Chao!

Vid denna tid imorgon befinner jag mig i Spanien, närmare bestämt San Pedro. Det finns bara ett ord för detta och det är: underbart!

Träffade Lollo i stan idag och vi var och fikade bland annat. Fikade på Waynes Coffee och det var riktigt gott. Förutom att min islatte inte riktigt föll mig i smaken. Så jag köpte mig en smoothie sen istället, haha. Vi pratade en massa som vanligt, kikade i affärer och träffade även Hanna när vi var på vår runda. När vi fikade så berättade jag att jag ska till Taize (Frankrike) i höst. Då kom det även fram att Lollo också ska dit. Efter det sa hon att hon ska dit på novemberlovet och det är ju då jag ska dit! Så vi kommer att träffas där. Kommer att blir otroligt roligt. Det måste fasiken varit ödet som fört oss samman ;)

Som ni inte undgått så åker jag till Spanien och kommer att stanna där i två veckor fram över. Kommer hem den 5 juli. Under dessa två veckor kommer det nog inte bli något bloggande, men ska försöka att besöka ett internetcafé som jag vet finns i byn för att kolla mailen. Man kan ju inte bli helt isolerad från omvärlden ;) 
Nu avslutar jag detta inlägg med något så käckt som: Chao, hasta luego!


Fika med Lollo

Ska ta tio över ett bussen in till stan för en fika med Lollo, det ska bli mys!


20 juni

Klockan är bara elva och jag har redan hunnit hänga ut en massa tvätt, samt tvätta en maskin tvätt. I vanliga fall så brukar jag sova vid denna tiden. Så jag är ganska stolt över mig själv ;) Idag ska jag vara med Lollo, hon skulle höra av sig vid tolv ungefär, så då får vi bestämma vad vi ska hitta på. Måste komma ihåg att posta ett brev till Frida som jag lovat, papper till Saltsjöbadens församlig samt ett annat papper. Får inte glömma av detta.

Jag som hade tänkt att komma igång med träningen denna vecka lyckades inte så bra. Det är bara för att jag har haft fullt upp med att packa och sådär, men efter Spanien då jäklar ;) Synd att jag bara är hemma två veckor och sedan åker iväg på konfan sen. Då tror jag inte att det blir tränat så mycket. Jag ska nog försöka att ut och springa någon gång, men det vet man inte hur det blir med den saken. I Spanien så kommer jag nog inte gå ut och springa någonting, men det är gör inget eftersom vi kommer röra oss mycket ändå. Vi kommer nog gå en hel del och det är bra träning det med. Nu låter det som om jag verkligen måste träna en massa, men så ligger det inte till. Jag gör det för att hålla upp den kondition jag skaffat mig under hösten och våren, samt för att jag tycker det är skönt att röra på mig. Förra sommaren tränade jag ingenting. Det var väldigt skönt eftersom jag tränar 4 dagar i veckan annars. Nu denna sommaren vill jag träna lite i alla fall, men kroppen behöver också vila efter all träning under året.

Nej, nu ska jag hitta på lite annat!


Midsommar

Jag har faktiskt nästan glömt av att det är midsommarafton på fredag. Det är kanske inte så konstigt eftersom det är fullt upp med Spaninen resan och att jag inte kommer att tillbringa min midsommar i mitt älskade Strömstad som jag gjort de senaste 3 åren. Brukar åka upp till Strömstad bara några dagar efter skolavslutningen och sedan vara där enda fram till midsommar, men så blev det inte i år. Jag ska väl inte klaga, för att åka till Spanien i 2 veckor ska bli underbart. Ska försöka att hinna med att åka till Strömstad innan konfan. Det vore väldigt mysigt, men vet ej om tiden räcker till. Min lillebror kom hem från en vecka i Strömstad igår och jag är väl lite små avis. Måste faktiskt erkänna att det har varit skönt att varit enda barnet hemma. Han tyckte säkert samma sak förra året när jag var på konfaläger i 3 veckor. Samma visa blir det i år igen och jag längtar verkligen, men det som jag längtar till först är Spain!

Leo 1 år!

Idag fyller mitt älskade gudbarn Leo 1 år! Grattis lillkillen! Ringde och grattade honom för en liten stund sedan och Tessan sa att han log när jag pratade med honom. Det finns ännu ett födelsedagsbarn (eller barn och barn) i släkten idag och det är min kära moster. Så henne ska vi på kalas hos ikväll.

Innan kalaset så ska jag packa klart hade jag tänkt. Åker ju på torsdag och jag vill slippa att packa imorgon. Ska som det ser ut nu träffa Lollo då, trevligt trevligt. Innan jag sätter igång med packandet hade jag tänkt att göra mig lite käk.

7:e bäst i Europa

Jaha ja, då var man hemkommen som 7:e bäst i Europa. Kom egentligen hem igår kväll, men har varit så galet trött så jag har inte orkat göra något. Helgen har i alla fall varit otroligt rolig och den har givit väldigt många skratt och roliga citat. Det har varit jätteroligt att se cheer och danslag från andra länder och hämtat inspiration. Orkar inte riktigt skriva någon detaljerad information, men det kanske kommer.

Har faktiskt börjat att packa redan, tro det eller ej. Skulle nog inte börjat i tid om inte mamma bett mig. Har än så länge bara packat linnen, toppar, tights och några tunikor. Det som är kvar är klänningar, kjolar, shorts, några koftor och sedan lite små saker.


Alla åker ifrån mig

För en liten stund sen så packade jag klart så det enda som ska göras är att göra en pastasallad och fräscha till mig genom en dusch. Det jag kommer att åka i bli nog min Hunkydory kofta, vitt linne, korta jeans och det lutar åt de vita Conversen, men det  kan ändras.
Imorses åkte Frida till Englad och ska vara på språkresa i 3 veckor. I onsdags så åkte Johan iväg till USA och ska vara där i 5 och en halv vecka om jag inte minns fel. Clare åkte iväg i onsdags hon med, på seglarläger. Alla bara åker ifrån mig, men jag ska väl inte säga något. Jag åker ju själv iväg idag. Måste fixa det sista nu. Om jag inte skriver mer innan jag åker så får ni ha det så bra!

Flugan och MFC

Cheer EM

Här är gruppbilden, lånade den från BTs hemsida ;)
På bilden kan ni se föreningen Flugan och MFC.

Checka BT idag!

Alla ni som inte kollat i BT på sportsidorna idag tycker jag ska göra det ;) Nämligen så är 4 av de 11 svenska  starterna som ska tävla på Cheerleading EM men i ett repotage. Jag är med på två bilder, den stora och den med Josses snygga scorp. Idag bär det av till Danmark, Fredrikshamn. Jag hoppas på att det blir en grym helg och det ska bli otroligt roligt att se mer folk än bara från Sverige som brinner för samma intresse som man själv. Nej, nu åter till packningen!


One week left

Jag har kommit på att det bara är en vecka kvar (vi låtsas att det fortfarande är torsdag) tills vi åker till Spanien! Två veckor kommer spenderas där nere och jag hoppas att det blir två underbara sådana. Shopping, god mat, sol och bad. Kan det bli bättre?

Sommarplåga

Sådär, nu har jag gjort kladdkaka, så den står nu i ugnen. Jag hoppas på att den blir aptitlig, haha.
Nu spelas "Ingen vill veta vart du köpt din tröja"på radion, den är verkligen gammal. Tror den var poppis samma sommar som "Hej hej Monika" och det var sommarlovet sexan till sjuan tror jag om jag inte minns fel. Rätta mig om jag har fel. Jag undrar vilken som blir årets sommarplåga som det kallas. Förra året var det ju "Boten Anna".
Egentligen så är nog sommarplåga lite fel ord för den låt som spelas mest under sommaren. För så många som nu lyssnar på den utsedda låten gör ju inte det för att de är tvingade. Jag tror inte de skulle plåga sig själva att lyssna på en låt som de inte tycker om flera gånger om.
Jag vet inte vad som kommer att bli min sommarplåga utan det kommer nog rulla lite olika låtar i min iPod. Sköna låtar av Jason Mraz, In the sun av Joseph Arthur, go R'n'B och säkert några nya fräna hits som spelas på radion. Kanske till och med den låt som media kommer att utse som "Årets sommarplåga"?

Att man kan börja skriva om någonting och sedan sluta med att man skriver om något helt annat är ganska fascinerande.


Käkat och städat

Nu har jag nyss käka lunch och innan dess städade jag klart mitt rum, så nu är det minsann fint. Har även letat upp ett recept på kladdkaka som jag ska baka nu, chao!


Skrivbord

Man kan verkligen hitta en salig blandning av saker på mitt skrivbord. Detta är några av sakerna: kamera, solglasögon, tidningar, mobilladdare, rouge som inte är mitt utan mammas (jag har inte lagt det där), olika sladdar till min ipod, mobil och gud vet vad. Sen en massa annan bröte som bara ligger där och skräpar egentligen, men att jag inte orkar ta tag att lägga de någon annanstans för det vore ju himla ansträngande.


Vädret tillåter inte

Anna och jag skulle tagit en sväng ut till Almenäs idag, men vädret tillåter inte riktigt det så vi skippade det. Istället så kommer hon hem till mig klockan 15. Så innan dess ska jag fortsätta städa klart mitt rum, baka något smaskigt och leta upp min föreningströja som jag måste ha idag när BT kommer till träningen.

Det finns en mening med allt som sker!

Idag har jag inte gjort så vidare mycket. Sov till fem i elva eller något och efter det käkade jag frukost. När jag var klar med det gick jag ut och hämta posten i hopp om att hitta nya VeckoRevyn där och vad hittar jag inte? Jo, nya VR. Så då sätte jag ut dynorna och slängde mig i soffan och började läsa den. Som en paus i mitt läsande åkte jag ner till stan och lunchade med mamma. Sen så efter det hade jag handlat mig lite godis och fortsatte att läsa VR när jag kom hem. Innan träningen sen så tog jag mig en power nap.

Frida kom förbi en liten sväng nu ikväll för att hämta upp sitt USB minne. Hade lagt över en massa bilder åt henne och sedan så blev det att jag lade över lite låtar när hon ändå var här :) Hon hade klippt sig också. Det var jättefint, men det var inte riktigt som hon tänkt sig. Innan hon klippte sig hade hon väldigt långt hår, längre än mig och sedan så igår när hon klippte sig bad hon frisören ta 5 cm, men hon hade tagit 20 cm. Så hon var väl inte så glad, men som Frida och jag sa: Det finns en mening med allt som sker!

Nagellack och myggbett

Nagellacket som jag målade på förra onsdagen håller än. Det ser nästan lika fint ut som när jag målade det. Ändå målade jag bara det en gång och sedan ett överlack över. Sånt gillar vi!
By the way, så har jag myggbett typ överallt på ben och armar sedan i fredags, men alla kommer nog inte där ifrån utan har bättrats på under helgen.


Exakta ålder

Idag var det säsongspremiär av Sommartorpet om jag inte minns fel, men jag kollade inte på det. Istället så pratade jag med gulliga Clare. Alla program som bara går på sommaren är mys. Sommartorpet, Allsång på Skansen och Morden i Midsomer är några favoriter. Nu låter jag som en dam på 60 bast, men ibland är det tillåtet även fast man bara är 15 ska fylla 16. Sommarlovsmorgon började idag också. Nu sjöng min ålder, nyss höjdes den. Hm...hur skulle jag vara om jag skulle bete exakt så gammal som jag är jämt? Jag tror inte att någon är sin exakt ålder jämt. Ibland är man mognare och ibland omognare, det senare är man nog lite mer...

Stek i solen

Är hemma efter några timmars stek på Almenäs. Anna och jag badade nog tre gånger och det var kanon skönt när man kom i, men innan dess var det lite små kallt. Vi hade kanon roligt och det var skönt att bara ligga och slappa. Såg även David och Filip, men de var för långt bort för att heja. Nu blir det käka och sedan iväg igen för att träna. Det gäller att ta vara på dagen ;)


Uppe med tuppen!

Imorses var jag uppe med tuppen, närmare bestämt klockan 6. Varför går man upp så tidigt på sitt sommarlov? Jo, det var rea på Jolina och då måste man ju dit. Jag går aldrig upp så tidigt frivilligt om det inte gäller något jag tycker om. På Jolina köpte jag mig en brun/mörkgrön Hunkydory kofta, har suktat efter den ett tag så nu slog jag till. Mamma köpte också en sån kofta fast i rosa, hon har även en sån kofta sen innan och de är kanon! Har även hunnit klippa mig idag. Tog ungefär 20 minuter, inte ens det. Så nu är jag nyklippt inför sommaren, känns skönt. Det som står på schemat nu är att Anna kommer och hämta upp mig med moppen klockan 11.45 och då ska vi dra iväg till Almenäs. Känns som om man kommer att stöta på många man känner där. Bland annat så meddelade David att han skulle dit, trevligt trevligt.

Soffan på altanen

Nu ska jag smaska vidare på mitt Stimorol fusion tuggumi, mitt glas vatten och sedan lägga mig i soffan på altanen och läsa. Varje gång jag skrivit att jag ska läsa i soffan på altanen har jag inte hunnit öppna boken innan jag somnat. Soffan på altanen är the right place to be!

En miljard?

Jag har typ en miljard sms i min inkorg och vissa av dem måste raderas. Det är för att det börjar bli lite jobbigt att rader dem en och en när man ska ta emot ett sms, så det ska jag göra nu!

Fransktalande man ger Systrarna Buus jordgubbar

Idag sålde Anna och jag lotter på Coop och jag kan meddela att vi fick många skratt. En gubbe som pratade franska köpte en massa lotter och vi förstod typ ingenting. Sedan så köpte han en liter jordgubbar till oss, det var rart av han. Imorgon ska jag träffa Anna igen för att vi ska sola och gotta oss ute på Almenäs, men innan det så ska jag klippa mig hos Calle. Måste klippa av de slitna nu innan allt solande och salta bad. Vill ju inte behöva klippa av det jättemycket sen efter sommaren. Ska även träna imorgon från 17-18. Puss!

Skolavslutningsoutfit

Skolavslutningsoutfit

Linne: Filippa K
Kjol: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Väska: Mulberry
Klocka: Storm
Skor som ej syns på bild: Bruna ballerina med en leopardkant, från Spanien.

Jag följde Clares och mitt motto: Man måste blanda! Då menar vi att man måste blanda lite dyrare märken med budget.  

På kvällen hade jag som sagt ett svart linne istället för det vita. Mitt Tomas Sabo halsband samt ett svart armband från Tomas Sabo. Skor till detta hade jag vita Converse. De är väl kanske inte kanon vita längre. Var inte kanon att ta Converse eftersom det är ganska jobbiga att ta av och på, men jag gjorde som Filip och snörade upp dem en massa. Så det gick bra att ta på och av skorna när man skulle in eller ut, ta av dem för att hoppa studsmatta med mera. Förresten är studsmatta lite små läskigt att hoppa, men det var sjukt kul när Sandra och jag satt ner och Tim hoppade runt som en galning.

Det blev aldrig att jag tog bort nagellacket, blev faktiskt väldigt fint till.

8 juni - Underbar dag

Gårdagen var verkligen underbar! Visst, det var inte lika underbart att inse att man inte kommer att träffa klassen fem dagar i veckan från klockan 8.20-15.20 någon mer gång, men kvällen var i alla fall underbar.

Skolavslutningen höll på en timme ungefär och "You can't hurry love" som vi sjöng gick väldigt bra, kändes kanon efteråt. När avslutningen var över så gick vi in i klassrummet och åt jordgubbar, vaniljglass och till det drack vi cider. Under den tiden vi var i klassrummet, även föräldrar var där, kom det både skratt och gråt. Ena stunden kunde jag skratta och nästa gråta. När vi suttit där och umgåtts ett tag så tog vi kort, kramade varandra och fick våra betyg. Jag fick MVG i svenska och är otroligt glad över det! Så nu har jag 4 MVG, 1 G och resten VG. Är väldigt nöjd.

Fick en berlock som jag kan ha till mina Tomas Sabo armband och halsband. Blev väldigt glad och jag fick den från släkten i Stockholm plus mami, papi, mormor och sedan kommer jag inte ihåg om det var ifrån min moster med familj också. Fick även en väldigt söt nalle av mamma och pappa istället för ros. Fick även tre rosor. En av Frida, Saki och Salamaah och Hanna.

Efter avslutningen gick mamma, Johan och jag ner till stan. Där köpte vi studentpresent till två stycken och sedan åt på Thai Silk. Det var väldigt gott. Efter det bar det av hem och då duschade jag av mig. Duschade på morgonen också, men vad så sjukt varm. Kände mig helt klibbig. Så det svidades om inför kvällen. Hade samma kjol som på avslutningen, men svart istället för vitt linne samt lite andra smycken. När jag gjort det och packat väskan till Frida så uppvaktade jag min halv kusin som tagit studenten snabbt och sedan så åkte Hanna och jag till Frida.

Från Frida sen så gick vi till David där det vankades fest. Vi gick en omväg och småglin lurade in oss på fel gata, men vi kom fram till slut. Väl där var det verkligen underbart kul och de flesta från klassen var där. Det är många minnen från igår som jag kommer att minnas. Några smaskiga detaljer kommer jag inte att skriva här ;)  Finns även en hel del roliga bilder, men de lägger jag nog inte ut här. Kanske någon enstaka kommer, men vi får se.
Som sagt kvällen var väldigt lyckad!

Vet ni vad? JAG HAR SOMMARLOV!


Inte min typ

Det var verkligen en toppen kväll igår. Skriver lite mer detaljerat senare sedan för nu ska jag ut och läsa på altanen. Som Clare sa när vi pratade med varandra i torsdags: "Emma, du kan inte sitta inne vid datorn när det är så fint väder!" och det är väldigt sant.
 Kan i alla fall ge er lite info från igår är att en kille som jag träffade på festen frågade idag om vi kunde träffas i veckan. Jag tycker väl kanske inte riktigt att det är ett lika bra förslag som han. Visst, han var trevlig, men inte min typ. Försökte dissa han lite snyggt några gånger igår, men han verkade inte fatta vinken. Men men, det löser sig ;) Ut i solen var det!

Synd om er?

Egentligen är det lite synd om er som får läsa en massa långa inlägg, men ni är ju inte tvugna att läsa!

Hejjare på att dansa

Leo är minsann en hejjare på att dansa. Undra vem han fått den talangen ifrån? ;) Han dansar till allt från Mika till techno. By the way så åkte de hem idag och det var tråkigt. Det var varit så himla mysigt nu när de varit här. Har blivit mycket snack om Leo på den senaste tiden, men om ni skulle träffa denna underbara lilla kille så skulle ni förstå. Han är verkligen helt underbar! Om tolv dagar fyller han ett år och detta året har gått galet snabbt.
När vi ändå är inne på Tessan och Leo så lyssnade Tessan igenom lite av min musik igår.
"Om jag skulle spela din musik på fest så skulle de somna" skojjade hon och sa. Det var någon låt som fastnade henne i smaken, men inte så många. Hon tyckte antagligen inte att Jason Mraz är lika som bra som jag. Hon och Henke lyssnar en massa på Depeche Mode och det är väl inte riktigt samma som Jason.

Lånade för övrigt en bok till i sommar idag. "Singel på nytt" heter den. Kommer ej ihåg författaren, men det är samma författare som till "Bergdofblondiner". Måste för övrigt läsa den. Har även beställt "O.s.a" och "Jenny" av min favorit Denise Rudberg. Så jag hoppas att jag snart får hem en lapp i brevlådan att den finns att hämta på biblioteket.

Om man skulle ta att lägga sig i tid för en gångs skull? Har inte gjort det på säkert en vecka. blir nog att jag lägger mig och läser.

Filippa K linnet är mitt!

Filippa K linnet hade kommit in, så det fick jag av mamma och pappa. Längtar tills imorgon då jag får använda det. Jag var ju som sagt med stunten på Daltorps skolavslutning. Såg många som jag gått i samma klass med på mellanstadiet, även på dagis. Vissa av dem hade blivit riktigt snygga faktiskt. Det var väldigt roligt att se dem. Träffade även Erika, hon är så gullig. 

Målade naglarna igår och medans de torkade så läste jag Elle och detta förevigade jag. Nu är frågan om jag ska ha kvar detta lack. De kläder jag ska ha på mig imorgon går i beiget, vitt och brunt. Så detta passar väl inte riktigt in, mamma tyckte att det var lite skrikit, haha. Så det blir nog att jag tar bort nagellacket och målar på något neutralt. Helst av allt skulle jag velat haft färgen "Nice" från Mavala. Måste ta att införskaffa mig det.
Tror nog faktiskt att det blir så tråkigt som ett ofärgat nagellack. Det ser alltid fräscht ut. Här nedan finns även bild på en av de nya tunikorna, även fast bilden inte är kanon så ser ni lite i alla fall.

  

Sista skoldagen

Jaha, då var det sista skoldagen idag. Vi har städat våra skåp, klassrummet och sedan fikade klassen plus Saki och Salamaah i Stadsparken. Det var väldigt mysigt. Kändes väldigt vemodigt att det var sista dagen, men ändå skönt. Ska bli otrolig härligt med sommarlov och sedan börja ny skola till hösten och träffa nya vänner. Tror att det kommer att bli riktigt bra.

Imorgon är skolavslutningen klockan 10, men vi som ska vara med och sjunga ska vara i skolan halv nio. Känns väl inte kanon, men men. Efter skolavslutningen blir det fika i klassrummet, gå på min kusins student och sedan hem på fest hos David. Pontus säger att han ska supa mig under bordet, men det är inte de planerna jag har i alla fall, haha. Hanna och jag ska sedan sova hos Frida. Inte för att jag inte vågar kommer hem och sova, verkligen inte, men Frida bor i närheten av David så vi tyckte att det var lika bra att vi sov hos henne.

Det som står på schemat idag är att snart kommer mamma hem och hämtar mig så åker vi ner till stan. Vi ska köpa present till Saki och Salamaah, sedan linnet till mig om det finns kvar. Jag hoppas på detta. Klockan 19 stunten sen samlas vid Daltorpskolan och vara med på deras avslutning. Josse, vår topp, går där så det är därför. Ska bli trevligt.

Behöva gå en omväg från bussen och hem på grund av vägarbete. Vara jättevarm, bära på en massa skolsaker + väska, ha skor som inte gå så lätt och ta av sig och vara jätte kissnödig. Dessa saker är ingen bra blandning kan jag lova!

Ribbat linne

Mamma och pappa var iväg en sväng idag och då köpte hon skärpet som jag ska ha till kjolen på skolavslutningen. Det är ett brunt smalt flätat skärp. Imorgon måste vi gå ner en sväng på stan och köpa linnet också. Jag hoppas att det kommit in i min storlek. Hade tänkt mig ett vitt ribbat Filippa K linne, men på Jolina hade de inte det i min storlek. En av tjejerna som jobbar där trodde att de skulle komma in. Så jag får hålla tummarna på att det finns. Annars så får jag köpa något annat vitt linne.


Mys på altanen

Ny duschad och insmörjd i jordgubbs body lotion. Nya svarta tunikan är på och efter detta inlägg ska jag bege mig ut på altanen och mysa med te, glass och chokladsås. Kan det bli så mycket bättre?


Tvillingar?

Twins
Här är en bild på Hanna och mig från igår. Nu får ni bedömma själva ifall ni tycker att vi är så lika så att vi ser ut som tvillingar eller inte ;) Hanna och jag ser själva ingen likhet, haha.

Niornas avslutningsfest

Som jag skrev lite snabbt i natt så var gårdens avslutningsfest verkligen lyckad. Vi åkte buss från skolan klockan 18 och bussen eller bussarna rättare sagt tog oss till en hemlig destination. Det var en byggdegård utanför stan.
När vi kom dit var det mingel och sedan var det middag. Jag fick en sjukt tråkig kille vid bordet, men middag var trevlig i alla fall. Det bjöds på kycklingfilé, sås, stekt potatis och sallad till varmrätt. Till efterätt fick vi blåbärspaj och vanlijvisp. Maten var väldigt god och jag kan tillägga att min kära mor gjort maten. 

Under middagen så delades det ut olika nomineringar t.ex. årets finaste klädstil, årets charmigaste, årets par m.m. Var och en av alla nior hade fått rösta på vem som skulle få de olika nomineringarna innan. Hör och häpna så fick jag diplom för skolans "Finaste klädstil".  Blev otroligt nervös när jag skulle upp och hämta mitt diplom. Man hade ju alla blickar på sig och göra bort sig då hade inte varit så jätteroligt, men jag skötte det bra ;) Jag trillade i alla fall inte, haha.

Efter middagen så var det dans som gällde. Först i början dansade bara några få, men sen efter att lärarna haft danstävling kom folk igång. Det var otroligt roligt att se vissa lärare dansa! Efter deras danstävling så var det dags för eleverna. Två stycken från varje klass. Först var det bara David (han som lovade mig en öl, haha) från vår klass och sedan så drog han med mig upp. Då var det bara att ge gärnet. Man dansade ju inte så seriöst om man säger så och jag trodde att sista låten inte skulle ta slut. Det roliga var att innan danstävlingen så sa David att han aldrig dansade nykter, men det har vi fått bevis på att han gör. För sedan efter tävlingarna så dansade han. Det blev en hel del dansande för min del med igår. Andrea i min klass sa till mig att hon tyckte att jag dansade bra. Inte för att jag vet varför hon tyckte det, men det var gulligt sagt av henne.

Idag så har det varit en ganska slö dag. Gick upp vid halv elva och åt en kanon god frukost på altanen med mamma, pappa, Tessan, Leo och Johan. Har vilat en stund på altanen med bra musik i lurarna och jag har även målat naglarna och läst senaste Elle som jag fått av Tessan.
Tessan och Leo har varit i Göteborg hela dagen för att hon har en kompis där som hon hälsat på idag, men de är på väg hem nu. Så de kommer alldeles strax. Ska bli tråkigt att de åker hem imorgon, men jag ser dem igen om någon månad :)

Nu fick ni en big update och jag ska bege mig in i duschen. Ska efter det ta på mig en av mina nya tunikor. Fick en svart och en vit, vita leggings och en rosa topp av mamma och pappa i måndags. Ikväll sedan är det Beyond the break!

Lyckad kväll

Det har varit en otroligt rolig och lyckad kväll. Fötterna är helt ömma och svullna efter allt dansande, mer uppdatering får ni imorgon för nu ska jag in i duschen!

5 juni

Har precis lagt lillkillen så att han får sova lite. Han var jättetrött, men ville inte alls sova. Man vet ju själv hur man känner det ibland. Till slut så somnade han, klappade honom på kinden och satte igång speldosan och efter det hördes ett snark. Man smälter verkligen när man ser han. Han skiner jämt upp som en sol när man träffar honom, men ibland är han lite busig och bits. Han bet mig i kinden innan när vi lekte lite. Han blir lite små busig när han är trött. Det känns när han bits, men det gör ju inte direkt jätteont. Hade varit snyggt med ett bit märke i kinden nu när det är niornas avslutningsfest ikväll. Jag hoppas att det blir en lyckad kväll. Det värsta är att man inte vet vem man ska ha till bords, men det löser sig. Man ska ju inte sitta där hela kvällen.
Nu måste jag nog faktiskt ta och duscha innan Leo vaknar. Annars kommer jag nog inte hinna.
Dagens I-landsproblem är vad jag ska ha för frisyr. Det får jag tänka på i duschen.
Chao!


3 juni

Vädret har varit helt underbart idag. Strålande sol och varmt har det varit. Har faktiskt inte solat, men har varit ute och lekt lite med Leo och lite sådär. Tog mig även en välbehövlig power nap.
Till middag åt vi grillade kycklingfiléer och lite annat smått och gott. Nu så har vi precis druckit lite te och ätit glasstårta och myst. Det var verkligen varit en mysdag, sådana behöver man unna sig ibland.

Imorgon så är det fotbollsturnering som gäller. Som ni säkert vet så suger jag på fotboll, men är med för skojs skull. Så imorgon bitti måste jag leta fram lillebrors gamla fotbollsskor, eller om jag gör det nu. Lika bra kanske. Efter fotbollsmatcherna imorgon så ska Hanna och jag sola. Sedan så ska jag träna från kl. 17-18. Den ändrades från tisdag till imorgon.

Nu är det sista veckan i skolan. Imorgon är det som sagt fotbollsturnering, tisdag ska vi till Pickesjön och på kvällen niornas fest. Onsdag är ju alla lediga, på torsdag ska vi bara städa och sedan på fredag morgon slutar vi. Känns ofattbart. Det är bara 2 och en halv vecka kvar tills vi åker till Spanien också. Underbart säger jag bara!

Nej, nu måste jag in i duschen. Har tänkt att ta en dusch länge, men har aldrig kommit till skott. Så det är bara att hoppa in i duschen nu och sedan krypa till sängs.


Galej hela helgen lång

Jag är helt sjukt trött, skulle kunna somna när som helst, men det är inte så konstigt.
I fredags var jag uppe till två ungefär och gick upp nio igår. Gick sedan och lade mig vid tre tiden i natt och sedan gick jag upp tio. De timmar i mellan har det varit full rulle hela tiden.
Tessan, Leo, Eleonore och Chrille kom i fredags och har bott hos oss. Gösta och Netan bodde hos mormor och Henke (Tessans Henke) kunde tyvärr inte komma.
Min släkt på mammas sida är den skönaste och bästa släkten man kan ha. Man har aldrig en tråkig stund. Alla bjuder på sig själva och det är aldrig några ledsen miner. Känns så otroligt roligt. Tycker otroligt mycket om dem!

Mammas 40-års fest som hade medeltidstema (alla hade medeltidskläder) var grym! Vi åt god mat, tog årets första dopp, badade i badtunna, bastade och jag vek mig dubbel av skratt så många gånger så att jag inte ens kan räkna alla. Verkligen en lyckad kväll! Fick även ett nytt smeknamn av Eleonore, Stumpen. Så det blev jag kallad hela dagen igår. Har kommit på att jag har en hel del smeknamn:
Stumpen, Skorpan och Dumbo är bara några av dem. De två sistnämnda är det Lollo som kommit på. Både för och nackdel eftersom en kille i hennes klass börjat kalla mig Skorpan, haha.

Nej, nu ska jag ut i det underbara vädret och leka lite med Leo lus.

1 juni

Jösses, vart tog maj vägen egentligen? Har inte ens tänkt på att det är juni förens nu. Idag har det varit hålligång hela tiden känns det som.

Först så hade vi ett Friskis & Svettis pass klockan halv 11, var så hurtig så att jag gick dit, tog 15-20 min ungefär. Passet tog verkligen på krafterna och det var ett tag sedan jag var så slut. Under passet när vi stretchade frågade jag Frida som låg lite längre bort om jag var röd i ansiktet. Då pekade hon på sina klarröda byxor och då förstod jag att det var jag. Måste varit en härlig syn för de andra, tur att det inte finns speglar i hallen. Efter passet så duschade alla och bytte om. Efter det så bar det av till skolan. Lollo, Vickan och Frida gick tillbaka till skolan medans jag åkte buss. Får man busskort gratis av skolan så är det klar att man utnyttjar det ;) Jag var helt slut också och då kände jag att buss var det enda alternativet för mig.

I skolan åt vi lunch och efter det fick man välja om man ville ha bild eller slöjd en timme, jag valde slöjd. Sedan så var dagen slut. Slutade klockan 14. Efter det så åkte Hanna och jag ner till Sunhouse och solade, det var skönt.
Så nu sitter jag här och borde ta att röja upp i mitt rum eftersom släkten från Sthlm kommer och vissa ska sova i mitt rum. Men innan dess måste jag käka!