sig inte varit inne på Jolina så jag ska väl ta mig en sväng dit och kolla om de fått in något nytt. Det bästa är nog kanske att skriva en lista på vad jag skulle kunna tänka mig och sedan utgå ifrån den vart jag ska börja leta.

Imorgon kommer jag att vara borta större delen av dagen. Vi är några från föreningen som ska ner till Göteborg och vara med på en träningsdag som Nike anordnat. Jag tror att det kommer att bli grymt kul! Ett av passen ska en av tjejerna från Bounce hålla i, det ska bli så galet kul! Morgondagen kommer nog att ge med sig en hel del inspiration till hösten, plus en massa träningsvärk. Känns som om jag kommer att vara helt död på måndag, haha. Jag hoppas att dagen kommer att fylla upp till mina förväntningar.

Om ni vill ha tips på en bra låt så kan jag meddela att "Here (in your arms) med Hellogoodbye" är otroligt bra!


Modemagasins läsning

Nu ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig. Efter det så ska jag fortsätta att läsa en massa modemagasin.  Ciao!

Mysfredag

Idag så fick jag en moppe av min morfar. Tyvärr så är den inte ihop monterad och så än, men om några dagar så får jag den. Den är galet snygg! Så nästa helg blir det att ta moppekörkort, hur det nu kommer att gå, haha.

Just nu så har vad jag förstått det som några av crewet från Saltis liten avskedsfest för Katta. Skulle mer än gärna velat vara hos dem nu. Antingen där eller hos Paul, saknar honom otroligt mycket. Även fast vi bor flera mil från varandra så slipper han mig inte, haha. Utan vi pratar med varandra varje dag i telefon. Stackars han som får höra mitt tjöt hela tiden.

Eftersom jag varken är hos Paul eller mitt älsklings crew så måste jag ju underhålla mig med någonting. Det går väl egentligen ingen större nöd på mig. Jag hade för en liten stund sen räkfrossa med mamma, pappa och morfar. Sedan har jag en hög med färska modemagasin jag inte läst. Så jag ska nog inta soffan med en bunt tidningar, pistagenötter och mineralvatten. Så kommer jag att fortsätta min mysfredag!

24 augusti

Det var första "riktiga" skoldagen idag och den var bra. Först på morgonen hade vi matte i 1 timma och 50 min, men vi gjorde inte så mycket. Efter det hade vi spanska och spanskaläraren verkar riktigt bra. Hon kom från Argentina så hon pratade massa spanska med oss och jag måste säga att jag kände mig hemma på något sätt när hon pratade. Eftersom Spanien var mitt "hem" i två veckor så blir ju det att man blir van vid språket.

Efter spanskan så hade vi håltimma och det kommer vi att ha varje fredag enda tills klockan 13.25 då vår idrottslektion börjar. Vet ni vad det bästa av allt är? Det är att varannan vecka så har vi bara idrottslektion på måndag så varannan fredag slutar vi klockan 11. Sweet, som Lovisa och jag skulle sagt, haha.
På håltimman så käkade Sandra, Mikaela och jag ifrån vår klass i stan. Samt Josefine och Sofie från design. Vi käkade på Thai Silk och det var otroligt gott. Där träffade jag David från min förra klass så jag pratade lite med honom. När Mikaela, Sandra och jag sedan var inne en sväng på Gina så träffade jag Andrea från min förra klass.

Det bästa av allt var att när jag tagit ut pengar och kollade vad jag hade på kontot så såg jag att min lön från konfan kommit. Så nu finns det en del pengar på kontot, sånt gillar vi.

När jag stog och väntade på bussen stötte jag på ett gammalt strul. "Heeej, det var längesedan!" sa han och kramade om mig rejält. "Ja, det var det" sa jag och var väl kanske inte riktigt lika entusisastisk, haha. Nej, nu ska jag inte vara sådan. Han är faktiskt otroligt trevlig. Han har velat träffa mig några gånger och jag har kommit på lite vitalögner så det var väl mest det som var lite pinsamt när jag träffade honom, haha. J
Jag pratade i alla fall med honom en liten stund innan min buss kom.

Dagen har verkligen bestått av att stöta på gamla klasskompisar och andra man känner. Nu hinner jag inte skriva mer för att vi ska ut och kolla på moppe till mig.

23 augusti

Strax ska mamma och jag åka iväg och köpa en kalender till mig och lite så. Sånt är faktiskt lite små kul att köpa inför ett nytt läsår. Efter det så ska vi åka iväg på en invigning i butiken med konstgjorda blommor där mamma jobbade innan, det blir nog mys.

I skolan idag så var det bra. Vi fick sluta en och en halv timma tidigare, det var riktigt skönt. Imorgon börjar vi klockan 8 och slutar 14.25. På måndag får vi våra skåp och jag längtar dit eftersom det är sjukt jobbigt att bära runt på en väska hela tiden.

22 augusti

Idag var jag så trött efter skolan så att jag gick och lade mig i två timmar, otroligt skönt.

Vi fick schemat idag och det såg faktiskt ganska bra ut. Nackdelen är väl att det var en hel del håltimmar, men det kan ju vara positivt ibland om man har saker att plugga till.
Vi går inte så jättesent på dagarna. Det är bara en dag vi slutar kl. 16.30 och det är på måndagar, men då börjar vi också kl. 9.25. Det är inte fel. Sovmorgon på måndagar är ju grymt, det är oftast då man är som tröttast.
På tisdagar slutar vi kl. 14.50 om vi inte har profiltid. Vi går till 13.25 eller 12.25 på onsdagar, det beror på vilken språkgrupp man är med i. Vilken man är med i vet vi ej än. Om vi har profiltid denna dagen så slutar vi klockan 15.30 eller klockan 16.00. Profiltid har man ej jämt, så det är ju ganska soft när man inte har det och slutar tidigt. På torsdagarna så slutar vi klockan 15.30 och på fredagarna kl.14.25?  Varje morgon utan på måndagar så börjar vi klockan 8 vilket kan vara lite segt, men vi får ju sluta i bra tid.

Det blev aldrig att vi hann köpa någon kalender till mig igår och idag har vi inte gjort det heller, men imorgon ska mamma och jag göra det.

Nu ska jag ta att läsa lite tidningar hade jag tänkt. Har ännu inte läst ut engelska Cosmopolitan och Instyle som jag fick i födelsedagspresent, så det ska jag fösöka att göra. Fick nya VeckoRevyn igår, så den väntar.

SP07J

Vid 7 tiden idag var det bara att pallra sig upp varken man ville eller inte. Det gick faktiskt ganska bra måste jag säga. Pratade med älsklingen igår i telefon så det blev inte att jag kom i säng så tidigt.

Klockan 8.30 var det upprop i aulan, träffade Amanda en kvart innan. Skönt att gå med någon så att man inte står där själv som ett fån, haha. Först i en halvtimma predikade någon skolchefs grej eller något. Sedan så började uppropet. Först ropade de upp estetklasserna, sedan natur och sist samhäll. När man fått sitt namn uppropat var det bara att följa med de som nu var ens nya klass och mentorer iväg till salen vi skulle vara. På vägen till salen började jag och en ny klasskamrat Elin prata och sedan vi började prata så slutade vi aldrig. Vi var med varandra hela dagen i skolan och sedan så frågade hon om jag ville följa med ner till stan en sväng och jag hakade på. Fick träffa en av hennes kompisar Lukas som ska börja andra året entrepenör på Sven Eriksson. Väldigt trevlig var han.

Hur var klassen då? Jo, men den verkar faktiskt ganska bra. Det är svårt att säga det första dagen. By the way så går jag i SP07J.
Det är 25 tjejer och 7 killar. Jag har bara pratat med två tjejer förutom Elin och de verkar väldigt trevliga, de andra vet jag inte så mycket om. De 7 killarna har jag inte riktigt hunnit få mig en uppfattning om. Det enda jag tänkt är väl att vi inte riktigt är på samma nivå. Dagen idag gick mest ut på att få en massa information och papper. Vi slutade efter 12 någon gång. Imorgon börjar vi klockan 8 vilket inte känns kanon roligt, men det är bara att bita ihop. Tyvärr har vi inte fått vårt schema än för att de hade glömt att lägga in språklektionerna, smart drag. Mentorerna sa att vi skulle få dem imorgon och det hoppas jag på.

Det som jag ska göra mer idag är att åka iväg med mamma en sväng och köpa en kalender. Vi har fått en kalender, men den är inte så rolig. Sedan kl. 18.15-19.30 ska jag träna. Har inte tränat på större delen av sommaren så det ska bli kul.

Detta var ett smakprov på min dag och hur den kommer se ut, hoppas att er dag är/var bra!

Taggad

Vädret är inte på topp idag, men jag är ändå sjukt taggad för att åka till Liseberg. Anna och Alex kommer och hämtar mig klockan 11, vilket är snart. Jag är så gott som klar, men det enda som behövs göras är att sminka mig lite. Lite mascara och sedan svepa lite rouge på kinderna går på två röda så det är lugnt.

De flesta av vännerna i Stockholm börjar skolan idag. Jag är glad att jag gör det imorgon och inte idag. Skönt att ha måndagen ledig. En sak jag måste göra när jag kommer hem är att leta upp lappen där det står när jag ska börja imorgon. Vore ju kanske inte toppen att komma försent första dagen...

Lycklig familj kommer gåendes?

Nu är jag hemma igen. Det har varit en kanon mysig helg och höjdpunkten var att träffa min älskling. Var med honom hela dagen igår och han hjälpte mig att passa Leo.
 
Att passa Leo gick för övrigt kanon, världens gullunge är han. När vi var i Kronobergsparken så kom Patrick och Petter från konfan, plus en av deras kompis förbi en sväng. Det var roligt att träffa dem igen.
När Paul och jag gick med Leo i barnvagnen och såg ut som en lycklig familj så kollade folk som bara den. Samt när vi var i Kronobergsparken och lekte, eller Leo lekte, så frågade folk hur gammal Leo var och sånt.
Föräldrar som sitter där i lekparken och leker med sina barn är verkligen übersociala, ställer tusen frågor. Så där satt jag lite fint vid sandlådan med Paul bredvid och såg käck ut och svararde snällt på alla frågor.
Jag var ganska snabbt med att säga att det var mitt gudbarn och inte barn, lika bra att reda ut det med en gång kände jag, haha. Både Paul och jag fick oss många goda skratt under tiden i parken och även under resten av dagen.

Det känns tungt att jag inte kommer att träffa Paul förens helgen den 7-9 september. Jag vet seriöst inte hur jag ska klara mig. Ibland så säger man att man inte vet hur man ska klara av någonting, men egentligen vet man att man kommer att klara det bra. Nu vet jag ärligt talat inte hur jag ska klara det här, men jag hoppas att det kommer att gå bra. Att vara utan någon som man inte kan beskriva hur mycket man tycker om för att man tycker om den personen så himla mycket, det är jobbigt

Som Sofia sa, man får hålla sig sysselsatt. Det är en sak som jag hoppas kommer att fungera. På tisdag drar ju skolan igång och allt och då blir man garanterat sysselsatt. På min sista dag på sommarlovet, alltså imorgon, åker jag till Liseberg med Anna och Alexander. Det ska bli otroligt roligt! Har inte varit på Liseberg i år än och aldrig någon gång med Anna, så det ska bli galet kul. Har inte träffat henne sedan jag åkte iväg på konfan så det ska bli kul att ses igen efter flera veckor.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag kryper i säng!

17 augusti

Idag bär det av till Stockholm. Hinner tyvärr inte lägga in bilder på de nyinköpta sakerna, men det får bli när jag kommer hem. Nu så ska jag packa ner det sista av sakerna som ska med. Som tur är behövs det inte så mycket saker. Måste kolla på smhi's hemsida hur vädret kommer att bli. Ha en trevlig helg allihop!

Varför, varför, varför?

Varför, varför varför lär man sig aldrig att inte ta på sig skor som man vet att man kommer få skoskav av?

Idag gjorde jag detta misstag. De kändes sköna när jag provade dem innan jag gick ner till stan, men efter halva vägen inte fullt så sköna. Att det började ösregna och att jag var några minuter sen till att möta upp Lollo gjorde inte saken bättre. Efter mycket om och men så pallrade jag mig gåendes på tå ner till stan. Som tur är så hade Lollo plåster med sig (hon har jämt ett litet överlevnadskit i sin väska) så hon räddade min dag.

Vi hade i alla fall urtrevligt och hennes syster Elisabeth joinade oss också efter en stund. Jag gjorde världens kap idag! Efter att ha sett Sofias ursnygga body med rygguringning så var jag sugen på en topp med det. Vad hittar jag inte i svart för 25 kr på MQ? Jo, en topp med rygguringning. Elisabeth köpte en hon med.
Efter att jag köpt den så bytte jag om till den och stortrivs i den.
Den är verkligen kanon skön och perfekt ringning där bak. Kommer nog att bli en favorit. Får nog ta att lägga upp en bild på den och blusen, det kanske blir imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig. Åker ju till Stockholm imorgon och innan dess ska jag fixa lite små saker. Längtar så sjukt mycket efter Paul så det ska bli helt underbart att träffa älsklingen på lördag ♥

Vatten som blev ånga

Strax bär det av ner till stan, där jag ska ta en fika med Lollo.
Ett tecken att jag redan blivit Facebook nörd är att när jag gick upp idag så satte jag på lite te vatten i en kastrull. Efter ett tag sedan så fick jag lite panik att jag glömt av att se om tet var färdigt. När jag väl kom ut i köket så fanns det inget vatten i kastrullen för att allt hade blivit ånga. Smart drag Emma! Nu måste jag sminka mig lite och bädda sängen. Mitt rum ser ut som en bomb och min mamma kommer säkert få spader på mig, men det blir ett senare problem ;) Chao!

Emma följer strömmen

Nu har jag följt strömmen och skaffat mig Facebook jag med, även fast jag är lite efter alla andra. Well well, nu kommer jag väl sitta där och häcka när jag inte har något bättre för mig.

Var ju som sagt en sväng på stan idag och det var trevligt. Gick in och ut i varenda affär. Först hittade jag inget, men sen när jag mötte upp mamma efter att hon slutat jobbet då gjorde jag det. Vi tog en sväng till MQ och väl där hittade jag en jättesöt blå vit randig blus som fick följa med hem.
 Det känns som om blusen kommer att bli en favorit som kommer att matchas med vitt linne under, gärna mitt Filippa K och jeans/jeansshorts. Till det så kommer jag ha min kära vapendragare Stormklockan och min nyfunna duo som består av ett Snö armband med glasstenar plus mitt Tomas Sabo armband utan berlocker. Tomas Sabo armbandet är inte nyfunnet, men Snö armbandet är det. Min kära mor och far var så gulliga att skicka med lite presenter sedan de var på kyssning till mig när jag var på konfan.

Det som står på schemat imorgon är att träffa Mowgli/Lollo klockan ett. Vi ska fika och sedan möta upp hennes kära syster. By the way så hade de lagt in en väldigt rar kommentar här i bloggen.

Nu, dags för en dusch och sedan hoppa i säng!

15 augusti

Idag känner jag att jag måste ta tag och göra något. De senaste dagarna har jag bara gått hemma och inte gjort någonting, men det blir det ändring på idag. Så nu ska jag fixa i ordning mig lite och sedan ta bussen ner till stan. Känns väl kanske inte jättelockande nu när regnet står som spö i backen, men det är bara att ta ett paraply.
Vid 17-tiden ska mamma och jag sola. Känns som om Spanien brännan är borta. Egentligen så är jag väl kanske inte den som bryr sig jättemycket om man är brun eller inte, men när man väl fått en schysst bränna som man kämpat till sig så är det ju trevligt om den stannar kvar.
Förresten så ringde Anna mig idag och vid gav varandra uppdateringar om vad som hänt när vi senast träffades. Hon, Alexander och några andra av deras vänner som jag lärt känna hade tänkt och åka till Liseberg på söndag, men då är jag tyvärr inte hemma. Så det blir nog att i alla fall Anna, Alex och jag åker på måndag. Jag hoppas att de andra också kan följa med för det vore kanon roligt. Nej, dags att fräscha till sig!


14 augusti

Kom nyss hem efter att ha varit ute med Hanna en sväng. Vi har inte setts på hela sommaren och kände att det var dags att uppdatera varandra med både det ena och det andra. Som vanligt pladdrade jag på som sjutton, men jag hoppas att hon kände att hon fick en syl i vädret. Eller har du något annat att tillägga Hanna? ;)

Nu så sitter jag och dricker te. Min hals har börjat att tjockna igen lite och jag hoppas på att te ska hjälpa. Te hjälper mot allt har Lovisa och jag konstaterat, så jag hoppas att det gör det denna gången också. Har varken ork eller tid att bli sjuk. Det är bara en vecka kvar till skolan börjar och vara sjuk de första dagarna är inte speciellt kul. Då missar man ju typ allting och det vill jag inte. Känns läskigt att sommarlovet gått så snabbt. Ändå känns det som en evighet sen man stod på skolgården med tårar i ögonen för att lämna skolan och klassen. Lite by the way information sådär så har vissa av konfirmanderna haft väldigt roligt åt att skolan jag gick på hette Särlaskolan. De tyckte nämligen att det var otroligt festligt att hoppa över l och a så att det blev "Särskolan". Detta var något som jag själv även tyckte var ganska komiskt för att de kom på en hel del kul saker, gullungar hela bunten.

Imorgon hade jag tänkt att jag skulle pallra mig ner till stan en sväng. Tänkte göra det idag, men var så slö att jag inte orkade det.

Naturbegåvning på gitarr

Sitter och lyssnar på Beautiful med Shawn McDonald, men jag måste säga att den är bättre när min älskade vän Anton sjunger och spelar den. För övrigt så kan jag säga att Anton verkligen är en naturbegåvning på gitarr. Man ryser när man hör hur bra han spelar och jag tror att det finns fler som kan intyga detta.

En ängel som Gud skänkt från ovan

Igår innan jag gick och lade mig läste jag ett inlägg som Sofia skrivit i sin blogg. Jag läste det ytterligare en gång nu och jag har fortfarande inte smällt alla de fina ord som hon skrivit. Sofia, du är en ängel som Gud skänkt från ovan. <3


Fyndigt värre

Nu ska jag ta mitt te och gå och lägga mig i soffan och läsa pappas Café. Oj, vad fyndigt detta blev.

En drömvärld

I de tre veckorna som jag varit borta så har jag träffat ett gäng med helt underbara människor.
Det går verligen inte att beskriva med ord hur mycket de har förgyllt mina dagar. De är de som gjort allt detta till vad det varit. Både ledarna och konfirmanderna har varit helt amazing!

Vi var 14 stycken ledare i ledargruppen. Hur kan så många komma så bra överens kanske folk undrar? Jag kan meddela att det är inte är alls svårt när folk brinner för en och samma sak, plus att alla är helt fantastiska. Visst, man har lite bättre kontakt med vissa än andra, men så är det alltid. Anton, Johan, Tobbe och Anders och Lovisa hade jag bra kontakt med sedan innan. Speciellt Johan och Anton eftersom de är två av mina närmsta killkompisar. Under lägret så har kontakten med de andra som jag nämnde stärkts ännu mer.

Lovisa och jag delade rum så vi fanns alltid där för varandra när vi somnade, vaknade och självklart under resten av dagen. Vi levde som sagt otroligt tätt inpå varandra i två veckor, men inte en enda gång att jag kände mig lite små irriterad på henne.
Tobbe (Tobias) är som en nallebjörn. En genom snäll kille som man vill krama hela tiden och aldrig släppa taget. Verkligen en otroligt gullig kille på alla sätt och vis.
Anders måste nog vara den roligaste personen jag känner. I hans närvaro har man aldrig tråkigt! Förstår inte vad han får allt ifrån. En helt underbar kille om inte vill någon människa ont.
Anton och Johan hade jag ju som sagt väldigt bra kontakt med sen innan och de är två helt underbara killar. Jag är otroligt lyckligt lottad som har dem som nära vänner. Killar, ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Det var även några ledare som jag själv hade som ledare som man blev mycket bättre vän med. Nu var det ju på ett annat stadie än när man var konfirmand själv. En tjej som inte var ledare när jag konfirmerades, men har varit det andra år tidigare är Sofia. Det var henne jag tänkte på innan jag började skriva detta inlägg.
Året innan jag konfirmerade mig så träffade jag Sofia. Redan då tyckte jag att hon verkligen otroligt gullig och det fick jag verkligen svar på att hon var nu under dessa tre veckor.
Visste inte att hon skulle vara ledare förens vi träffades söndagen den 22 juli då lägret började med en gudstjänst ute i Saltsjöbaden. Jag blev väldigt glad när hon sa att hon skulle vara ledare och denna gläjde följde mig genom hela lägret. Sofia och jag fick en väldigt bra kontakt och jag känner verkligen att jag kan berätta vad som helst för henne. Denna tjej borde verkligen alla få träffa. Hon är genomsnäll och bryr sig alltid om en. Jag kände att jag hade väldigt mycket gemensamt med henne. Inte bara detta med konfirmationen utan också utanför. Hon har precis som jag ett stort intresse för mode bl.a. Vi har sagt att vi ska hålla kontakten med varandra och det tänker jag verkligen göra. Sofia ska också med till Frankrike, Taize, i höst och det ska bli otroligt roligt!

Konfirmanderna har varit hur sköna som helst. Det var 5 tjejer och 16 killar. I början trodde jag att det skulle vara jobbigt att hålla koll på alla killar, men så var det inte. Visst, de röjde runt och så, men det gör alla. Man fick bättre kontakt med vissa än andra och de man fick den speciella kontakten med var verkligen helt underbara. En av killarna blev som en lillebror för mig, samt min danspartner, haha. Ibland kunde killarna utbrista saker så att man vek sig av skratt. Man förstod inte vad de fick allt ifrån.

Tom (en annan ledare) och jag var faddrar åt två killar och en tjej. Jakob, Axel och Louise hette de.  Dessa tre var amazing. Otroligt rara allihop. Det fanns vissa som var lite små avis på att jag hade de som fadderbarn och jag förstår dem faktiskt, hehe.


Det jag vill få ut av detta inlägg är att som jag sagt tusen gånger innan är att det har varit underbart! Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver allt. Att vara konfaledare är verkligen något jag brinner för. Att komma iväg på ett sånt läger är som att komma in i en drömvärld. Det kanske låter konstigt med så är det. De som har varit på samma läger som jag vet vad jag menar. Man vet nästan ingenting om världen utanför. De är bara personerna runt omkring en som existerar och det räcker gott och väl. Under dessa veckor så glider man inte bara runt utan tar itu med viktiga frågor i livet och saker som får en att tänka ett steg längre. Denna värld vill jag leva i året om, men det är tyvärr inte möjligt. Om man skulle leva i den världen jämt så skulle man inte uppskatta den lika mycket som man gör när man väl befinner sig i den. Tre veckor per år nöjer jag verkligen mig med för att de har så pass stort värde.


Inte på topp, men har ändå fashion i tankarna

Vaknade av att jag mådde sådär idag. Känner mig tung i huvudet och inte riktigt på topp. Hoppas inte att jag håller på att bli sjuk, det orkar jag inte med. Som tur är så har jag fått gulliga sms från my darling som piggar upp. Ska åka till Stockholm på fredag med mamma och morfar för att de och Sthlmsläkten ska röja ut en släktings hus. Då passar jag på att åka upp och träffa Paul. Kommer tyvärr inte hinna träffa några andra, men jag träffar som tur är dem den 9:e september. Då är det startgudstjänst ute i Saltis.

Idag ska jag fortsätta dagen med att inte göra så mycket. Ska plöja igenom lite olika modemagasin hade jag tänkt. Nu när jag väl kom in på mode, så kan jag meddela att Lord Richards jeans är grymma! Fick ett par i födelsedagspresent i otvättad denim och sedan medans jag varit borta så köpte mamma ett par svarta till mig. Dessa är ankelkorta och med en 10 cm kort dragkedja ned till. Har på mig dem nu och de är grymma!
Jag har, som säkert många andra, börjat att fundera på höstkläder. Är sugen på att köpa mig en skinnjacka. Var först inne på en brun Canada Goose väst, men just nu lutar det mer åt skinnjackan. En skinnjacka, någon fräsch kofta/tröja, mina svarta Lord Richards jeans, svarta loafers, min älskade Mulberry väska och min orangea sjal skulle inte sitta fel att ha en höst dag.
En brun gås väst, mammas rosa Ralph Lauren tröja, Lord Richards jeans i otvättad demin, ett par schyssta loafers, rosa sjal och min Mulberry väska skulle jag inte heller neka till.

Det som finns på min vill ha lista nu är:
Latextights (tyckte det var fult innan, men när jag sett dem på folk så har min uppfattning ändrats)
Skinnjacka
Väska (funderar på en tidlös Longchamp eller någon med fransar)
Sköna koftor och tröjor
Loafers

I miss them...

Jag saknar Paul och alla andra underbara människor som gjort dessa tre veckor till något helt underbart hur mycket som helst! Det enda jag skulle vilja nu är att vara med dem. Ni ska veta att ni finns i mitt hjärta och i mina tankar hela tiden!

3 helt underbara veckor!

Nu är jag hemma efter 3 helt underbara veckor. Kom hem igår kväll. Det är otroligt mycket olika känslor som finns och jag orkar inte riktigt skriva. Har nyss pratat med min älskling.

3 augusti

Det var ett bra tag sedan jag skrev och jag kan meddela att jag lever. Befinner mig just nu i Anders, Johan, Tobbe och Antons rum med ett gäng underbara människor. Får massage av Anders nu också, han ville att jag skulle tillägga det. Imorgon så är alla ledare lediga och då blir det slappar dag för hela slanten. Ska verkligen sova ut. Går upp innan kl. 8 varje dag och det är inte likt mig, men är man tvungen så är man. Konfirmanderna är verkligen otroligt gulliga. Det är 5 tjejer och 16 killar. Vissa har man kommit närmare än andra och de man kommit nära är otroligt uderbara.

Det var en uppdatering från mig så att ni vet att jag lever. Det går ingen nöd på mig och jag har det helt underbart! Vill aldrig åka hem.