DM frillan

DM frillan

Wohoo, min heta frilla idag ;)

DM

Åh, jag käkade nyss oxfilé, bakad potatis och sallad. Det var underbart gott och välbehövligt. Det tog bort min huvudvärk, som inte är så konstigt att jag fått efter en låååång dag. Såhär var den:

Gick upp klockan 6. Fixade lite och duschade, sedan i slutet blev det lite väl bråttom, men jag missade inte bussen som vi skulle åka med eller något sånt. Till Göteborg (Mölndal) kom vi ungefär vid kl 8 och då var det dags att visa licenskort och hela köret innan vi kunde gå ner till omklädningsrummet. Som tur är behövde jag inte byta om och sånt. Efter det hängde jag med mix stunten (den som jag är reserv i) in på förträningen. Den gick ganska bra, men det blev några missar. Efter det satt jag och vet int riktigt vad jag gjorde Annas pojkvän Alex och jag satt och gäspade ikapp ett tag innan vi sysselsatte oss.

Vid halv tolv tiden käkade Linda, Sabine och jag, det var mums. Äni (inte min Anna) våfflade min hästsvans och jag hennes innan invigningen. Cubs (miniorerna) hade våfflat och även fast jag inte tävlade ville jag ju också vara tävlings fin ;) Så då sätte jag upp håret i en hästsvans, våfflade det och satte i ett vitt sidenband.

Invigningen var kl. 12.30 så den var jag med på efter det var det inte alls långt kvar tills vi i stunten skulle in. Stunten gick grymt bra och jag höll tummarna under hela programmet. Josse tänkte på orden vi kom på "ska" = spänna, knät och attityd. Hon hade också en urtjusig tuppkam som jag gjort på henne, efter det har jag kommit på ett smeknamn på henne. Lilla kycklingen ;) Kollade på massa olika starter och kan meddel att folk där ute i cheer och cheerdansvärlden är grymma!

På prisutdelningen var Emma aka E1 (jag är E2) och jag väldigt nervösa. Även fast vi inte själva tävlade. Det blev en hel del guld medaljer vi håvade in och vilka som gjorde detta möjligt var:
Helena (inviduell)
Cubs (miniorer)
Fire fly (Cheerdans B)
Junior stunten

Silver medaljer fick vi två också och det var Tigers dance squad och mix stunten som tog hem dessa. Tycker det är starkt jobbat av mig att få en silvermedalj även fast jag inte var med. Fick den eftersom jag är reserv i stunten. Men jag tackar bara och tar emot!

Detta blev ett långt inlägg och jag avslutar den med något ni läst en dle på senaste tiden:
FLUGAN FOR FUN, WE'RE NUMBER ONE!


My new shoes

                                                       Ballerina med vristrem

Här har vi skorna som jag köpte idag. De är grymma! Shit, jag har glömt veckans nästan bästa sak. Jag har PÅSKLOV nästa vecka!

Flugan for fun, we're number one!

Sitter och smäller i mig lite godis. Jag får ju käka godis eftersom jag inte ska tävla imorgon. Håller på att dricka vatten också. Ska försöka att börja att dricka mer vatten, har redan börjat att dricka mer av det än vad jag brukar. Det kommer inte bli en så sen kväll för mig idag, ska samlas vid hallen klockan 7 imorgon. Har redan bestämt vad jag ska ha på mig. Svarta jeans, vitt linne, Flugan tröjan (föreningströjan) och mina nya svarta skor. Vill ju ha Flugan tröjan eftersom man vill visa vilken förening man kommer ifrån nu när man inte tävlar, men ändå inte vill gå runt i hela overallen. Så då piffar jag till det lite med svarta jeans och inviger mina nya shoes ;)

Säger bara: Flugan for fun, we're number one!

Fredag

Började dagen som jag hade tänkt. Gick upp vid halv 8 gjorde mig en halonsmoothie och käkade en grov tekaka. Vid 8.40 gick jag ner till stan och solade sedan vid 9. Tyvärr blev det lite stressigt till skolan, men jag hann :)

Idag har jag köpt mig de svarta ballrina med vristrem från Vagabond. Det var 20% på alla skor inne på Scorett så då passade jag på. De kostade 280 kr istället för 350 kr. Nu tror jag aatt jag ska ta det lugnt med shoppandet framöver, men det är aldrig säkert. 

Försökte ringa Johan, men han svarade inte. Ville önskat honom en trevlig resa och sådär, men får slänga iväg ett sms eller något senare. Kanske försöker ringa igen...

Vi ska strax äta räkor nu och det ska bli grymt gott!

Need to sleep

Nu tänker jag inte göra någonting mer. Är klar med NO:n, men skriver ut den imorgon, examensarbetet lika så. Jag ska inte göra något annat än att gå och lägga mig nu. Annars somnar jag här vid datorn. Känns i alla fall skönt att ha gjort klart allt. Då har man bara "Boken om mig" att tänka på, på lovet sedan.

I morgon börjar vi kl. 10 så jag tänkte gå upp vid 8, äta frukost, packa ner dagens klädsel och duschgrejer. Sedan går jag ner till stan och solar. Efter det duschar jag där, fixar ordning mig och går till skolan. Vet inte om jag kommer att orka detta, men det skulle vara en väldigt bra start på dagen. Känns välbehövligt.

Har glömt att berätta att det är cheerleading DM på lördag i Göteborg! Själv kommer jag inte delta, men kommer att vara där och hejja på alla tävlande lag från föreningen. Kommer även att sitta med inne vid mattan när group stunten kör eftersom jag är reserv. Kul att vara inne vid mattan någon gång även fast man inte själv tävlar. Detta ska i alla fall bli grymt kul och jag håller tummarna för alla lag vi har i föreningen.

Nu måste jag sova. Puss

Mysig dag på stan med Lollo

Idag efter skolan så gick Lollo och jag ner till stan och köpte present till Hanna, hon ska ha kalas på söndag. När vi gjort det kikade vi lite i affärer och bestämde oss sedan för en fika. Det blev Wayne's Coffee, hade inte fikat där innan och det var faktiskt väldigt bra där. Där så intog vi i alla fall varsin soffa som var väldigt låg, borden var ännu längre. Efter det så smaskade vi i oss en ur god kladdkaka och passions smoothie. Där satt vi och fikade och pratade ett bra tag. De stängde vid 18 ungefär och det var väl bra för både Lollo och mig eftersom båda var tvugna att plugga, mest jag. Hade examensarbetet att skriva klart och fixa i ordning NO:n. Examensarbete är klart, men ska bara fixa en bild. NO:n är nästan klar också, behövs bara skriva en inköpstabell. Den ska mamma hjälpa mig med nu. Känner att jag inte är så haj på excel.

Hahaha nu kom visst Lollos och min favorit danslåt "Rock this party" på radion ;) Den dansor vi loss som bäst till ;D

Ytlig uppdatering

Idag har jag köpt mig ett guldigt armband som jag spanade in i fredags. Hon som var i kassan frågade om jag hade bonuskort och självklart hade jag det så hon gav mig två stämplar, skulle inte fått någon. Jag blev väldigt glad och det lyste upp dagen lite. Har kommit en bra bit på vägen på examensarbetet så har inte så överdrivet mycket kvar att skriva, tror jag i alla fall. Har även röjt upp i mitt rum. Nu har jag precis duschat och ska nog lägga mig strax.

Fick en plånbok av mormor förra veckan som hon köpt i USA, väldigt söt var den. Så nu får min älskade Mulberry vila ett tag. Detta blev en ytlig uppdatering idag, men något mer orkar jag inte.


Ser ut som en bomb

Nu ikväll så har vi haft ett möte med oss i klassen och allas föräldrar. Vi pratade om klassresan och sådär. Annars så har inte så mycket hänt idag. Käkade faktiskt McDonalds för en stund sen, sjukt onyttigt,  men det var sjukt gott när man var hungrig och hade ont i huvudet. Ska gå och lägga mig nu eftersom vi har nationelltprov i engelska i morgon, uppsatsen som är det sista. Känns skönt att ha svenskan avklarat samt snart engelskan. Måste skriva slöjdexamensarbetet imorgon och städa mitt rum. Det ser ut som en bomb, men jag orkade inte ta tag i det idag.


Tummen upp

Glömde att säga att vädret har varit GRYMT fint här idag! Tummen upp säger jag bara!

Måndag

Idag så hade vi tre timmars lång håltimma vilket inte var kanon. Både de som har tyska och franska fick gå hem, men inte vi som har spanska. Den där gubben är helt störd, men men Hanna och jag gjorde det bästa av situationen.

Först så pluggade vi i en timma ungefär, sedan bar det av ner till stan. Kanon att det bara tar 10 minuter att gå dit från skolan. Vi skulle kollat i två affärer, men det blev typ tio till. Väldigt kul hade vi i alla fall, speciellt inne på HM. Vi har på herravdelningen och först så bara glodde en kille och såg frågade på oss, precis som han skulle säga: Vad gör ni är? När vi skulle gå där ifrån så hittade jag en käck hatt som jag satte på Hanna. När hon sedan skulle få av denna fastnade kroken som den skulle hänga på i hennes hår så hon fick inte bort det. "Emma, hjäääälp mig!" sa hon, men jag gick asgarvandes där ifrån för jag skulle dött av skratt om jag skulle gett henne en hjälpande hand. Tror inte att den skulle vara så bra i skrattande tillstånd, hahaha.

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi åkte och köpte blommor, efter det skor. Köpte de skorna med öppen tå fast i rött, lite åt lackhållet istället för svart eftersom jag tänkt köpa ett par andra svarta ballerina inom en snar framtid. Skoshoppandet ledde till att jag köpte en vit, röd randigklänning och ett vitt linne. Lite by the way sådär så får jag aldrig nog av klänningar. Just det ja, den svarta lackväskan jag köpte är grym! Stor och rejäl, får plats med en massa skolsaker och grejer. 

Oj, idag blev det ett ganska långt inlägg, enjoy! ;) 

Goodie

Min pappa är en väldigt gullig själ. Härom dagen så sa han att jag fick hans bruna Wayfarers från Ray Ban. Jag blev mer än glad när jag fick dem. De ska användas i sommar, om jag vågar vill säga...
JUST DET! När jag tänkte på solglasögon så ska vi till Spanien i två veckor i sommar, TVÅ veckor!
Åh, det ska bli så underbart och jag ska bli sjukt brun! Om det är fint väder vill säga, men det hoppas och tror jag!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, men var tvungen att skriva ett sista inlägg för idag. Har precis skrivit en lista på "Vårens vill-ha" och den är lång kan jag lova.

7 grader

Seriöst, klockan är 22.10 och det är 7 grader ute, det är helt sjukt. Idag har det varit 15-16 grader och strålande sol. Mer sånt vill vi ha!

Våfflor

Sitter och käkar våfflor som mamma nyss gräddat (inte stekt) och det är smaskens. Shit, har varit värsta gödningshelgen känns det som.
Hanna kom över till mig och kollade först på bilder sedan konfan och räknade efter det matte. Kan meddela att hon fick sig ett gott skratt när hon fick se vissa bilder. Hon fastnade för en het (inte het) kille ;D De som var med kanske vet vem jag menar. Vill inte nämna något namn eftersom det inte är speciellt snällt, men om jag säger "mjäll" vet ni då?

Ska nu försöka att skriva ett kapitel till "BOM" (Boken om mig):

Strömstad

Det var jättemysigt i Strömstad, kanon fint väder. Satt ute igår och skrev kapitel till "Boken om mig" skrev tre stycken. Ska försöka att skriva något mer idag. Raggade nyss tag i Hanna också så hon kommer hit och hjälper mig med matte. "Do you want to be my mattelärare?" frågade jag henne och hon tyckte det lät bra.
Okej, åter till Strömstad. Jag jobbade en hel del så nu har jag fett med cash, känns skönt ;) Tog mig en promenad till stranden igår. Det blåste, men vindarna var inte kalla som tur var. Kände på vattnet och det var däremot kallt. Det väcktes en massa minnen, men tårarna höll jag tillbaka fast det var ganska svårt. Jag lyckades på vägen hem skrapa min mobil, men vad jag gjorde tänker jag inte berätta här för då kommer ni att skratta. Tog lite kort som jag tänkte lägga in någon dag sen.

Puss!

Fredag morgon

Sitter och dricker upp min nyponsoppa innan Hanna kommer så då tänkte jag blogga lite snabbt.
Idag ska i alla fall den nya väskan invigas och den rymmer mycket, vilket är grymt bra! Vet inte om jag kommer att hinna blogga innan jag åker, men jag hoppas på det. Nu måste jag skynda mig!

Steka våfflor?

Nu kom jag på en sak!
En kär vän till mig påstår att man steker våfflor. Jag tror inte riktigt denna grabb vet vad han pratar om för det heter gräddar ;) Kom inte på ordet innan, men nu tändes det ett ljus minsann och då får man ta vara på de få stunder det händer! ;D

Toooooorsdag

Usch, nu är jag trött. Sitter här och ska alldeles strax krypa i säng, men måste fixa i ordning mina naglar som ser ut som kaos först. När jag ändå är igång så kan jag berätta att nationella muntliga i matte gick bra och det känns skönt. Annars så har det inte hänt något speciellt idag. På idrotten spelade Hanna och jag pingis, igår var det Linn och jag. Innan hon övergav mig för att jag var så kass ;) Hahaha nej då så var det inte, men man kan ju säga såhär. Hon var grym och jag inte riktigt lika grym. Hanna och jag var i alla fall på samma nivå. Den där jäkla boll flög lite här och var, men stundtals gick det faktiskt bra. Vi tröttnade lite på att inte riktigt ha något flyt i det hela så då brände vi 58 kalorier genom spinning och roddmaskinen. Det är inte så att vi kan sånt med kalorier, men det råkade stå på maskinerna.

"Vinka till kameran"

                                          Konfa

Alla vinkar förutom jag. Jag kollar bort från kameran, nästan så att man drar till med ett av Lollos (Hb) citat eftersom hon drar till med mina ;) Här kommer det  "Oh, I'm so clever".
Hit ska jag i alla fall i helgen, alltså till Strömstad. Ska dit med mormor och jobba. Jag hoppas att det är fint väder så att man kan ta en promenad till denna underbara strand vi befinner oss på. Känns som om jag kommer att få väldigt mycket flasbacks. Känns som om det kommer komma så mycket flasbacks så att tårarna inte ens kommer att hejdas, men det vet jag ju inte än så vi får se vad som sker. En sak som jag vet måste ske är att jag måste packa tills imorgon, men som tur är det inte så mycket som behöver packas.

Nu ska jag käka thai mat som jag käkat alldeles för mycket på den senaste tiden känner jag och fortsätta att lägga in låtar i min älskade rosa iPod och ladda den. Har inte använt den på ett bra tag så känner att det ska göras. Puss!

Väskan och klänningen

Det blev shopping idag en snabb sådan. Jag köpte väskan och sedan så hade min älskade mamma fått tag i klänningen. Funderar på att ha den imorgon, men väskan kan jag inte ha eftersom vi har idrott.

På tal om imorgon så har vi muntliga nationella i matte. Klockan halv nio har jag, vilket är ganska skönt. Jag är med Spenan (Hanna) och två till så det ska nog gå fin fint. Hoppas på det i alla fall...
Om jag ska vara pigg och kry när Hanna kommer till mig imorgon kl. 7.20 så bör jag gå och lägga mig nu. Vi ska nämligen käka frukost i skolan.

Godnatt!

Onsdag

Idag blir det nog att jag köper väskan vet inte riktigt än, men det lutar i alla fall åt det hållet. Ska ta att skriva klart en engelska uppsats, träna min dansgrupp och träna själv idag. Annars inte så mycket mer inplanerat.

Smart

Kollade på Desperate Housewives idag och det var kanon som vanligt. Nu sitter jag och checkar lite bloggar innan jag går och lägger mig. Kanon smart att kolla bloggar samtidigt som man tvättar av sminket. Godnatt!

Ett evigt springande

Känns som om jag sprungit runt överallt idag. Först stan fast där besökte jag bara mamma, sedan Knalleland och åter igen stan. Skulle ut till Knalleland och kolla ifall klänningen kommit in på Gina Tricot där, men det hade en inte än. Så jag ska kolla i veckan. Gick också in på HM där en sväng och kollade efter en vit T-shirt som ska vara lite större så att man kan kavla upp ärmarna. Hittade en på herravdelningen som nog skulle vara rätt bra. Provade den och så, men måste ha med ett smakråd känner jag. Gick också in på Skopunkten och hittade ett par kanon fina svarta skor med pep toe (eller hur det nu stavas) så någon gång i framtiden ska jag kanske köpa dem. Just det gick också in på Only och provade ett par shorts där som var fina.

Åkte i alla fall ner till stan igen och gick in på Gina Tricot där. Kikade runt lite och hittade en grymt snygg svart lackväska som jag lagt undan tills imorgon. Vad jag känner nu så köper jag nog den. Hade tänkt att sy mig en, men det orkar jag nog inte sedan så var denn kraftig och det vill jag att den ska vi.

Denna dagen gav ingen shopping, men ooooont i fötterna! Nu blir det att skriva klart ett kapitell i "Boken om mig" sedan ska jag läsa nya VeckoRevyn som hade anlänt idag. Puss!


Övat klart på spanskan

Nu har jag övat klart på spanskan så nu checkar jag lite bloggar och sådär. Funderar på att lägga mig tidigt och läsa, men jag får se. Imorgon hoppas jag att det blir lite shopping eller så blir det någon annan dag i veckan. Puss!

Lite söndag och måndag

Igår så kom Amanda hem till mig och vi bakade kladdkaka, gjorde hallonsorbet till, lyssnade på gamla låtar och kollade på gamla bilder. Våran kladdkaka blev grym och sedan hemmagjord syrlig hallonsorbet till var pricken över i:et. Vi pratade en massa och hittade på crazy saker som vi jämt gör. Det var i alla fall mys. Har kommit på att jag säger det ganska mycket.

Idag så har det varit hur knäppt väder som helst. Först regnade det, snöade, sol, haglade och regn igen. Vad är detta för väder egentligen? Seriöst jag blir deprimerad. Jag som trodde att jag inte skulle behöva använda min tjocka röda Everest parkas något mer hade fel. För idag var den tvungen att tas fram.
"Den är inte nådig" sa en klasskamrat idag. Nope, det är den inte. Den är tjock, varm och skön.

Om lite mer än en timma så ska jag åka och träna, men innan dess så ska jag nog öva på spanska glosorna så att jag slipper att göra det ikväll.

Puss!


Mys hemma hos mig

Det blir mys hemma hos mig istället för en fika på stan. Ingen av oss orkade ge sig ut i detta väder och vistas bland en mass folk. Så nu har jag dammat av lite i mitt rum så inte Amanda får en damm chock när hon kommer hit. Sedan så jag har tänt en massa ljus så det blir mys på högsta nivå. Blir nog att vi bakar någonting och sedan dricke chai te till. Puss!

Vädrets fel!

Fan, nu har jag missat reprisen av Desperate Housewives också. Allt är vädrets fel!


Vädret

Vid 11-tiden nu idag regnade. Efter det blev det sol, men det ser man inte röken av nu. Det är grått och haglar, gräsmattan blir bara vitare och vitare av det. Det ser nästan ut som snö. Klockan är 13.00 och der ser ut som om hon är 17.00 eller något för att det är så mörkt. Shit, nu började det åska också och SNÖA! Jag vill INTE ha snö! Det såg ut som om det började bli vår i veckan, jag dör!


Söndag

Idag ska fika med fröken Amanda vid. 15.30, men innan dess ska jag fixa lite små grejer är hemma. Ska bland annat kolla klart på filmen som min lillebror, min kusins barn och jag såg på igår. "Without a paddle" heter den. Det jag såg av den igår så var den grymt rolig. Orsaken att jag inte såg klart det den för att jag fick ett telefonsamtal ;)

Tips

Det blev min svarta miniklänning från Koppartrans, svarta strumpbyxor och mitt älskade silverhjärta som jag fått av Hanna. Har använt det varje dag denna veckan och mer kommer det att bli. Tusen tack för det gumman!  ♥
Orkade inte ta mascara nu så det fick bli lite rouge bara så man ser fräsch ut. Ville ändå framhäva ögonfransarna lite så då böjde jag dem och tog sedan lite vaseline på. Ett grymt bra tips för dagar man inte orkar ta mascara, men ändå vill att fransarna ska synas. Vaselinet gör så att de blir lite mörkare och är bra för fransarna. Så två flugor i en smäll ;)

Två låtar som jag tycker är grymt bra nu är:
How to save a life - The Fray och Glamorous - Fergie

Time to take a shower

Nu ska ta mig en dusch och byta om till något annat än mjukisbyxor. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det löser sig alltid.

Lördag

Försökte att posta ett inlägg igår, men det funkade inte.
Idag så ska jag försöka att skriva något kapitel i "Boken om mig" och läsa lite. Känns som om det var väldigt längesedan jag gjorde det. Annars så händer väl inte så jättemycket idag. Min kusin och hennes son kommer hit och käkar ikväll, det ska bli mys.

20 kilo lättare

Det känns som om jag är 20 kilo lättre nu när man gjort proven. Känns verkligen underbart att ha de gjort nu. Har längtat efter att kunna säga att man gjort proven och att det känns som om det gick bra. Vi fick sluta efter vi gjort dem och det var vid 13 tiden. Käkade i skolan så jag var hemma vid kl. 14. Sen dess har jag inte gjort någonting, checkat lite bloggar och sådär. Så småning om ska jag leta fram träningskläder eftersom jag ska träna klockan
17 -19. Tills dess ska jag hitta på lite annat, puss!


Förberedning

Nu har jag ätit en stor frukost som innehöll. Juice, müsli med yoghurt och grovsmörgås med smör och skinka. Så jag hoppas att jag ska stå mig på detta. Mellan de två proven kommer vi att ha 30 minuter rast och då ska jag käka lite hade jag tänkt. Få lite ny energi.
Solen skiner ute nu och det är kanon att det är fint väder när man ska göra prov. Man bli piggare och får förhoppningsvis mer motivation till att ge gärnet.
Idag känner jag mig mycket fräschare än vad jag gjorde när jag skrev igår. Tog mig en dusch innan jag käkade frulle och det känns skönt. Tog på mig sköna kläder också. Det blev min nysydda klänning, ett par grå svart randiga tights och min trekvartsärmade midjekorta kavaj. Skor till det blir mina sivlriga ballerina, fast till och från skolan har jag mina brun rosa Converse.

Nej, nu ska jag borsta tänderna och sådär. Hanna kommer alldeles strax och då är det bäst att vara klar.
Lycka till nu alla nior där ute! :D

Det ser ut som om jag partat 4 dygn i sträck

Usch, jag är trött och har ont i huvudet. Kollade på TV innan, men slumrade till lite. Så nu sitter jag här i mina rosa Bik Bok mjukisar, Koppartrans hoodie, vitt linne, turkosa tofflor och tofs a la Britney. Ja, när hon hade hår vill säga. Alla kläder är sjukt omatchande, men det bryr jag mig verkligen inte om just nu. Det ser ut som om jag typ har partat 4 dygn i sträck. Okej, inte riktigt så illa, men nästan. Funderar på att gå och lägga mig. Vi har som trots allt två nationella prov imorgon, i engelska. Shit, två nationella prov på en dag är väl att ta i? Fine, det båda ingår i en del, men vem pallar två stycken? Ett tar ju nästan kol på en. Well well, jag ska väl inte gnälla, det kommer vara grymt skönt att ha gjort båda sen.

Just nu saknar jag vissa personer sjukt mycket och jag längtar tills jag får träffa dem. Det går nästan inte en dag utan att jag inte tänker på dem.

Har märkt att jag säger "sjukt" och "grymt" väldigt ofta, lite för ofta. Detta var allt för idag nu väntar sängen. Som visserligen är överbelammrad med kläder... 


Hundpuss

"Tänk om man ger honom en sån där hundpuss och sedan vänder han sig om och torkar bort den?!"

Hahahaha, ja snacket går vilt till när man pratar med Amandy. De senaste två timmarna har jag ägnat åt att prata i telefon. Först pratade jag med Johan och sedan så pratade jag med Amandy, det var mys :)

Klänningen

Kl?nningen

Här är en bild på klänningen jag sydde igår. Ursäkta den gryniga bilden. Kameran var urladdad, så då fick mobilen räcka ;)

Käck lista innan pluggandet

Det får bli en lista som jag hittat hos Clare innan jag börjar plugga

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Har ingen bok i närheten, men framför mig finns VeckoRevyn och där står det Elin Lanto och Idol-Måns Zelmerlöw (en intervju med dem)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Mitt fönster
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Höök
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
13.15 (den var 13.00)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik och Johans (min lillebror) två fåglar
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag gick från bussen hem och det var vid tjugo i tolv
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Mobilen

8. Vad har du på dig?
Cheap Monday stuprör, min ny sydda svarta klänning och ett silver halsband med ett hjärta (det jag fick av Hanna)
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Jag drömde någonting, det gör jag alltid. Fast minns ej vad.
10. När skrattade du senast?
Idag på idrotten tror jag
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, klocka, och en almanacka
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej, inte vad jag kommer ihåg
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Helt okej
14. Vilken var den senaste film du såg?
Djävulen bär Prada
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kläder, väskor, skor och en resa
16. Tycker du om att dansa?
Yes, of course
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Vet inte, men Aurora är ett fint flicknamn
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Självklart!

Inget DH för mig idag

Skulle sett på Desperate Housewives (DH) idag, men kollar på reprisen i helgen istället. Känner att jag inte riktigt hinner. Måste öva på ett läxförhör om "Första världskriget" som vi har tills på torsdag och sedan skriva en utvärdering om min egen ledda idrottslektion. Detta hade jag helt glömt bort, så det ska skrivas nu.

Det blev att jag åkte ner till stan idag, mötte mamma där. Hon köpte en kanon fin klänning som hon hade lagt undan innan idag. Den hade kommit in i butiken igår och var redan slut. Jag tyckte att det var så fin så jag vill också ha den, men den kommer inte in förens nästa vecka. Så då ska jag nog köpa den.

Nu åter till pluggandet.

Klar

Nu är klänningen klar och vem vet, det kanske dyker upp en bild på den i veckan någon gång.

Nästan klar

Jag är nästan klar med klänningen, det är bara det nedersta som ska fixas till och det måste jag nog ha min mammas smakråd och hjälp till. Så det får vänta. Nu är det lasagne som gäller sedan kanske jag åker ner till stan.


Njut

Åh, det är helt underbart att vakna av att solen skiner in genom fönstret, sedan kommer man på att det är studiedag och kan sova hur länge man vill. Idag hade jag i alla fall tänkt att fortsätta sy på en klänning/tunika som jag syr och sedan plugga till "Första världskriget" läxförhöret. Till och med plugga känns kul när man ser att vädret är så underbart. Njut, nu av vädret!


Present av Lollo

Just det ja, glömde att berätta att jag fick min present från Lollo idag. Fick ett par kanon söta örhängen från Mops :D

"Jag kan slicka dig i pannan om jag vill"

Nu har äntligen solen dykt upp! Imorse var det grått ute, men sedan framåt förmiddagen har solen börjat att lysa. Senast jag kollade på termometern så visade den 15.1. Åh, det är underbart! Min tjocka parkas kommer nu få hänga i garderoben och förhoppningsvis inte användas något mer eftersom det ser ut som om våren har kommit!

Vid 10-tiden idag så var jag hos tandläkarn. Jag lagade någon bit i en tand som lossnat. Tandläkarn sa att jag inte behövde någon bedövning och att det skulle isa, men jag skulle tänka att jag åt en kall glass. Sure, att man tänker på det när han har sin svettiga armhåla i ansiktet på en och när man ser den där lampan de har och att det står "Made in Gotland" på den. Som tur är så gick det bra. Jag frågade också om mina framtänder i underkäken. De är väldigt tätt ihop och olika långa så jag frågade om man kunde göra något åt det. Han sa att en tandspecialist inte skulle göra något åt det eftersom det är för litet, men att man kunde slipa ner de tänderna som var längre. Så det gjorde jag och nu får man ett bra helhetsintryck ;) Även fast man inte visar sina undertänder, så vet man själv i alla fall att det ser bra ut ;)

Hahaha, på NO:n idag så satt Pontus och jag och tjötade. Vi kom in på någonting, jag minns ej vad, men då kläckte jag ur mig att: "Jag kan slicka på din arm om jag vill" han svarade då "Jag kan slicka dig i pannan om jag vill".

Idag är det träning som gäller, men annars bara ta det lugnt. Imorgon är det studiedag och det ska bli grymt skönt!
Puss!


Hoppas att solen dyker upp

Kom nyss hem från mormor. Hon hade köpt mig en kjol, tröja och ett par jättesöta skor. Så nu i mitt rum står 3 par oanvända vårskor och ett par som bara användes i Spanien. Jag vill använda dem nu! Det är ingen snö kvar här, kan vara lite på sina håll, men det är ytterst lite. Det dumma är att det regnar hela tiden så då kan man inte använda skorna utan att de blir förstörda. Ja, ja, får hoppas att solen dyker upp snart :)

Mat

Nu är det dags för mat och sedan ska vi hem till mormor. Hon hade tydligen köpt något till oss, sedan så ska vi kolla på hennes nya kök och sådär.

På väg hem

Min mormor ringde nyss och sa att hon var på väg hem nu. Hon, hennes sambo och några vänner till dem har varit borta i över en vecka på en kryssning i Karibien. Nej då jag är inte alls avis. Hon sa att hon var lite brun, men om jag känner henne rätt så är hon pepparkaka.

Spanska pluggande var det ja som gällde...

Första

Idag blir det första söndagen på länge som jag är tvungen att plugga. Imorgon är det spanska prov som gäller och då kan det vara bra att ha pluggat. Innan dess så ska jag ta mig en dusch hade jag tänkt, puss hej!

Tyvärr

Tyvärr gick det inte hela vägen för Måns, en tredje plats. Jag brukar aldrig ringa och rösta, men gjorde faktiskt det tre gånger. Det var Måns låt alla tre gånger. Well well, The Ark är inte fy skam heller...



Heja Måns!

Strax är det Melodifestivalen som gäller. Laddar genom att lyssna på låtarna för att komma i rätt stämning ;) Håller verkligen tummarna för att Måns ska vinna!

UNDERBAR DAG!

JAG BLEV KONFALEDARE! Alltså det är helt sjukt hur kul det kommer att bli. Shit, jag kan verkligen inte fatta att det är sant. Fick reda på det i eftermiddags, först ringde Johan och sa att han blivit det. Jag var inte hemma då så jag visste inte om jag blev det, men när jag kom hem så såg jag brevet och jag slet upp det. Jag skrek som bara den och sedan ringde jag Johan och skrek i telefonen att jag också blivit ledare. Då berättade han också att han pratat med Tobbe och han sa att han, Anton och Anders också blev ledare. Det var verkligen pricken över i:et att alla dom blev. Jag längtar redan kan jag meddela er om. Så det blir en vecka i Stockholm (Saltsjöbaden) och två veckor i Strömstad, precis samma som mitt konfaläger.

Nu ikväll så har vi varit ute och käkat med klassen. Vi hade ordnat en överraskning till en av våra mentorer. Han spelar på en grekisk restaurang här i stan så vi hade planerat att vi skulle dit och käka. Hans min när vi gick in på restaurangen glömmer jag aldrig. Det var verkligen en kanon lyckad kväll och vi hade både kanon kul och mysigt. I slutet när det inte var några mer gäster kvar så dansade vi vår egna lilla påhittade grekiska dans. Jag har verkligen världens underbaraste klass och jag kommer att gråta floder när jag lämnar dem. Usch, jag vill inte ens tänka på det.

Dagen har varit grymt lyckad i alla fall. Friluftsdag i regn var väl inte kanon, men de sista sakerna på dagen var kanon. Nu ska jag nog strax gå och lägga mig, ska träna halv 11 imorgon. Då vill man vara ganska pigg och kry.

Godnatt!


Uppdatering

Nu kommer uppdateringen om gårdagen:

Vi började dagen med frukost i matsalen. Jag åt på som bara den, 6 mackor och en tallrik fil och flingor.
Efter det så gick vi på en föreläsning som Paolo Roberto (han är grymt snygg) hade, den var grym. Det kändes verkligen som om alla tog till sig den. När vi varit på den skullle vi snabba oss tillbaka till skolan och käka lunch sedan så hade vi TSA en liten stund, i 30 minuter tror jag att det var. När vi hade haft den lilla stunden va vi tvugna att snabba oss till idrotten, sedan snabba sig efter idrotten också. Man kände sig verkligen splittrad. 

När vi kom till skolan så fick vi nys om att Paolo var i skolan och självklart bröt det ut en hysteri bland oss tjejer i klassen som ville ha ett kort med honom. Som tur är fick vi vara med när han pratade med en annan klass och efter det så tog vi kort med honom. När vi varit med där sedan var det dags för mig att gå till skolrådet för att han skulle prata med oss som är med där. Detta visste jag inte om, men blev genast glad. Att Paolo Roberto kom till skolrådet var väl den enda gången som det var bra att vara med det ;)

Idag så är det friluftsdag som gäller, vilket inte känns så himla kul. Det är grått ute och det ser ut som om det ska bli regn. Ikväll ska jag i alla fall träna och sedan ut och käka med klassen, det ska bli mys.


.

Jag är alldeles för trött för att skriva om dagen, så det blir imorgon istället.


Two words

Just nu orkar inte jag skriva så mycket, men ska göra det ikväll. Två ord som beskriver dagen bra är: Paulo Roberto-hysteri och jäktande.

Oj då

Har nyss pratat med underbara Lissie i en timma. Vi pratade och pratade då vi sedan kom på att klockan var 23 och hon skulle göra sin läxa och jag duscha. Så strax ska jag gå in i duschen. Det var lika kul som alltid att prata med henne. Få höra nyheter och sådär ;)

Bra kompis-mötet idag var bra. Kul att träffa alla, efter mötet åkte Amandy, Erika, To-be-ass (Tobias) och Antonio ner till stan. Alla förutom Tobias gick till McDonalds och käkade, där sprack min nyttiga dag. Jag skulle ju träna efter och var tvungen att ha något i magen. Att inte ha ätit sedan halv 1 och sedan käka när man kommer hem vid 21 tiden är inte toppen direkt. 

Nej, nu måste jag verkligen duscha.


Fixat till layouten

Nu har jag fixat till layouten. Fixade och trixade och poff så blev det bra. Ganska i alla fall...


Grattis Spenan!

Idag fyller Hanna (Spenan) 16 år, grattis ännu en gång till dig gumman!

Min Måns-hysteri fortsätter så nu spelas Cara Mia högt och ofta i iTunes kan jag lova. Jag ska verkligen ringa in och rösta på honom på lördag. Haha, nu låter jag som värsta stalkern, men så ligger det inte till.
Vi slutade kl. 11 idag så lunch käkade jag hemma. Revbenspjäll och sallad blev det, sedan till det ett stort glas vatten och grov macka. Jag kände mig faktiskt väldigt nyttig. Efter det har jag legat i soffan och läst nya VeckoRevyn. Det blev också att jag slummrade till en stund, vilket var väldigt skönt. Nu snart ska jag åka ner till stan och sedan ta bussen till Bra Kompis-mötet. Ska bli kul att träffa alla, det var ju ett bra tagsen. Speciellt kul att träffa Amandy eftersom jag inte träffat henne på vääädligt länge vilket är grymt illa. Efter det så bär det av till träningen, var tvungen att missa att träna min dansgrupp idag vilket var väldigt tråkigt.

Just det ja! Min egenledda idrottslektion gick fin fint, hade cheerleading. Var orolig att jag inte skulle hinna allt som var planerat, men det gjorde jag. Fick också reda på att jag fick VG på idrottsprovet, jag är väldigt nöjd.

 Puss!

Onsdag morgon

Hörde nyss en annan version av Cara Mia som Måns sjöng i radion. Jösses, vad bra det var satt och rös. Strax är det skolan som gäller, men först tänker jag skriva dagens outfit för omväxlingenskull:

Indiska blusen
Seven jeans
Vit långärmadtröja

Borde sova...

Egentligen borde jag sova, men vad gör jag istället? Jo, jag dricker juice, övar det sista på engelskan och sätter in ett kort i mitt nya hjärthalsband som man kan öppna, ett kort på mitt älskade gudbarn. Godnatt!

Snabb

Snabb bloggning och gäller nu, har köpt mig en ögonfransböjare, sjal och ett par silvriga ballerina idag. Imorgon så ska jag ha min egen ledda idrottslektion och nu är det strax Desperate housewives. Puss!

Rosa skapelse

Sko

Idag så var vi på Kulturmuseet på någon grej och då fick man måla på LP-skivor. Man skulle måla sin identitet, något som visade vem man var. Då gjorde jag den här vackra rosa skapelsen ;) Hanna och jag provade och ett par inte lika vackra rosa solglasögon på HM idag också, haha.

Ta tag?

Kanske dags att ta tag i sitt liv och inte sitta här i pjamas? Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan göra klart mattehäftet.

"Vi är inte typer, vi är eliten"

Vi ?r inte typer, vi ?r eliten

Rockade partyt var precis vad vi gjorde

Det var en mycket lyckad kväll igår och det verkar som om de andra tyckte det med. Det som bjöds till middag och efterrätt var, lövbiff, klyftpotatis, bearniesås, sallad, vitchocklad mousse och hallonsorbet. Mitt när jag var i full gång med att lägga upp efterrätten så hör jag att min mobil ringer och det avr Johan. Så mobilen gick laget runt och så alla pratade med honom, vissa (Izsa ;)) sa saker som inte var sanna, men det är sånt man får ta, haha.
Filmen vi såg på var "Djävulen bär Prada". Jag hade inte sett den innan så det var kul att se den när man har läst boken, men de var väldigt olika.
Såklart så kollade vi inte bara på film och åt utan pratade och skrattade en massa. Det hände också att Lollo och jag plöööötsligt (Lollo uttalar det så) fick ett ryck och började dansa i soffan till "Rock this party" och sedan dansade vi våran "Stand by me" dans. En massa kort togs också, vissa finare än andra. När jag fått korten av Izsa så tänkte jag lägga upp någon eller några.

Presenterna jag fick var:
ett halsband med ett hjärta som man kan öppna och örhängen
body butter, body scrub, dusch creme i cocos doft och dusch puff
en tavla
hårinpackningar
Lollos present befann sig i Göteborg i hennes systers lägenhet så jag får presenten den 12 mars stod det på det heta kortet som befann sig på en jättefin gul ros

6 hos mig

Nu har jag stått och vispat grädde i en kvart vilket faktiskt var väldigt jobbigt. Sedan så har jag också grejat något med min layout så den är knas, men hinner kanske inte fixa det idag eftersom girlsen kommer hem till mig 18.
 Det ska bli grymt kul att de kommer. Förra året kom vi på en klubb och jag undrar vad det blir detta året. Det återstår att se...

Jag är sjukt grym!

Titta på resultatet, jag har aldrig i hela mitt liv grejat med något sådant här och jag klarade att ändra på layouten. Skulle egentligen bara ändrat bilden där uppe, men så blev det inte. Fick tips av Clare hur jag skulle ändra den, men jag gjorde några fel och då blev det så som bloggen ser ut nu istället. I alla fall så skulle inte bloggen sett ut som den gör just nu om inte hon berättat lite om hur man ändrar. Så tusen tack till dig gumman!

Åh, jag är sjukt grym! Hahaha, kanske inte, men så känner jag just nu.

Ändrar

Nu är jag i fullgång med att försöka ändra layouten på bloggen, fortsättning följer...