Dagen före

Idag så har jag och min kära mor fixat och inhandlat det sista inför imorgon. Fick en ny bikini, nya linser, och sådär bland annat. Blev också en fika på stan med mormor, mysigt, mysigt. Så nu har jag läger under kontroll. Det är bara några få kläder som ska packas ner senare för de är inte torra än, men annars så är allt lugnt. Det tog faktiskt inte så lång tid som jag trodde att packa (jag fick hjälp av mamma).

Jag vet hur det kommer att bli med bloggandet under de 3 kommaden veckorna. Under veckan som kommer, kommer det kanske att bli något, det vet man aldrig ;)
Om det inte blir det någon bloggning så får jag säga, på återseende och ta hand om er!

Vad står på schemat idag?

Det som gäller idag är att packa, packa, packa, åter igen packa och sedan fixa lite små grejer. Jag har varit så upptagen med konfirmationslägret så att jag nästan glömt att jag fyller år om 8 dagar. Den 29/7 då blir jag ett år äldre :) Inte så pjåkigt :) Jag kommer ju inte kunna ha kalas när jag är där uppe, men några i släkten har skickat med paket upp så att jag får några presenter i alla fall. Det är väl inte de som är det viktigaste, verkligen inte, men det kan ju vara kul att få någon present när man fyller ;)

Nej, nu ska jag inte bara skriva om att jag ska packa utan göra det också. Chao!

Sommarbild

Stuffs på stranden

Bloggen har varit lite sådär halv tråkig, så därför kompenserar jag det med en bild. Denna bilden togs i Strömstad när jag låg och solade på klipporna. Inte värsta flashiga bilden kanske, men lite uppiggning.

Onsdag

Idag så har jag legat lite ute i solen, men jösses vad varmt det blev efter ett tag.
Har också varit en sväng på stan med mamma och pappa och fikat. Jag är det enda barnet hemma nu, för min lillebror är iväg denna veckan. Hahaha, det lät precis som om vi aldrig gör sånt när hela familjen är hemma, men det är fel. Vi hittar på en hel del grejer faktiskt :)

Det är onsdag och jag har inte börjat att packa. Jag säger hela tiden att jag ska göra det, men det blir aldrig av. Måste ta tag i detta imorgon, för jag vill inte göra allt på fredag.


Tisdag

Jaha ja, då var det tisdag igen. Det känns som om det var igår, men ändå som om det var en månad sen. Det var alltså en vecka sedan jag gjorde "the secret thing" och jag fick beskede idag om att det blir mer! Egentligen är grejen inte alls så hemlig som den verkar utan att det är mest att jag inte vill säga vad det är. Fast då kanske det är lika bra att jag inte pratar om det alls. Ja, det är nog bäst så.

Idag så köpte vi konfirmationspresent till mig. Var ju tvungen att ha det gjort innan jag åker iväg. Jag ser verkligen fram emot detta. För er som inte vet så ska jag på konfirmationsläger i 3 veckor. Jag har inte träffat de som ska vara med i gruppen, men tror och hoppas på att den är jättebra. Det ska bli riktigt kul att träffa nya människor och vidga bekantskapskretsen. Detta har sett fram emot hela året och snart bär det av. På lördag åker jag till Stockholm. Jag nämnde det lite igår, men det är värt att nämnas igen ;)

Nu ikväll ska jag kolla på Allsång på Skansen och Morden i Midsomer.
Har öppet fönstret in till mitt rum och känner att det luktar ny klippt gräs (mamma och pappa grejar i trädgården). Visst får man extra sommar vibbar av det? Åh, vad jag älskar sommaren, det är detta man längtar efter hela året och nu är den här (eller har varit ett tag).

Nej, nu ska jag steka köttfärs, ikväll blir det tacos! :)

Måndag

Det blev aldrig att jag lade mig ute och solade, man blåst ju bort. Lade mig istället på altanen och läste lite ur Djävulen bär Prada. Fast det blev inte så mycket läst för det blåste så himla mycket. Detta har verkligen varit en slö dag, lite senare sedan kanske jag ska ta upp symaskinen? Aja, får se hur det blir med den saken ;)

Nu i veckan ska jag ta att börja packa, för att på lördag åker jag till Stockholm. Sedan är jag borta i 3 veckor och det blir en himmlans massa kläder man får ha med sig. Måste också fundera på vad jag ska ha med mig för skor. Det är nästan det svåraste, för man kan ju liksom inte ha med sig 10 par skor. Kan, kan man ju, men jag kommer aldrig att orka bära det.


Ska jag?

Vet inte om jag ska ut och lägga mig i solen eller inte, det ser ut att blåsa. Jag gör ett försök, för så mycket annat har jag inte att göra.


Måndag morgon

Idag är jag tröööött, jag bad att någon inte skulle väcka mig idag. Vad gör inte telefonen klockan 9.50? Jo, ringer som en galning. Jag tänkte att jag inte skulle svara, men då fortsatte den att ringa ännu mer. Så det var bara att masa sig upp och svara. Efter jag pratat klart så gick jag och lade mig igen, när jag somnar tror ni inte att det ringer på dörren då? Så nu är helt död. Får nog ta att lägga mig i soffan och slö titta på MTV. Chao, hasta luego!

Helgen

Igår var jag i stan och fikade med Amanda :) Vi hade det väldigt trevligt.
På kvällen bar det av hem till en annan kompis, där var vi ett gäng och hade det trevligt :)
Nej, nu får jag fasen sluta att säga trevligt :P Idag har jag legat ute på gräsmattan och solat, fast före det var jag på två gudstjänster. Det är verkligen inte min grej, men jag går på dem bara för att jag måste skrammla ihop 12 gånger innan jag konfirmerar mig. Annars hade jag aldrig i hela mitt liv frivilligt gått upp klockan 7.45 på en söndag.


Torsdag och fredag

Linda åkte hem för en timme sedan. Jösses, vi har haft så otroligt kul och skrattat hela tiden. Det är ett under att  en del pratar med mig idag ;D Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, men kvällen igår var riktigt bra :) Träffade min favorit Anton. Dagen idag har varit lika bra. Linda och jag har varit ute i träädgården och solat. Jag solen har verkligen tagit. De dagar fram över som solen skiner ska jag sola, sola och återigen sola. Ska ta att ringa Amandy lite senare, chao!


Torsdag

Det tog hela, verkligen hela dagen att städa rummet igår, men va bra det blev! Allt i bokhyllan revs ut och ersattes med andra grejer. Jag är ruggigt nöjd och jag tänker inte såtäda mer på ett bra tag.

Senare idag så kommer Linda, vi ska åka ner till stan tillsammans ikväll och efter det så ska hon sova över :)

Jag har inget att göra nu så det blir nog att jag lägger mig och kollar på repriser av Desperate Housewives.

Städlista

För att få städningen lite roligare så gör jag en lista på vad som ska göras här kommer den:

Bädda sängen
Damma
Dammsuga hela golvet
Göra i ordning på skrivbordet
Fixa i ordning i bokhyllan

Nu ska det bli ordning och reda!

Hämtade nyss posten och såg att jag fått nya nummret av VR. Lovely! Men, jag ska inte läsa det förens jag har städat mitt rum och duschat. Tjuvkikade lite i det, men nej nu ska det städas. Imorgon ska en kompis komma hit och sova. Då måste de vara fint ;) Jag ska försöka att vara ganska kvick, så får jag det undan stökat. Med lite bra musik och sådär tror jag att det går fint.


Tisdag

Började dagen med att inte göra så mycket, kollade lite på TV. På eftermiddagen så tog jag och mamma en sväng till stan. Köpte jeans shortsen jag lagt undan, två sidenband och ett vitt farfars linne. Det blev ett vitt och ett ljusrosaband :) Nu ikväll så har jag kollat på Allsång på Skansen och Morden i Midsommer.

Snart ska jag gå och lägga mig, känner att jag börjar att bli ganska trött.


The secret thing ;)

Var i Göteborg nu på eftermiddagen/kvällen och gjorde the secret thing ;) Gick väldigt bra faktiskt :)

Tackar inte nej till detta

Lack skärp              Söt klänning
Det här skärpet och denna klänningen skulle jag inte tacka nej till. Skärpet är lite Fendi stil och klänningen väldigt enkel, men ser väldigt söt och skön ut. Dessa grejer kommer från Asos.


Måndag morgon

Italien vann igår, grattis grattis.

Idag händer nog inte så mycket, ska ta en välbehövlig dusch.
Chao!


Vilka vinner?

Frankrike eller Italien vilka vinner?

Söndag

Idag har jag kollat på två filmer ...och så kom Polly och Mean Girls. Väldigt skönt att bara ta det lugnt och kolla på film, men just nu har jag väldigt tråkigt. "Men man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga" sa min pappa till mig när jag sa att jag hade tråkigt och visst har han sant. Det ropades nyss att VM-final matchen har börjat. Så jag får väl ta att kolla på den, det känns som om det hör till.

Mitt mål denna veckan var ju att sy klart min väska, men det har jag inte gjort. Jag känner att får nog ta fram symaskinen inom de närmsta dagarna. För jag är på pyssel humör :P

VM-final var det ja!


Nick Lachey

Nick Lachey

Åh,  Nick är den enda jag lyssnar på nu. Finns ingen bättre än What's left of me!


Åh

Åh, vad arg jag blir på mig själv. Jag hade ställt klockan och vaknade, men ställde om den och sommnade om. Vaknade sedan kvart i 10. Jag som skulle gå på 2 gudstjänster idag pga att jag har 4 kvar, men nu blir det bara en. Får ta att gå 3 nästa vecka istället. För jag måste gå på 12 stycken innan jag åker till Stockholm.

Nej, nu måste jag gå för denna gudstjänsten klockan 11 ska jag inte missa!

Äntligen!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  Äntligen är Internetet fixat och jag kan vara inne på msn. Har inte varit inne på 3 veckor och det är faktiskt en väldigt lång tid.
 
Idag har inte hänt så jättemycket förutom när vi var på OnOff idag igen så råkades larmet på en grej sättas igång. Nej, jag är ingen tjuv, men de larmet på den mp3n är konstigt sa de för det sitter dåligt. Så det är därför det går igång. Andra gången på 2 dagar XD Jag ska aldrig mer röra någon grej där inne XD

Ingen lust

Jag hade inte lust till att åka ner till stan nu innan ikväll. Kände att jag faktiskt bara ville vara hemma.

Just det ja! Glömde berätta om en pinsam grej idag. När jag var på OnOff så råkade jag på nått sätt sätta igång larmet när jag kollade på en mp3 XD

Nu ska jag hoppa in i duschen, sov så gott!


Shopping och värme

Idag har jag varit i stan och shoppat med min älskade mamma. Vi var nere på The Body Shop och jag köpte duschcreme, bodylotion och en "grisen i säcken" påse. Duschcremens och bodylotionens doft var blåhallon. Doftar ljuvligt. Grejerna som var i "grisen i säcken" påsen var en body scrub med passionsfrukts doft, en liten såndär tvättboll och ett litet hårshampo. De tre grejerna för 29 kr kallar jag billigt, så skynda att fynda ;) Fast blåhallon grejerna kostade ju inte bara 29 kr såklart. The Body Shop har de bästa hudvårdsgrejerna faktiskt och det är inte sådär rysligt dyrt efter som prudukterna är dryga. Deras bodylotion är verkligen underbara. Mamma har de i massa olika dofter hemma.
Efter det gick vi in till Indiska, jag hade sett ett par guldsandaler där, men de var inte så sköna så jag skippade dem. Så vi gick till Din Sko och där hittade mamma först ett par svarta lite lack-aktiga, men sen så hittade hon ett par guldiga ballerina fast i lite lofersstuk också. Så då stod jag där i en kvart, hade beslutsånget och svettades ihjäl. Jag visste inte vilka jag skulle ha så vi gick och kollade i andra skoaffärer så jag fick lite mer betänketid, men jag bestämde mig sedan för de guldiga. Jag har pratat om mina guldiga skor jättelänge och de var väääldigt söta så jag slog till. Jag skulle utan tvekan kunnat köpa både de och de svarta, men jag känner att jag vill lägga min lön på lite annat än skor ;) Jag har ju ett x antal sedan innan. Jag har verkligen alltid beslutsånget när det gäller skor, alltid. När jag tillslut köpt skorna gick vi till HM. Jag skulle ha en stor necesär, ingen märkvärdig utan bara en rymmlig. För jag vill inte ha med mig 3 necesärer när jag åker på konfirmationsläger. Så det blev en rosa med en guldig snobben i ena hörnet. Jag är väldigt svag för guld.

Efter denna varma shoppingrunda åkte vi hem. Det var till och med så varmt så att mitt nagelack flagnade bort: Då är det inte så att det är dålig kvalitet på det utan denna värmen. Vi var inte hemma mer än en tjugominuter och då kom pappa. Så vi åkte och lämnade dator (burken) och sedan åkte vi och kollade på OnOff och Elgiganten. Sedan åkte vi till ett annat ställe och där köpte vi min fördelsedagspresent :) Så jag kommer att få en mycket fin present :)

Nu har jag i alla fall lite grejer att stryka som jag skrev om i våras
Detta ska införskaffas i sommar eller innan:
Vitt ribbat linne
Guldskor
Söta hårskenor 
(köpte mig en hårskena i Strömstad) 
Sidenband
Nagellack, Mavalas tror jag att det blir. De är små och behändiga, finns dessutom i fina färger

Sådär, detta var dagens uppdatering, men det kommer säkert mer.
Ha det fint!

Tråkigt

Jag har tråkigt, funderar på att lägga mig i soffan och läsa. För just nu så gör jag inget käckt ändå, kollar runt lite på nätet och lyssnar på P3 Street. Jag är verkligen inte värsta hip hop bruden XD Men tycker att r'n'b är bra faktiskt. Skönt gung i ;) The secret thing blev inte denna veckan utan på måndag eller tisdag nästa vecka. Imorgon bli det kanske barnpassning på eftermiddagen och kvällen. Annars så ska väl sola, kanske bada och bara ta det lugnt. 

Tjöööööt

OC var lika bra som vanligt. Förresten så är Nick Lachey's låt  What's left of me ruggigt bra. Nick ser faktiskt väldigt bra ut, hur kunde Jessica lämna honom?
När jag ändå är inne på det där med låtar så är One med U2 och Mary J Blige faktiskt riktigt festlig också. 

Nu måste jag in i duschen, chao!

Sol och bad

Har tillbringat dagen med att sola och bada. Det var riktigt skönt, fast jag har svårt för sjöar. På ett ställe var det jättesunkigbotten och nått tång liknanden som greppade tag om mig. Det var rätt läskigt. Tänkte att jag skulle legat och läst Djävulen bär Prada, som jag hämtade från biblioteket igår. Hade beställt den och fick klart för mig två gånger att den stått där ett bra tag och att de försökt får tag på mig, men är man i Strömstad så är man. Köpte och läste ut En shopaholics bekännelser. Den var väldigt bra :) På sommaren älskar jag att läsa chic-litteratur och kärleksböcker. Det är faktiskt väldigt skönt och ganska ro givande att ligga i trädgårdssoffan på altanen och läsa böcker måste jag säga.

Nu ropar mamma att det är mat, efter det blir det OC.
Hej!

Allsång på Skansen

Kollade nyss på Allsång på Skansen och åt revben och sallad med fetaost i. På salladen hade jag olivolja, balsamvinäger och italiensksalladskrydda. Smarriga värre var denna måltid. Tyckte att jag ville avsluta den med dessert så det fick bli jordgubbar med socker och mjölk. Ljuvligt kan jag meddela att det är!
När jag satt och kollade på TV kom jag och tänka på när vi förra sommaren var på Allsång på Skansen. Det var då Elena Paparizou och Carola var där, drag var det kan jag lova. Kommer ihåg att det var så varmt så att det kändes som Afrika. Det var lång kö till toaletterna när man skulle hämta vatten. När vi promenerade längs strandvägen in till stan trodde jag att jag skulle kolappsa av. Fast trevligt hade vi, väldigt.

Det var ganska vågat av Carola idag att slänga sig ut i publiken, tänk om alla hade flyttat på sig och hon hamnat på marken. Otur för henne i så fall XD

Fashion

Är inne på listor nu, för jag har inte så mycket annat att hitta på

Favoritplagg i garderoben just nu: Min bruna klänning från Lindex, min Ralph Lauren kofta i lavendelblått/lila och min småblommiga kortärmade skjorta från HM
Byter gärna garderob med:
Ebba von Sydow, Mischa Barton och Kate Moss
Trivs bäst i: Mjukisbyxor och mina stuprör
Bästa stiltipset: Innan var det kvalite framför kvantitet, men inte längre. Man kan få så himla mycket bra, fina och mer grejer för samma summa som kanske bara en dyr grej. Så mitt stiltips är nu less is more 
Bekriv min stil: Enkel, söt, genomtänkt, inslag av trender och lite halv orginell ibland
Vanligaste färgen på mina kläder: Har faktiskt väldigt blandat, men det finns en hel del rosa.
I sommar kommer jag gå klädd i: Shorts, klänning, kjol och min Ralph koftan
Men absolut inte i: Saker som inte passar ihop
Jag doftar just nu: DKNY Be Delicious
Favoritmodellen just nu: Gemma Ward eller Elsa Hosk
Byxa eller kjol: Kjol, alla tiders fast byxa är inte så pjåkigt det heller
Så många skor har jag: 20 stycken tror jag att jag fick det till, kan var några som jag missat
Smink till vardags: Rouge, mascara och läppglans.
Festsminkning: Då lägger jag till solpuder
Sminktips till allmänheten: Samma som stiltipset less is more
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: En Mullberry Bayswater, Seven Jeans och Marc Jacobs ballerina.
Mig själv med tre ord: Glad, omtänksam och rolig.
Jag tränar: Cheerleading.
Jag ville bli när jag var liten: Ett tag ville jag bli läkare och författare kommer jag ihåg


Tisdag

Sitter här och dricker Ramlösa med Hallon/Grape smak och åt  precis upp sista Kinder chokladbiten. Dör av värme gör jag också, men man ska inte klaga på värmen. Så därför så försöker jag inte att göra detta. Det när det är 10 minus grader så är det detta man längtar till, så nu måste man njuta.

Har precis kommit hem från stan. Var där med mamma och köpte nytt gardintyg och nya krukor. Så nu ska det bli ordning i rummer. Uh, jag har en hel resväska med kläder som ska packas upp. Packa ner går fint, men inte upp. Det är det värsta som finns, dessutom så är det en massa nytvättade, strukna och ihopvikta kläder som ska in. De ligger just nu i min fotölj.
Min garderob är för liten (eller så är det jag som har så mycket kläder, tror mest på det sist nämnda). Egentligen är faktiskt den ganska stor, men jag har så mycket andra grejer som inte borde vara där som tar plats. Typ 1 miljard väskor. Ja, ja det blir bättre sen när jag får mitt nya rum där nere. Då får jag två garderober. Jag har sagt till mig själv att då ska jag lägga mina kläder i färgordning och detta tror jag kommer hålla i max en vecka om jag känner mig själv väl. Det är värt ett försök i alla fall, men detta är ju som sagt inte förens jag får det nya rummet och det dröjer ett tag. För det är inte så lätt som jag vill att det ska vara utan först ska hallen till rummet bli klart och grejer. Tills dess får jag vara i mitt hederliga krypin.

Chao! 

Lista

Idag är jag på blogg humör så jag roar er med denna listan:

DAGENS:
klädsel:
Brun Roxy t-shirt med tryck på och vita tights (ska ändå inte visa mig för mer folk än familjen idag så det fick bli detta)

frisyr: Uppsatt i klämma
låt: Vet inte :P
tv: Femman

vill ha: Shorts och guldsandalerna från Indiska
tråkigaste: Att jag just för tillfället är hungrig 
roligaste: Hm...har inte hänt så mycket eftersom jag bara varit hemma, men det var festligt att prata med Amandy innan idag

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag
såg dig gråta: Vet inte riktigt, kommer inte ihåg när jag grät senast, men tror det var Frida.
fick dig att gråta: Det vill jag inte säga
fick dig att börja skratta: Pappa tror jag att det var
du gick på bio med: Anna tror jag
du gick på stan med: Mamma
skickade ett e-mail till dig: Anna
skickade ett sms till dig: Anna dett också tror jag
skickade ett lunarinlägg till dig: Vet inte

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Nej
bråkat med ditt husdjur: Neee, för undulater är inget man bråkar med direkt :P
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, inte hänt, men jag drömmer helt galet ibland

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Att någon nära vän/familjemedlem dör
Vart vill du gifta dig: Vet inte, men på en strand skulle vara ganska festligt
Vem hatar du verkligen: Det finns ingen jag hatar, men folk jag tycker mindre om
Varit kär: Ja, fast nog inte riktigt kär
Kör du bil: Oh nej :P
Har du ett jobb: Yes, sommarjobb är fint att ha, men har jobbat klart där nu
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, men ibland är det skönt att vara ensam också
Är du ett hälsofreak: Sådär...

Är du ensam nu: Nope, mamma och pappa är hemma
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: De flesta som går på radion

FAVORIT:
Rum i huset: Mitt rum tror jag
Typ av musik: Det mesta förutom klassiskt och dansband :P
Parfym: DKNY Be Delicious och
Månad: Juli
Mat: Oxfilé

Dricka: Hm...vet inte, men min egen gjorda hallon smootihe/shake är inte dum
Godis: Allt möjligt
Tidning: VeckoRevyn, Glamour och Klick
Film: Svårt det där...
Skådis: Lika svårt detta, men Brad Pitt är inte dum

Djur: Vet inte :P

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Naj
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Ja :)
Sagt "Jag Älskar Dig": Nope
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Nej
Träfffat någon ny: Nja, ganska ny iaf
Saknat någon: Ja!!
Kramat någon: Japp
Kissed someone: No, no
Ätit: Ajjemän :)


Vill, vill, vill

Åh, vill snart ha bilden vi tog på midsommardagen, men det kan jag inte få förens vårt internet fixar sig. Tills dess får jag hålla ut och vänta på bilden. Ingen bild och pappas lap top får duga :) Bilden kommer jag ju trots allt få.

OC, kallar!


Förbjudet

Hej hopp!
Jag gör något förbjudet; sitter inne när det är strålande väder ute. Uscha, men jag vill inte ut och bränna min axel. Gjorde nämligen detta i lördags och vill inte göra det igen. Jag har faktiskt fått en ganska snygg bränna (enligt mig själv). Mamma sa härom dagen att: Vad brun du har blivit. Då sken jag som en sol. Jag ska snart göra något som är ännu mer förbjudet och det är att kolla på TV, men jag måste kolla på OC kl. 17.35. Så nu innan dess checkar jag lite bloggar och andra stuffs.

Det är konstig för jag brukar nästan aldrig få post förutom när VR dimper ner i brevlådan eller när jag får papper från föreningen, men nu helt plötsligt får jag massor med post. Det är faktiskt rätt festligt att få post har jag kommit på.

Jag är på pyssel humör. Jag vill sy en massa klänningar, göra en massa halsband och göra klart min väska. Får ta tummen ur att göra det denna veckan. Det får nog bli veckans mål. Snart får jag min lön också och det är verkligen inte fy skam. Jag har sett ett par söta guldsandaler på Indiska. Mina silvriga flip-flop börjar att sjunga på sista versen. Det är mer "dressade" flip-flop eller vad man ska kalla det, inte sånna badtofflor.

Nej, nu måste jag öppna fönstret.
Chao!


Home sweet home

Nu är jag back in town! Känns ganska skönt att vara hemma igen, men jag kan inte säga annat än att jag har haft en förbaskat bra början på sommarlovet. De 2 och en halv vecka jag varit i Strömstad har varit underbara. Nu i helgen har jag bara legat på klipporna. Där har jag läst, solat, badat (fast i havet förståss) och bara njutit. Jag har sovit ut på dagarna och mått som en prinsessa, har inte behövt lyfta ett finger ;) Under de 2 och en halv veckorna har jag nog bara kollat på Tv 10 gånger. Har varit helt isolerad ifrån omvärlden känns det som XD Det kändes riktigt konstig när jag kom hem och gick upp för trappan och såg vardagsrummet ännu konstigare när jag gick in i mitt rum. Vi kom hem vid klockan 18.30 ungefär och det känns som om mina armar släpar i golvet efter att ha burit all packning. Såg ut som om vi varit borta i ett år eller nått. Så efter den "slitsamma" färden hem så jag har tagit igen mig och legat i soffan på altanen och läst nya VR som jag fått med posten i veckan och ätit grillad kycklingfilé och en ut god sallad.

Det har varit lite dålig uppdatering på bloggfronten för jag har inte haft tillgång till en dator hela tiden och när jag väl hade det krånglade det, men men nu är jag i alla fall hemma och ska återställa detta ;) Under veckan som kommer ska jag nog träffa lite kompisar som jag inte träffat på flera veckor sedan ska jag göra en annan rolig grej, but it is a secret.

Skulle velat komma in på msn nu, men vårt internet är knas så jag får sitta på pappas dator och den vill jag inte gå in på msn med. Ojoj, va livet är hårt (eller inte).

Aja, nu ska jag nog snart krypa till kojs och få sova i min EGNA säng! Jag har inte gjort det på 2 och en halv vecka. Denna veckan har jag sovit i en säng som har varit en hängmatta. Åh, va skönt säger vissa. Åh, va ont i ryggen säger jag.
Chao!