En minnesvärd lördag!

   

Igår var verkligen en toppen lördag, finner inga ord om hur bra den var! Dagen började med att Fanny och jag möttes i stan kl. 11, då lämnade vi in våra kläder till "swop-clothing" och strosade runt lite på stan. Vid kl. 12 sedan så mötte vi upp mormor och tog en fika med henne, väldigt mysigt. När vi fikat ett tag så träffade vi Sandra, Erika, Oliver, Viktor och Ida och tillsammans ställde vi oss i kön till "swoppingen". Där röjde vi runt ett tag och med oss sedan hade vi riktiga godbitar! Eftersom vädret var så otroligt fint så satte vi oss på Café Viskans uteservering och snackade en massa i två timmar innan det bar av dem.

Väl hemma hann man inte vara många timmar innan det var dags för party! Efter mycket om och men så blev det att Fanny, Ida och jag åkte hem till Viktor. Där var det väldigt trevligt folk och även fast vi bara var runt 10 personer så hade jag hur kul som helst! Man behöver minsann inte vara många för att det ska bli en lyckad kväll full med dans och party!

Tusen tack allihop för en toppen dag! Det var verkligen en sådan dag som man bara vill stanna tiden. Det känns som om det kommer att bli en otroligt bra höst...

Kommentarer
Postat av: Fanny

En höst med dig och de andra kan inte bli annat än bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback