Vad gjorde man vid den här tiden i somras?

Sommar

Ser inte detta grymt skönt ut? Allt skulle vara så himla mycket lättare om det var sommar. Sommaren 2006 är det bästa sommaren ever, man träffade mycket nytt folk och allt var bara underbart helt enkelt.
Nu sitter man här och klockan är 16.20 och det är mörkt.

Vad gjorde man vid den här tiden i somras?
Jo, antingen låg man kvar på stranden eller precis kommit upp, var me vännerna, fikade eller något annat. Vi den här tiden var det många timmar kvar till solen gick ner. Att det började bli mörkt och att man var trött av mörkret kom inte på tal. Att lägga sig klockan 22.30 det kom inte på tal. De grejer som man hade beslutsångest då var ungefär vilken bikini man skulle ta på sig, om man skulle åka och bada, lägga sig och sola eller lägga sig i soffan på altanen och läsa.

Vad gör man nu vid den här tiden nu?
Jo, man kom hem från skolan för en stund sen, har precis käkat eller ska strax göra. Övar snabbt på morgondagens läxa och sedan bär det av till träningen. Det man har beslutsånget nu för är gymnasievalet och andra jobbiga saker.

Fine, det är jättemysigt på hösten också, men skulle ni inte hellre ha ångest för vad man skulle ha på sig på kvällens restaurang besök än om man verkligen kan alla engelska glosor tills imorgon?

Kommentarer
Postat av: amandy

emmaaa!!!
jag dör, jag pallar inte höst.
och detdär inlägget gråter jag till


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback