Resumé av påskafton

Dagen i går var väldigt lyckad. Först möttes Fanny, Elin och jag i stan, där vi sedan åkte till en förfest hos en av Elins kompisar. Där stannade vi en stund och sedan skyndade vi oss för att hinna med bussen till stan. Smarta som vi var så stod vi på fel busshållplats, som vi trodde var rätt, så bussen åkte förbi oss, haha. Klockan började då närma sig 21.20 och vi alla började få lite panik om vi skulle hinna med bussen som gick till Sandared. I ren panik ringde vi en taxi som kom och som tur var så hann vi med bussen och då kunde vi pusta ut.

Väl hos Erika och Qristian var det en massa folk. Sandra, Ida och deras vänner var där och sedan folk från skolan. Det var kul att träffa nytt folk, samt prata lite mer med vissa från skolan. Fanny och jag hade en väldigt rolig konversation med en av dem, haha. Eller vad säger du Fanny?

När Lucas, Fanny och jag skulle ta bussen hem var vi tvungna köra världens rusch för att hinan med den, men vi hann. På bussen var alla tre helt slut och det kändes nästan om om man skulle somna, haha.

För att resuméra denna kväll så var den väldigt rolig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback