Best Style-by Successfuldesign at Saga Teatern

Snart bär det av ner till stan för att delta i Best Style-by Successfuldesign. Fanny och jag kommer att agera modeller under dagen och mina nära vänner Sandra och Erika kommer att vara stylister, kan inte bli annat än bra! Best Style-by Successfuldesign at Saga Teatern 11-16, be there!

Klöver!

Gårdagen var en fullspäckad dag, men en rolig sådan! 18:00 vankades det barnkalas på skolan som Playman och Nostalgiklubben anordnade, otroligt roligt! Det var "hela havet stormar", korv med bröd, stafetter och tårta för hela slanten. Måste ju också inflika att mitt lag, Klöver, kammade hem en seger, haha.
     Efter barnkalaset bar det av till HBC där det var en modevisning av ettorna som går Modedesign på Textilhögskolan i samarbete med Calle Kellgren, riktigt bra visning! Min kära vän Daniel som går just modedesign hade gjort en helt fantastisk kjol, vilken talang han har!
     21:00 satte fyron sig till rätta i biosalongen för att kolla på New Moon. Tyckte att det var en bra film, men jag måste nog erkänna att jag sett bättre filmer. Jag har inte ryckts med i den där Twilight-hypen...
Efter bion bar det av till Vimmel och Vinci en liten sväng innan jag tog bussen hem, blev inte där så långvarigt på grund av att jag inte kände mig 100.

Next: Luciaövning

Om en timma är det övning inför luciatåget som gäller, roligt! Var på audition för två veckor sedan och fick besked efteråt att jag tyvärr inte kom med. Igår kontaktade en som håller i luciatåget mig och frågade ifall jag fortfarande var intresserad av att vara med och självklart är jag det! Enda sedan i ettan har jag varit sugen på att vara med, men har aldrig tagit modet till fånga och gått på någon audition, trots att jag vet att jag inte sjunger som en kratta. Så att jag tillslut kom med nu var extra roligt, speciellt när det är sista året är det kul att ha medverkat i skolans luciatåg någon gång under sin gymnasietid.


"To the window, to the window..."


Fruktansvärt roligt klipp från "The Proposal"

Har haft finfrämmat från Stockholm denna helgen, kanon mysigt! Amelie kom ner och förgyllde min helg i denna regniga stad och efter att inte ha setts på fyra månader var det verkligen på tiden att vi sågs. Så nu har jag fått min Amelie-dos så att jag klarar mig ett tag framöver, haha. Jätteroligt att hon kom ner hit så att jag fick visa hur jag bor och mina favorit ställen i stan, samt att hon fick träffa några av mina kära vänner.
I fredags var vi hemma, åt god middag, drack te, pratade en massa och kollade på "The Proposal". Lördagen valde vi att spendera på stan och vid 20-tiden åt vi middag på Babbel tillsammans med Ida, Sandra och Fanny, jättemysigt! I söndags sedan gled vi bara runt här hemma innan det bar av hem för henne.¨
Återigen, en riktigt kanon helg var det!

Tidningar & magasin

Håller på att fixa och sortera bland alla mina tidningar och magasin som jag har här hemma. Tog då upp ett nummer av Café som legat bredvid sängen en herrans massa månader. Dagligen har jag sett detta magasin och någon gång slängt en tanke kring varför just det numret hamnat där, alla andra nummer av Café befinner nämligen sig i vardagsrummet. Självklart vet jag att jag har läst det, så mycket sviker inte mitt minne, haha. Vid närmare granskning såg jag sedan att det stod "mars 2009" på tidningsryggen. Genast förstod jag varför det hamnat där från allra första början och när jag insåg det gav jag ifrån mig ett kvidande och lite ångestladdat "nej". Tänk att man kan bli påmind av gamla minnen när man minst anar det...

Hung Up On Lollipops


Lil Wayne vs Madonna - Hung Up On Lollipops

Lite mer music, även denna gång är det Elisabeth som står för tipsandet. Har kommit in i samma mood jag kunde hamna i på högstadiet, att endast några få låtar spelas på repeat här hemma. I sjuan var jag hungup av " My number one", haha.

Whatever you like


Heartless - Mia Carruthers


Whatever you like - Anya Marina

Igår spelade Elisabeth dessa låtar i lägenheten och sedan dess här de gått på repeat här hemma hos mig, enjoy!
(Ursäkta de tillhörande videorna)

Grasshopper

Grasshopper, trevligt sällskap, Cosmopolitan, Avalon, "The Rachel Zoe Project", Ben & Jerrys & modemagasin - Sammanfattningen av min mysiga helg i Göteborg!


Fantastic Saturday, you're the best!

Kvällen igår tillhör definitivt en av de roligaste den här hösten! Först var Elin, Sandra, Linda och jag hemma hos Fia och drack vin, efter att vi värmt upp lite fick vi sällskap av ett gäng killar och Fanny. När klockan började närma sig midnatt blev vi eskorterade i bilar ner till X&Y av killarna där kvällen sedan fortsatte. Resten av kvällen bestod av drinkar, dans, vänner, bra musik, Hyllan och öl, mycket fin kombination! Natten avslutades med att Elin, Fanny och jag somnade gott i Elins säng.