Ingen musik

Idag hade vi ingen musik så att vi slutade klockan 11 istället för 11.50. Det var riktigt skönt, även fast 11.50 inte är fy skam heller. Så nu är jag hemma och gör inte så jättemycket. Ska göra engelska läxan och sedan öva det sista på spanska glosorna. Senare sedan idag vid halv sex så ska jag ha min dansgrupp, hade den inte förra veckan eftersom jag var bortrest så det ska bli kul att träffa dem. Fast jag måste erkänna att ibland orkar jag inte riktigt ha gruppen, men det är ganska lättförtjänta pengar och få hålla på med något man tycker om.

Idag ska jag börja spana på lite vad jag ska ha med mig till helgen. Ska försöka att packa i tid, vilket jag annars aldrig gör...


Saknar och längtar!

Gruppen

På fredag blir det att träffa detta underbara folket. Konfa tiden var bästa tiden i mitt liv och jag har aldrig längtat så mycket till något som jag gör till återträffen tror jag...

Back from Sälen

Nu är jag back in town, men drar iväg igen på fredag då det vankas återträff i Stockholm.
Längtar grymt mycket! Vi kom i alla fall hem igår och jag är helskinnad inga ben brutna och det känns väldigt skönt. Kort inlägg, men mycket mer att tillägga finns ej, nu är det kvällsmat som gäller.

Snö

Det gick grymt bra på träningen nu i morses. Klarade handvolt utan pass, fast den var kanske inte så väldans snygg, men nu klarar jag det själv i alla fall. Skönt att det gick bra nu träningen innan jag åker iväg. Imorgon bär det av till Sälen och där ska jag vara i en vecka. Det blir att börja packa lite smått nu så har man inte så himla mycket senare sen.

Nu har det äntligen kommit snö, det har snöat enda sedan halv 11.


Torsdags shopping

Igår inhandlades ett nytt rouge, krämrouge den här gången blev det. Trodde att det skulle vara omöjligt att applicera så att de såg snyggt ut, men det var inga svårigheter. Spanade också på en klänning som jag köpte idag. Guldiga stora hårdspännen och ett nagellack köptes också. Just det nya linser köpte jag(mamma) med. Skönt, slipper jag gå med glasögon som jag gjort i nästan två veckor. Saken är den att det är för svag styrka i dem också, men det har fungerat fint ändå jag diggar glasögon.
Nu ska jag ta att ta bort de gamla nagellacket, måla på det nya, käka och sedan ringa Lissie.

Lunch

Åh, vad det är underbart att sluta 11.50 på onsdagar. Nu ska jag alldeles strax ner till stan och käka lunch med mamma och pappa. Sedan när de är på banken blir det en runda på stan för min del.

Inget öppet hus

Skulle egentligen gått på öppet hus på Sven Eriksongymnasiet idag, men jag känner att jag inte orkar. Jag har bra koll på läget ändå och om jag går dit kommer jag bara att få ånger känslor för att det inte blir att jag går där...

Söndags lyx

Ligga i sängen och skriva roligt(!) skolarbete på den bärbara datorn och samtidigt ha en stor kopp med varmchoklad bredvid sig. Det är söndags lyx.

Söndag

Sådan här träningsvärk har jag nog aldrig haft. Jag har ont i hela kroppen och kan knappt gå. Fredagens träning eller gårdagens har inte varit så jobbig så jag förstår inte hur detta kan ha gått till...

Linje

Nu har jag mer koll på vad jag vill gå för linje efter att ha varit på öppet hus på en av skolorna.

Såhär ser det ut att jag väljer nu:
1. Samhäll journalistik författarskap
2. Designprogrammet
3. Entrepenör

"Jag är vild och vacker"

Igår var en ganska kul dag i skolan. Det vr inte kul att gå till skolan och inte så värst kul under dagen, men eftersom man har så underbara vänner så blev den kul.

Hela dagen börjades med att Hanna kom som vanligt till mig på morgonen och vi gick tillsammans till bussen. Det regnade, som vanligt med andra ord. Jag orkade inte ta något paraply så jag åkte snål skjuts på Hannas. Vi hade det liksom inte riktigt över huvudet utan det såg nästa ut som en sköld framför oss, så vi såg inte riktigt vart vi gick. Jag hade lite koll och såg att det kanske bara var 30 cm kvar till vi skulle gå in i en bil så jag vek av åt sidan, men det gjorde inte min kära vän Hanna. Hon fortsatte gå, men stannade 5 cm framför bilen. Skrattandes fortsättade vi att gå till bussen.

När vi hade haft slöjd på morgonen så sjöng jag "And I walk back down" (vilket jag bokstavligen gjorde) samtidigt som jag gjorde det halkade jag på trappkanten och gled på klacken två trappsteg, men som tur är greppade jag tag i Fridas axel snabbt som började skratta som sjutton.

Ja, men lite små olika mer händelser fortsatte dagen. T.ex. "Jag är vild och vacker" och flourspottning (?) xD

Idag slutade vi klockan 11.50 som vi gör varje onsdag, det är verkligen underbart. Så jag tog mig en tupplur när jag kom hem och läst nya VR som landat i brevlådan. Klockan 19.30 är det träning som gäller :)

"Måste du köra igång så hårt?"

Skolan började idag och vad jag tyckte om det vet ni redan. Ikväll klockan 19 så är det tränarmöte som gäller, annars ska jag nog inte hitta på så mycket. Vi ska redovisa en vetenskapligartikel på NO:n på fredag så jag ska leta upp en bra."Måste du köra igång så hårt?" var min komentar när vi fick höra detta och då skrattade han bara. Haha, sen så kom det lite misstolkningar från vissa klasskamrater...


Casanova & Göta Kanal

Det blev att jag kollade på båda filmerna. Båda var väldigt bra. Göta Kanal kändes nästan lite som Sällskapsresan. Vi i familjen har funderat lite på att gå och se tvåan.

Nu ska jag nog faktiskt snart gå och lägga mig. Kanske blir att jag läser eller något sånt. Börjar inte förens klockan 11 imorgon så det är väldigt skönt, men känner att jag behöver sömn.

Garderobstädning

Idag har jag städat mitt rum och min garderob (!?). Det känns väldigt skönt att ha gjort det, trodde aldrig att jag skulle orka ta i tu med alla kläder och väskor som jag slängt in och snabbt stängt dörren. Nu ligger kläderna i fina högar och de väskor som jag inte använder är i en påse som ska upp på vinden. Är stolt över mig själv ;)

Nu hittar jag inte på så mycket ät ny duschad, mätt och belåten. Funderar på att kolla på en film och sy i några knappar på en kofta. Antingen ska jag se på "Göta Kanal" eller "Casanova", lutar mer åt den först nämnda.

Känner riktigt hur ångesten har börjat komma smygandes eftersom skolan börjar imorgon...

2006

2006 - underbart

Året som gått har verkligen varit underbart på alla sätt och vis. Visst det har funnits stunder som det har varit jobbigt, men eftersom det har hänt så bra saker så har det lyst upp allt.

Några av året höjdpunkter:

Sommaren:
Den var verkligen den bästa sommaren ever! En av grejerna som gjorde den till den bästa är konfirmationen.
Det är verkligen det roligaste jag gjort. "Okej, gud va roligt med konfa" tänker säkert många, men den var verkligen grym. Man måste ha upplevt den för att förstå hur underbart det var. Underbara människor och händelser. Jag saknar den tiden grymt mycket. Det är synd att man inte har kontakt med alla, men de man har bra kontakt med är verkligen vänner för livet. Underbara helt enkelt!
Mitt gudbarn föddes också då och han är den underbaraste lille killen på jorden, verkligen mitt allt.

Bra Kompis-resan:
Resan till Auschwitz var verkligen kanon. En grupp med grymt mycket sköna människor. Jag är verkligen väldigt glad att jag kom med i projektet och ångrar inte en sekund att jag sökte.

Lucia:
Att bli skolans Lucia är inte var dag man blir och det är verkligen något jag kommer att minnas.

Spanien resan:
Ja, den resan jag just varit ute på har verkligen varit grym (säger det ordet lite väl ofta). 20 grader och strålande sol många av dagarna, massa shopping, god mat och en del av min underbara släkt som var med (det är inte många som gillar sin släkt, men jag diggar min skarp). Det kändes så himla skönt att på nyårsafton ligga vid poolen och sola (vilket ledde till att jag var kräftröd i ansiktet) och samtidigt veta att vädret här hemma inte var det bästa. Shoppingen var hur bra som helst, så det är självklart att jag inte kom hem tomhänt. Att gå omkring i Puerto Banús och se lyx yachter och fina butiker klagar man ju inte heller på.

Stockholmsresorna:
Under detta året har jag besökt Stockholm väldigt många gånger och det har jag inte tackat nej till. Träffa kompisar och släkten där ifrån är aldrig fel.


Back

Nu är jag tillbaka ifrån en underbar resa och det enda jag vill är tillbaka!