DH & OC

Åh, idag är det dubbelavsnitt av DH. Det är verkligen inte fel, sedan så börjar OC imorgon. Kan du blir bättre?

Helgen

Här kommer en uppdatering om helgen.

Fredag: Skola, träning och sedan 20-års fest. Det var verkligen en lyckad fest :)

Lördag:
Var i Gällstad med mamma, hennes kusin och mitt gudbarn. Åh, det finns verkligen ingen underbarare bebis. Han är världens sötaste lille kille, jag vill bara äta upp honom för att han är så söt :P När vi kom hem så hyrde vi film och bara mös. Denna dagen inhandlades också en mössa och ett par skor (pumps). Egentligen behövde jag inte alls ett par skor, men svag som jag är för det så blev det ett par. Ska ha dem på dopet och när vi åker till Spanien. Åh, vad jag längtar!

Söndag:
Söndags middag hos mormor. Oxfilé, bakad potatis och kantarell och championjonsås bjöds det på till varmrätt och efterrätt vit chokladmousse, färska bär och rån :) Otroligt gott. Efter vi vart hos mormor kom min moster, ena kusinen och morfar hem på fika. Just det ja, det var snö ute då med. Det vill inte jag ha nu =/

Nu så ska jag alldeles strax lägga mig i soffan och läsa Vänninan av Denise Rudberg, verkligen en grymt bra bok :)

Marbella om 2 månader

Nu är det exakt två månader kvar tills vi åker till Marbella i Spanien! Åh, det ska bli så underbart.

Idag har mamma och jag fixat ordning i mitt rum, nya gardiner och grejer. Blev riktigt fräscht.
Spanska provet gick bra idag, hoppas jag. Kändes bra i alla fall.
Nu ska jag gå och lägga mig, det är en dag imorgon också. Fast det känns som fredag.

.

Nu ska vi strax ha idrott, men vi ska ut och gå eller något för vi får inte ha lektion i idrottsalen för att killarna omklädningsrum har vandaliserats. Efter det är det svenska och spanska. Vi har det sista lektionen och då har vi provet, jag hoppas att det går bra. Det känns bra iaf. Nu säger d att vi måste gå till idrotten.

Puss hej!


Onsdag

Kom hem från träningen för en stund sen. Väldigt skönt att träna :) Jag lovar att jag kommer att ha världens träningsvärk imorgon. Jaha ja, då var det torsdag imorgon, börjar dagen med matte. Käckt värre... Längtar tills imoron kväll för då kommer min mammas kusin och hennes barn som jag sagt tidigare. Imorgon har vi spanska prov också, hoppas att det går bra. Nu i två veckor så är det enda jag gjort är att plugga när jag har kommit hem. Nej, nu ska jag öva de sista till provet.

Tiiiisdag

Idag så fick vi sluta en halv timme tidigare och det tackade jag verkligen inte nej till. Nu när jag vart hemma så har jag övat på engelska glosorna, efter det somnade jag och sov i ca 2 timmar, sedan pluggat till spanska provet. Ska ta att göra det lite mer innan jag lägger mig i soffan och läser en ny bok som jag lånat innan DH börjar. Har lånat Vänninan av Denise Rudberg. Den verkar väldigt bra så jag hoppas att den lever upp till förväntningarna :)

Jaha ja, då var det två månader kvar till julafton. Tänk vad tiden går fort...


Monday

En ny vecka och det är nästan lika mycket att göra som det var förra.
Såhär ser det ut med läxor och grejer som jag ska göra denna veckan:

Måndag: Träna
Tisdag: Lämna in en reflektionsgrej på SO:n, VG/MVG delen på Fysik-provet och textil/designen om jag hinner. Tror att jag får skippa den eftersom jag har ett spanska prov att plugga till.
Onsdag: Engelska läxförhör, fika med Anna, träna min dans grupp och träna själv
Torsdag: Spanska prov och min mammas kusin och hennes 4 månaders son kommer
Fredag: 20-års fest
Lördag: Antagligen till Göteborg
Söndag: Ingen aning

Vi fick idag tillbaka ett stor svenska arbete som vi gjorde i våras och det fick jag MVG på. Blev riktigt glad. Ska ta att gå och lägga mig nu, men jag kom på en lite små kul grej.

När jag var i Sthlm nu senast så när vi gick in till stan så körde jag barnvagnen som mitt blivande gudbarn låg i (samma lille kille som kommer på torsdag). Då kollade folk jättemycket och trodde att jag var mamman för jag gick 1 meter framför de andra. Det var så i somras också när jag var en vecka i Sthlm på konfa (vi åkte till Strömstad i 2 veckor med konfan i slutet av den veckan jag va i Sthlm som jag skrivit om innan). När vi skulle hem så skrek han så mycket så jag bar honom. Så folk kom fram och frågade mig hur gammal han var o.s.v. Min mammas kusin stod bredvid mig, men de frågade inte henne så de trodde att jag var mamman :P Ja, missförstånd kan det verkligen bli

God natt

Enköping

I helgen har jag varit i Enköping på galej, det har vart mycket trevligt. Imorgon är det måndag igen och sista veckan före lovet. På torsdag kommer min lille gullunge :)

Plugg, plugg, plugg...

Usch, det känns som om jag har 1000 saker att göra och lika många måsten. Det enda jag hinner med denna veckan är att plugga och träna. Det blir liksom inte så mycket tid över till annat. Okej, jag har haft prao i 2 veckor och måste väl komma tillbaka till verkligheten, men jag orkar inte. Varför ska det jämt vara så att när vi har prov och inlämningar att det blir på samma vecka? Idag har jag övat till spanska läxförhöret imorgon och tränat. Har inte tränat på en vecka eftersom jag vart sjuk.

Imorgon så har jag också en grej som ska göras och ett måste. Eller man kan nog slå ihop det till två måsten. Jag måste skriva klart bokreccensionen på engelska tills på fredag och jag måste gå till prao platsen och hämta mina tofflor och tacka för praon. Eftersom har vart sjuk har jag inte haft någon möjlighet att göra detta förens imorgon och idag hann jag inte. Slutar dessutom kl.15.20 imorgon så jag kommer väl att komma hem från prao-besöket vid 16.30 om jag har tur tidigare. Då blir det bara att sätta sig och skriva klart engelska grejen och sedan förhoppningsvis sätta sig framför brasan och läsa nya VR som jag inte har hunnit läsa så mycket i.

Både igår och idag har det blivit tråkiga och långa inlägg typ om hur jobbigt allt är. Det finns säkert folk som har det mycket värre än jag, men just nu pallar jag inte.
Jag har i alla fall lite grejer att se fram emot till helgen då jag åker iväg och nästa helg då jag ska på 20-års fest. Det ska bli väldans trevligt :)


Irriterad till max

Åh, vilken jobbig dag, men egentligen var den inte så jobbig fast den bara blev så. Jag är frisk igen och det känns skönt faktiskt. Som ni säkert vet så skulle vi ha fysik-prov idag, trodde vi ja, men det blev ändrat till nästa tisdag istället. Varför detta då? Jo, för att det var folk som inte kunde, sure säger jag. Folk har väl börjat att öva 2 dagar innan och det är därför de inte kan någonting. Man blir så ruggigt irriterad när man verkligen legat i och pluggat en massa och sen blir inte provet den dagen det är sagt! Vi har liksom 1000 andra grejer att göra denna veckan och spanska-prov nästa vecka. Man vill ju ha provet överstökat. Så redan sen NO-lektionen har jag varit irriterad, men som tur är ska jag få göra provet imorgon.

Fortsättning...
Håller på att kolla på Desperate Housewives, men tänkte fortsätta mitt klagoinlägg nu i pausen. Jag är fortfarande grymt irriterad om inte ännu mer! Detta har förstört hela kvällen och hela morgon dagen. Om jag skulle haft fysik-provet idag skulle jag kunnat pluggat på spanska förhöret tills på torsdag, men icke sa nicke. Det kan jag inte för jag har engelska och ska läsa igenom fysiken en gång till.

Nej, det är lika bra att jag slutar att skriva nu innan jag blir ännu argare. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag! Puss hej!

Hemma

Idag är jag hemma, praon är slut och vi skulle sprungit milen med skolan, men så blev det inte för mig. Så jag är hemma. Sov till kl 11 och det var skönt, men imorgon blir det andra bullar. Då ska jag till skolan, iaf  vad jag tror nu. Åh, vad jag längtar tills ikväll!

.

Fortfarande sjuk och håller på att plugga Fysik som jag gjort hela helgen känns det som. Kan det blir bättre?


Lördag

Sov till halv 12 idag utan att vakna innan. Det var skönt, men det känns som om hela dagen har gått när man vaknar så sent. Det som jag kommer att göra idag är att plugga. Nästa vecka har vi hur mycket som helst.

Såhär kommer det att se ut läx och prov mässigt:
Måndag: Ingenting som tur är :P
Tisdag: Fysik prov
Onsdag: Engelska läxförhör
Torsdag: Spanska läxförhör
Fredag: Bokreccension på engelska

Efter den veckan kommer jag att vara helt slut, tur att vi åker bort nästa helg :P

Fortfarande en sjukling

Är fortfarande sjuk, men mår lite bättre än igår. Idag har jag i alla fall kunna käka och göra något annat än att bara sova. Är riktigt stolt över mig själv att jag gjort alla studieuppgifter till Fysiken (blir  förhoppningsvis lättare för en på provet om man gjort dem). Det är en av grejerna jag ägnat mig åt idag. Har kollat på The Voice och läst lite olika tidningar också :)

Nu kallar Idol!

Sjuk

Jaha ja, då har man gått och blivit sjuk. Kände på mig det igår kväll. Har ont i halsen och hela kroppen. Typiskt att bli sjuk nu när man bara har 2 dagar kvar av praon, jaja, det är väl kanske inte hela världen. Har inte varit sjuk sedan konfan så det var väl min tur att bli sjuk nu =/ Eftersom att vi har Fysik-prov på tisdag och jag ändå är hemma nu måste jag plugga på det. Jag hatar Fysik, det är en sak som är säker.

Puss hej!


Trött är bara förnamnet

Just nu är jag sjukt trött och har ont i halsen. Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk eftersom alla småungar nyser och hostar på en. Varje morgon denna vecka har jag inte velat gå upp har varit hur trött som helst, även fast jag var ledig 3 dagar förra veckan. Helgen tog nog på krafterna ;)

Idag så har jag fått en ny mobil av min kära mor och far. En Sony Ericsson K750i :) Så jag är kanon glad, fast den måste ladda i ett dygn innan jag kan använda den. Det är lite surt ;P

Så mycket mer har jag inte att skriva, eller orkar rättare sagt.
Puss hej och god natt!

...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, helgen har varit toppen. Nu såhär efteråt kommer en massa känslor upp som jag tror har funnits inom en ganska länge, men att man inte har tänkt på det så mycket. Jag saknar vissa personer obeskrivligt mycket och jag vill inte vara här...


Stockholm

Nu är jag i Stockholm, eller jag kom igår. Igår på kvällen var jag ute och käkade och var på bio med en kompis. Det var jätteroligt :D Det var hur kul som helst att träffas igen, har saknat han väldigt mycket.

Nu idag så ska jag iväg vid klockan 12 och fika eller käka lunch med lite andra kompisar :) Riktigt roligt att man kan träffa folk när man ändå åker upp och ska träffa släkten :)

Nu ska jag fortsätta att göra iordning mig. Ha en bra dag!

.

Sitter och dricker en stor kopp te och käkar bulle. Egentligen borde jag packa, men jag orkar inte. Imorgon får jag i alla fall träffa världens sötaste lille bebis!

Torsdag

Usch, idag har det varit lite ruggigt ute. Man känner att kylan börjat att komma, men jag tackar inte nej till det. Nu sitter jag och dricker te, kom hem från praon för en timme sedan ungefär. Klockan 18 så ska jag sola, ringde och beställde tid innan. Känner att jag verkligen har ett behov av att sola sedan så tackar man ju inte nej till värmen heller ;)

Funderar på att börja ta fram lite kläder som jag ska ha med mig.
Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, men tre saker som jag ska ha med vet jag iaf. Det är mitt vita och mitt svarta ribbade linne och ett par jeans.

Onsdag

Idag har jag varit på tygmässa. Det var käckt, men kände mig ganska missplacerad där i mina dagisfröken kläder typ xD Jag har också tränat min dansgrupp och efter det har jag själv tränat.

Imorgon så blir det prao på dagen och sedan efter att jag slutat tänkte jag kanske pallra mig ner till stan och sola, men får se om jag orkar. Måste ta att packa till helgen också, då det bär av till Stockholm. Åh, det ska bli så roligt!

Nu är jag verkligen jättetrött (kommer på mig själv med att jag ofta är det när jag bloggar xD) så jag ska gå och lägga mig. Puss hej!

Emma goes dagisfröken ;D

Jo, nu ska jag ta tag i att säga hur det har varit första dagarna på praon. De har varit väldigt bra faktiskt. Trodde inte riktigt det eftersom dagis inte är min grej, men det är faktiskt ganska mysigt :) Vad får jag göra då? Jo, jag får läsa sagor, leka med dem, vara ute, spela spel. Ja, typ allt som man gjorde när man gick på dagis. Igår var alla barnen överlyckliga när det ösregnade när vi var ute. Det var inte riktigt jag. De skvätte vatten på varandra och någon unge drack till och med det bruna vattnet när någon fröken kollade bort. Mysigt värre, eller inte... På tal om fröken så kallar vissa barn mig för "Fröken" och "Stor Emma". Hahaha, jag känner mig vuxen när de säger det xD Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga.

I helgen bär det av till Stockholm och jag längtar så otroligt mycket! :D

Skulle kollat på Desperate Housewives idag, men det blev inte så. Måste ta att göra dansplaceringar till min dansgrupp. Ska ha dem imorgon så det är nog bäst att jag fixar det nu på momangen.


Ny vecka

Första dagen på praon idag, jag är trött så jag orkar inte skriva någonting om dagen. Det får bli imogon, då kanske jag kan lägga in höstens "vill ha"-lista och jämför den med sommarens. Men vi får se vad som orkas med imorgon, kanske blir att jag går på en Textilmässa. Det ska göras någon dag i veckan, men vet inte vilken. Vi får se, vi får se. Hemskt vad mycket som skulle göras helt plötsligt...

Nej, nu går snart ögona i kors. Natti natti.


För jag kan aldrig glömma dig...

Söndag

Idag så har jag varit på kalas hos mormor och jag är så mätt att jag nästan spricker. Det blev oxfilé och grejer och det tackar inte Emma nej till. Så det blev mer än en portion, det kan jag lova. Så nu sitter jag här och gör inte så mycket, är ganska trött.Funderar på att lägga mig och vila eller något en kort stund. Eller så blir det att jag läser en stund. Läste ut Gossip Girl igår så det blir antingen att jag fortsätter att läsa Schindlers list eller någon engelsk bok som heter Two timer eller något i den stilen. Får nog bli den engelska för den ska vara klar innan den 20:onde oktober och då ska en bok reccension vara klar på den med. Lika bra att göra klart den i tid, så man inte står där två dagar innan.