Seven jeans = himmelriket!

Tidigare när jag velade mellan olika outfits fram och tillbaka så blev det att jag provade mina älskade Seven jeans som jag inte haft på flera månader. När jag tog på mig dem var det som att dra på sig ett par tights, himmelriket! Jag förstår inte hur jag kan ha glömt bort dessa otroligt sköna jeans?! De har varit mina favoriter sedan två år tillbaka och flera år kommer det att bli tillsammans!


Nytt rekord!

Jag måste ha slått något nytt rekord för jag har aldrig varit klar 30 minuter innan jag ska gå till bussen förut. I vanliga fall brukar det vara så att jag stressar med sminkningen det sista och får springa ner till bussen 5 minuter innan den går. Även Fanny blev förvånad när hon ringde: Oj, du är i tid idag!
Det sista jag ska göra innan jag går är att kolla så att jag har allt i väskan och ta ett sprut av min nya parfym. Min Daisy från Marc Jacobs har nämligen fått konkurrens av en spansk nykomling. Min mormor kom hem från Gran Canaria i lördags och då hade hon med sig en parfym hem till mig. Tydligen var det den populäraste bland unga tjejer där nere!

Stay


David Guetta ft. Chris Willis - Stay

Den här lyssnar jag på nu för att komma in i rätt partymood!

Good start on a saturday

Började dagen med en riktigt god frukost vid klockan nio tillsammans med familjen och min faster som sov över hos oss i natt. När jag hade ätit klart var klockan endast tio och då lade jag mig i soffan och började bläddra i en tidning och läste i "Of mice and men".  Man borde ta vara på lördagsmornar oftare!
När klockan började närma sig två bestämde jag mig för att gå ut och gå i det härliga vädret och det var ett bra beslut! Nu gör jag inte så mycket, men pm en stund ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt för att ikväll vankas det party!


27 februari

Nu har jag duschat och fräschat till mig lite och snart kommer min kära vän hit för fredagsmys!

Sista rundan

Nu ska jag ut och gå sista rundan med Higgins, sedan är det bara att krypa ner i sängen för min del. Ska till tandläkaren klockan 7.15 imorgon, alldeles för tidigt, haha.

Can you find me?



Can you find me?

När man känner att man gett järnet och svetten lackar

Att träna idag var hur skönt som helst! Jag älskar känslan då man kommer ut från salen och känner att man verkligen har gett järnet och svettet lackar i pannan. Det ska kännas att man har tränat, annars kan det va, haha. Nu den senaste tiden har jag bara tränat här hemma och varit ute och gått, men nu är jag minsann motiverad till att köra järnet på Friskis igen!

Next: Träna

Next: Träna bräda på Friskis, yey!

Mysig lördag

Dagen på stan igår tillsammans med Fanny och Elin var riktigt mysig! Först fikade vi på Espresso House och pratade en massa tjejsnack och sedan gick vi en runda på stan, riktigt mysigt! Kvällen tillbringade jag sedan hemma. Hade tänkt att vara med Elin, men var jättetrött och hade lite ont i halsen och då var det bara att stanna hemma. Som tur är hade jag det mysigt i alla fall, kollade på Melodifestivalen och Hot chick.


Fullt hus!

Igår var det fullt hus här hemma! Min kusin Lollo, hennes son Anton, Thilda och min kära vän var här, mys! Vi åt en god middag och efterrätt, kollade på Let's Dance och myste en massa. Verkligen en toppen fredag med andra ord!

Johan skulle upp och spela hockeymatch tidigt imorses, vilket resulterade till att jag har haft huset för mig själv nu på morgonen. Att ha huset för sig själv om mornarna är verkligen en hit! Om en liten stund bär det av ner till stan för att fika med Elin och Fanny på Espresso House, jag längtar!

Everyone wants to feel like someone cares



Gotta be somebody - Nickelback

De senaste dagarna

Ingen vidare uppdatering här inte! Det har varit fullt upp nu de senaste dagarna med passning av lilla Thilda, möte med Hassan Loo Sattarvandi som var en av de nominerade författarna i BTs debutantpris och pluggning av matte. Har matteprov imorgon och den sista pluggningen av det ska jag återgå till nu!


Perfekt alternativ

Cyklade 7 km på vår motionscykel idag, samt gjorde lite styrkeövningar. Detta är ett perfekt alternativ då man vill träna, men känner att man inte riktigt har tiden att ta sig ner till gymmet.

En bra start på dagen!

Min start på denna dag var faktiskt riktigt bra! Jag gick raka vägen från sängen in till duschen klockan tio i sju och därefter klädde jag på mig och fixade i ordning mig. Tanken var nämligen att gå på mattestödet som började klockan åtta, men när mamma och Johan skulle åka innan halv åtta någon gång bestämde jag mig för att räkna matte hemma i stället. Det var ett väldigt bra beslut ska jag säga er! När de hade åkt och jag hade fixat i ordning mig satte jag med vid frukostbordet med te, juice, smörgåsar och matteboken. Räknade i ungefär 50 minuter innan det var dags att traska till skolan. Jag gick till skolan i bra tid och slapp stressa, skönt! Jag ska satsa på fler mornar som denna.

Nu ska jag cykla en stund på vår motionscykel, sedan blir det en snabb dusch och matte som gäller. Just det, min iPod är inte laddad, har jag tur är Johans det. Att jag lånar hans är nog inte populärt, men det han inte vet har han inte ont utav!

My sunday

- Jag har varit ute och gått 6 km med mina kära föräldrar
- Pratat med Hanna i telefon
- Bytt sängkläder
- Avnjutit en god middag
- Duschat och tagit på mig myskläder
- Nyss avslutat ett samtal med älskade Mickis

Det som återstår är att fortsätta att skriva talet som jag ska hålla under retoriklektionen imorgon.


Next: Promenad

Next: Promenad med mamma och pappa, skönt!

En sak mindre på "att göra-listan"

Skönt, nu har jag läst ut boken "Still" som ska vara klar i början på nästa vecka. Känns skönt att ha en sak mindre på "att göra-listan". Det som finns kvar på den är att skriva ett tal vi ska hålla i retoriken på måndag, samt att räkna matte. Matten satsar jag på att plugga imorgon och talet hade jag tänkt att kanske börja på när jag kommer hem ikväll. Får se hur det blir med den saken, men det hade varit skönt att ha kommit hem bit på vägen i alla fall. Vi har fria händer att tala om vad vi vill, någon som både är positivt och negativt.

L-O-V-E


L-O-V-E - Nat King Cole

Min Valentine's Day har börjat väldigt bra. Solen sken in genom mitt fönster när jag vaknade och gör det fortfarande. När jag låg i sängen och läste kom mamma in med en fin present och efter det följde en jättemysig frukost. Min kväll kommer jag inte att tillbringa med någon av det motsatta könet som jag har känslor för, utan den ska jag tillbringa jobbandes med Fanny på ett högstadiedisco och det är verkligen inte fy skam det heller! Vad som händer fram tills ikväll har jag ingen vetskap, det återstår att se helt enkelt.

Pour & Zara



Här får ni ett smakprov på två nya tillskott till garderoben. Jeansen är de jag köpte på Zara i Göteborg och tröjan kommer från Pour, äger även en vit sådan.

Visningen på HBC


Bild: Erika Sahlström

Kom nyss på att jag måste ju berätta för er om gårdagen!
Vid klockan 18 började minglet på HBC där de bjöd på champange och buffé. Där minglade Fanny, mormor och jag runt i ungefär en timma tills hårvisningen började. Visningen var lika bra som jag hade förväntat mig, men det är ju inte så konstigt när Calle är en otroligt duktig frisör. Man kände sig riktigt stolt över att ha honom som frisör när han stylade modellerna. De flesta modellerna hade korta frisyrer och riktigt snygga sådana också!

När visningen var över och vi druckit lite mer champange, gick jag och mina kära vänner till Vimmel där vi fortsatte vår otroligt trevliga kväll!

En fransman med...


Bild: Paris. I lägenheten högst upp vill jag bo

Ikväll kommer jag att stanna hemma. Om inte en snygg fransman med bruna ögon, brunt lockigt hår kommer och frågar ifall jag vill flytta med honom till hans lägenhet i Paris vill säga, men det kommer ju inte att hända...

Laserdome

Att spela laserdome tillsammans med Fanny, Viktor, Oliver och Erika var hur kul som helst! I början när vi tjejer körde mot killarna gick man verkligen in för det, andra gången också, men tredje spelet då var man ganska trött. Att springa runt där inne är jobbigare än vad man tror, känns nästan som ett träningspass, haha.

Vad jag ska göra resten av dagen har jag ingen aning om. Har lite lösa planer om att träffa en vän senare, men vi får väl se hur det blir med den saken.


Next: Laserdome

Om mindre än en timma ska jag och några av de jag tycker om att umgås mest med köra laserdome, fun!

Trevligaste kvällen på länge!

Ikväll har jag haft en av de trevligaste kvällarna som jag haft på länge!


What have I done?


What have I done - Anna Ternheim

Den här låten spelas ganska mycket hemma hos mig nu!

Dagens funderingar

Ute skiner solen och jag sitter inne och lyssnar på min Party-playlist på Spotify. Funderar lite på vad jag ska hitta på idag fram tills visningen, hm... Mamma frågade om jag ville följa med ner till stan tillsammans med min moster och mormor, men de två senaste dagarna har jag ju inte gjort något annat än att kolla i butiker, så jag var sådär sugen på det. Jag var inne ett tag på att gå ner till Friskis och träna nu kl. 12, men det hoppade jag. Det som jag funderar på nu är att ta en promenad eller läsa Still, kan vara skönt att få den boken utläst nu. Egentligen borde jag plugga matte och skriva på mitt retoriktal, usch... Ja, det får nog trots allt bli att plugga för min del. Får kompensera det tråkiga med att jag kommer att få det roligt i kväll!

Min svarta bok


Bild: Strömstad

Nu ska jag gå och lägga mig med min svarta bok, känner att jag måste skriva av mig lite...

Visning imorgon

Imorgon är det visning på Helens Beauty Center som gäller, jag är taggad! Frågan är bara vad man ska ha på sig? Ja, jag kan ju inte skylla på att jag inte har något att ha på mig, för det har jag minnsann!

Två rejäla shoppingdagar

Jag har spenderat både min tisdag och onsdag i Göteborg. I tisdags blev det en heldag där med la familia och idag med Fanny och Erika. Detta är vad jag har inhandlat under dessa dagar:

Jacka - Cheap Monday
Vantar - Cheap Monday
Klänning - Monki
Långklänning - Zara
Ljusa slitna jeans - Zara
Blommig chiffongklänning - Zara

Som ni hör så behöver inte jag köpa några nya kläder på ett bra tag! Insåg faktiskt att jag inte shoppat något sedan jag köpte mina Filippa K jeans i början av januari, eller jo Adidasdressen, men inget annat. Så kände att jag faktiskt kunde unna mig två rejäla shoppingdagar. Jackan, vantarna, klänningen från Monki och långklänningen fyndade jag till ett löjligt billigt pris. Jeansen och den blommiga klänningen var det också bra pris på, 299 kr st. Av en ren slump sprang jag på jeansen från Zara och kunde inte låta bli att köpa dem. Jag har varit på jakt efter ett par snygga slitna jeans och då var det bara att slå till!


I think I'm a little bit, little bit in love with you



Little bit - Lykke Li

Kvällste

Kvällstet är upphällt och en vetebulle värmd. Det enda som återstår är att förflytta sig in till vardagsrummet där nya numret av Sofis mode väntar. Det här är vad jag kallar vardagslyx!


Inget nytt inköp

Det blev inga inköp på Jolina idag. Jag hade spanat in en del grejer som jag var lite sugen på att köpa, men bestämde mig för att vänta tills imorgon. Ska ju till Göteborg då och där kanske man hittar något fint! Nu ska jag lägga mig i sängen och se klart på Sex and the City -the movie, ciao!

9/2-09

Nu ska jag klä på mig och sedan bär det av ner till stan med mamma och Johan. Vi ska ta en sväng in på Jolina, hämta tröjor hos Lollo och sedan fika hos mormor. Känns som om det kommer att blir en bra dag!

Popcorn och te

Mamma har poppat popcorn och kokat te och snart börjar Beck som jag tänkt att bänka mig framför! Innan jag går och lägger mig sedan jag ska publicera ett inlägg i bokbloggen vi har gjort i skolan. Vår grupps blogg heter Stillgruppen. Ta er gärna en titt på www.stillgruppen.blogg.se!

Two trips

Nu under lovet så har jag two trips till Göteborg inplanerade. Första tripen ner blir på tisdag med la familia och den andra blir på onsdag eller torsdag med Fannie. När man har ett fritidskort till sitt förfogande och oplanerade dagar kan man ju lika gärna flanera där som att flanera på stan här hemma?

Melodifestivalkvällen at Elin's place

Melodifestivalkvällen at Elin's place var toppen! En timma innan allt började laddade vi upp med cheez crunchers, choklad, pringles och dricka, det gäller att gå all in! haha Klockan åtta intog Steffie, Elin och jag våra platser i Elins säng där vi sedan låg under hela programmet. Ganska snabbt så fann vi våra favoriter, Alcazar, Emilia och tillslut även Caroline af Ugglas. Alcazar var vår största favorit och vi tror stenhårt på att "Stay the night" kommer att bli en av låtarna vi dansar till i vår. Efter Melodifestivalen avverkade vi några Sex and the City avsnitt ifrån säsong 6. Vid tjugo i tolv åkte Steffie hem, men jag stannade kvar ytterligare en timma. Tanken var att ta tio över tolv bussen hem, men vi hade så roligt så jag kunde inte motstå att vara kvar.

Om man sammanfattar kvällen så var den otroligt mysig och trevlig!

Självklart är jag på!

Fick nyss en trevlig inbjudan till att köra laserdome vid lunchtid på fredag tillsammans med de som är hemma från gänget. Det låter hur kul som helst och självklart är jag på! 

Vad tycks?

Nu har det skett en förändring här i bloggen. Kommer säkert att finjustera lite till, men i det stora hela måste jag nog säga att jag är ganska nöjd. Känns lite ovant med både ny design och nytt teckensnitt, känns nästan inte riktigt som ens egna blogg längre, haha. Tycker ni om den nya designen eller var den andra bättre?


Knight Cat


Picture: Knight Cat

My friend Fanny often finds inspiring pictures on Knight Cat, so I felt that I needed to check out the website too. I must say that the pics are fantastic, what an inspiration source! This is definitively not the last time I'll visit the Knight Cat.
I really like the girl to the left, she is smashing!


Söndagspromenad

Nu har jag varit ute på promenad i en och en halv timma med en styck mormor, pappa och två styck hundar. Denna gång var det inte Higgings som jag var ute med utan Albin och Ville. Ville var som en lite visp och skulle springa, leka och dra hela tiden, i slutet blev det lite jobbigt, haha. Det var skönt i alla fallatt komma ut och röra på sig i det fina vintervädret, även fast jag hellre vill ha lov. Snö under sportlovsveckan är i och för sig väldigt mysigt, men efter att denna vecka kan den minsann försvinna!


7 februari

Nu ska jag hoppa in i duschen för vid klockan 19 ska jag möta Elin och Steffie för att köpa lite gottis inför ikväll. Vi ska hem till Elin och kolla på Melodifestivalen, mys!


SATC och godis

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Sex and the City filmen, till det ligger jag nog och småäter på lite godis.

Ain't nobody



Ain't nobody - Chaka Khan

Träningskort

Fick tummen ur igår och gick ner till Friskis och köpte mitt efterlängtade träningskort. Passade på att träna aerobics 2 när jag väl var där, skönt! Funderar på att kanske träna det imorgon också, känner att jag måste komma igång nu. I och för sig så har jag tränat annat under dessa veckor som jag inte haft träningskortet, så jag har inte legat helt på latsidan, haha.

Promenad i slasket

Godmorgon! Gick upp för en timma sedan för att gå ut med Higgings i slasken. Vid sådana här tillfällen då vädret är som det är, då är man glad att man har sina gummistövlar från Hunter!

Event Manager

Yes, nu har man avklarat dagens enda lektion, samt lämnat in the argumentative essay, skönt! Det som återstår idag är ett besök på Åhaga för att få veta mer om yrket "Event Manager", kan bli väldigt intressant! Klockan 15 sedan ska vi äta pizza på Alléterrassen med klassen, jag längtar!


Sedan när...


Bild: Strömstad

Sedan när började en dag kännas som flera?

Rulla in på beachen?

Till middag idag blev det en god fisksoppa i det kalla februari-vädret. Nu så har jag just druckit upp mitt te och ätit min hallonpaj med vaniljsås, vart ska detta sluta? haha Det kommer nog att sluta med att jag rullar in på beachen i sommar, haha. Nej, det tror jag i och för sig inte, men om fallet hade varit så är det väl inte det hela världen?
Under de senaste veckorna så har jag inte hunnit förnya mitt träningskort på Friskis & Svettis, då det varit skola och annat i vägen. Men nu är jag taggad på att dra igång igen! Min plan var att köpa kortet nu i dagarna. Är väldigt sugen på att träna mitt favoritpass, aerobics 2. Eftersom vi har lov nästa vecka så hoppas jag att kan ta igen några av de pass som jag gått miste om under dessa veckor!

Off


Bild: Karpathos


Jag vet inte vad som hände nu under eftermiddagen. Blev trött och på dåligt humör, utan någon anledning alls faktiskt. Känner mig allmänt "off" och hoppas att det går över snart.

Stay tuned!

Snart är det minsann dags för en förändring här i bloggen! Det behövs verkligen en uppfräschning är i både form av ny design och annat. Min plan är att fixa med det nu under lovet som kommer, so stay tuned!


Min nya vapendragare

Förresten, på bilden i föregående inlägg så ser ni min skinnväst från Pour. Jag bär den tillsammans med min mamis Hunky Dory klänning och vita Converse, som inte syns på bilden. Jag kan verkligen konstatera att min skinnväst kommer att bli min nya vapendragare! Den kommer att bäras till alltifrån söta klänningar, så som till mina slitna Levi's shorts i vår och sommar. Vi kommer att få många trevliga dagar och nätter tillsammans vill jag lova.

2/2-09


Bild: Några av mina klasskamrater och jag, även kallade "Stillgruppen"


Började dagen med en sovmorgon till kl. 10.40. När jag gick till skolan sken solen och det var riktigt friskt och skönt ute.
På religion B-lektionen, som var får första lektion, avklarade Elin och jag vår redovisning. Är riktigt nöjd med den och framförallt power pointen vi gjorde! Efter det återstod lektionerna svenska och retorik innan vi kunde gå hem.

Direkt när jag kom hem började jag att fixa och trixa med mitt retorik kollegieblock och började på läxan till onsdag. Vid 19-tiden sedan blev jag så trött så att jag gick jag lade mig. Vaknade sedan upp nu för ett tag sedan och då det stod hemmagjorda hamburgare på matbordet med fullkornsbröd, gott!

En riktig toppen söndag!

Idag har det varit en riktig toppen söndag! Dagen börjades vid 11-tiden på Café Viskan där Elin, Fanny, Erika och jag började att fixa och trixa med fotoalbumet som vi skulle ge Sandra. Vid 13-tiden anlände Sandra och vi andra hade smidit ihop en liten plan och hon förstod ingenting, haha. När Sandra fick sitt album fick vi precis den reaktionen vi ville ha av henne. Fikan var riktigt mysig, lite tråkigt bara att inte hela "Fab Seven" var samlade.
Promenerade både till och från stan, riktigt skönt när det var så fint väder! Hade följe med Fanny en bit hem.

När jag kom hem hade mamma gjort en riktigt god söndagsmiddag som bestod av bakoninlindad kycklingfilé, rotfrukter i ugn, god sås och sallad. Min kusin Lollo kom förbi och åt middag tillsammans med oss och med sig hade hon med sig en alldeles fantastisk present till mig. En present för att jag ska passa Higgins nästa helg och sedan några gånger framöver. Presenten bestod av en likadan skinnväst som hon har från Pour. Jag blev helt mållös ska jag tala om för er!
Vid 17-tiden kom Elin och vi höll på att arbeta med vår religionsredovisning, fika och snick snacka en massa enda till klockan 21.30, mys!

Som ni hör så har jag haft en fullspäckad söndag, men oj vad bra den har varit! Måste säga att den här helgen känns som om den har varit jättelång, vet inte riktigt vad det är men skönt är det.