29 mars

Jag är verkligen helt slut efter att ha jobbat hela helgen! Dock har det varit roligt, vilket gör att timmarna inte känns så långa. Efter endast två dagar så tycker jag att jag har kommit in i det bra, vilket är väldigt skönt.

Igår efter att Fanny och jag jobbat hela dagen igår var jag fylld med gläjde för att jag tyckte det var så roligt. Att min kära vän skulle hoppa på samma buss för att sedan följa med mig hem bidrog nog också en hel del... Efter att ha ätit en god middag när vi kom hem, jag tagit mig en dusch och svidat om till myskläder fortsatte myset hela kvällen. Att spendera en lördagkväll tillsammans med någon man tycker om är en av de bästa sakerna som finns...


Mitt nya jobb

Nu är rummet tip top och det enda som återstår är att jag ska hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar en lång dag, nämligen första dagen på mitt nya helgjobb. Tillsammans med Fanny ska jag arbeta i en klädbutik i Göteborg, ska bli otroligt roligt! På kvällen sedan kommer min kära vän hit för att mysa och sova över, längtar.
Det kommer att bli en lång dag, men jag tror att det kommer att bli en rolig sådan!


Klipptid är nu bokad!

Nu har jag precis beställt klipptid på HBC.nu hos Calle, perfekt att man kan gå in och boka på nätet! Nästa fredag så blir det en uppfräschning av håret, ska bli riktigt skönt. Mitt hår har blivit så otroligt långt, har nog aldrig haft såhär långt hår, men jag bara tackar och tar emot. Om jag ska vara ärlig så skulle jag inte vilja byta mitt hår mot någon annans, tänker nästan aldrig den tanken, haha.

Whatever you like


Whatever you like - T.I

Detta är en av de låtar som jag lyssnar på mest just nu, enjoy!

Next: Aerobics och Ultra Tan!

Om några få minuter ska jag ta mig en promenad ner till Friskis för att träna aerobics, skönt! Förra veckan fanns det inte några platser till de passen jag ville, så det blev inte någon träning utöver de promenader jag tog till skolan. Efter träningen tänkte jag ta mig en sväng till Ultra Tan och försöka att bli lite fräschare, ciao!


Toppen kväll!

Kvällen igår var verkligen toppen! God mat, skönt folk och mycket dans, precis vad en lyckad kväll ska innehålla. Jag hoppas att det kära födelsedagsbarnet kände att kvällen var lika lyckad.
Under kvällens gång fick jag en överraskning som verkligen förgyllde hela kvällen. Den glädje jag kände då är svår att beskriva!


Solen skiner och kreativiteten flödar!


Bild tagen av Sandra: Jag i torsdags

Solen skiner och kreativiteten flödar, kan det bli bättre? Nu när vädret är riktigt vårigt märker jag tydligt att min kreativa sida kommer fram, under de mörkaste månaderna ligger den på is, men nu har den blommat upp igen. Igår besökte jag Bead Place med Fanny och det var där det tog fart, gjorde ett besök där även idag. Igår så knepade jag ihop ett ceriset armband och idag har jag hunnit göra ytterligare ett. Lotta, Calle och Thilda var här igår och när Lotta fick se armbandet jag hade gjort ville hon ha ett likadant, så jag ska göra ett ceriset och ett blått. Idag gjorde jag ett till, fast i rött och ett som man kan vira två varv. De armband som jag gjort är flätade mockaband, kanon fina, om jag får säga det själv, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att fixa i ordning mig till Erikas 18-års fest!


Helg igen

Yes, endast en lektion kvar, spanska, sedan är det dags för helg! Tycker att denna vecka har gått väldigt fort, kanske beror på att vi inte haft alls mycket att plugga den här veckan? Nästa vecka ser också ut att bli ganska lugn, skönt! Nu efter skolan blir med fika på Espresso House med Fanny och Sandra, sedan blir det presentjakt. Nej, nu ska jag kila ner och ha spanska, ciao!

Vägskäl

Jag befinner mig just nu vid ett vägskäl. Ett vägskäl där jag inte vet om jag ska välja höger eller vänster. Mitt hjärta säger höger, men ändå är det en liten del av det som får mig att vilja ta ett steg till vänster. Att ta till höger är nog det jag vill allra helst, men den del av mitt hjärta som får mig att vilja ta ett steg till vänster finns inte ju där för intet...


Next: Tea and Gossip Girl

De övriga tre medlemmarna av familjen är på möte med Johans hockey och det resulterar till att jag är hemma själv, skönt! Det jag ska göra nu är att koka mig en kopp te och sedan ska jag lägga mig i soffan och kolla på några avsnitt av Gossip Girl.


Extra family ♥

Pratade nyss med min älskade fadder från Stockholm, Tessan, hon är för bra hon! ♥ Måste säga att jag saknar min extra familj - Tessan, Henke och mitt gudbarn Leo.


Har blivit med Odd Molly

Trots alla de fina ting som finns inne på Jolina var det inget som kändes hundra. Eller jo, en klänning fastnade jag för, men den var inte värd dess pris. Var inne på både Faith och MQ, men fann inget som jag tyckte om riktigt mycket. I stället bar det av upp till Juta Boden (www.jutaboden.se) där jag fann en underbar sidenklänning från Odd Molly. Ända sedan i höstas har jag velat investera i en Odd Molly blus eller klänning och nu är det äntligen gjort! Klänningen kommer jag att ha på min kära vän Erikas 18-års fest som äger rum på lördag. Till den hade jag tänkt att ha ett par rosa strumpbyxor, så imorgon ska jag gå på jakt och se om jag hittar några i den rätta rosa nyansen.

Fantastic 4


Picture taken by Sandra's camera: Fanny, Elin, I & Sandra

Fantastic 4 ♥

Solglasögonen invigda för i år!

Solen skiner och det andas vår i luften! Mina älskade solglasögon är nu invigda för i år, härligt. Om ungefär 40 minuter slutar vi vår skoldag, som inte varit ansträngande alls, då bär det av till Jolina med mamma och mormor. Förhoppningsvis så kommer jag ut med något vårfräscht därifrån som jag kan ha på lördag!

Spring?


Bild: Fanny, jag & Sandra

Lånar en bild från Sandra som vi tog i vårt klassrum på vår håltimma. Anledningen till att uppdateringen inte är den bästa på bloggen är för att vårt internet är ur funktion hemma, vi håller nämligen på att byta bredbandsbolag.

I natt drömde jag om mina Hunky Dory byxor som jag bär ovan, så jag kände att jag var tvungen att ha på mig dem idag. Minns inte när jag använde dem senast, men sköna är de i alla fall. Idag känns det riktigt som vår ute så jag kände för att ha på lite vårfräsch. Nu bär det av till idrotten, det är "Floorfiller" på schemat, kan nog bli väldigt roligt!

Next: Aerobics och söndagsmiddag

Nu ska jag strax iväg och träna aerobics(igen) och efter det blir det söndagsmiddag hos mormor, mysigt! Har verkligen kommit in i en träningsperiod nu, fjärde gången jag tränar denna vecka. Vi får väl se hur länge denna period varar, haha.

Melodifestivalsfinalen med Fanny

Nu är religionsinlämningen ur världen, skönt! Om några minuter bär det av ner till Maxi för att möta upp älskade Fanny. Där ska vi ladda upp med lite gottis inför Melodifestivalsfinalen som vi ska se på ikväll, mys! Känner på mig att det kommer att bli en riktigt mysig kväll!

Friday the 13th

Gårdagen bestod av mys här hemma. Började kvällen med att jag tränade aerobics och jösses vilket pass det var! Jag var verkligen helt slut när jag gick därifrån, det var längesedan jag var så trött efter en träning och då är ändå de andra passen jobbiga. När jag kom hem gjorde jag en liten renovering av mig själv i form av att duscha, raka benen, smörja in mig i body lotion, göra hårinpackning och lägga en ansiktismask. Riktigt skönt!
Därefter följdes kvällen av en god middag med familjen, telefonsamtal med min kära vän och sedan kollade jag på tre avsnitt av "The City", flera veckor efter alla andra, haha. Än så länge kan jag säga att jag gillar det riktigt mycket!
Ja, det var en riktigt mysig fredagskväll, men det var en viss person som saknades...


Religionsinlämning

Nu stänger jag ner hjärnkontoret för idag och det är egentligen alldeles för sent! Hela kvällen har jag suttit med analysen av Jesus Christ Superstar och Nya Testamentet, vilket gör mig helt snurrig i huvudet. Har knåpat ihop sex stycken fylla A4-sidor och är ändå inte riktigt klar, dock är det inte alls mycket. Även fast jag inte har mycket kvar känner jag att jag inte har varken ork eller lust att skriva det sista nu, det är jag alldeles för trött för. Godnatt gott folk, men ni sover säkert redan!

Magrutor till sommaren?

Var och tränade både igår och idag, otroligt skönt! Igår var det ett danspass som gällde och idag blev det aerobics. Att träna är verkligen en av de bästa sakerna jag vet och har alltid varit. Mitt mål inför sommaren är att få magrutor, vi får väl se hur det blir med den saken... haha Om man inte sätter upp mål kommer man inte att uppnå dem heller!


Stay the night


Stay the night - Alcazar

Nu är det uppladdning för Melodifestivalen som gäller, det ska börjas i tid!

In my tunic


Bild: http://shop.encoreclothing.se/


Idag bär jag denna söta tunika tillsammans med svarta tights, min Christian Dior scarf och mina vita Converse, känns vårfräscht! Har en stark känsla av att denna tunika kommer att användas flitigt i vår och sommar, både med tights och jeanshorts. Om det bara kunde bli varmare...

Your scent

Your scent still lingers on my pillow...

Vårfräscht i rummet och garderoben

Nu har jag gjort det vårfräscht både i garderoben och i rummet, kände att det var dags att fixa i ordning ordentligt här inne. Håller på att vädra för fullt i rummet för att få in en massa frisk luft, ska snart även gå ut i den friska luften när jag ska till Friskis, skönt. Nej, nu är det dags att svida om till träningskläder, ciao!

Studiedagar

Att börja veckan med att ha studiedag både måndag och tisdag har varit helt fantastiskt! Igår fikade jg med Linda på eftermiddagen och på kvällen sedan bar det av hem till Elin för Sex and the City-kväll med tjejerna, mys!
Det som jag tänkt göra idag är att ägna tid åt skolböckerna, klockan 16 sedan bär det av ner till Friskis för att träna dans, roligt!


Dags att styra upp!

Nej, nu är det verkligen på tid att styra upp mig och mitt rum! Har glidit runt i min Adidasdress hela dagen och nu är det verkligen på tid att hoppa ur den och in i duschen, vilket känns väldigt välbehövligt. Mitt rum ser ut som en enda röra och då ska vi inte tala om sängen, haha. Sängen är ett enda virrvarr, men jag antar att det är smällar man får ta när man delar säng med någon två nätter i rad, haha.

The whole club was looking at her!


Min nya favorit partylåt!

Kvällen hos Sandra igår var helt fantastiskt rolig! Den bestod av mina favoriter, mycket dans, skön musik och annat trevligt folk, precis som det ska vara helt enkelt! Jag som älskar att dansa var mer än glad över det stora dansgolvet vi hade och jag var nog inte den enda av oss som var det. Denna kväll kommer definitivt att hamna i kategorin: De bästa partykvällarna

Work to do!

Nu ska jag strax ta bussen ner till stan för att jobba med Fanny en och en halv timma, lite lagom sådär. Sedan ska jag köpa med mig en påse naturgodis och åka hem och mysa med mamma och pappa. Johan är på cup nu i helgen så jag har dem för mig själv några dagar, skönt, haha. Var inne ett tag på att gå på Bäckängfesten, men bestämde mig sedan för att vara hemma. Det blir en lång dag imorgon nämligen och då gäller det att vara fit for fight! Nu ska jag kila, ciao!

Go Erika!

Såg att min snygga vän Erika var med i Elin Klings blogg. Go Erika!

Matt

Som jag förutspådde igår när jag skulle lägga mig, så blev jag hemma idag. Känner mig matt och tung i kroppen, ingen hit. Nu ska jag lägga mig i soffan och plugga lite hade jag tänkt. Ja, till och med när man är sjuk kan man inte slippa undan pluggandet...

Läggdags!

Nu är det läggdags för min del, känner mig inte riktigt bra!


Fransväska


Bild: Lindex.se

Denna fransväska från Lindex skulle jag gärna vilja ha i min ägo nu i vår!

Inställda lektioner

Yey, både vår retorik och svenska är inställd! Det resulterar i att jag slutar nu och min måndag blev bättre än väntat.

Redo för att plugga?

Nu har jag duschat, tagit på mig myskläder och tänt ljus i rummet. Det enda som återstår att göra är att skölja ur inpackningen, sedan är jag redo för att plugga...eller?

Ingen tidig uppstigning

Till skillnad från igår så var det verkligen ingen tidig uppstigning för min del idag. Gick upp för mindre än en timma sedan och snart är det dags för frukost. Det som står på schemat idag är att plugga en massa, nästa vecka bjuder nämligen på ett prov, en inlämning och en rad läxor, usch. Så nu ska jag försöka beta av så mycket som möjligt idag hade jag tänkt.

Kvällen igår var mycket trevlig med dans och trevligt folk!