France, here we come!

Alla igen
Några från konfan. Jag ser väldigt sur ut och Johan ser väldigt rädd ut, haha.

Var ju nere på stan och fikade med Mikaela, det var riktigt kul att träffa henne igen och prata en massa. Måste ju säga att jag saknar henne i skolan ibland. Fixade även lite små ärenden på stan nu inför France, så jag tror att allt ska vara fixat nu, vore ju synd annars. Köpte ny toning, så nu håller den på att värka. Undra hur resultatet blir...

Detta blir nog antagligen det sista inlägget innan jag åker. Som ni säkert inte har missat så är jag obeskrivligt taggad! Ska bli underbart att tillbringa en vecka i Frankrike (Taizé & Paris) med mina kära vänner från Saltsjöbaden. Packningen är inte riktigt klar än, men det är inte så jättemycket kvar. Som vanligt så packar jag sista dagen, men det har väl tjusning det också.

Ha ett underbart lov nu allihopa för det ska jag ha! Här kommer ett litet meddelande till Sandra/Sandor: Festa åt mig imorgon också! Nästa gång då ska jag banne mig komma, även fast jag är sjuk, haha!
                                                     

Kontroll på läget

Nu har jag packningen under kontroll, allt som ska med är tvättat. Känns skönt att ha lite bättre koll på läget nu. Det syns tyvärr inte i rummet nu mera att jag städade härom dagen. Det ligger saker lite överallt nu, det blir så när man packar. I alla fall när jag gör det, haha. Röjer runt som bara den. Ska nu strax gå till bussen för att jag ska fika med Mikaela i stan. Mikaela gick i min nya klass innan, men bytte linje till media istället. Ska även fixa lite små ärenden i stan, chao!


Playman kalas!

För en stund sen så kom jag hem från Playman "kalaset", måste säga att det var riktigt kul!
Innan dess så har jag varit en lite små stressig dag. Var bara hemma en snabbis efter skolan och räknade lite matte sedan bar det av ner till stan då jag skulle möta mamma. Efter det åkte vi ut till Knalleland för att Vero Moda hade en klubbkväll. Där inhandlades en jättesnygg svart kofta. Sprang även in på Kicks och köpte toning. Mamma började tona håret på mig och sedan så insåg vi att en inte skulle räcka och då var det bara att tvätta ur det. Lite tog det, men inte så mycket. Så imorgon efter skolan så ska jag köpa ny toning, fast denna gång två stycken.

Något packande blev det inte idag. Hade nämligen tänkt det, men tror att jag ändå har koll på läget, hoppas det i alla fall. Nu ska jag fortsätta räkna matte!

Utvilad

Jaha ja, då var det torsdag igen. Utanför fönstret är det mörkt och det ser kallt ut. Får nästan ta min mössa på mig idag. Igår så somnade jag i soffan klockan 21.30, var jättetrött. Vaknade vid kl. 23 igen och pallrade mig till sängen. Eftersom det blev ganska så många timmar sömn i natt så känner jag mig utvilad. Idag efter skolan ska jag köpa lite små saker som jag ska ha med till Frankrike. Senare sen vankas det Playman galej. Nej, nu ska jag sminka mig. Ha en bra dag!


Do the dance!



Här är "D.A.N.C.E - Justice" som jag pratade om innan, enjoy!

Mer vardagslyx åt folket!

mys1

Såhär ser det ut i mitt rum just nu. Man måste göra det mysigt för sig även på vardagar. Tror att alldeles för få unnar sig vardagslyx. Så mer vardagslyx åt folket röstar jag för!

Ytligt? Ja...

Har nyss städat upp lite i mitt rum, det är lika bra att göra det innan det ser ut som en bomb. Nu lät jag väldigt ordningsam och att jag ofta har ordning i mitt rum, men det är en stor lögn. Sanningen är den att det ofta ser ut som en bomb, fullt med väskor och kläder lite här och var. Oftast blir det så att mamma får spader på mig och tar tag och städar rummet åt mig, haha. Nu på de senaste så har jag faktiskt haft ganska bra ordning i rummet, det är mycket trivsammare då.

Gick ner till tvättstugan innan för att börja leta fram kläder. Hittade lite som jag vill ha med, men det är så svårt. Jag har ingen aning om vad jag vill ha med mig. Det står att man ska ha med sig oömma kläder, men att gå runt i lite halvtaskiga kläder är liksom inte jag. Man vill ju ha med sig lite schyssta kläder, men kanske inte det allra finaste man har. Hm...det här är svårt. Dagens I-landsproblem eller till och med veckans. Ytligt? Ja, men så ligger sanningen till. Imorgon så ska jag ta och tona mitt hår hade jag tänkt, samt att färga ögonfransarna. Jag kom nämligen på den lysande idén att man kan färga ögonfransarna, så slipper man ha en massa smink när man är i Taizé, annat blir det i Paris. Den idén hakade Lovisa också på. Tänkte tona håret innan jag åkte till Stockholm, men så blev det inte. Är lite små trött på mitt hår nu, så en lite mörkare toning hoppas jag på att piffa till det lite. I 8:an så intensivtonade jag mitt hår mörkare och trivdes i det, så jag får hoppas på att det blir så nu med. Ska försöka ta och sola på fredag efter skolan tänkte jag också. Låter som om det kommer bli världens makeover innan jag drar till Frankrike, haha. Vem vet, vem vet?

Bambi på hal is

Igår blev det en riktigt TV kväll. Både Ugly Betty och Desperate Housewives sändes och då var man ju tvungen sitta bänkad! Annars igår så pluggade jag lite, som vanligt. Pluggade inför en engelska redovisning vi skulle haft idag, men en i vår grupp hade glömt sitt papper, då blev jag lack. Ville nämligen ha gjort redovisningen innan lovet så att man kunde släppa den. Även vårt geografiprov är uppskjutet till efter lovet, det är i och för sig ganska skönt, men jag tycker det är så skönt när man får saker avklarade.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Frankrike, tänk 3 dagar bara! Nyss var det flera veckor tills vi skulle åka. Åh, jag är så sjukt taggad inför resan! Det finns inte ord för hur mycket jag längtar! Ska börja ta tag lite i packningen idag. I alla fall leta upp kläder som behövs tvättas.
När jag ändå är inne på kläder så kan jag ju meddela att det shoppades lite i Stockholm, men inte så mycket. Köpte mig en creme färgad kofta från Zara, en nyckelring i lack från Ordning & Reda samt ett par trosor från Hanky Panky. Hade nämligen ett presentkort från Åhlens och då passade jag på att utnyttja det.

Haha, det hände en lite små kul incident när jag gick till skolan i morses. Jag brukar gå under en bro och där hade någon lagt en skabbig madrass så jag gick runt den, men det kanske inte var så smart. Det  brukar nämligen samlas vatten där och eftersom det var så kallt i morses så hade det fryst på. Så om man säger såhär, jag körde Bambi på hal is, alltså så vurpade jag. Hade min dator i väskan och iPoden i handen när jag gick. Som tur är så tog de ingen skada och inte jag heller. Förutom att jag blev blöt i baken, haha. Nu i efterhand så skrattar jag ganska gott åt det.

Idag ska jag träna min dansgrupp, har inte gjort det på några veckor nu eftersom jag varit sjuk. Förra veckan var jag i och för sig frisk, men gick fortfarande på pencilin. Så jag är ganska taggad på att dansa. Ska bränna en skiva med lite sköna låtar hade jag tänkt.  På tal om låtar så fick jag en massa sköna låtar av Louise igår. Om ni inte hört D.A.N.C.E av Justice, så tycker jag att ni ska lyssna på den för att den är otroligt skön!

Utmanad

Fick en utmaning av Sofia igår och den bestod av att man skulle säga sju sanna saker om sig själv, så here we go!

1. Jag spelade fiol när jag var mindre, närmare bestämt i ca 6 år.
2. Förra sommaren så fotade jag för Koppartrans, deras vår/sommar kollektion som var ute i butikerna i våras.
3. Det är sällan jag är sur, utan har nästan jämt ett leende på läpparna.
4. Har sjungt i kör i ca 8 år. Sjunger tyvärr inte i kör längre, men tycker om att sjunga otroligt mycket.
5. Jag är otroligt utåtriktad och när jag kommer igång att prata så går det inte att få stopp på mig.
6. Om jag ger mig in i någonting eller ska göra någon uppgift så gör jag det alltid helhjärtat.
7. Har hela mitt liv varit svag för nallar, har en stor samling hemma.

Där det finns bullar och kakor, där finns jag!

Tog mig kanske en lite för lång power nap, men den var verkligen välbehövlig. Innan jag fortsätter med mitt pluggande tänkte jag ta att berätta om min helg lite snabbt.

Åkte ju som sagt i fredags morse väldigt, väldigt tidigt. Sov inte en blund på tågresan, detta är något som verkligen inte är likt mig. Tro mig, jag försökte, men det gick inte så bra. Fick i alla fall pluggat, så det var skönt. Anlände i alla fall till Stockholm kl. 8.30. Tanken var att jag skulle möte upp Sofia vid lunchtid, men hon blev tyvärr sjuk. Så min moster, mamma och jag gick i stan och mötte sedan upp Tessan, Leo och mormor för att käka lunch. De kom senare för att lillkillen skulle sova. Efter att vi ätit lunch så avlägsnade jag mig och mötte Lissie. Vi var och fika och när vi satt där och pratade på som vi jämt gör så bestämde vi att jag skulle följa med henne hem och käka och efter det hänga med hem till en av hennes kompisar i Saltis. Den kvällen var riktigt trevlig, alltid lika kul att umgås med Lissie samt att träffa hennes kompisar. Missade det tåget som jag skulle ta hem, så jag fick vänta 30 minuter på nästa. Som tur är så väntade Lissie och en som heter Axel tillsammans med mig. På Saltsjöbanan så såg jag tre av sommar konfirmandernas storebröder, man kunde inte undgå och se vems bror som var vems.

I lördags så träffade jag Lovisa vid 14.30 ungefär och vi gick och fikade på en café på Odenplan, väldigt mysigt var det där. Där satt vi och planerade en massa inför Taizé och vi har ett vinnande koncept som vi ska köra på! Vi satt och snackade enda tills det blev mörkt, haha. Vid kl. 18 så var jag hemma och käkade middag med mamma och gänget. Henke lagar så himla god mat! Vid 20-tiden begav jag mig iväg för att träffa Johan. Mamma och dem skulle ändå gå ut så då passade jag på att hitta på något jag också. Johan och jag tog en fika på ett café som låg på Birger Jarlsgatan. Det var lika kul som alltid att träffa honom!

Igår så mötte jag upp Ida vid 12-tiden och sedan så gick vi och fikade. Det var jätte längesedan vi sågs, det var nog ett år sedan. Alltså alldeles för längesedan! Det var jättekul att se henne igen. Det blev att vi fikade i över tre timmar och efter det så mötte jag upp mamma, Tessan och company för att äta middag. Efter det så uträttade vi bara lite så saker och sedan var det dags att sätta sig på tåget hem. Vi åkte 1:a klass hem och då har man gratis trådlöst internet. Tror ni då inte att mitt trådlösa krånglar. Åh, vad irriterad jag blev!

Jag hoppas att det framgått att jag har haft en toppen helg! Den har bestått av många fikor, närmare bestämt 4 stycken. Pappa skojade och frågade idag om jag ville följa med på en fika, haha. Jag har alltid varit en sucker för fika. Min mamma och pappa kallar mig fikakung. Där det finns bullar och kakor, där finns jag!
Det var underbart att träffa alla kompisar, samt min extra familj som består av Tessan, Henke och Leo. Leo är ju alldeles för söt. Kärleken till det barnet är obeskrivligt stor! Man smällter så fort man ser honom och skrattar åt hans påhitt.

Oj, tiden börjar springa iväg, plugga var det jag skulle göra!

Somna som en stock

Nu är jag hemma från huvudstaden. Helgen har varit fantastisk och det har varit fullgång hela tiden så nu är jag helt slut. Ska bara öva på spanska glosorna en gång till, sedan blir det att krya till sängs, kommer att somna som en stock. Berätta mer om helgen imorgon!


Syndigt gott!

Just det, glömde berätta att jag var med i tidningen igår. Tränade en idrottskola i cheerleading, så då kom jag också med på en bild. Bilden var inte så liten om man säger så, haha. Så checka gårdagens tidning!

Nu är packningen under kontroll och det är skönt! Det enda som behöver göras nu är att lägga in lite nya sköna låtar på min kära iPod, packa ner lite smink/smycken och de läxor som ska med. De sist nämnda hade jag gärna sluppit ta med. Tänkte ta med min bärbara dator faktiskt så jag kan underhålla mig lite plus nya VR och Östermalmsmorden.
Proppade nyss i mig lite toffifee och innan dess hemmagjorda hamburgare. Mums, säger jag bara! Serri(min och Sandras förkortning på seriöst, haha), toffifee är syndigt gott! En hel sån kartong framför mig och den är slut på några minuter!

Kollade på hur vädret skulle vara i Stockholm imorgon och det ser ut som om det ska vara molnigt. Jag hoppas på att det ändrar sig så att de bli sådär höst mysigt med solsken istället! Det återstår att se, kanske bloggar lite när jag är i Stockholm, vem vet, vem vet... Kom på att kameran kan vara roligt att ha med sig, den får jag inte glömma!

Vet inte riktigt vilken väska jag ska ha med. Hm...det blir nog min kära Mulberry som funkar i ur och skur! Den är verkligen en favorit!
Här nedan ser ni väskan.

Music & lyrics


Åh, denna låten är så otroligt bra! Om ni inte sett filmen, alltså Music & lyrics, så måste ni se den! Den är verkligen nästan världens bästa film, i alla fall en av de bästa jag sett!

Lade nyss in lite låtar på min kära lillebror Johans mobil, fick då se ett filmklipp på mig själv som han filmat. Jag är as lack på honom och går runt i morgonrock och ser allmänt fräsch ut...not. Om jag lade in låtar på Johans mobil så fick jag låna hans ljusblå och vita Ralph Lauren skjorta i helgen, en enkel match alltså. Tänk att yngre kan vara så lättlurade, haha! Det är lite små komiskt att min pappa har en likadan skjorta. De har som tur är, inte använt dem samtidigt. Nu blir det käk!

Huvudstaden, här kommer jag!

girlisious
Ledarlaget i 6-kampen som bestod av: Mig, Sofia, Maria & Ulrica

Var ju som sagt på teater igår och det var nice, den var lite speciell, men inte dålig.

Har inte hunnit med att göra så mycket idag faktiskt. Mamma och jag uträttade några ärenden efter skolan och sedan så gick jag och lade mig när jag kom hem. Ögonen gick i kors på mig, haha. Vaknade vid 19-tiden och sedan dess har jag suttit här, samt pratat i telefon med min kära vän Louise även kallad Mowgli, haha. Alltså den tjejen är ju verkligen en 10-poängare, så sjukt skön! Hon ska också till Taizé och ska presentera henne för alla mina kära Stockholms vänner.

Någon annan som är sjukt skön är min kära klasskamrat Sandra. Det går inte en dag utan att man får sig ett as garv när man är med henne. Hon förgyller banne mig skoldagarna! Checka gärna in hennes blogg, den finner ni bland mina länkar. Hon skriver ofta om kärlek och om allt som hör där till!

Har glömt nämna det, men imorgon drar jag till huvudstaden! Så jag ska alldeles strax börja packa. Ska verkligen bli underbart att komma iväg, slippa tänka på skolan. Tyvärr har jag en hel del plugg till nästa vecka, men ska försöka göra en del på tåget hem. Tåget dit kommer jag att vara så sjukt trött så jag kommer bara att sova. Tåget går kl. 05.10 och vi är framme kl. 08.30. Kommer vara helt död på morgonen när jag ska upp, men det är det värt! Det är min mamma, mormor, min gravid moster och jag som ska åka. Ska mysa en massa med mitt älskade gudbarn Leo när jag kommer upp!

Imorgon så ska jag käka lunch med Sofia, sedan så ska jag höra av mig till Lissie idag och fråga om vi kan träffas på eftermiddagen eller kvällen. På lördag så ska jag fika med Lovisa och sedan kanske träffa Paul eller så blir det någon annan. På söndag sedan så ska jag fika med Ida och förhoppningsvis Amanda.


Lite hallon sorbet också, tack!

Mmm...supergod köttfärspaj ligger i tryggt förvar i min mage. Lite hallon sorbet skulle vara grädden på moset. Hallon sorbet och sedan plugga, det kör vi på!
Seriöst, mina svarta HM jeans har blivit galet stora. De bara hänger i baken på mig samt så är de ca 3 cm förstora i midjan, vet inte vad som hänt. Har i och för sig tappat några kilo, men ändå, haha. Får ta och tvätta dem och hoppas på att de drar ihop sig.
Haha, utanför mitt fönster just nu så ser jag prällen som arbetar i kyrkan där jag bor, undra vad han ska göra här. Han gick mot vårt hus, men jag har inte bestämt något samtal. När jag väl är inne på präster så måste jag säga att Maria som var präst på lägret nu i somras var grym!
Just det, plugga var det...


Pluggar varje dag?

Folk
En massa folk. Min nära vän Clare ser ni bredvid mig på bilden.
Båda ler väldigt mycket så antagligen så har någon sagt något kul, haha.

Kom hem från skolan för en timma sen ungefär och jag är riktigt trött. Det blev inte att jag fick göra något prov i spanska idag för att de fanns ingen sal som jag kunde göra det i så att jag ska få andra uppgifter istället och det känns bra. Trodde att jag skulle få en läxfri dag, men där trodde jag fel. Har några frågor i geografin som ska göras och även några i historian, inte så jobbiga dock. Ska iväg på teater med klassen kl. 19 idag, har glömt av det. Angels in America tror jag att den hette. Så nu innan jag ska iväg så ska jag plugga, käka och sedan ta mig en power nap! Shit, det känns verkligen som om jag pluggar varje dag...


06.58

Klockan är 06.58 och jag har redan tagit på mig, när hände det senast att jag va så snabb? Ska bara ta lite mascara och svepa lite rouge över kinderna, sedan är jag klar.
Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen de två senaste dagarna, men ska ta igen det idag hade jag tänkt. Har nämligen inga läxor tills imorgon, inte vad jag vet än i alla fall.
Var på utvecklingssamtal igår och det gick toppen. Alla lärare var kanon nöjda och jag var så gott som exemplarisk, sånt gillar vi! haha
Åh, nu kom "Only you" med Danny och Therese på radion, tycker att den låten är grym! Nej, time to eat breakfast, har spanskaprov senare idag och hoppas att det kommer att gå bra! Ha en bra dag allihop!


Veva eller steka?



Den här videon är så jävla skön, haha. Men Sandra och jag skulle nog kalla det veva istället för att steka, eller vad säger du? ;)

Mr Brightside



Har pratat om den här låten tidigare och den är verkligen suverän! Förbered er på att den är ganska så lång bara.

Vandrande piller

Nu var det dags att ta sin medicin igen. Tar den 3 gånger dagligen med 8 timmars mellanrum, känner mig som ett vandrande piller typ. Ska äta pencilinet enda tills på fredag, alltså sammalagt i 10 dagar, sedan är det över. Innan åt jag alvedon också, så var det många tabletter som skulle sväljas. Det var jobbigt eftersom jag knappt kunde svälja vanlig eller dricka, inte äta för den delen heller.
Har gått ner 3-4 kg nu när jag varit sjuk. I fredags åt jag min första middag sedan i tisdags, det var gott kan jag lova! Kunde nämligen inte äta förens då. Haha, pappa försöker typ göda upp mig nu för att han tycker att jag ser lite för mager ut. Så igår kom han först in och bjöd på chips, sedan så ställde han en skål med ostbågar på mitt skrivbord, haha.


Värsta fashion?

Ledare
Mimmi, Johan, Adam, Cinna, jag, Tobbe, Anton

Nu en tid fram över kommer det att komma en hel del bilder. Lade in en massa här på bloggen igår, så det kommer att komma en eller flera varje dag. Än så länge är det bara bilder ifrån konfalägret, som jag var ledare för i somras, men det får ni stå ut med. Det är bilder som väcker en massa minnen.

Det som jag ska göra idag är att fräscha till i mitt rum. Måste ju fräschas upp efter att jag varit sjuk, efter det så ska det pluggas. Har ju ett spanska prov som jag inte gjort, matteläxa och geografi. Så det är inte överdrivet mycket att göra. Vet att vi hade historia och svenska tills på tisdag, men har tyvärr inte de böckerna hemma. Sandra, är det massa andra läxor vi fått?

Just nu lever min hy sitt egna liv kan jag tala om, den är katastrof! Eftersom jag varit sjuk, så har jag inte kunnat ta hand om den och det visar minsann resultat. Usch...

Känner mig verkligen tom på inspiration när det gäller kläder. Känns som om jag inte riktigt orkar bry mig om vad jag har på mig. Det finns saker i garderoben som jag inte använt på ett bra tag, vilket är synd. Får ta att börja använda dem, samt försöka hitta lite inspiration. En klasskamrat sa till mig för några veckor sedan att alla sa att jag var värsta fash(fashion). Det värmde, kan jag tala om. Förresten, någon som är fashion är Mimmi som ni ser längst fram på bilden, även min kära vän Sofia!
Jag känner för nya fräscha höstgrejer, men vet inte riktigt vad jag vill ha. Här hemma känns det nästan meningslöst att titta eftersom det inte finns så roliga butiker. Är lite sugen på att sy någonting också, skulle vilja ha en vippigkjol. Hm...vi får se hur det går med den planen.

De flesta har börjat använda stövlar nu, eller har använt en längre tid, men jag är inte en av dem. Jag håller fast vid mina tunnare skor så länge som det går, haha. Snart får väl jag överge mina kära vita Converse som jag använt flitigt ett bra tag nu. Måste köpa mig ett par nya höstskor och stövlar. Har sett ett par svarta i lack från Vagabond, men de finns tyvärr inte här hemma.

Just det, städa var det!

Vikt mig 31352 gånger av skratt, fått flashbacks från i somras...

Före action
Johan, Katta (Katarina), Lovisa, Sofia, Anders, jag, Tobbe, Anton, Mimmi,
Adam, Tom, Eva. Tyvärr kom inte My, Axel och Patrik med på detta foto.
Kort förklaring varför jag har en kudde under tunikan:
Jag var Maria som skulle föda Jesus (Anders) och Tobbe var Josef.


I förmiddags så ringde Johan mig. Det är nämligen en kyrkhelg ute i Saltsjöbaden denna helg så att han var där. Idag så skulle alla ledare göra lunch, så hela ledargänget, utom jag, var där. Måste erkänna att jag var riktigt avundsjuk på honom som var där och var med, samt att vara med de andra.
Allt verkade i alla fall vara i sin ordning, till exempel:
Anders hade sagt till Tobbe att han skulle få 50 kr om han åt en boll med smör (detta hakade självklart Tobbe på, men bangade efter några tuggor), Anton spelade på pianot, Maria hälsade så gott till mig, Lovisa hälsade inte. Även fast Lovisa är "stoneface" när vi leker "Älskling, älskling", så vet jag att hon inte är lika hård inombords, hahaha. Där fick jag väl till det Lovisa? ;) Har bott i samma rum som henne i två veckor så jag vet minsann ett och annat om min Batman kompanjon.

Även fast jag inte var där, så kunde jag ändå se allt i det minsta detalj när Johan pratade med mig. Kändes nästan som om jag var där själv. Om jag hade varit där så hade jag antaligen vikt mig av skratt 31352 gånger om av Anders alla påhitt, kännt mig hemma, fått flashbacks från i somras och mått som en prinsessa bland mina kära vänner! Nu är det bara två veckor kvar tills jag får träffa dem!

In action
När man minst anar det så kan vi freaka ur! Anders är så klockren på denna bild med

papper lindat runt sig som en blöja och sedan "The 1" skrivit på kroppen. By the way, så var det bakom eken som jag födde honom ;) Konfirmander (ni ser baksidan av några) fick nog sig ett gott skratt när de hörde ljud från "förlossningen", haha.


På benen igen

Har börjat känna mig som en människa igen och inte som ett lik. Usch, har nog aldrig mått så dåligt som jag gjort. Det märks att pencilinet börjat värka och tur är väl det. Så nu är jag uppe på fötterna igen och sover inte bort hela dagarna. Är fortfarande lite halv svag, men på bättringsvägen som sagt! Hoppas på att jag kan gå till skolan på måndag, för jag vill inte komma efter allt för mycket i skolan. Hoppas inte att jag redan är långt efter det andra...


Kraftig halsfluss

Jag har gått och blivit riktigt sjuk, det enda jag gör är att sova.
I tisdags satt mamma och jag 3 timmar på akuten, men gav sedan upp. Så igår var pappa med mig hos läkaren istället och det visade sig att jag har kraftig halsfluss och får inte gå till skolan förens på måndag, eftersom det är väldigt smittsamt. Jag kan knappt dricka och äta eftersom jag knappt kan svälja eftersom det gör så ont. Skulle vilja dricka glas vatten och äta en massa, men får inte i mig det. Är helt igen täppt i näsan så att jag måsta andas med munnen, vilken gör den sjukt torr. Att inte kunna dricka så mycket på det är ingen härlig kombination. Nej, nu är det slut med mitt klagande och ska bege mig till soffan igen...

Honungsvatten

Har gjort i ordning mig honungsvatten med citron i, hoppas att det ska göra min hals mer fit for fight. Har verkligen inte ork att bli sjuk igen. Om mandlarna är lika svullna imorgon ska jag gå till skolsköterskan.
Mamma sa: Du kanske börjar få påssjukan? 
Jag kan meddela att jag skulle få spader då. Härlig syn det hade varit för folk! Att tänka mig med påssjuka gör mig lite full i skratt, haha. Jag hoppas att jag får slippa det besväret. Ska dricka upp resten av mitt honungsvatten nu och duscha. Efter det krypa till sängs och kanske läsa "Östermalmsmorden". Har inte kommit jättelångt i den, men än så länge är den minsann lovande!

Igen?

Usch, nu börjar förkyldningen och halsontet komma tillbaka. Mina mandlar är jättesvullna. Förstår inte hur jag kan bli smittad hela tiden och av vem, haha. Var ju sjuk för inte så himla längesedan, men det verkar som om det aldrig riktigt gick ur kroppen.

Idag är det i alla fall strålande sol och riktigt msyigt höst väder. Det är såhär hösten ska vara, inte en massa regn. Ikväll så ska jag träna, men ska nog ta det ganska så lugnt. Nu ska jag strax ta tag i pluggandet. Som tur är har vi inte så himla mycket denna veckan. Bara några få läxor och ett spanskaprov, så det ska väl inte bli några problem. Hur ser er vecka ut?


Tre veckor sedan

Igår var det tre veckor sedan.
Tre veckor har jag nu levt utan dig och i början var det väldigt svårt för mig.
Det finns fortfarande obesvarade frågor kvar, men jag känner att jag kan vänta med att få deras svar.

Mycket hellre skulle jag vilja ha dig, du var allt för mig.

Friden är över

Nu är resten av familjen hemma igen, så nu är friden över, haha.

Renovering av mig själv

En av de bästa sakerna med att ha hela huset för sig själv är att man kan spela musik hur högt man vill utan att någon gnäller. Det är verkligen underbart när man kan vrida upp volymen på stereon när man hör en skön låt och sedan shaka rumpa om man så vill.

Hur har jag tillbringat dagen då?
Jo, jag tog det lugnt på morgonen och åt en sen frukost. Den bestod av lite grovare bröd, chevre ost med honung ringlat över plus ett glas annanas juice. Åh, det vattnas i munnen när jag tänker på mackorna. Chevre ost och honung är otroligt gott!
Efter det lade jag en ler ansiktsmask och medans den torkade så läste jag Klick. Efter ansiktsmasken bar det av in i duschen där kroppen peelades och håret fick sig en inpackning också. Så en renovering av mig själv gjordes alltså. Istället för att ta på mig mjukisbyxor som jag annars skulle gjort så tog jag på mig mina älskade Seven jeans som jag inte använt på ett tag. Till det slängde jag på mig min rosa Ralph Lauren t-shirt jag fick jag min kära vän Johan när jag fyllde år. Alltså sköna kläder.
När jag var färdig fixad så lade jag mig i soffan och läste "Östermalmsmorden" tills jag blev för trött och tog mig en power nap. Vaknade sedan till liv efter 45 minuter och efter det kollade jag lite på TV och nu sitter jag här. Ska faktiskt slita mig ifrån datorn och göra mig en smaskig sallad nu!


Ashley Olsen, make up & Sephora

Ashley     Ashley Olsen

Jag tycker att Ashley Olsen ser otroligt bra ut på dessa bilder!
Den högra bilden fastnade jag för ett litet tagsen och kan inte släppa den. Tycker att hon ser otroligt fräsch ut på den bilden. Hennes make up är otroligt snygg! Den är neutral, men det är ändå något speciellt med den. Tycker att det är snyggt med bronze och ganska neutrala ögon.
På den vänstra bilden kör hon med också med bronze, men med sotade och markerade ögon.
Otroligt snyggt det med! Så skulle jag verkligen kunna tänka mig att se ut vid något speciellt tillfälle.

Jag själv använder inte så jättemycket smink, utan brukar väl köra lite på den make upen som Ashley har på den högra bilden. Använder endast mascara och rouge. Mitt rouge från Sephora kan man använda som bronze puder så då brukar jag svepa det lite över pannan, nästan och hakan. Man får lite fräschare färg i ansiktet då tycker jag. Så det är väl lite min signatur make up.

Är jättesugen på att köpa nytt smink, men jag vet inte vad. Jag är inte i så stort behov av det heller måste jag erkänna. Om vi får tid att besöka något av alla Sephora som finns i Paris, så ska jag verkligen göra det. Tycker att deras smink är riktigt bra! Tyvärr finns det ju inte så Sverige, så man får passa på när man är utomlands. Mitt rouge därifrån börjar ta slut och börjar få lite smått panik över det eftersom jag trivs så bra med det. Så jag håller tummarna inför Paris.

Om 3 veckor så är jag faktiskt på väg till Frankrike. Längtan är stor!

Ta tillfället i akt

Jag vid Norr Mälarstrand
Jag efter att ha ätit på M/S Gärda vid Norr Mälarstrand förra sommaren

Idag har jag huset för mig själv enda tills ikväll, det är absolut inte fel. Ska verkligen ta detta tillfället i akt, men vet inte riktigt hur. Jag var inne ett tag på att jag skulle ta mig en promenad i det fina vädret. Solen skiner nämligen och det är verkligen en perfekt höst dag, det var det även igår. Vet inte om jag är så sugen på att ta en promenad, det är otroligt skönt, men det finns inte så många roliga ställen att gå till. Det perfekta skulle vara om man bodde nära vattnet.
Om jag bodde i Stockholm så skulle jag antingen tagit mig en promenad vid Norr Mälarstrand på Kungsholmen eller gått en promenad ute i Saltis (Saltsjöbaden). På vissa ställen ute i Saltis är det verkligen vackert. Gillar att det ligger så nära vattnet, perfekta promenad möjligheter. Man får inte bara en förhoppningsvis uppfriskande promenad, utan också få se en massa sagolika hus. Det är helt galet hur stora en del hus är och fina är dem!

Hm... det blev lite svårt det här. Kanske ska ta att äta frukost först och sedan bestämma mig?


En kort stund

Är hemma nu en snabbis. Ska strax möta mamma och så ska vi äta lunch tillsammans och sedan hjälpa mormor att välja glasögon. Efter det är det tillbaka till skolan som gäller och ha idrott klockan 13.25. Efter det så ska jag fika med Frida. Ska försöka hinna med att skriva senare idag, puss!

Alla andra kvällar

Som alla andra kvällar denna vecka, så har denna kvällen gått åt till att plugga. Denna gång till matteprovet imorgon. Jag är verkligen trött på skolan just för tillfället, i alla fall läxorna. I skolan är det ganska lugnt, men det är läxorna som gör att jag får spader på skolan. Som tur är så har jag mina kära klasskamrater som livar upp dagarna med både det ena och det andra.

Imorgon så ska jag fika med Frida efter skolan, har inte träffat henne sedan hon åkte till England och det är otroligt längesedan. Ska bli mysigt att träffa henne. På kvällen så ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Kommer knappt lyfta ett finger. På lördag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men det återstår att se. Känner mig så himla tråkig, de två senaste helgerna har jag bara tagit det lugnt, varit hemma och myst. Tycker att det kan vara riktigt skönt. Många känner press att gå ut varje helg eller att de måste hitta på något jättekul, men så känner inte jag. Om man går ut varje helg så blir det ju inte riktigt att man uppskattar det lika mycket som om man går ut lite då och då.
Rätta mig om jag har fel, men så tror jag att det är.


P.S. I'm still not over you

What's up? I know we haven't spoken for a while, but I was thinking about you and it kind of made me smile.
So many things to say, had to put them in a letter. Thought it might be easier, the words might come out better.
How's your mother? How's your little brother? Does he still look just like you?
So many things, I want to know the answers to...

Wish I could press rewind and rewrite every line to the story of me and you.

Don't you know I've tried and I've tried to get you off my mind, but it don't get no better as each day goes by.
I'm lost and confused and I've got nothing to lose.
Hope to hear from you soon.
P.S. I'm still not over you

Excuse me, I really didn't mean to ramble on, but there is a lot of feelings that remain since you been gone.
I guess you thought that I would put it all behind me, but it seems there's always something right there to remind me.

Like a silly joke or something on the T.V. Boy it ain't easy when I hear our song I get that same old feeling.
Wish I could press rewind. Turn back the hands of time and I shouldn't be telling you.

Did you know I kept all of your pictures?
Don't have the strength to part with them yet, oh no
Tried to erase the way your kisses taste, but some things a girl can never forget...

P.S. I'm still not over you - Rihanna

Off

7 läxor och ett prov avklarade redan avklarade, ett prov kvar. Det är därför jag varit ganska så off de senaste dagarna. Har inte hunnit svara på mail och knappt haft något annat än plugg i tankarna. Svar på mail kommer, det lovar jag!
Skulle se på DH igår, men såg bara i 20 minuter. Sedan kröp det i kroppen på mig och jag kände att jag var tvungen att plugga. Veckan i Frankrike kommer verkligen att vara välbehövlig, kunna släppa allting.

Som svenskaläxa häromdagen skulle vi skriva en miljöbeskrivning och jag skrev om stranden i Strömstad. De som var med på konfa vet exakt vilken jag menar. Blev väldigt nöjd med den, så jag tänkte att det kunde vara kul att lägga in den på bloggen. Känner att jag behöver liva upp den lite. Den handlar ju för det mesta bara om mitt liv och mitt liv är inte alltid det roligaste, haha. Well, well det ni är ju inte tvingade att läsa ;)

Som vanligt idag så har jag tränat min dansgrupp. Körde ganska så hårt med dem och man märkte på dem att de var ganska slut efter träningen. Stackare, haha. Efter det så hämtade pappa mig med moppen och så körde jag en sväng. Skämms nästan för att säga att jag knappt kört. Blir aldrig att jag får tummen ur även fast det är riktigt roligt. Som kompensation för att jag inte kört så mycket körde jag en del nu ikväll. Skulle bara köra runt lite här i området, men det blev en bra sväng. Pappa hade åkt ut med bilen och letat efter mig eftersom han bara trodde jag skulle ta en liten tur, hahaha.

Nu ska jag ta mig en dusch efter det plugga(suprise) matte och sedan ta det lugnt. Ska inte gå och lägga mig för sent idag för jag är verkligen behov av sömn. Måste ju vara utvilad inför Playman kick offen som vi ska ha i skolan imorgon, haha. Ciao!

Läxor står mig upp i halsen

Självklart så består den här dagen också av pluggande. Alla läxor står mig upp i halsen nu kan jag meddela. Börjar få lite smått panik känner jag. Samhällkunskapsprov imorgon och även en historia grej. Jag är i full gång med samhällskunskapen och historian har jag inte ens börjat med. Usch säger jag bara...
Så därför blir det inte något roligare inlägg än det här idag.