Home sweet home

Nu är jag back in town! Känns ganska skönt att vara hemma igen, men jag kan inte säga annat än att jag har haft en förbaskat bra början på sommarlovet. De 2 och en halv vecka jag varit i Strömstad har varit underbara. Nu i helgen har jag bara legat på klipporna. Där har jag läst, solat, badat (fast i havet förståss) och bara njutit. Jag har sovit ut på dagarna och mått som en prinsessa, har inte behövt lyfta ett finger ;) Under de 2 och en halv veckorna har jag nog bara kollat på Tv 10 gånger. Har varit helt isolerad ifrån omvärlden känns det som XD Det kändes riktigt konstig när jag kom hem och gick upp för trappan och såg vardagsrummet ännu konstigare när jag gick in i mitt rum. Vi kom hem vid klockan 18.30 ungefär och det känns som om mina armar släpar i golvet efter att ha burit all packning. Såg ut som om vi varit borta i ett år eller nått. Så efter den "slitsamma" färden hem så jag har tagit igen mig och legat i soffan på altanen och läst nya VR som jag fått med posten i veckan och ätit grillad kycklingfilé och en ut god sallad.

Det har varit lite dålig uppdatering på bloggfronten för jag har inte haft tillgång till en dator hela tiden och när jag väl hade det krånglade det, men men nu är jag i alla fall hemma och ska återställa detta ;) Under veckan som kommer ska jag nog träffa lite kompisar som jag inte träffat på flera veckor sedan ska jag göra en annan rolig grej, but it is a secret.

Skulle velat komma in på msn nu, men vårt internet är knas så jag får sitta på pappas dator och den vill jag inte gå in på msn med. Ojoj, va livet är hårt (eller inte).

Aja, nu ska jag nog snart krypa till kojs och få sova i min EGNA säng! Jag har inte gjort det på 2 och en halv vecka. Denna veckan har jag sovit i en säng som har varit en hängmatta. Åh, va skönt säger vissa. Åh, va ont i ryggen säger jag.
Chao!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback