Bad day

Det har inte riktigt varit någon toppen dag idag, men den avslutades dock med en trevlig fika. Dagen bestod av stress, ösregn, skolfoto och en massa onödiga små incidenter som ställt till trubbel, haha. Jag hoppas på att morgon dagen blir mycket bättre. Då vankas det kalas hos min kära mormor, mysigt. Sedan fick jag även besked att mina glasögon har kommit, nice! Så imorgon hade jag tänkt att dra med min kära mor och hämta ut dem.

Bekvämligaste outfiten på länge

Skönare outfit än vad jag hade på mig idag får man leta efter. Invigde mina loose fit chinos ifrån Tommy Hilfiger, som är lika sköna som pjamasbyxor. Till det hade jag bara en vanlig vit långärmad bastopp, sjal och mina röda Converse. För att toppa bekvämligheten tog jag glasögon och slängde upp håret i en knut. Ja, det kanske inte vara världens sensation till outfit, men ack så skön!

På tal om glasögon, beställde ett par nya förra veckan ifrån Smarteyes. Så nu väntar jag ivrigt på att de ska komma, de skulle komma inom en vecka sa de och jag beställde dem i torsdags. Antagligen så kommer det på onsdag-torsdag någon gång, gött! 


Oh daddy dear you know you're still number one!



Girls just wanna have fun - Anna Maria Espinosa

Fruktansvärt trött

Det var längesedan jag var såhär fruktansvärt trött. Jag är så trött att jag inte känner mig som mig själv längre och då har det minsann gått långt, haha. Jag ska se till att bli klar med artikeln snabbt som ögat, sedan är det raka vägen till sängen som gäller. Funderar på att kanske lägga mig lite tidigare och sedan gör klart det sista imorgonbitti, får se hur det blir...

The skirt



Jag har ingen riktigt bra bild på kjolen som min mamma och jag sydde, men här är ett litet smakprov i alla fall. Tycker att den blev otroligt bra och det har jag min älskade mamma att tacka för! Hade den både i fredags och i lördags, dock hade jag olika saker till. Att ha samma outfit två dagar i rad är inte riktigt min grej, haha.

Bra koreografi och musik!

Det var verkligen otroligt skönt att träna! Hon som höll i aerobics-passet det har egentligen aerobics 2 som jag varit på tidigare och hon är otroligt duktig. Hon är inte bara otroligt duktig, utan hennes koreografi och musik är as bra så man ger verkligen järnet! Nu ska jag ta tag i pluggandet hade jag tänkt, men först röja upp lite i rummet för det ligger saker överallt. Ciao!


11 dagar kvar

Endast 11 dagar kvar tills vi åker till Paris, lovely!


Impulsbokning

Impulsbokade precis ett aerobics-pass idag klockan 15.30, skönt! Eftersom pluggandet har stått i centrum denna vecka så hann jag bara med att träna i måndags, så nu tänkte jag att det var dags igen. Senare idag ska Elin och jag boka in lite träningspass för veckan. En av de bästa sakerna med att ha träningskort på Friskis är att man kan träna när man vill och vad man vill. Man kan planera träningen utifrån hur ens vecka ser ut, det kallar jag lyx, haha.


No stress!


No stress - Laurent Wolf

Den här låten får resuméra gårdagen!

En helg fylld med skönt folk, skratt och dans

Man kan ju inte säga annat än att man är ganska trött och seg idag, men vad gör det när man haft en toppen helg?

Fredagen tillbringades i Göteborg där vi var ett gäng som kollade på Håkan Hellström på Liseberg. Det blev verkligen en eftermiddag och kväll med en massa skratt och skönt folk.
Gårdagen inleddes med att ta en sväng på höstmarknaden med Fanny och Viktor. Fanny och jag passade på att sätta oss på en utevservering och luncha, mysigt. Efter att vi traskat runt i stan ett tag så bar det av hem för att göra i ordning oss för kvällen. Var hemma ungefär en timma själv innan Fanny kom och joinade mig. Så här blev det lite förtaggning innan det bar av till Erika. Där höll vi igång ifrån kl. 19 till någon gång efter att klockan slagit 2, så det är inte konstigt att man inte lite sliten.

Det har i alla fall varit en toppen helg, precis som jag förutspådde! En helg fylld med skönt folk, dans och skratt kan aldrig bli fel!


Allt kommer att bli otroligt bra!



Nu är det uppladdning för fulla muggar som gäller, för imorgon bär det av! Tror verkligen att det kommer att bli en toppen dag full med en massa trevligt folk och mys! Det är inte bara morgondagen som kommer att bli bra, utan lördagen också. Då blir det att mysa runt på höstmarknaden och sedan party, trevligt värre!
Ja, hela hösten kommer nog att bli otroligt bra!

Operation sy kjol!

Nu är det operation sy kjol som gäller här hemma!

Två dagar kvar!

Mindre än två dagar kvar tills vi är ett gäng som åker ner till Göteborg och kollar på Håkan Hellström. Gissa om man är taggad till max?!

Shakespeare in love


Bild: google.se

På engelskan så tittar vi just nu på filmen Shakespeare in love. Det som jag kan konstatera hittills av filmen är att den är helt underbar! Även fast jag inte sett hela så rekomenderar jag den verkligen, man sitter som förtrollad.

Live your life



Live your life - T.I feat. Rihanna
John
spelade denna låten för mig i fredags och jag måste faktiskt säga att jag tycker att den är skön. Vad tycker ni?

There is something in the garden


Fyller på förrådet

Även fast Elin och jag inte var så taggade på att träna idag så tog vi oss i kragen och pallrade oss till Friskis. Så nu sitter jag är nyduschad och förrådet med melon och vatten. Det som står på tur är att plugga...

Ni hittar oss på Espresso House!


Bild tagen av Sandra

Jag kan ju inte vara sämre jag heller än att skriva om vår mysiga fika på Espresso House. Som sagt efter skolan så traskade fyron ner och tog en spontan fika på ett av våra favorit ställen, Espresso House. Där fikade vi en stund och hade det lika mysigt som vanligt med en massa snicksnack och gossip. Det är Sandra, Elin och Fanny som gör mina dagar, utan dem vet jag inte vad jag skulle gjort! Jag känner på mig att vi kommer att få en riktigt bra höst tillsammans. Eftersom den redan börjat otroligt bra så kommer den bara att bli bättre!

Då var det dags för avfärd igen

Japp, då var det dags för ytterligare en resa till Stockholm i helgen. Man hinner knappt landa här hemma innan det är dags för avfärd igen, men jag klagar inte, haha! Fredag-lördag är det ledarträff som gäller, så då blir det att träffa mina kära vänner igen. På lördag sedan så ska jag bo hos min extra familj, nämligen hos Henke, Tessan och Leo. Ska bli otroligt mysigt att träffa dem igen! Saknar dem verkligen, speciellt mitt gudbarn Leo.
Ja, jag antar att det blir en helg fullt med en massa mys och sådant gillar vi!

Ibland är enkelheten snyggast!


Bild: Net-a-porter.com

Nu i höst vill jag glida runt i en massa mysiga koftor, tröjor och klänningar. Tröjan ovan kommer ifrån By Malene Birger, som är ett av mina favorit märken. Om jag inte minns helt fel så har jag sett den inne på Jolina här hemma i stan och den är minst lika fin i verkligheten! Egentligen är det inget speciellt med den, men ibland är enkeltheten snyggast.

Ja, som ni förstår så skulle denna gärna få flytta in i min garderob. Vi får väl se vad man lägger slantarna på i höst, det är mycket nytt som man vill ha. Jag åker till Paris om 3 veckor och innan dess hade jag inte tänkt att det skulle bli något nytt tillskott i garderoben, den fick ju faktiskt tillökning förra veckan. Har köpt ganska mycket nya kläder nu ett tag så lite måtta får det ju vara, haha. Well well, det är mitt mål, men man ska aldrig säga aldrig...

Dra igång pluggandet

Har precis tagit mig en dusch efter träningen och dragit på mig myskläder, så nu ska jag dra igång pluggandet. Ciao!


My new darlings



This is my new darlings!

A year ago...

För exakt ett år sedan så trodde jag inte att mitt hjärta skulle bli helt igen, det kändes som inget skulle bli bra igen. Nu ett år senare vet jag att det kunde bli helt igen och att allt skulle bli bra. Det tog sig tid, men jag tror man behöver ge sig själv den tiden det tar och inte försöka skynda på. Om man skyndar på så tror jag att när man minst anar det slår det tillbaka och då blir allt ännu jobbigare i stället...

Jag skulle vilja tacka alla som fanns där för mig under den tiden, det betydde obeskrivligt mycket. Det kan låta klyschigt, men utan ert stöd vet jag inte riktigt hur jag hade klarat det...


Craaazy!


Bild tagen av Oliver

Jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp denna bild, blir full i skratt bara jag ser den. Dock är inte Fanny, Oliver och Pontus med, lite synd för annars hade hela gänget varit samlat. Tycker bilden beskriver ganska bra om hur galet roligt vi hade det!

Until we bleed



Until we bleed - Kleerup ft. Lykke Li

Det är så det går

Mitt pek- och långfinger på högerhanden är täckt med blåmärken. Det är så det går när man är tre tjejer och en kille som försöker öppna en vinflaska...

NY Fashion Week

  
Pics from:
http://www.style.com/fashionshows/sartorialist


Gorgeous!


Confused

I'm confused, very confused...

En minnesvärd lördag!

   

Igår var verkligen en toppen lördag, finner inga ord om hur bra den var! Dagen började med att Fanny och jag möttes i stan kl. 11, då lämnade vi in våra kläder till "swop-clothing" och strosade runt lite på stan. Vid kl. 12 sedan så mötte vi upp mormor och tog en fika med henne, väldigt mysigt. När vi fikat ett tag så träffade vi Sandra, Erika, Oliver, Viktor och Ida och tillsammans ställde vi oss i kön till "swoppingen". Där röjde vi runt ett tag och med oss sedan hade vi riktiga godbitar! Eftersom vädret var så otroligt fint så satte vi oss på Café Viskans uteservering och snackade en massa i två timmar innan det bar av dem.

Väl hemma hann man inte vara många timmar innan det var dags för party! Efter mycket om och men så blev det att Fanny, Ida och jag åkte hem till Viktor. Där var det väldigt trevligt folk och även fast vi bara var runt 10 personer så hade jag hur kul som helst! Man behöver minsann inte vara många för att det ska bli en lyckad kväll full med dans och party!

Tusen tack allihop för en toppen dag! Det var verkligen en sådan dag som man bara vill stanna tiden. Det känns som om det kommer att bli en otroligt bra höst...

Trött på osmakligt folk

Jag är så otroligt trött på osmakligt folk! Kände att jag bara ville få sagt det. Nu är det läggdags som gäller för imorgon blir det att gå upp relativt tidigt, ska nämligen ner till stan och träffa lite people, nice! Godnatt.

Next: Aerobicspass

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och bege mig till ett aerobicspass, skönt!

Huset för mig själv

Fick precis huset för mig själv och ska ha det i några timmar nu, skönt! Att vara ensam hemma och kunna göra precis vad man vill utan att störa någon är bland det bästa jag vet. Hur skönt är inte det att kunna spela vilken musik man vill, hur högt man vill utan att någon ber en att byta låt eller sänka? Nu ska jag krypa ner i soffan iförd cashmere tröja och tights, lyssna på musik och plugga. Har även bunkrat upp med mineralvatten och lite godis!


Träningskort

I tisdags köpte jag det efterlängtade träningskortet på Friskis och Svettis, har nämligen tagit en paus med cheeren denna termin. Igår så tränade Elin och jag mitt första pass där. Det blev att vi tränade ett pass som hette "puls medel", efter den träningen så lackade verkligen svetten i pannan. Älskar sådana träningar som man verkligen känner att man kämpar! Friskis pass brukar vara en timma ungefär och det tycker jag är lagom. Tycker det är mycket bättre med korta och intensiva träningar.

Dessa träningar var jag nyss inne och bokade:
Imorgon: Aerobic 16.30-17.30
Söndag: Bräda 16.30-17.30
Tisdag: Yoga 18.30-19.30

Koppartrans


Bild: Jag för Koppartrans

Fann den här bilden på datorn, det var minsann inte igår den togs! Tog bilden för Koppartrans sommaren 06. Tog både enskilda bilder och gruppbilder, det var otroligt roligt!

I somras så satt en killkompis och jag och bläddare i hans Slitz -tidningar. Jag satt och bläddrade i ett gammalt nummer och vet ni vad jag fann då? Jo, jag fann en av gruppbilderna som vi tog, men hela var tyvärr inte med. Så precis där jag och de andra skulle stått så hade de kapat den. Det var lite synd, men ändå väldigt roligt att den var med. Jag blev jätteförvånad när jag såg den så jag utbrast:
- Men titta där skulle jag stått!
- Va skulle du?!
- Ja, min arm ska komma precis där, säger jag och pekar.
- Coolt!

Fick någon vecka senare hör av en annan killkompis: Jasså, är det du som är Slitzbruden?
Kul att bli kallad det, eller inte, haha.

Erik Hassle - Hurtful



You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

5 stycken i samlingen

Jag är två Ralph Lauren skjortor, ett par beigea Tommy Hilfiger chinos och ett par röda låga Converse rikare. Lovely! Den ena skjortan är rosa-vit randig och den andra är bara rosa. De kommer att användas flitigt vill jag lova, nu är de 5 stycken i samlingen, haha. Tror att jag inviger någon av dem redan imorgon!

The big apple

Det ryktas att jag är några Ralph Lauren plagg rikare, så om en stund bär det av till min kusin som är hemkommen ifrån The big apple!


Gulligare kille får man leta efter!


Tobbe och jag

En gulligare kille än Tobias får man verkligen leta efter! Är otroligt lyckligt lottad som har honom som vän, allas älskade nallebjörn.

Everybody but me



Everybody but me - Lykke Li

7 september

Nu är jag hemma igen, har haft det lika bra som vanligt! Kan berätta mer imorgon om vad som har hittats på, för nu är det dags att ta en dusch innan läggdags!

Konstig känsla

Har en konstig känsla inom mig, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det känns som om jag inte alls har koll på grejerna jag ska ha med mig, även fast jag har det. Det är inte bara det utan annat också, vet inte riktigt hur jag ska förklara mig. Ska strax gå och lägga mig, hoppas att sömnen kan få bort den här känslan...

Framtid inom keminsvärld?

Fick mig många goda skratt på naturkunskapen idag! Även fast lektionen varade i över två timmar så var den faktiskt rolig, belive it or not. Sandra, vad säger du om att skapa en framtid inom keminsvärld? hahaha


Åh, vad jag saknar det här!



Åh, vad jag saknar det här!

4 september

Efter skolan idag så var jag och fikade med en nyfunnen vän, väldigt trevligt. Var väldigt nervös innan vi skulle fika, men när vi träffades släppte allt, skönt!
Såg nyss att klockan redan är efter åtta och jag har inte packat inför imorgon, åker till Stockholm då. Drömde härom natten att jag knappt hade packat någonting, så nu är jag nojigt för att jag ska glömma något! haha Det är ju bara en helg jag är borta så det är i och för sig lugnt, Stockholm är ju inte heller världens ände om man säger så. Pratade med min nanny innan och tydligen blir det krök och bastu imorgon, det låter inte helt fel! Tydligen var jag den enda tjejen bland 8 killar, haha. Men det blir nog lika roligt som alltid! Får väl slänga ner badkläder, kanske min nya Calvin Klein baddräkt?

Nej, nu ska jag ta tag i det här! Måste plugga lite också, och äta. Mina matvanor den senaste veckan har rubbats totalt, känns inte riktigt som om jag har någon större aptit längre. Strange...

Stänga ner datorn för idag

Nej, nu ska jag stänga ner datorn för idag. Hade tänkt att sätta mig i stora rummet och klura lite på matten som är tills på fredag. Ska försöka få gjort så mycket som möjligt, för imorgon har jag minsann andra planer!
Ska inte lägga mig för sent heller hade jag tänkt, ska försöka att lägga mig runt klockan tio. Börjar inte förens klockan 11.15 imorgon, men jag är verkligen i behov av sömn. Har blivit för många sena kvällar nu det senaste.

Puss och hej!

Tired tired tired

Har varit så otroligt trött idag så när jag kom hem bäddade jag ner mig i soffan och läste Sofis Mode. När jag läst klart så somnade jag som en stock. Vaknade en och en halv timma senare och då fann jag ett väldigt uppskattat sms...

Nu ska jag ta att plugga lite, senare behöver jag röja upp i mitt ganska så ostädade rum, suck!

Ingen tid för att bli krasslig!

Nu ska jag strax krypa i säng, har inte riktigt känt på topp nu ikväll. Jag hoppas att sömn är botemedlet på detta för att bli krasslig har jag verkligen inte tid med, jag som har så mycket roligt inbokat i veckan! Skönt att vi inte börjar förens kl. 9.35, då har man i alla fall några timmars extra sömn. Nej, nu ska jag borsta tänderna och hela baletten, men först måste jag checka min Facebook snabbt. Alltid den där jävkla Facebooken, haha.

Shoppinglist to New York

Nu ikväll så var jag hemma hos min älskade kusin som åker till New York imorgon. Jag skulle mer än gärna hoppa ner i hennes resväska och åka med! Lämnade en shoppinglista till henne, så det ska bli spännande att se vad hon har med sig hem. Kan knappt bärga mig!

Det är nice

Sitter och käkar kexchoklad medan jag pratar med Anders, det är nice! Han ska vara min nanny på fredag, undrar hur det här ska sluta, haha.

1 september

Skoldagen gick faktiskt ganska snabbt idag, måndagar är inte lika jobbiga som de var förut. Efter skolan så gick vi ner till Café Viskan och fikade, mysigt. Man får passa på att njuta av uteserveringarna när solen väl skiner!

Nej, jag funderar på att lägga mig i soffan och läsa pappas Café, kanske slumra till en stund också. Känns som om det skulle vara ganska välbehövligt.