En jävla chicken?

Nu är jag tillbaka i stan igen. Skulle stannat tills i fredags, men det blev att jag stannade tills idag. Det har varit jättemysigt även fast inte vädret var toppen. I fredags var det dock strålande sol och runt 20 grader. Så då låg Natalie och jag och stekte på klipporna. Var även första gången jag badade i Strömstad i år, mycket senare än vanligt. I fredags kom Natalies kompis, Andrea, som var hur trevlig och go som helst. På kvällen så gick vi på femte Harry Potter filmen som var riktigt bra. Har inte läst femte boken, seg som jag är, så det ska göras snart. Igår så spenderades dagen i Nordby, ett köpcenter en bit utan för Strömstad. Där inhandlades en grå hood från Sebago som jag hade spanat in i Strömstad. Helt sjukt skön och jag tror att jag kommer att bo i den de närmsta veckorna. Synd för er som kommer att tillbringa de veckorna med mig (ni vet vilka ni är). Natalie och Andrea skulle ut igår kväll sedan efter shoppingen så då var jag med dem lite och förfestade. Andrea tyckte att det var jättetråkigt att jag inte hade åldern inne och kunde följa med dem ut och det tyckte jag med. Vi spånade lite i en resa till fjällen på nyår eller kanske sportlovet. De är någrra av Natalies och Andreas kompisar och sedan ville de att jag skulle följa med. Det vore grymt kul och det är ju alltid trevligt att de vill att jag som är 3 år yngre ska följa med. Gott tecken ;)

Annars i veckan så har Natalie och jag umgåtts, en dag var vi ute och sprang. Trodde jag skulle dö, haha. Efter det så tog vi oss ett dopp i havet, det var skönt med kallt i början. Har märkt att jag blivit en jävla chicken. Kanske inte riktigt, men innan när jag var mindre så struntade jag i att känna på vattnet och bara hoppade ut från bryggan, men nu var det andra bullar. Då tog jag trappan ner och kände på vattnet, innan jag väl kom i stod jag med vatten till knäna och klagade. Ändring på detta! Innan var det väl att man inte hade något förnuft utan struntade i om det var kallt, eller så är det så att jag blivit en jävligt klen. Tror faktiskt på det sistnämnda, haha.
En kväll så såg Natalie och jag på "Göta Kanal 2". Hade inte sett den innan och den var sjukt rolig! Natalie och jag fick en smärre crush på en italienare. Vet inte vad han heter, men det är inte han med den sliskiga mustachen. Ni som sett den vet nog vem jag menar.

Nu i veckan så ska jag packa en hel del eftersom jag tar tåget till Stockholm på lördag. Ska också träffa Anna och Linda. Måste försöka att träffa Frida också! Vet inte om vi hinner med mitt kalas på fredag, men det löser sig. Så det blir en fullspäckad vecka och mer fullspäckade veckor väntar!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag kommer ihåg att en Harry Potter bok tog väldigt lång tid för dig att läsa XD är du klar med den än eller? GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback