Måndag och en ny vecka

Nu har Tema-veckan börjat. Må bra och kultur är temat . Vi ska jobba mycket som sagor och ha ett fyspass på morgonen varje dag, käckt värre. På torsdag ska vi med klassen till Liseberg och på fredag naturdag. Då ska jag tro det eller ej, paddla kanot. Gjorde det förra året också och det va riktigt kul faktiskt. Usch, känner att det blev lite sådär halv boring uppdatering idag, men men.

Detta ska införskaffas i sommar eller innan:
Vitt ribbat linne
Guldskor
Söta hårskenor
Sidenband
Nagellack, Mavalas tror jag att det blir. De är små och behändiga, finns dessutom i fina färger


Dove's summer glow

Igår kväll testade jag Dove's summer glow med lätt brun-utan-sol effekt i. Den va faktiskt bra förutom att den som applicerade den var halv kass på det (jag). Nejdå, så farligt var det inte. Nån fäck här och var, fast på sånna ställen som nästan inte syns så det är skönt. Det låter precis som om jag ser ut som en leopard, men det gör jag inte.

Idag så står inte så mycket på schemat faktiskt. Mina kusiner, min moster och vi i familjen ska ut och äta med mormor. Sen var det några till tror jag. Det kan nog bli mysigt. Sedan så ska jag också skrubba bort det som blev fläckigt och ta på nytt och mer nogrannt. Så mycket mer än det här kommer inte göras idag, eller jo ska skriva rent ett engelska-arbete.

Puss hej!

Första inlägget

Nu har jag också gått och skaffat mig blogg. Kände att jag blev inspirerad av alla andra som bloggade så det var väl dags för mig också. Har inte så mycket mer att skriva om just nu så jag avslutar mitt första blogginlägg med något så klämkäckt som:
Välkommen till min blogg!