Sommar eller höst?

Resan var bra på alla sätt och vis. Väldigt mycket blandade känslor fanns med. I Auschwitz I och II var det väldigt jobbigt, men resan i sig var underbar! Berlin var underbart och synd att vi inte var där längre, det var ett väldigt tight schema, men visst hanns det med shopping. I <3 Sephora säger jag bara. Så där blev det en del handlat. Får kanske ta lägga upp en bild och visa vad som shoppades. Känner att bloggen är ruggigt tråkig. Både dåligt uppdatering och annat, men nu känner jag för att börja blogga mer igen :) Även fast det inte är så många som läser, så är det skönt att skriva av sig lite.

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönster var det dimmigt och regnigt. Usch, vill inte ha höst, men på ett sätt ändå. Kunna lägga sig i soffan med en mysig kofta, kopp te och läsa en bra tidning eller bok.
På ett sätt vill jag kunna ligga på klipporna och sola, ta ett dopp i saltvattnet när jag behöver svalka mig. Kunna ligga och bara njuta och lyssna på vågorna (okej, det där med att man hör vågor som rullar in mot klipporna/stranden är väl ganska uttjatat, men ack så avkopplande faktiskt). Vill ha mer sommar, men tror att man hade fått för mycket av det goda då. Så nu får jag börja att se fram emot hösten och jag hoppas på en mysig sådan. Just nu är jag riktigt sugen på en massa höst shopping (säg någon gång jag inte är sugen på att köpa nya grejer). Tänkte gör en liten lista på vad jag skulle vilja ha. Tänkte visa den jag gjorde precis innan sommaren och jämföra ;) Sedan kolla vad man köpte och inte.

Mer uppdatering på bloggen utlovas, men nu är det dags att krypa till kojs!
Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback