47

Shit, kollade antal sidvisningar idag och de är 47 stycken. Jösses säger jag bara!


"Det är som en skev fyrkant"

Min nyfunna vän, brännan, är inte riktigt som jag vill. Förklarade den ganska bra när jag pratade med Johan. "Det är som en skev fyrkant". Det är nog den bästa beskrivningen på det hela plus att det är väldigt rött. Låter verkligen lockande eller vad tycker ni? Jaja, det går bort. Får se det positivt, jag har fått färg. Morgondagens I-landsproblem blir väl hur jag så smidigt som möjligt ska dölja det skeva röda utan att tvingas ha på mig polotröja.
Det återstår att se...

Helt skev bränna?

Duschade innan jag gick i morses och sedan så satte jag upp det i en knut medans vi spelade. För att ha den där manen hängande när det både yr sand och gud vet vad känns inte så lockande. Så nu när jag släppte ut håret så ser det ut som trollhår. Märkte även att min bränna på bröstet är helt skev. Linnet har antagligen suttit snett och då har brännan blivit där efter. Hett värre!

Ska strax gå till bussen som ska ta mig till träningen, en riktigt hurtig dag med andra ord. Först volleyboll hela dagen och sedan träna i två timmar. Det är minsann starkt jobbat. Lite by the way sådär så hade jag sand i strumporna även fast jag spelade med gympadojjor. Fötterna var till och med smutsiga, fattar inte riktigt det när jag hade både strumpor och skor...

Almenäs

Kom hem vid kl.16 från dagen på Almenäs. Egentligen slutade vi klockan två, men vi var några stycken som var kvar och spelade volleyboll en timma extra. Saki, Salamaah, Jonas (de tre är lärare), en i min klass och sedan några från sjuan. Det har faktiskt varit riktigt roligt idag. Det har blivit många skratt och vädret har varit kanon. Ibland har det varit lite målnigt, men solen har gassat på en hel del ändå. Så nu har jag fått färg i ansiktet, på axlarna och bröstet. Mer ska det solas imorgon efter skolan, fast på i solarium. Både Hanna och jag vill få lite färg till niornas fest och till avslutningen så då ska vi sola imorgon och på måndag.
En killkompis i klassen fick en kaka av mig och som i utbyte så sa han att jag skulle få en öl av honom på skolavslutningen. Vi har tummat på detta, så jag får se om han håller det ;) Varken jag eller han var väl jätteseriösa, men tummat är tummat ;)

Volleyboll dags

Skönt att det är fint väder idag, hade inte varit så kul att vara ute hela dagen i regnet. Även fast jag sovit en del i natt känner jag mig ganska död. Pappa fick ropa på mig hur många gånger som helst innan jag gick upp, men nu är jag uppe. Måste ta att borsta tänderna nu ifall jag ska hinna med bussen till pappas jobb. Skriver mer senare idag sen!


Min rosa iPod och jag

Kollade upp bussarna ut till Almenäs och de gick en kvart i åtta och då var jag där åtta sedan gick en inte förens kvart i tio. Ingen av bussarna passar eftersom jag inte vill vara där en timme innan eller vill komma en timma för sent, då får de spader. Så min gulliga pappa sa att jag skulle åka ner till hans jobb och sedan så körde han mig ut dit.
Nej, nu måste jag och min rosa iPod gå och lägga oss. Ligger jämt och lyssnar på den innan jag somnar och sedan vaknar jag någon gång mitt i natten av att den är bredvid mig. Eller att jag ligger på den och då lägger jag den på nattduksbordet och somnar om igen.
 Kan som tur är gå upp lite senare imorgon, men inte så mycket. Ska gå upp vid halv 8. Godnatt på er!

Jag ska bara...

Kanske dags att tänka på refrängen som det så fint heter, men först ska jag bara kolla när bussarna ut till Almenäs gå imorgon. Detta "jag ska bara" brukar utvecklas till att man sitter en timme till ungefär, men så ska det inte bli. Om jag inte vill vara död imorgon och det känner jag inte för, måste ju vara på hugget inför volleybollen.

Mamma fick presenten när hon kom hem efter jobbet idag och hon blev förvånad och jätteglad. Hon fick ett halsband. Det är ett hänge i form av konturerna av ett hjärta i silver som hänger i vita band. Dessa band kan även bytas ut om man vill variera sig.

30 maj

Ungefär de senaste två timmarna (20-22) så har jag pratat i telefon med Clare. Allt bara flöt på och vi kom fram till oerhört många bra planer inför sommaren. Vi utbytte också en massa erfarenheter. Åh, hon är så underbar, finner inte riktigt ord! Hon och Lissie är två vänner som jag inte kommer att släppa kontakten med.

Imorgon börjar tema veckan som vi ska ha från torsdag-tisdag, vi brukar jämt ha det någon av de sista veckorna. Så imorgon ska vi ha naturdag, i sjuan och åttan hade jag kanot som jag har många roliga minnen ifrån och om ni letar bland arkivet här så finns det säkert ett inlägg från förra året.

Detta året fick jag tyvärr inte kanot utan jag fick volleyboll, mitt andra handsval, men det ska bli kul. Gäller att öva sig inför sommaren. Volleyboll är för övrigt nästan den enda bollsporten som jag tycker riktigt mycket om. Gillar att spela det i skolan för det är ingen i klassen som är någon stjärna på det, utan de flesta ligger ungefär på samma nivå. Med fotboll är det ju liksom en annan sak. Tre kategorier: De som är väldigt duktiga på fotboll och spelar det, de som inte spelar men ändå är ganska bra och de som försöker att springa och träffa den där bollen, men lyckas inte alltid. Jag tillhör den sista kategorin. Det kanske finns någon mer kategori, men ja ni förstår.

Puss!


Mineralvatten och mentos del 2

Yes, nya VeckoRevyn hade kommit. Så nu ska jag slänga mig i soffan, eller ja kanske inte ordagrant, men ni fattar. Till det ska det drickas mineralvatten och käka mentos. Känns som om det kommer att blir min nya grej ;)

Rolig lista

Här är en lista som jag hittade hos Clare som var rätt så kul :)

A. Sätt din musik på blanda.
B. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
C. Använd sångtiteln som svar på frågan.
D. Fuska inte.

1. Känner du din kropp väl?
Unfaithful

2. Anses du som en sexguru?
Bite The Dunst

3. Vill nån av dina vänner ha sex med dig?
Sexyback

4. Tror/vet folk att du är oskuld?
Radio Heartbeat

5. Hur är din attityd?
A Million Miles Away

6. Vad kommer du bli när du blir stor?
Futuresex Lovesound

7. Hur är det i din vänskapskrets?
Cara Mia

8. Hur är det i din familj?
In The Sun

9. Hur är det med din skolgång?
Silent Night

10. Hur går det med din kärlek?
Honey And The Moon

11. Vem saknar du mest just nu?
Truly Madly Deeply

12. Gillar du att dansa?
Christmas

13. Gillar du djur?
The One

14. Vill du ha sex med ett djur?
Give It To me (hahahahahaha)

15. Gillar du kaviar?
The Remedy

16. Är det många som är kära i dig?
Last Christmas

17. Beskriv dig själv
Miss You Most

18. Luktar dina tår?
Grace Kelly

19. Är du kåt?
Joy To The World

20. Tittar du på bolibompa?
Lollipop

21. Tittar du på porrfilm?
All Good Things

22. Är du rik?
I Can't Sleep

23. Kommer du få barn?
Var Minut (hahahahahaha detta hoppas jag inte på, det blir kämpigt annars)

24. Kommer du bli lycklig?
Another You

25. Kommer du bo fortfarande hemma vid 35 års ålder?
Opa Opa

26. Kommer du byta förnamn? Isåfall till vad?
Tokyo

27. Vad kommer du jobba med om 20 år?
Don't Hate On Me

28. Spökar det hos dig?
Gallery

29. Kommer du dö?
Drömmer jag

30. Hur kommer du dö?
Long way to go

Grattis älskade mamma!

Jag älskar att vi slutar tidigt på onsdagar. Ingen av lektionerna vi haft idag har varit särskillt ansträngande. På svenskan fick vi reda på resultatet av nationella proven och jag fick MVG-, är otroligt nöjd. Fick faktiskt reda på det redan i måndags, men det var bara jag som hade fått det då och det var lite hemligt, så därför har jag inte skrivit något. Kan även med att små skryta lite och säga att jag var bäst i klassen på uppsatsen, det ni ;)
På idrotten hade vi först gränsstrid och sedan dunken. På engelskan kollade vi klart de sista avsnitten av Goal och sedan bjöd vår engelskalärare oss på glass.
 
Efter skolan, som slutade vid kl. 11, så gick jag ner till stan och köpte present till mamma. Hon fyller nämligen 40 år idag. Grattis älskade mamma!

Ska ut och hämta posten nu och hoppas att nya VeckoRevyn har kommit, men innan jag läser den ska jag fixa till lite i rummet eftersom det kommer hem gäster som ska fira mamma idag. På fredag kommer släkten från Stockholm ner och på lördag ska mamma ha kalas. Så det blir galej hela veckan lång känns det som. Tessan och Leo stannar till nästa vecka någon gång och då ska jag gosa en massa med honom!

29 maj

Nyss framför mig fanns det en fralla och ett glas juice, men detta är nu puts väck borta och vilar tryggt inuti min mage.

Än så länge har dagen idag varit bra. Vi började kl. 8.20 med att öva på vår låt till skolavslutningen med tjejgänget. Vi har nu även en kompgrupp, eller vi fick det igår som består av Lollos lillebror, tre av hans kompisar och vår musiklärare. Det känns som om det kommer att bli riktigt bra.
Efter detta så bar det av till slöjden och där sydde jag klart mina påsar som jag ska ha mina skor i när jag är ute och reser för plastpåsar känns inte vidare fab.

Ska iväg och träna om en liten stund och det ska bli skönt, men ändå har jag inte riktigt ork till det. Men det blir alltid roligt när man kommer dit och framför allt när vi tränar till EM.
När jag kommer hem (vid tjugo i åtta kanske) ska jag se på Ugly Betty och Desperate Housewives, ska även försöka att hinna ringa Clare. Så om du läser detta Clare så ringer jag dig idag eller imorgon, ska försöka hinna med idag! :)

28 maj

Jag har inte så mycket att göra nu så att jag ska nog ta att gå och lägga mig, men innan dess bädda rent i sängen. Ska även ta att gå in i duschen och skölja av mig lite eftersom det är skönast att vara nyduschad när man lägger sig i en nybäddad säng. Jag hoppas på en god natts sömn och önskar er detsamma. Oj, vad det där lät tantigt.

Just det ja. Hanna har även nu gått och skaffat sig blogg. Hon tog väl tag i det eftersom jag sa åt henne att skaffa en blogg istället för att blogga på det andra stället som hon gjorde. Detta är för töntigt för att nämnas ;) Lite by the way information så är det väldigt många som tror att vi är tvillingar och jag kan inte riktigt förstå varför. Får ta att lägga in en bild någon gång så får ni själva avgöra om vi ser ut som tvillingar eller inte. Hanna och jag tycker i alla fall inte det, men det har kommit fram folk enda sedan vi gick i mellanstadiet. Kommer även ihåg att det var en mamma till en i hennes klass som inte kunde se skillnad på oss i lågstadie och jag lovar, så lika är vi inte.


Bloggen 1 år (igår)

Igår var det ett år sedan jag skaffade blogg. Trodde faktiskt att det var idag (den 28:e), men så var det inte. Det har skrivits både det ena och andra i bloggen. Vissa saker har varit viktigare än andra och så kommer det att förbli, mitt ställe att skriva av sig.

En spink till morfar

Oj, nu ser jag från mitt fönster att morfar här är. Han är nog världens roligaste morfar. Han är som en spink, han är nog till och med smalare än vad jag är.

Mentos och mineralvatten

Kom nyss hem från gudstjänsten, den var bra. På något sätt tycker jag att man känner sig så lugn efteråt.
Nu så sitter jag och dricker mineralvatten och äter lite mentos som jag fick av mamma och pappa när de var i Tyskland igår. Fick även ett läppglans från Oiliy som luktar jordgubb, tror jag i alla fall.

Beyond the break

Såg nyss på "Beyond the break" och det var faktiskt riktigt bra. Tror den kommer att vara en serie som jag kommer att följa. Nu är det slut på slöande och dags att ta tag i maten. Det är ju trots allt morsdag idag och då får man anstränga sig lite ;) Det som jag kommer göra är asiatisk kycklinggryta med jasmineris, mums säger jag bara.

Tillsammans

Läste nyss klart "Tillsammans" av Denise Rudberg, en bok jag rekomenderar. Det var tredje boken som jag läser av henne och var redan fast vid första. De som jag läst är "Vänninan", "Storlek 37" och "Tillsammans". "Tillsammans" är vad jag förstått den senaste boken hon utgivit och den är en ungdomsbok.
Måste verkligen ta att låna eller köpa en massa böcker av henne som jag kan läsa i sommar. Vet inte om jag ska låna någon ny redan i morgon och börja läsa, men det blir nog så att jag väntar med det eftersom jag har tre böcker hemma som jag inte läst. De är "Räcker det om jag älskar dig?" av Katarina von Bredow, "Martina Koden" av Martina Haag och sedan "Flickan från ovan" av Alice Sebold. Blir att jag förtsätter med "Räcker det om jag älskar dig?" eftersom jag redan börjat på den innan. Känns skönt och ha kommit in i läsandet igen, var ett tag sedan. En av de bästa sakerna som finns är att ligga i soffan under en filt och läsa en bra bok när vädret inte är på topp. Det är inte det idag så då passade jag på.

Strax är det Beyond the break som gäller och jag hoppas att det är bra.


27 maj

Det var väldigt trevligt hos Lollo igår och det verkade som om hon gillade presenterna och tur var väl det. Hos henne bjöds det på god mat och så kollade vi på Mare Antoinette (hoppas jag stavar rätt), den var väldigt bra. Kom hem vid tolv tiden.

Än så länge idag har jag inte gjort så mycket, har läst "Tillsammans" av Denise Rudberg och har kommit en bra bit. Efter jag skrivit klart det här inlägget ska jag nog faktiskt läsa mer. Annars idag händer inte så mycket. Ska iväg vid kl. 18 på en gudstjänst typ som Frida ska vara med i. Istället för att jag skulle gå på en själv så joinade Lollo mig, så det ska bli mys :) Just det, ska kolla på beyond the break idag med!

Mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten och ska strax hoppa in i duschen.


Ner och köpa pizza

Kom hem från stan för en stund sen, så nu är presenten eller presenterna rättare sagt till Lollo inhandlade. Hoppas att hon blir glad. Nu ska Calle (min kusin), Johan (lillebror) och jag ner och köpa pizza, chao!


"Emma städade inte du igår?"

Fick ett ryck och städade i ordning mitt rum, gjorde det lite i torsdags med, men det såg ut som en bomb igår i alla fall. Mamma bara skrattade och frågade igår: Emma städade inte du igår?

Tänkte vara så hurtig så att jag gick ner till stan, men det blir nog inte så. Jag tar bussen istället, tar halv två bussen. Hade inte riktigt ork till att gå kände jag.


26 maj

Vi var ute och åt en tidigt morsdags middag igår med mormor, det var väldigt trevligt. Ikväll så ska jag hem till Lollo som fyllt år och innan dess ska jag ner till stan och köpa present till henne. Skulle gjort det igår, men hittade inget som jag tyckte passa. Så jag hoppas att jag hittar något idag.

Har kommit en bit på en nya boken som jag läser, än så länge är den väldigt bra :) Låg och läste i den imorses när jag vaknade.


Somnade på 5 minuter

Somnade på 5 minuter igår och sov som en stock hela natten. Vaknade inte ens när mamma och pappa gick på morgonen. Så jag vaknade av mig själv och utvilad kl.8.40, det var otroligt skönt. Något som inte är så skönt är att jag börjat bli förkyld, nyser lite då och då och är snuvig. Vet ej om det beror på min pollenallergi.

Hanna kommer om 5 minuter så det är väl bäst att sno sig.


Slut pluggat

Nu är det slut pluggat för min del. Det gick faktiskt lättare än vad jag trodde att skriva alla de där 100 meningarna några gånger om. Fick låna en skiva häromdagen av Frida och den spelades i bakrunden, så det kan ha varit därför det gick så bra, vem vet?

Ska nu ta och borsta tänderna och la ut linserna. Det lilla smink jag hade idag tvättades bort i duschen, så det behöver jag inte bry mig om. Har sovmorgon till kl.10 som vanligt imorgon och det ska bli skönt.

Denna mening får avsluta dagens sista inlägg:

Love don't come easy, it's a game of give and take...

Slänga sig i soffan under en filt

Kom nyss hem från träningen och ska strax hoppa in i duschen och efter det plugga. Det känns inte alls lockande. Hade hellre velat läsa min nya bok som jag lånade på bibblan idag.,"Tillsammans" av Denise Rudberg. Verkar väldigt bra och jag vill inget annat än att slänga mig i soffan under en filt med en kopp te och läsa den, men så blir ju tyvärr inte mina planer. Som Johan säger, sicken osis.

24 maj

Strax är det träning som gäller och efter det plugg. Måste plugga till spanska provet som är imorgon. Som tur är tog vår spanskalärare bort frågor, men det är ändå 100 stycken kvar och vi kommer bara att ha 30 stycken på provet. Känns nödvändigt att plugga på alla dem, men men. Måste gå lite tidigare från träningen så att jag inte behöver öva hela kvällen och sedan så måste jag åka buss hem eftersom mamma och pappa ska iväg. Nej, nu måste jag byta om!

Röj i garderoben

Tog ett röj i garderoben lite, var en massa nytvättade kläder som skulle in och sådär. Då hittade jag i alla fall två tröjor som jag helt glömt av. En marinblå Lyle & Scott tröja som egentligen är min mammas jättegamla som jag lagt beslag på och en rosa flätstickad från Ralph Lauren. De får ta att användas någon dag, men först ska alla andra kläder som jag inte använt och lovat Frida att jag ska göra användas ;)

Ska fixa i ordning mina naglar nu lite snabbt, efter det käka och sedan ska jag gå och lägga mig. Hoppas att det blir ganska tidigt så att jag kan ligga och kolla i nya Glamour som jag bara hunnit läsa de första sidorna av och ändå somna i bra tid. Är fortfarande behov av en hel del sömn känner jag. Skulle tagit mig en power nap idag, men det hanns inte med.

Här nedan kommer bild på tröjorna för skojs skull. Kände att bloggen behövde livas upp med en bild, även fast bilden är ganska tråkig, haha.

Tr?jor

Inget "Beyond the break" för min del

Ibland vill jag verkligen byta bort min lillebror. Någon som vill byta sin gulliga lillasyster mot en inte så gullig lillebror? I så fall är jag på, just för tillfället i alla fall. Varför jag är så irriterad på min lillebror är bara för att han norpade åt sig TV:n när det var jag som sa först att jag skulle ha den. Jag är så irriterad så att jag skulle kunna strypa honom långsamt. Skulle  kollat på en ny serie som verkade bra, "Beyond the break" tror jag att den hette, men den kan jag inte kolla på pågrund av att han skulle se på "Tack gode gud". Som tur är, är det säsongsavslutning på det idag och då är det jag som har makten över TV:n på onsdag, tisdagar med för den delen!

23 maj

Vi hade Cooper testet idag på idrotten, man ska springa två varv (2 km) runt sjön som finns vid skolan på under 20 min. Jag sprang på 13.27 så jag är faktiskt nöjd. De andra åren så har jag sprungit på 15 min ungefär, men då har jag gått lite också och det gjorde jag inte nu. Är stolt över att jag spang hela vägen ;)

Efter idrotten så övade Lollo, Frida, Hanna, Vickan, Izsa och jag inför skolavslutning, så nu har vi äntligen bestämt låt. "Can't hurry love" blev det och det kändes otroligt skönt att äntligen hittat en låt och sedan att den lät bra när vi sjöng den. Texten är otroligt bra och stämmer väldigt bra.

Vi slutade kl.11 idag och det var väldigt skönt så efter skolan gick jag in på HM och kollade om kjolen (en svart trikå kjol som många modebloggare har bl.a.) jag köpte i Sthlm fanns i mindre storlek, men det gjorde den inte så jag lämnade tillbaka den eftersom den inte satt helt hundra. 

Just nu är det plugga som gäller för min del. Har skrivit klart engelska arbetet nu och det blev väl inte det längsta jag har skrivit, men det får nog räcka. Nu ska jag lägga undan det ett tag eftersom jag måste plugga till spanska provet som är på fredag.


1 månad kvar

Igår var det 1 månad kvar tills jag åker till Spanien, det ska bli grymt skönt. Kan inte riktigt fatta det eller att det ör så kort tid kvar. Ännu kortare tid är det till vi slutar skolan, endast 12 dagar. Det är galet. Det enda jag tänkt på är att vi ska skiljas från klassen och så, men jag har inte tänkt på att jag faktiskt kommer att få sommarlov. Allt är förvirrande :P Om jag inte ska bli mer förvirrad så är det nog dags att krypa ner i min säng som känns väldigt välbehövligt...

22 maj

De dagar jag var i Stockholm var verkligen helt underbara. Det var hur roligt som helst att träffa Lissie, Johan och Jojjo. Hann tyvärr inte med några mer, ibland så hinner man tyvärr inte med allt man vill, men jag hade väldigt trevligt i alla fall :) Var jättemysigt att träffa lille Leo som snart blir ett år. Han kröp snabbare en blixten och höll på en massa, världens sötaste unge.

Det känns konstigt nu när man är hemma igen, känner mig missplacerad på något sätt. Som om man inte riktigt hör hemma här. Det känns som om man har två liv. Ett där uppe med en massa underbara vänner och sedan ett här med en massa vänner. Blir lite förvirrande ibland, men en sak är säker och det är att jag kommer att flytta dit upp. Jag pallar verkligen inte att bo kvar här i 10 år till.

Nu ikväll blir det Ugly Betty och Desperate Housewives, ska försöka att skriva en del på mitt engelska projekt medans också. Har spanska prov på fredag så jag måste plugga till det med, lite i alla fall. Som tur är slutar jag kl. 11 imorgon eftersom vi inte har några musiklektioner mer och då kan jag plugga en massa.

Saknade efter vissa personer är väldigt stor...

Mätt och belåten

Har precis ätit mat, en glass och några kakor. Så nu är jag mätt och belåten. Mer info om helgen kommer när jag kommer hem eftersom jag ska iväg på textil/designen alldeles strax.

19 maj

Sitter hemma hos Johan nu, han duschar så då passar jag på att skriva lite. Vi kom precis hem från hans fotbollsmatch och hans lag vann.

Igår så träffade jag Jojjo på dagen, vi shoppade och sedan käkade vi där. Efter att jag varit med henne så åkte jag hem till Tessan, Henke och Leo och käkade. När jag sedan gjort det så mötte jag upp Lissie vid kl. 20.20 och då gick vi bort till Kungsan en sväng eftersom det var Rix FM festival, men det var så högt ljud där och vi ville ju prata så vi satte oss avsides. Träffade två hennes killkompisar som var väldigt trevliga och mycket mer. Hon satte sina spår på min hand ;)
Ska kanske träffa henne ikväll igen, vet inte riktigt hur det blir. Vet i alla fall att jag ska käka hos Johan.

Nu verkar det som Johan är på ingån.

Packning

Håller på att packa så att det står härliga till. Som vanligt så är jag ute i sista sekund, men det är lite feeling i det med. Har säkert med mig alldeles för mycket grejer också, men bättre för mycket än för lite.


Stress, stress, stress

Detta kommer att bli en stressig kväll har jag en känsla av. Ska iväg och ta bussen till träningen om tjugo minuter, har inte tränat på nästan två veckor, men jag har faktiskt tränat här hemma så det går ingen nöd på mig. Efter träningen så vill  jag se på Ugly Betty eftersom jag inte sett det på två veckor och på DH, men det jag ska göra är att packa och sedan skriva lite mer på kladd till ett engelska arbete. Jag tackar Gud för att jag är klar med SO-arbetet, annars så hade allt inte funkat.

Nu: Ner till tvättstugan och se vad som behöver tvättas tills jag åker. Just det, vi fick våra avslutningströjor idag. De är mys. Hur mjuka och goa som helst, skulle kunna bo i den.

"Jag ska aldrig skaffa pojkvän"

Det är sjukt svårt att köpa presenter till killar, men "Problemlösar Emma" som älskade Anna kallar mig så fixade jag det med ;) 
Jag kan ha uttryckt mig under dagen till Hanna (jag gjorde det) att jag aldrig ska skaffa pojkvän på grund av det. Men det är nog en av de största lögnerna jag kommer att komma med här i livet. Förmodligen så tycker killar samma som om att köpa presenter till tjejer, men jag lovar att det är svårare att köpa till killar än tjejer.

Denna dagen har i alla fall bara susat förbi. I skolan var alla ganska flumm (jag var en av dem som var det mest) och David i paralellklassen råkade säga "Come on bitch" till vår spanska lärare, han blev inte så glad.

Har i alla fall nu löst problemet om avsutningsfotot/spexfotot. Hanna, Frida och jag ska vara pirater. Jag kom på det och tänkte fråga Frida ifall hon ville joina eftersom Hanna hade tänkt att vara boll som förövrigt är grymt kul, haha. Sedan så frågade jag Hanna om hon också ville vara med och det ville hon, så vi bestämde att vi tre skulle vara det. Eller vi bestämde åt Frida för hon var sjuk, så vi ringde hem till henne och meddelade detta och sedan frågade var hon höll hus. Hon var sjuk, men nu behöver hon i alla fall inte oroa sig för kortet. Snygg jag kommer vara när jag sitter på bussen upp till Sthlm, haha. De jag vet jag ska träffa när jag åker dit är i alla fall Lissie, Jojjo och Johan. Vet inte om det blir någon mer. Vill träffa många, men tiden kommer inte att räcka till. Vill ju även umgås med Tessan, Henke och lille Leo.

Nu måste jag se över vad som behöver tvättas inför resan, puss!


Klar med SO arbetet

Är klar med hela SO arbetet som ska vara inne i veckan, känns otroligt skönt! Slipper man oroa sig över det. Det enda jag behöver oroa mig för är vad jag ska vara på spexfotot på onsdag och vad som ska med i väskan till Stockholm. Kommer att vara där från onsdag-måndag, det ska bli mys. Då får jag träffa världens sötaste kille (mitt gudbarn).


Skulle gått bättre för Måns

Eurovision igår var inge vidare, blev ganska besviken faktiskt. De som jag tyckte dög var Spanien, Grekland och Turkiet. Jag lovar att det skulle gått bättre för Måns om han skulle varit med istället för The Ark.

12 maj

Städningen går sakta, men säkert framåt. Det behövs "bara" damsugas och fixas i ordning på skrivbordet. Ska försöka att bli klar innan tjugo i sju för då ska jag ta en sväng på motionscykel, har inte tränat på hela veckan och jag känner ett starkt behov av att göra det. Måste ju vara fit for fight för de två nya bikinisarna som inhandlades i veckan. En köpte jag själv och en fick jag av mamma och pappa. Köpte lite nya saker igår med. Fick en vit A-linje formad t-shirt (har likadan svart) och underkläder av mamma. Sedan så köpte jag själv ett par korta jeans. Efter jag varit i Stockholm så ska jag hålla hårt i slantarna. Eftersom jag åker till Spanien om lite mer än en månad och där finns MYCKET saker att shoppa, alldeles för mycket nästan.

Ikväll är det mys hemma som gäller, god mat och Eurovision Song Contest :)

Utvilad

Först vaknade jag vid klockan nio av att mamma och dem börtade en massa, sedan somnade jag om och vaknade fem över ett. Skulle fortfarande sovit om inte mamma ringt. Nu är jag i alla fall utvilad, men blir helt matt när jag tittar runt i mitt rum och ser hur stökigt det är. Måste städa...


Silver och svart

Blev att jag jobbade länge igår, kom inte i säng förrens klockan halv 2. Som tur är så har vi sovmorgon till klockan 12 idag, sjukt skönt! Så jag har sovit ganska länge. Det blir en kort dag idag, slutar 14.40 efter det ska jag köpa present till Izsa eftersom hon ska ha födelsedags galej hemma hos sig idag. Så där kommer jag att tillbringa kvällen, det ska bli trevligt. Är kalas hela tiden har jag kommit på, nästa helg är det inget, men helgen efter det ska Lollo ha sitt. Sedan så blir det inte några mer kalas innan jag fyller år, är den som fyller år sist.
Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, men det får bli ett senare problem. Nu så har jag i alla fall på mig Cheap Monday jeans, söt svart topp från Koppartrans, svart kofta från HM, svart armband med berlocker från Tomas Sabo, min klocka och till det silver ballerina. Känner mig ganska silver och svart idag.


10 maj

Var så otroligt skönt att kunna göra sig i ordning idag. Under klassresan har det varit myskläder och inget smink som gällt. För vem pallar att fixa i ordning sig en massa? Även fast man inte kanske orkar fixa i ordning sig ibland till skolan så hade jag ett stort behov av detta idag. Det var underbart att ta på sig lite snyggare kläder och sminka sig. Det som jag hade på mig var mina WE jeans, vitt linne från Gina Tricot, ljusblå Ralph Lauren skjorta,vita Converse, klockan från Storm och ring från Sandberg. Min lillebror kommenterade att han tyckte att jag var fin idag, haha.

På tal om klassresan så vet jag inte riktigt vad jag ska berätta. Finns alldeles för mycket att berätta, allt va helt underbart och jag älskar min klass. Nu ska mamma och jag ner till stan innan vi ska jobba. Pengarna börjar att rulla in på löpande band nu ;) Fick min tränarlön i början av veckan, 650 kr :)

9 maj

Nu är jag hemma igen, kom hem halv ett. Det har varit helt underbart roligt och jag är sjukt trött, mer uppdatering får ni inte nu ;)

5 km

Cyklade förresten 5 km idag också. Jag stolt över mig själv ;D

Lördagens outfit

  
Här kommer för skojs skull outfit bilder sedan igår.
Det snyggaste är ramen i spegeln ;)

Ingen riktig ork...

Missar både Ugly Betty och Desperate Housewives när jag åker bort, det uppskattas inte.
Det ska bli kul att åka på klassresa, men jag känner ändå inte sådär "Wow, vad kul det ska bli". Har inte riktigt någon riktig ork eller lust, men jag hoppas att det ändrar sig. För jag tror att det kommer att bli roligt och det blir ju liksom vad man själv gör det till :)

Gör allt annat än vad jag egentligen ska göra

Jag gör allt annat än vad jag egentligen ska göra, men jag har faktiskt hittat en artikel. En om hudcancer som var intressant, så nu kan jag bocka av det på lista. Ska senare sen öva på den också sådär. Kanske gör det när jag cyklar, vore kanon att slå ihop två flugor i en smäll. Cyklade 5 kilometer igår på under 10 minuter efter det gjorde jag armhävningar, situps och rygglyft. Ska göra det idag igen hade jag tänkt för det var jäkligt skönt.

Slutar aldrig att förvånas

Håller på att fixa lite med packningen och letar efter en vetenskaplig artikel som vi ska redovisa på klassresan. Som tur är behöver man inte ha med några snygga kläder, det är ju inte så att jag kommer ta med de fulaste jag har, men kanske inte de finaste tröjorna och så heller. Blir en hel del hoodtröjor, toppar, mjukisbyxor, ett par jeans och lite så.

Igår letade mamma och jag runt i massa affärer efter ett par rödvit randiga leggings, fanns på Gina men jag har inte storlek XL. Den sista butiken vi gick in i var JC, där hittade vi leggingsen på barnavdelning. Kunde ha 160/170 och jag blev lite små förvånad. Att man aldrig slutar att förvånas...

Klassresa imorgon

Som jag sa igår så var det väldigt trevligt och mysigt hos Frida :) Lollo fick sig inte en lugn stund utan att någon sa någon små elak kommentar på skoj om henne, men jag sa att jag gjorde det systerligt. Tänkte igår sen när jag gick och lade mig att om vi varit systrar hade vi haft sjukt kul, men de föräldrarna vi skulle haft skulle nog inte palla med allt prat och flamms. Eller vad tror du Lollo? ;)

Idag är det packa som står på schemat. Vi ska nämligen åka på klassresa från måndag-onsdag. Har kommit på att jag glömt att nämna det. Någon fångarna på farmen grej ska vi på och lite så. Det ska i alla fall bli roligt, men det som är mindre roligt är att inga mobiler är tillåtna att följa med. Töntigt tycker jag, men jag får se ifall jag tar med den eller inte. Så om någon ringer till mig och jag inte svarar eller skickar något sms och jag inte svarar så är det för att jag inte har med mobilen.

5 maj

Kom hem från Frida för en liten stund sedan, det var jättemysigt :) Vi åt god mat, åt en massa godis och popcorn. Kollade även på en underbara filmen The Holiday och jag har förtillfället en crush på Jude Law. Mer om kvällen kommer imorgon för nu ska jag göra min vanliga kvälls ritual. Ta ut linserna, tvätta bort sminket, borsta tänderna...
Ja, you name it.

Intervaller

Idag drog mamma och pappa upp mig vid 9 tiden eftersom en skulle fixa till fönsterfoder till fönstrerna. Var uppe en stund och käkade frukost sedan slumrade jag till när jag kollade på TV, men det varade inte länge för de skulle fixa med fönstret i vardagsrummet. Då begav jag mig till mitt rum och lade mig där, då sov jag 10 min innan de kom in till mitt rum. Så jag sov i intervaller. Sedan dess har jag varit vaken, har kollat lite i Ebbas Stil som jämt ligger på sängbordet och inte gjort så mycket mer. Ska fixa till mig lite snabbt och åka ner till stan och möta mamma. Innan jag ska till Frida hade jag tänkt att cykla några kilometer (inomhus) och sedan duscha och fräscha till mig. Hoppas jag hinner det :)


Check it out!

Har fyllt på med lite nya länkar. En länk till Tiger stunt team's egna hemsida, check it out!

4 maj

Var i stan med mami och papi idag. De kollade på glasögon till pappa, men sen blev det till mamma också. Kikade lite på till mig med, men jag har ett par. De är faktiskt just för tillfället inne hos Glasögonmäster och ska bytas glas på eftersom styrkan är för svag. Använder linser jämt (mamma med), men vill gärna använda mina glasögon eftersom jag trivs i dem. Så glasögonormar är vi allihopa förutom lille Johan, men det kommer väl säkert ;)

När vi var i stan så passade jag på att kolla på ny bikini. Har hittat några som jag vill ha och ska inom en snar framtid prova dem och köpa den som känns bäst. Det är lika bra att göra det nu för annars kommer det inte finnas några man vill ha sen.
Vi köpte även presenter till Frida och bronzing brush. Alltså sådan där bronzingen är i botten och sedan är det en borste och när jag borstar så kommer det ut, ganska logiskt ;)

Igår hade vi uppvisning/våravslutning med föreningen. För min dansgrupp gick det väldigt bra, de är så duktiga :) För oss i Tigers gick det bra också, men det blev en liten miss, hahaha.
Den sjukt snygga killen som jag såg när jag var och hälsade på Erikas och Antonios skola för ett tag sedan, han var på vår uppvisning. Såg han även på Valborg och jag lovar att man typ dör för att han är så snygg. Visade Anna och några honom och de första de sa var: Brat!
Jag lovar de finns värre brat killar, Linda vet ;) hahaha
I alla fall så skulle vi tränare ha en Abba grej i slutet eftersom hela avslutningen hade Abba tema. Så Elise (en annan danstränare), Ulrica, Sofia och jag var Abba medans de andra körde danser framför. Elise var Agneta och jag var Frida så vi fick stå där och mima och inprovisera lite eftersom vi fick reda på det dagen innan. Den snygga killen satt på höger sida så jag bad Elise stå där, hahaha. När jag sa till henne varför jag ville då så skrattade hon bara.

Kändes konstigt att inte ha träning idag, men ändå skönt. Ska ta att cykla på vår motionscykel imorgon hade jag tänkt. På kvällen så ska vi hem till Frida, det blir mys :)


Eller jo lite...

Har precis tryckt i mig en glass, några maränger och en chokladboll. Inte nyttigt, men gott och jag har inte dåligt samvete för att jag smällt i mig det. Eller jo lite...så jag kompenserar det med att käka en macka. Det pep nyss så den är nog klar nu.


3 maj

Grattis på födelsedagen Johan!


Telefon jour

Har nyss varit någon jäkla telefon jour och ringt runt till alla som ska med till EM och meddela att det är föräldramöte kl. 20.00 efter uppvisningen. Lite dåligt att jag som inte ens håller i det hela ska göra det, men men sånt man får ta. Varför kan jag aldrig säga nej? Nu har jag i alla fall bara Susanna kvar att ringa. Ska kolla på Grey's idag hade jag tänkt, blir ju inte så annars eftersom vi tränar då, men idag så ska det kollas som bara den :) Missade Ugly Betty igår, eftersom jag pratade med Lissie, men det var trevligare än att kolla på TV :) Checkar in reprisen istället, men DH såg jag fast jag pratade i telefon då med så jag ha ha missat lite. Slutet var i alla fall ganska läskigt...


2 maj

Skrev klart musikinlämningen igår så nu är den ur världen, känns skönt. Idag slutade vi som vanligt kl. 11.50 otroligt skönt, men det skönaste är att varken jag eller min dansgrupp har träning så att jag kan göra vad jag vill idag och har inga måsten. Eller ju ett, att läga mat till mig själv innan jag hungrar ihjäl. Efter det ska jag lägga mig och läsa VeckoRevyn som hade landat i brevlådan innan jag kom hem, sånt gillar jag.

1 maj

Har precis käkat mat och håller på att äta sandwich som snart är uppäten. Idag har jag bara slappat och det  har varit väldigt välbehövligt. 

"Det blir röj!"

Den lilla stund Linda och jag var i stan hände det ganska mycket. Ingen av oss var fixade för fest eller orkade med det. Jag hade bara tagit rouge och slängt på mig ett par jeans och en blus.

När vi stod och skulle ta ut pengar kom en ful kille fram och sa: Hej, vill du följa med på fest?
Nej, tack jag tror inte det, svarade jag tillbaka.


När jag och Linda var påväg till City:
Kille: Hallå tjejer!
E & L (Emma och Linda): Hej hej
Killen räcker fram handen och presenterar sig och frågar vad vi heter.
Emma svarar jag och Linda svarar Linda.
Kille: Ni ska inte med till Tom Svensson?
E & L: Vem är det då?
Kille: Han sitter där borta, nej det gjorde han visst inte så han kanske är hemma redan. Ska ni inte följa med? Det blir RÖJ!
E & L: Jasså? Nej, men vi kanske kommer (detta säger vi för att slippa honom)
Kille: Vart ska ni nu då?
E & L: Vi ska till City (alltså matbutiken)
Kille: Men då hänger jag med er för det blir nog inte så röj i alla fall.
Killen och vi går in på City
Kille: Jasså ni menar City Ica? (antagligen kom han inte här ifrån och trodde att vi skulle in till stan, men vi var ju redan där)
E kan inte hålla sig för skratt och när hon inte kan det kan inte L det heller.
Kille: Här till vänster har ni gifflar och till höger färskt bröd. Det andra brödet är flera veckor gammalt.
E bryter ut i ett as garv som inte kan sluta. L hakar på.
Kille som inte själv kan hålla sig för skratt: Men det var ju lite roligt att jag följde med er. Men nu ska jag gå (sedan så ger han oss en kram)

När vi väntar på bussen så blir vi ytterligare tillfrågad om vi vill följa med på fest, men denna gång av folk Linda känner. Hon svarar att vi inte riktigt är fixade för det och att hon skulle börja jobba halv 10.

Det kunde blivit en blöt kväll för Linda och mig, men vi avstod ;) Vi hade mysigt här hemma istället och upprepade konversationerna med folk som vi haft under kvällen och skrattade lika mycket varje gång.

Gick upp vid halv nio idag så jag har redan hunnit äta frukost och klä på mig, känns bra. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, men det löser sig :) Ska nog bara ta det lugnt här hemma.