Oj!



Oj, vad snygg kan vara på bussen påväg hem! haha Eller inte...

Väcker "vill-ha" begär

Sitter och spanar in alla fina grejer på Ralph Laurens hemsida, allt väcker "vill-ha" begär! Medan jag gör det så dricker jag mango-passionsfrukt smoothie och äter honungsmelon, gott!

Dagens "Att-göra"

Det som ska göras idag är följande:

Skriva rent miniporträttet []
Läsa psykologi [x]
Börja plugga på spanskan []
Läsa svenskan [x]

Lyckad lördag

Det blev en otroligt rolig kväll igår! Tyvärr blev det ingen dans som Fanny och jag var sugna på, men jag hade det verkligen jätteroligt i alla fall. Det var bara några få som jag kände sedan innan, så jag som älskar att träffa nytt folk trivdes som fisken i vattnet. Det som var så skönt var att alla pratade nästan med alla, annars brukar det lätt bli så att folk sitter i sina kompisgäng och inte pratar med några andra. Det blev i alla fall väldigt många skratt och en lyckad lördag!


Ciao!

Det inte att jag tog på mig varken tunikan eller blusen ifrån Soaked in Luxury. I stället tog jag på mig den vit-orangea blusen, kändes mer rätt idag. Till det har jag svarta jeans ifrån Lord Richard med dragkedja nertill, pappas svarta klocka ifrån Casio och svarta ballerina. Nu ska jag kila, ciao!

Music!

Medan jag håller på att göra i ordning mig så är det Steve Angello, Those dancing days, David Guetta och Familjen som kommer ur högtalarna!


30 augusti

Har suttit och njutit av solen en stund nu, skönt!
Har faktiskt hunnit med en hel del olika saker idag. Mamma väckte mig vid halv tio, efter det sedan bar det av ut till Gällstad där hon skulle köpa lite nytt till vår servis. När vi ändå var där ute så passade vi på att åka till Lager 157, där inhandlades lite olika basplagg. När vår mini-shopping var klar satte vi oss och fikade, mysigt. När vi kom hem sedan passade jag lilla Thilda.

Just det, det blev faktiskt lite shoppat igår också, även fast det inte riktigt var tänkt så. Jag skulle in på Sisters en snabb sväng och se ifall de hade kvar en Boomerang tunika jag spanat in tidigare. Den fanns dock inte kvar, men i stället hittade mamma och jag andra godbitar. Med mig hem fick jag en blus och en tunika ifrån Soaked in Luxury, båda var ljusrosa i helsiden. Sedan köpte jag även en vit-orange blommig blus ifrån East West, jättesöt. Eftersom alla tre var till ett väldigt bra pris, så kunde jag inte motstå att köpa alla, haha!
Fanny och jag ska på partaj ikväll och då tänkte jag inviga något av plaggen ifrån Soaked in Luxury, frågan är bara vilken...

Om kan skulle ta att kila in i duschen nu? Ska i och för sig inte möta upp Fanny i stan förens efter 21, men det känns bra att göra ordnings sig i tid så att man slipper stressa och allt blir pannkaka.


Roligt, men jobbigt

Nu ikväll så körde Elin och jag ett ki-pass på Friskis. Roligt, men förskräckligt jobbigt! Svetten bara lackade efteråt, men det är så det ska göra efter ett hårt träningspass. Nu så är jag peelat kroppen och lagt in en hårinpackning i håret, väldigt skönt. Dock så är inte allt skönt, utan jag har fått riktigt ont i magen. Kanske inte var en så jättebra kombination med att komma mätt och belåten på ett hårt träningspass, kändes som om maten skulle komma upp igen...


Blackbird

Sitter och lyssnar lite på Blackbird - The Beatles, men nu är det läggdags som gäller. Börjar klockan 10.10 imorgon, väldigt skönt. Har haft sovmorgon hela denna veckan än så länge och det tackar jag för! Jag som inte är någon morgonmänniska...


The key




Bild: cocoo.se

He who holds the key can unlock my heart.
Detta fina halsband skulle jag verkligen inte tacka nej till, hur sött som helst! Ni finner det på cocoo.se för endast 195 kr.


No training today

Hade tänkt att åka ner till Friskis och träna ett medel-pass, men efter att kommit hem ifrån regnet så var jag inte så sugen på att ta mig ut i det igen. I stället så ska Elin och jag träna ki imorgon, roligt!
Nu ska jag ta tag i lite pluggande.

Strax fika

Strax ska jag iväg och fika med Linda och Bauhn, trevligt!

Strike a pose!



Strike a pose!

Welcome home darling!

Nu finns en helt fantastisk svart spetsklänning ifrån Rodebjer i mina ägor. Welcome home darling!

Färg

Förresten, mamma hjälpte mig att färga ögonfransarna och ögonbrynen igår, det blev riktigt bra! Otroligt skönt att bara böja fransarna och svepa lite rouge eller bronzing pearls över kinderna.


A wonderful monday!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag började dagen med att gå på Nellys utförsäljning där jag fann två riktiga fynd. En svart baddräkt ifrån Calvin Klein och en svart spets bh ifrån Dolce & Gabbana. Därefter så bar det av till skolan där jag hade tre lektioner. De lektionerna var tidningsjournalistik, naturkunskap och psykologi. Psykologin slutade kl. 14.10 så där efter bar det av ner till Espresso House där Sandra, Fanny och jag spenderade några timmar. Det var scones, mocca latte, frapino och skvaller på hög nivå, haha. När vi fikat klart så tog vi en liten sväng på stan där Fanny och jag gick och suktade efter de snygga Hunter gummistövlarna. De ger verkligen cravings!
När jag kom hem så pratade jag med Clare en stund i telefon och sedan så efter kl. 20 någon gång så gick pappa och jag ut och tog oss en promenad. Blev att vi gick 5 km, skönt!

Ja, det har varit en riktig toppen måndag! Det är minsann inte ofta ens måndagar är såhär bra...

Time table

Vi fick vårt schema i fredags och jag måste säga att det är riktigt bra! Såhär ser tiderna ut:

Måndag: 9.15-14.10 Endast tre lektioner
Tisdag: 9.15-16.10
Onsdag: 9.35-14.10 Endast tre lektioner
Torsdag: 8.00- 15.40
Fredag: 8.15-14.30

Inte så illa va? Nu de kommande två veckorna så kommer vi att börja kl. 11.15 på torsdagar för att vi har ingen matte, skönt! Även fast vi har sovmorgon imorgon så kommer jag att skippa den. Nelly har nämligen en utförsäljning som börjar klockan 8, så jag tänkte gå förbi den innan jag börjar. Förra året köpte jag en Calvin Klein klänning och får se ifall jag hittar något imorgon. Egentligen är det inget speciellt som jag vill ha, men det kan vara kul att ta en sväng dit i alla fall.
Nej, nu ska jag in och duscha!

Unge mannen


Bild: http://www.cafe.se/gatumode

Hur snygg var inte den här unge mannen då? Han såg inte bara bra ut, utan han hade ju otroligt snygga kläder också till råga på allt. Tänk att en enkel outfit kan vara så snygg... Oj, vad jag gillar välvårdade och välklädda killar!

Visst matchar vi varandra ganska bra?


Bild: Higgins och jag i somras när jag var hundvakt åt honom


Idag är jag hundvakt åt den här lilla söta krabaten, Higgins. Visst matchar vi varandra ganska bra?
Nu ska jag ut i solen och njuta av det fina sensommar vädret, Higgins kommer garanterat efter!

Ingen mjukstart för SP07J

Igår drog vi igång direkt med vanliga lektioner och en av dem lektionerna var Matte B. VI fick en läxa tills nästa fredag som jag faktiskt redan börjat på. Lika bra att börja i tid så man slipper göra en massa i veckan. Dock var det inte så jättemånga tal vi fick, men ändå. Vi fick även en läxa i tidningsjournalistiken som jag ska göra sen. Det blev verkligen ingen mjukstart för SP07J....

Nu ska jag iväg till Ica Maxi och köpa frans- och ögonbrynsfärg!


Sms-konversation

Slänge nyss iväg ett sms till Anders och frågade hur de första skoldagarna hade varit och hur han hade det på kräftskivan. Såhär löd svaret och vår fortsatta sms-konversation:

Anders: Det var najs men nu campar vi!
Jag: Campar?! Vart campar ni och vilka är det som campar? haha
Anders: Berättar när jag är i nyktert tillstånd :)
Jag: Hahaha, gör så! Slå en pling någon dag då du har tid. Hälsa de andra för jag antar att att du är med dem! ;) Ha en bra kväll fylld med mer alkohol! ;)

Jag antar att han är med de andra killarna och jag blir bara så full i skratt. De är så typiskt dem att hitta på något sådant! haha Jag har sagt det flera gånger innan och jag säger det igen: De och sina påhitt!


H&M Magazine



Fann den här snygga outfiten när jag bläddrade igenom H&M Magazine. Så skulle jag mer än gärna vilja gå runt i höst!

Dags att avnjuta en god middag!

Nu ska jag äta en jättegod middag med min kära mor, far och bror! Det är jag som står för salladen, min specialité.

Time for a list!


Bild: deviantart.com

Dagens låt: Everybody but me - Lykke Li
Dagens frisyr: Utsläppt och mittbena
Dagens smink: Bronzing pearls, mascara, concealer och ögonbrynsskugga
Dagens klädsel: Khakifärgade chinos ifrån Zara, blommig tunika ifrån Grekland, kavaj ifrån Pour Femme och väska ifrån Mulberry.
Dagens händelse: Första dagen i skolan
Dagens planer: Att bara vara hemma och mysa ikväll
Dagens vill ha i allmänhet: Sol och bad!
Dagens materiella vill ha: En cerise klänning, liknanade den Anine Bing hade på Cafés fest igår
Dagens beroende: Hm...
Dagens tråkigaste: Att vi satte igång med lektioner första dagen
Dagens köp: Inget, räknas fika?
Dagens mat: Frukost, lunch i skolan, fika på Espresso House och snart middag här hemma
Dagens mående: Väldigt bra, men ont i huvudet till och från

Hanna & jag


Bild: Hanna & jag

När mamma och jag var och handlade ringde söta Hanna. Det blev en ganska lång stunds pratande och vi pratade om en massa saker. Om hur hennes första dagar på gymnasiet hade varit, om vad vi ska hitta på när vi både åker till Saltis och en massa mer saker, fast de är hemliga, haha. Hanna bor inte heller i Saltis, utan hon bor i Skåne så hon vet exakt hur det är att förflyttas ifrån den ena världen till den andra. Så vi har verkligen ett stort stöd i varandra!
Ni ska veta hur mycket jag längtar till att Amelie, Hanna, Mickis och jag ska reunion!

Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund och bläddra igenom nya H&M Magazine!

The big question

Inför varje skolstart är det stora frågan: Vad ska man ha på sig?
Det man är alltid lite extra noga med vad man har på sig första dagen, eller det har jag alltid varit. Nu de senaste dagarna har jag dock inte tänkt så mycket på det utan har mest hjälpt andra vänner med vad de ska ha på sig. Nu ikväll så kom jag på, vad ska jag ha på mig?! Klänningen som jag tänkt att ha har jag helt glömt av att lägga i tvätten, så jag frågade genast min partner in crime, mamma, om råd. Som det ser ut nu så blir det att jag tar på mig ett par beigea chinos och en korall, vit och brunblommig klänning. Tror att det kan bli bra!

Har precis målat naglarna nu, så det är väl bara att krypa till kojs. Klockan 8.20 ska jag möta de andra tre, så det blir att jag måste gå hemifrån vid 8. Det betyder att jag måste gå upp vid kvart i sju om jag inte vill stressa, usch. Nu så har ju Johan börjat 7:an, så nu är vi ännu fler som måste slåss för att få duschen och badrummet. Jag undrar hur det här ska gå i höst, haha. Jag kanske inte ens vill veta? Haha, nej då det kommer nog gå bra, hoppas jag...


Nystart

Sista dagen på sommarlovet lite blandade känslor måste jag säga. Än så länge har jag inte gjort så mycket, bara glidit runt här hemma. Nu så håller jag på att fixa i ordning mapparna som jag ska ha till de olika ämnena, men upptäckte att vi inte har tillräckligt med kollegieblock. Gjorde väl åt så många förra året så att det nästan bara är rutade kvar.
Måste säga att jag faktiskt tycker att det är lite små roligt med ny kalender och nytt skolmaterial. Det känns verkligen som en nystart då!


Regnet det bara öser ner...

Regnet står verkligen som spö i backen! Det är precis som himlen har öppnat sig och ändå är det inte första gången idag, snarare 10:e! De regnskurarna får mig att tänka på den måndagen i Saltis då himlen valde att öppna sig. Alla skulle bege sig hemåt, men vi insåg ganska snabbt att åka moppe hem i det vädret var ingen höjdare. Så Anders, Anton, John och jag sprang hem till Tobbe där vi evakuerade oss, haha. Jag sprang över hans gräsmatta där det hade blivit en stor vattenpöl som jag självklart trampade i. Med mig sedan hade jag en hel sjö i skon, inte så trevligt. Hos Tobbe sedan var vi en stund och tog det lugnt. När vi skulle åka hem sedan så regnade det fortfarande, men det var bara att ge sig ut i alla fall. Min tröja och mina jeans var inte så torra sedan om man säger så. Var helt prickig över hela ryggen, haha.
Men men, det är lite kul att tänka tillbaka på det i efterhand!

Trion


Bild: Jag, Anders & Mickis. Numera även kallad trion

Det blev att Mickis och jag pratade i drygt två timmar, lovely! Det blev också att Anders kom in i samtalet lite då och då, haha. Det var hur kul som helst att prata med henne och vårt samtal var fyllt med gossip! Vi planerade också lite löst hur vad vi ska göra när jag kommer och bor hos henne i början av september, allt kommer att bli kanon tror jag! Då kan vi verkligen umgås 100 % av tiden och det känns väldigt bra.

Jag saknar trion väldigt mycket!

Feel good-day!

Efter att jag varit ute och gått i 45 minuter ungefär så körde jag lite olika styrkeövningar, var helt slut efteråt. Gjorde även en liten renovering av mig själv i form av att skrubba kroppen, raka benen och göra en hårinpackning. Lät hårinpackningen sitta i en och en halv timma för att verkligen göra en riktig hair repair, så nu doftar håret riktigt fräscht! Efter att jag duscha, skrubbat, smörjt in mig med body lotion och allt det där så åt jag en riktigt god middag. Middagen bestod av grillad kyckling och en smaskig sallad, till det så drack jag mineralvatten. Alltså har jag haft en riktig feel good-day. Nu ska jag strax ringa Mickis för att snacka en massa gossip! Sedan kanske jag lägger mig i soffan och läser en bok eller ser på någon av våra nya filmer.

Dåligt väder är bara en dålig ursäkt!

Dåligt väder är bara en dålig ursäkt för att inte gå ut och gå. Så nu sitter jag här med träningskläder och är laddad inför en powerwalk, men innan dess ska jag ner och posta ett brev till Saltis. Ciao!

Planen förstödes ganska snabbt

Jag hade tänkt att gå upp ganska tidigt idag och ta mig en powerwalk, men den planen förstördes ju ganska snabbt när jag såg att regnet stod som spö i backen utanför fönstret. I stället hade jag tänkt att sätta mig på vår motionscyckel en stund. Har ny skön musik som jag ska lägga in i iPoden, med bra musik så blir nästan allting lättare. Håller ni inte med?


Sommaren blir snart ett avslutat kapitel



Nu när det endast är två dagar kvar till skolstarten så känns sommaren genast ganska långt bort. Sommaren blir ett avslutat kapitel, ett kapitel man inte vill avsluta. Vissa kapitel längtar man efter att få avsluta, men inte sommaren...
Innan denna sommar blir just ett avslutat kapitel så vill jag resuméra den.

Ju äldre man blir, desto bättre och bättre tycker jag att somrarna blir. De blir bättre och bättre för varje år! Man uppskattar sommarloven på ett annat sätt än när man var yngre och sedan så ser man saker ifrån ett annat perspektiv. Jag säger det i år igen, men denna sommaren har varit helt fantastisk!
 
Sommarlovet inleddes med att åka till Karpathos, Grekland, i två veckor med min älskade familj. Den utlandssemestern har nog varit den semester som varit den välbehövligaste i mitt liv! Efter ett tufft första år i gymnasiet så var det underbart att åka iväg två veckor med sol, bad och vara tillsammans med familjen.
När jag kom hem ifrån de två veckorna var jag bara hemma två veckor innan det bar av till Stockholm. Under dessa två veckor umgicks jag med mina älskade vänner, känns som om jag fikade mig igenom de två veckorna, haha.

I mitten på juli så bar det av upp till mitt älskade Stockholm och Saltsjöbaden. När jag kommer dit så släpper jag allt hemma, livet hemma känns som om det på något vis inte existerar. Under veckan i Saltis njöt jag för fullt, det går inte att beskriva hur bra jag hade det! Jag umgicks med mina killkompisar som jag älskar 24/7, hängde med dem på deras upptåg överallt, haha. Sedan så hade jag en fantastisk tjejkväll med Mickis och Lovisa. I mellan allt detta så var jag också konfirmandledare, som är en av de stora passionerna i mitt liv. Alltså var många av de saker som jag älskar mest på en och samma plats.
I ett sms till min mamma skrev jag: Om jag kunde stanna tiden så skulle jag göra det. Jag mår som bäst när jag är i Stockholm och umgås med mina vänner.
Det beskrev hur jag mådde väldigt bra. Nu får mina kära vänner här hemma inte tro att jag glömmer bort er, för det gör jag minsann inte. Ni betyder obeskrivligt mycket för mig!
Efter en vecka i Saltis så bar det av upp till Strömstad, som är ett av de ställena på jorden som jag älskar allra mest. Där hade vi ett två veckor långt läger som var helt amazing! Jag väljer att inte skriva så mycket mer än så för att det kommer ändå vara väldigt svårt för folk utifrån att förstå hur vi hade det. Som Reneé, Lena och jag pratade om: Det är ingen idé att berätta för folk vad man har upplevt i Källviken, Strömstad, för att det är ändå ingen som kommer att förstå.
Så jag väljer att sätta punkt där för de två underbara veckorna.

Det här var min sommar och det jag har upplevt, än är inte sommaren helt slut som tur är. Utan jag ska njuta för fullt av sen sommaren och allt som hör där till!

Suck, säger jag bara...

Tror ni inte att jag lyckades radera det monterlånga mejlet till Tessan? Suck, säger jag bara...


Good deal

Fanny och jag skulle hittat på något idag, men vi är för slaka för det, haha. För det första vet vi inte vad vi ska hitta på för kul och för det andra så är vi båda för trötta. Jag förstår att Fanny är trött eftersom hon jobbat, men jag som tillbringat större delen av dagen i en solstol borde inte vara trött, eller? haha
Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att vi båda stannar hemma och om vi är sugna att hitta på något hör vi av oss. Tycker att det blev en väldigt bra deal.

Det jag är sugen på att göra är att ta moppen ner till Maxi, köpa lite naturgodis och en tidning. Låter väldigt lockande... Innan dess så ska jag duscha av mig resterna ifrån Hawaiian Tropicen och skriva klart mejlet till min älskade gudmor!


Ta vara på solskenet

Nu på förmiddagen har jag pratat en långstund med Anders, han är verkligen en av mina skönaste vänner! Man får sig alltid flera goda skratt när man pratar med honom. Måste faktiskt säga att det känns väldigt konstigt att inte umgås med honom dagligen som jag gjort under 3 veckors tid...
Pratade även med Elin en stund i telefon. Vi försökte komma underfund med vårt nya schema, men det gick sådär, haha.

Nu ska jag bege mig ut i solen, man måste ju ta vara på de dagar då solen skiner!

Mysfredag

Har suttit på Café Viskans uteservering med Fanny hela kvällen, riktigt mysigt. Vi knatade inte därifrån förens vid halv tolv då vi tyckte lite synd om han som plockade ihop utemöblerna, haha. Först så var vi sugna på party, sedan filmkväll, bio och slutligen blev det fika. Jag är väldigt glad att vi valde det! Man får verkligen passa på att njuta av alla uteserveringar för snart kommer det bli alldeles för kallt att sitta där om kvällarna...


Guldknappen

Glömde tillägga i föregående inlägg att Odd Molly vann Guldknappen igår, ett stort grattis!

Nu ska jag äta räkor med mamma och pappa, mysigt!

Odd Molly

fullsize
Bild: oddmolly.com

När jag var i Göteborg spanade jag in denna söta blus ifrån Odd Molly, såg även att den fanns här hemma på Fait. Tycker att den är otroligt söt och det är verkligen en blus jag skulle kunna tänka mig att lägga pengar på i höst. Den går på 999 kr, vilket är ganska mycket pengar, men jag tycker  att den är värd det!
Många av mina vänner har jättesöta kläder ifrån Odd Molly och det har gjort att jag fått upp ögonen ännu mer för märket. Själv så har jag endast en tröja därifrån sedan innan, men som sagt så skulle blusen ovan inte sitta fel!

Får se ifall det blir något köp senare i höst, det skulle verkligen inte sitta fel. Om jag skulle haft blusen i min ägo så skulle jag bära den tillsammans med ett par fräscha jeans, kanske mina ifrån Seven och ett par söta skor. Kanske ett par ballerina innan höstkylan kommer?

Födelsedagsbarn

 

Nu i dagarna så har två av mina närmaste vänner fyllt/fyller år. Clare fyllde år i tisdags och Fanny fyller år idag!
Ett stort grattis till er båda, jag hoppas att ni båda har haft fantastiska 17 års dagar.
Vill att ni båda ska veta att ni ligger mig väldigt varmt om hjärtat och kommer alltid att göra det ♥

Mysig torsdag

I förmiddags var fyron och fikade. Det var flera veckor sedan vi sågs alla fyra samtidigt, skandal! Det var otroligt mysigt att träffa dem igen och jag tror att vi kommer att få en fantastisk höst tillsammans!

Nu har jag nyss ätit våfflor och druckit te, så strax bär det av till träningen. Har inte dansat på hela sommaren, så jag är ganska danssugen nu om man säger så. Måste faktiskt berömma mig själv lite med att jag faktiskt har tränat ungefär en-två gånger i veckan nästan hela sommaren. Dock så har jag ju inte tränat när jag varit bortrest, då vill man ju bara umgås med folk och njuta! Då passar ju inte träningen in, haha. John och jag var sugna på att springa tillsammans när vi var i Strömstad, men så blev det inte. Skyller på att jag inte hade några joggingskor med mig, haha. Mina Lacoste tygskor kändes inte kanon att springa i, haha.

Efter träningen så ska jag antagligen träffa Fanny och Elin. Sandra den lilla spellivinken har ju annat sällskap att mysa med, haha. Men det är hon verkligen värd!

Låtar som spelades upp

Dessa är några av låtarna som spelades upp iPod under powerwalken:

Love is gone - David Guetta
When I grow up - Pussycat dolls
Dancy time - Priddyboys
Everyday it's 1989 - Moby
Daggmask - Dreamnation


Powerwalk

Kom precis hem efter över en timmas lång powerwalk. Kändes skönt att gå ut och rensa tankarna när det började skymma, så nu blir det att ta en dusch!

Toffifee

Jag har ju inte ätit upp en hel kartong med toffifee nu ikväll!



Jag vill dansa ända in på småtimmarna

Jag är helt galet taggad på att parta och dansa! Känns som om det var alldeles för längesedan som man dansade ända in på småtimmarna...


Ingen shopping på ett bra tag för min del!

Klockan 9.40 idag bar det av till Göteborg och därifrån tog vi bussen klockan 18.20. Ja, som ni hör så blev det en väldigt lång dag med en hel del shopping.
Jag som ytterst sällan hittar saker på HM hittade ganska mycket faktiskt! Jag köpte ett par svarta spets tights, en bh, en cremefärgad-marinblå klänning med guldknappar och en svart spetsblus. Spanade in spetsblusen i Stockholm, men orkade aldrig prova. Som ni hör så blev det i alla fall mycket spets, är helt såld på det. Sedan så slank det ju även med en marinklänning, jag får verkligen inte nog av det marinamodet!
Inne på Prickigkatt slog även till på ett par svarta quiltade ballerina från Friis Company. Inte för att jag hade så stort behov av ett par till skor, men jag kunde inte låta bli. Om man finner ett par svarta snygga ballerina till ett bra pris så är det svårt att inte slå till, visst? Har dessutom bara ett par svarta ballerina sedan innan och de vill jag inte slita ut för mycket.

Jag är i alla fall otroligt nöjd med mina köp, men nu blir det minsann ingen shopping på ett bra tag! Louise tror inte att jag kommer klara mig... Vilket bra stöd jag har ifrån mina vänner va? hahaha

Tea for two and two for tea

Nu ska jag dricka te med papi, mysigt!

List

Senaste..

Låt du hörde: Everyday it's 1989 med Moby
Film du såg: The notebook, men hann inte se klart hela
Mat du åt: Hemma gjorda frallor med smör och ost, sedan ett glas juice på det
Kram: Hm.. Fanny eller Elin
Puss: Minns inte riktigt vem det var
Fest: Hos John
Känslan: Inte på topp
Ilska: När det blev ett missförstånd mellan Anders, mig och Hanna
Resa: Strömstad, men i morgon bär det av till Göteborg
Glädje: Gläjden över att jag har så många fina vänner
Dröm: Inatt drömde att jag var inne på Make up Store och testade läppstift
Boken du läste: Inte han! Sheila O'Flanagan
Personen du träffade: Johan
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Älskade Mickis
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig ätit korv därifrån
Gången du var utomhus: Igår när jag gick hem i regnet ifrån Elin
Gången du sov: Inatt och hela förmiddagen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I lördags när jag kom hem ifrån Strömstad


Shopping tomorrow!



I morgon åker Louise och jag till Göteborg för en heldag med shopping, nice! Fram tills dess så ska jag bara vila, det har ju trots allt inte blivit så mycket sömn de senaste veckorna. Man har velat ta vara på varje vaken sekund och det har lyckats väldigt bra måste jag säga!

I stället


Bild: Jag, Lisa, Ilse, Mickis, Hanna, Amelie & Victor

I stället för att vara hemma i regniga Borås, kunde jag suttit på en mysig andakt i Strömstad med ett gäng underbara människor.

Tror inte riktigt jag förstått att jag är hemma igen...