Helgen

Blogg.se har krånglat så jag har inte kunnat skriva, men nu verkar det funka (hoppas jag). Jag tänkte bara skriva om helgen, annars blir det så lång tråkigt att läsa.

I fredags så åkte familjen till Stockholm. På kvällen träffade jag Johan. Vi var på en rymdutställning, käkade och kollade på Casino Royal. Kanon bra film verkligen, den har 2 och en halv timma, men det kändes inte. Kanske för att man hade ett så bra sällskap? ;) Det var i alla fall kanon kul att träffa Johan, hade saknat honom väldigt mycket.

På lördagen vankades det dop och jag är nu gudmor till det lille livet. Han är väldens sötaste kille på snart 6 månader och jag pussar på honom hela tiden. Vilket han verkar tycka är sådär, haha. Efter dopet blev det mat och sånna trevligheter.

I söndags var det hemgång som gällde och det är alltid lika jobbigt att åka därifrån. En vacker jag i mitt liv så ska jag flytta dit har jag bestämt och det ska jag banne mig hålla.

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa nya VR, sedan vid 17 taget ska jag iväg till Liseberg. Det ska bli mys :) Om Lucia firandet tar jag senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback