"Jag kan slicka dig i pannan om jag vill"

Nu har äntligen solen dykt upp! Imorse var det grått ute, men sedan framåt förmiddagen har solen börjat att lysa. Senast jag kollade på termometern så visade den 15.1. Åh, det är underbart! Min tjocka parkas kommer nu få hänga i garderoben och förhoppningsvis inte användas något mer eftersom det ser ut som om våren har kommit!

Vid 10-tiden idag så var jag hos tandläkarn. Jag lagade någon bit i en tand som lossnat. Tandläkarn sa att jag inte behövde någon bedövning och att det skulle isa, men jag skulle tänka att jag åt en kall glass. Sure, att man tänker på det när han har sin svettiga armhåla i ansiktet på en och när man ser den där lampan de har och att det står "Made in Gotland" på den. Som tur är så gick det bra. Jag frågade också om mina framtänder i underkäken. De är väldigt tätt ihop och olika långa så jag frågade om man kunde göra något åt det. Han sa att en tandspecialist inte skulle göra något åt det eftersom det är för litet, men att man kunde slipa ner de tänderna som var längre. Så det gjorde jag och nu får man ett bra helhetsintryck ;) Även fast man inte visar sina undertänder, så vet man själv i alla fall att det ser bra ut ;)

Hahaha, på NO:n idag så satt Pontus och jag och tjötade. Vi kom in på någonting, jag minns ej vad, men då kläckte jag ur mig att: "Jag kan slicka på din arm om jag vill" han svarade då "Jag kan slicka dig i pannan om jag vill".

Idag är det träning som gäller, men annars bara ta det lugnt. Imorgon är det studiedag och det ska bli grymt skönt!
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback